2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Iyi aksamlar iyi geceler kizlar 1 aydir belkide giremiyorum hic okuyamadimda ama su anda yardima ihtiyacim var benim saat 11 den beri bildigimiz her ay basimizin belasi adet sancisi gibi sanci cekiyorum ve cok korkuyorum yardim edin
Canım haftalarımız aynı geçen benimde oldu.cuma kontrole gittim.ben demeden dedi bu hsftalarda kasık ağrısı olur diye hatta hap yazdı ama ben içmek istemşyorum.şimdi kalmadı geçti.

Hıçkırdığında döndü mü demek oluyor yani? Yani hıçkırık aşağılardaysa baş aşağı mı dönmüş oluyor kafam karıştı

Teşekkürler canımayy doğum tarihimiz de belli olmuş heyecan doruktadır İncimiz o zamana kadar büyür annesi rahat ol sen

Hıçkırdığında döndü mü demek oluyor yani? Yani hıçkırık aşağılardaysa baş aşağı mı dönmüş oluyor kafam karıştı
Ay yok canım bazen kafasi gobegimin hizasindayken de hıçkırıyor Hıçkırdığında dönmüş olmuyor da hıçkırıklarını hissettigim yere göre karar veriyorumasagida derinlerde hissettigim zaman döndüğünü anlıyorum zaten ayaklarını da ağzımdan cikaracak gibi dikiyor havaya

Canım aldiklarinizi güle güle giysin miniginakşam görürüz artık neler aldığını

Anladım =) benim minik kafası yukarda duruyordu, şimdi pozisyon değişmiş midir merak ediyorum da o yüzden dikkatimi çekti. Ben de hıçkırıkları aşağıda hissediyorum. Haftaya kontrol var bakalım ne durumda napıyor

Hıçkırıklar asagidaysa kafa da aşağıdadır o zamanbakalım doktor ne diyecek daha doguma cok var canim döner artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…