- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.701
Oyy canım benim yaaaminn inşallah minik kuzularımız hep doğru insanlarla karsilassin, kapıları hep iyi niyetli insanlara açılsın
Sırada artık öyle büyük proje yok tatlım çarşıya çıkarsam lastik alacağım ve tütü yapacağımbi de amigurumi tavşan örüyorum yarim kaldı onu tamamlayacagim
yok ben tekmelerri gayet kasıkta alıom canım yaaaTekneleri daha önce kasıklarda hissederdik mesela şimdi göğüs altında oluyo ve hıçkırıklar asagida oluyo zaten ben mesela kolu ya da bacağı yukarda girinti çıkınti yapıyo arada görüyorum
çok guzel olmuş eline saglıkEveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
Yastığı sade yapmayı tercih ettik altın takacak yer kalsın dedim
Sadece dikisli olan parcaları ben yaptım diğer bütün ayrıntıları kocişim yaptı tasarımın büyük bir kısmı da ona aitcanım benim yaa minik kızı için ne güzel uğraştı emek verdi, anne kız cok sansliyiz valla Eee NicksizYumurta boşuna aşık olmadı ona
Eki Görüntüle 1789538 Eki Görüntüle 1789539
Gece uykusuzlukları başladı. Sizde durum nedir arkadaşlar?
Ay hadi inş zamanı artıkBence seninki de donmus canım sağda solda kıvrilmis olduğu için olabilir haraket sanırım dönmüş bebegin :)
Perşembeye gel doğum izni baslatacam dediAsagida hissediyorsan dönüyordur o zaman canim. Benim genelde icimde bi deprem oluyor tepiniyor o sırada dönüyor sonra başlıyor aşağıdan hıçkırmaya.doktor söylemese ben de bunlarin dogum pozisyonu oldugunu anlamazdim. Senin randevu ne zaman gittiginde sor bakalim
Bitirebilirsem seve seve gösteririm canımAmin inşallah canim benim.hadi bakalim bitince onlarida gorururz nasil bir tavsan o kiz merak ettim bak
Teşekkürler canımçok guzel olmuş eline saglık
Oh oh Çınarcıkla keyifli günler başlasın o zamaaannnnnnPerşembeye gel doğum izni baslatacam dedio zaman sorup netleştirelim zamanı sanırım artık
Benim kızımın dönmedi gi nasıl belli ben tekneleri hala kasiklarda hissediyorum bazen göğüs altında bi baskı hissediyorum o da başı heralde. Geçen ultrasona gittiğimizde ayaklarıni kafasına kadar kaldırmış sag eliyle sol ayaginu tutuyorduTekneleri daha önce kasıklarda hissederdik mesela şimdi göğüs altında oluyo ve hıçkırıklar asagida oluyo zaten ben mesela kolu ya da bacağı yukarda girinti çıkınti yapıyo arada görüyorum
Evet canım sıcak silikonla yapıştırdım ben.saol canım sıcak silikon değil mi internette herkes farklı şeyler yazmış emin olamadım ona göre malzeme alıcam
bende uyuyamıyordum kemıklerım batıyordu sankı yun yatak dıktım yorgan ıncelıgınde baza yatagının uzerıne koydum vucudunun seklını alıyor sımdı mısıl mısıl uyuyoruz valla cozumu boyle buldumAllahımm bana sabır ver. Uyuyamıyorum artık kızlar. Solum çürüdü. Sağda ve sırtüstü ağrım oluyor. Nasıl yatacağım ben. Çıldıracağımmm
bende bebe aspirini kullaniyorum 32 den sonra kesiceksin demisti.genelde kan sulandirici haplar o haftalarda kesiliyorGittigimde yukardaydi bebek durusu icin birsey demedi ama hala tekmeleri gobek deligimin oralarda hissediyorum canim belkide erkendir daha bilemedim bende.Benimde akintim cok canim doktor fitil verdi ama icerigini okuyunca vazgectim kullanmadim bazen benimde su gibi oluyor akintim ayy suyu degildir inşallah bak benimde icime kurt dustu simdi. Ayy benim Eskisehir'deki doktorumda birsey demedi buna corasprin kullaniyorum deyince direk 32. Haftada birakacagiz dedi aklim karisti benimde birde sen sor bakalim senin doktorun ne diyecek bu duruma
suan nasilsin,doktora gozuktun mu ?Iyi aksamlar iyi geceler kizlar 1 aydir belkide giremiyorum hic okuyamadimda ama su anda yardima ihtiyacim var benim saat 11 den beri bildigimiz her ay basimizin belasi adet sancisi gibi sanci cekiyorum ve cok korkuyorum yardim edin
cok.guzeller,tam adina yakisir olmuslar :)Eveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
Yastığı sade yapmayı tercih ettik altın takacak yer kalsın dedim
Sadece dikisli olan parcaları ben yaptım diğer bütün ayrıntıları kocişim yaptı tasarımın büyük bir kısmı da ona aitcanım benim yaa minik kızı için ne güzel uğraştı emek verdi, anne kız cok sansliyiz valla Eee NicksizYumurta boşuna aşık olmadı ona
Eki Görüntüle 1789538 Eki Görüntüle 1789539
Evet güzel teyzemiz başbaşa zamanlara az kaldıOh oh Çınarcıkla keyifli günler başlasın o zamaaannnnnnaz kalmış canım o zamana kadar kafayı takma
test yaptirmadan bilemezsincanim.mutlaka karaciger enzimlerine bakilmasi lazim.eger sikinti yoksa insallah ,gebelikten kaynaklanan bir kasinti da olabiliyor..kasinan yerlerini taze nane ile.ovala yada doktor losyon falan verir.birde dus alip yat..kasimamaya calis kasidikca daha tatli kasinir vallaKızlar gece aşırı kasintisi olan var mı ben dün gece kaşıntıdan uyuyamadim sabaha kadar kasindim durdum netten baktım gebelik kolestazı olabilirmiş karaciğerde safra atilimi yavaslayinca o safra kaşıntıya neden olurmuş umarım o değildir çünkü bir tedavisi yok ve erken doğum ani bebek olumlerine neden oluyormuş aranızda bu durumu yaşayan var mı
bende bebe aspirini kullaniyorum 32 den sonra kesiceksin demisti.genelde kan sulandirici haplar o haftalarda kesiliyor
Evet canim dönmüş oluyor aaa benimde USG de doğum 27 nisan çıkıyor bakalım :) ama tabi son ana kadar belli olmaz normal diyorum ama bazen acaba mi diyorum bakalımEvet canım sıcak silikonla yapıştırdım ben.NicksizYumurta canım çok güzel olmuşlar bayıldım ellerinize sağlık Bu arada kızlar bizimde dün kontrolümüz vardı bizim minnak hala minnak olarak devam ediyor İki kontroldür de kafası hep aşağıda zaten tekmelerini sürekli göğsümün altında hissediyorum sanırım dönmüş oluyor dimi? Ben sezeryan istediğim için 27 Nisana gün aldık bir aksilik çıkmazsa tarihimiz 27 Nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?