2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oyy canım benim yaa aminn inşallah minik kuzularımız hep doğru insanlarla karsilassin, kapıları hep iyi niyetli insanlara açılsın
Sırada artık öyle büyük proje yok tatlım çarşıya çıkarsam lastik alacağım ve tütü yapacağım bi de amigurumi tavşan örüyorum yarim kaldı onu tamamlayacagim

Peki kendimiz döndüğünü nasıl anlarız tatlimm.. Sanki bana dönmedi gibi geliyo sağlı sollu uzanmış yumurcak

Kızlar ben de tecrubesizim biliyorsunuz ama ben minigimin gün icerisinde döndüğünü hıckırıklarindan anliyorum.
Eger hıçkırıklarını taa asagilarda hissedersem aha döndü diyorum o zaman da zaten göğsümün altından ve midemin oralardan tekmelemeye basliyor yavrucakbu sekilde anlıyorum ben

Trendyolda kanz ficher price çıngıraklar filan indirimde almam için çok mu erken

Ben sağda solda hissediyorum hareketleri hıçkırık nadiren aşağıda

Canim insallah allahin izniyle su 2 ayida gecirirsek,hoopp minikleri kucagimiza alcaz artik her gecen gunu saymaya basladim

Amin canım inşallah öyle olurBen kendimi hep normal doguma kosullandirdim sezaryen derse cok üzülürüm ama mecbur kalirsam da yapacak bisey yok hangisi hayirliysa o olsun derim.
oyy kızımın adaşı da vardı dimi yaa hatirlayamamistim ben kim oldugunu yerim onueşini ikna edemezsen de üzülme canim ya Ela ismi tek basina da güzel bence

Superrrrr olmus canimm,ellerinize saglik... tek eksik miniginiz kaldi,insallah oda gununde gelir

[/QUOTE]
Teşekkürler canımay cok güldüm yaasen de bi kağıda filmlerdeki gibi bi plan hazırla ver eline bakalım ne yapacak

Kızlar gece aşırı kasintisi olan var mı ben dün gece kaşıntıdan uyuyamadim sabaha kadar kasindim durdum netten baktım gebelik kolestazı olabilirmiş karaciğerde safra atilimi yavaslayinca o safra kaşıntıya neden olurmuş umarım o değildir çünkü bir tedavisi yok ve erken doğum ani bebek olumlerine neden oluyormuş aranızda bu durumu yaşayan var mı

Peki kendimiz döndüğünü nasıl anlarız tatlimm.. Sanki bana dönmedi gibi geliyo sağlı sollu uzanmış yumurcak
Tekneleri daha önce kasıklarda hissederdik mesela şimdi göğüs altında oluyo ve hıçkırıklar asagida oluyo zaten ben mesela kolu ya da bacağı yukarda girinti çıkınti yapıyo arada görüyorum

Ben sağda solda hissediyorum hareketleri hıçkırık nadiren aşağıda
Asagida hissediyorsan dönüyordur o zaman canim. Benim genelde icimde bi deprem oluyor tepiniyor o sırada dönüyor sonra başlıyor aşağıdan hıçkırmaya.doktor söylemese ben de bunlarin dogum pozisyonu oldugunu anlamazdim. Senin randevu ne zaman gittiginde sor bakalim

Sadece gece mi oluyormuş nasıl yani canım ben de çok kaşınıyor um ama sadece karnim o da çatlağı için dedim ben korktum şimdi seninki nasıl

Tekneleri daha önce kasıklarda hissederdik mesela şimdi göğüs altında oluyo ve hıçkırıklar asagida oluyo zaten ben mesela kolu ya da bacağı yukarda girinti çıkınti yapıyo arada görüyorum
Tatlım ben göbek ustunde hissediyorum hareketleri aynen kasıklarda hıçkırık var sanırım

Canim yinede kendine dikkat et , benim oglusumun acelesi var herhalde 26. Haftada dondu ve halen oyle,doktor dedi artik bas asagi kalir oyle bekler zaten suyum az oldugu icin geri donmesi imkansiz gibi bisey.... doktorum 20 mayis gibi dogar dedi ama internetten hesapladigimda bana 13mayis diyo ama zaten erken bebegim asagiya indigi icin dahada erken gelcekmis yani insallah mayis basi... allahin izniyle 36.haftayi doldursaydik sonrasi beni pek korkutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…