2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Amin inşallah canim benim. hadi bakalim bitince onlarida gorururz nasil bir tavsan o kiz merak ettim bak

çok guzel olmuş eline saglık

Perşembeye gel doğum izni baslatacam dedi o zaman sorup netleştirelim zamanı sanırım artık

Tekneleri daha önce kasıklarda hissederdik mesela şimdi göğüs altında oluyo ve hıçkırıklar asagida oluyo zaten ben mesela kolu ya da bacağı yukarda girinti çıkınti yapıyo arada görüyorum
Benim kızımın dönmedi gi nasıl belli ben tekneleri hala kasiklarda hissediyorum bazen göğüs altında bi baskı hissediyorum o da başı heralde. Geçen ultrasona gittiğimizde ayaklarıni kafasına kadar kaldırmış sag eliyle sol ayaginu tutuyordu allahım birde böyle hareketler yapiolar yaaa

saol canım sıcak silikon değil mi internette herkes farklı şeyler yazmış emin olamadım ona göre malzeme alıcam
Evet canım sıcak silikonla yapıştırdım ben. NicksizYumurta canım çok güzel olmuşlar bayıldım ellerinize sağlık Bu arada kızlar bizimde dün kontrolümüz vardı bizim minnak hala minnak olarak devam ediyor İki kontroldür de kafası hep aşağıda zaten tekmelerini sürekli göğsümün altında hissediyorum sanırım dönmüş oluyor dimi? Ben sezeryan istediğim için 27 Nisana gün aldık bir aksilik çıkmazsa tarihimiz 27 Nisan

Allahımm bana sabır ver. Uyuyamıyorum artık kızlar. Solum çürüdü. Sağda ve sırtüstü ağrım oluyor. Nasıl yatacağım ben. Çıldıracağımmm
bende uyuyamıyordum kemıklerım batıyordu sankı yun yatak dıktım yorgan ıncelıgınde baza yatagının uzerıne koydum vucudunun seklını alıyor sımdı mısıl mısıl uyuyoruz valla cozumu boyle buldum

bende bebe aspirini kullaniyorum 32 den sonra kesiceksin demisti.genelde kan sulandirici haplar o haftalarda kesiliyor

Iyi aksamlar iyi geceler kizlar 1 aydir belkide giremiyorum hic okuyamadimda ama su anda yardima ihtiyacim var benim saat 11 den beri bildigimiz her ay basimizin belasi adet sancisi gibi sanci cekiyorum ve cok korkuyorum yardim edin
suan nasilsin,doktora gozuktun mu ?

cok.guzeller,tam adina yakisir olmuslar :)

test yaptirmadan bilemezsincanim.mutlaka karaciger enzimlerine bakilmasi lazim.eger sikinti yoksa insallah ,gebelikten kaynaklanan bir kasinti da olabiliyor..kasinan yerlerini taze nane ile.ovala yada doktor losyon falan verir.birde dus alip yat..kasimamaya calis kasidikca daha tatli kasinir valla

bende bebe aspirini kullaniyorum 32 den sonra kesiceksin demisti.genelde kan sulandirici haplar o haftalarda kesiliyor

Evet canim oyleymis son gittigim doktor öyle dedi banada bende sabah nettende baktim igneye devammis ama corasprin 32. Haftada kesecegiz artik en azindan bir ilac az icmis olacagim

Evet canim dönmüş oluyor aaa benimde USG de doğum 27 nisan çıkıyor bakalım :) ama tabi son ana kadar belli olmaz normal diyorum ama bazen acaba mi diyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…