- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.721
Canım haftalarımız aynı geçen benimde oldu.cuma kontrole gittim.ben demeden dedi bu hsftalarda kasık ağrısı olur diye hatta hap yazdı ama ben içmek istemşyorum.şimdi kalmadı geçti.Iyi aksamlar iyi geceler kizlar 1 aydir belkide giremiyorum hic okuyamadimda ama su anda yardima ihtiyacim var benim saat 11 den beri bildigimiz her ay basimizin belasi adet sancisi gibi sanci cekiyorum ve cok korkuyorum yardim edin
Güle güle kullanın canım:)Kızlar geçmişi okumadım şimdi okuycam inşallah herkesler iyidir ve sonunda alışveriş yaptık çok mutluyum bunlarda cicilerimiz inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepimize
Resim yükleyemedim bi türlü
Sağol canım paylaşım istedim sizinle ama yüklenmedi resimlerGüle güle kullanın canım:)
Dosya yükle var aşağıda yazı yaxdığın yerde ordan yüklğyosun canımSağol canım paylaşım istedim sizinle ama yüklenmedi resimler
Esim gelince artık onun telefonundan denerim yuklenmiyo malesefDosya yükle var aşağıda yazı yaxdığın yerde ordan yüklğyosun canım
Kızlar ben de tecrubesizim biliyorsunuz ama ben minigimin gün icerisinde döndüğünü hıckırıklarindan anliyorum.
Eger hıçkırıklarını taa asagilarda hissedersem aha döndü diyorum o zaman da zaten göğsümün altından ve midemin oralardan tekmelemeye basliyor yavrucakbu sekilde anlıyorum ben
Oh canım gez valla ne güzel dogum öncesi güzel bi değişiklik olmuşKızlar ankaraya geldim annemlere öğlen geldik.aman nasıl uyumuşum.20 gün burdayım bol bol dinlenip gezcem
Aynen canım çok sıkılmıştım kızda çok yoruyo artık dinlenmiş olcam biraz.Oh canım gez valla ne güzel dogum öncesi güzel bi değişiklik olmuş
eryesil tatlım gülerek kullanın cicilerimizi
Teşekkürler canımEvet canım sıcak silikonla yapıştırdım ben.NicksizYumurta canım çok güzel olmuşlar bayıldım ellerinize sağlık Bu arada kızlar bizimde dün kontrolümüz vardı bizim minnak hala minnak olarak devam ediyor İki kontroldür de kafası hep aşağıda zaten tekmelerini sürekli göğsümün altında hissediyorum sanırım dönmüş oluyor dimi? Ben sezeryan istediğim için 27 Nisana gün aldık bir aksilik çıkmazsa tarihimiz 27 Nisan
Cok teşekkürler canımcok.guzeller,tam adina yakisir olmuslar :)
Ay yok canım bazen kafasi gobegimin hizasindayken de hıçkırıyorHıçkırdığında döndü mü demek oluyor yani? Yani hıçkırık aşağılardaysa baş aşağı mı dönmüş oluyorkafam karıştı
Oh oh bol bol tadını çıkar tatlımKızlar ankaraya geldim annemlere öğlen geldik.aman nasıl uyumuşum.20 gün burdayım bol bol dinlenip gezcem
Canım aldiklarinizi güle güle giysin miniginKızlar geçmişi okumadım şimdi okuycam inşallah herkesler iyidir ve sonunda alışveriş yaptık çok mutluyum bunlarda cicilerimiz inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepimize
Resim yükleyemedim bi türlü
Ohh miss tadını çıkar vallaKızlar ankaraya geldim annemlere öğlen geldik.aman nasıl uyumuşum.20 gün burdayım bol bol dinlenip gezcem
Anladım =) benim minik kafası yukarda duruyordu, şimdi pozisyon değişmiş midir merak ediyorum da o yüzden dikkatimi çekti. Ben de hıçkırıkları aşağıda hissediyorum. Haftaya kontrol var bakalım ne durumda napıyorAy yok canım bazen kafasi gobegimin hizasindayken de hıçkırıyorHıçkırdığında dönmüş olmuyor da hıçkırıklarını hissettigim yere göre karar veriyorum asagida derinlerde hissettigim zaman döndüğünü anlıyorum zaten ayaklarını da ağzımdan cikaracak gibi dikiyor havaya
Teşekkürler canım daha güzelleri senin miniginin olsun
Hıçkırıklar asagidaysa kafa da aşağıdadır o zamanAnladım =) benim minik kafası yukarda duruyordu, şimdi pozisyon değişmiş midir merak ediyorum da o yüzden dikkatimi çekti. Ben de hıçkırıkları aşağıda hissediyorum. Haftaya kontrol var bakalım ne durumda napıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?