- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.741
Merakla bekliyorumHıçkırıklar asagidaysa kafa da aşağıdadır o zamanbakalım doktor ne diyecek daha doguma cok var canim döner artık
Cnm neden sezeryan istedin. 27 nisan olunca 38. Haftada oluyorsun dimi.Evet canım sıcak silikonla yapıştırdım ben. @NicksizYumurta canım çok güzel olmuşlar bayıldım ellerinize sağlıkBu arada kızlar bizimde dün kontrolümüz vardı bizim minnak hala minnak olarak devam ediyor İki kontroldür de kafası hep aşağıda zaten tekmelerini sürekli göğsümün altında hissediyorum sanırım dönmüş oluyor dimi? Ben sezeryan istediğim için 27 Nisana gün aldık bir aksilik çıkmazsa tarihimiz 27 Nisan
Maşallah ne güzel fazla kilo almamış görünen bir anne adayıHerkese güzel pazarlar
Sabah ailecek dışarı çıkıp mis gibi hava aldık. Kırlarda çiçek topladık
Baharla özlem giderdik
Rabbimize tüm güzellikler için şükrettik...
Şimdi eve geldik dinleniyoruz. Buda pazar sabahı göbüşümüz
Eki Görüntüle 1789765
Maşallah güzel anne hiç kilo almamışsın canımcım.oohh miss gibi bahar gelmiş sizin oralaraHerkese güzel pazarlar
Baharla özlem giderdik
Şimdi eve geldik dinleniyoruz
Beklenmedik şeyler olabiliyor bu hayatta malesef, olmasaydı iyiydi ama olmuş artık beslenmene dikkat etmen gerekecek MirandacımVe eveeeeet. İşte o hiç beklenmeyen an geldiiii. Glukoz testi pozitif çıktı. Diyabetligim tescillendi. Pazar pazar doktorum yememiş içmemiş beni aradı. Sekeri kes dedi. Diyetisyenden randevu al dedi.
Canım valla fıstık gibisinHerkese güzel pazarlar
Baharla özlem giderdik
Eki Görüntüle 1789765
Ve eveeeeet. İşte o hiç beklenmeyen an geldiiii. Glukoz testi pozitif çıktı. Diyabetligim tescillendi. Pazar pazar doktorum yememiş içmemiş beni aradı. Sekeri kes dedi. Diyetisyenden randevu al dedi.
Oo masallah fit bir anne dahaHerkese güzel pazarlar
Baharla özlem giderdik
Eki Görüntüle 1789765
İnşallah nicksiz yumurtacım ya sağlıklı olması önemli olan tabi ama insan üzülüyor yinedeTeşekkürler canımayy doğum tarihimiz de belli olmuş heyecan doruktadır İncimiz o zamana kadar büyür annesi rahat ol sen
Canım benim şurada az kaldı iki aycık.biraz,dikkat edersinVe eveeeeet. İşte o hiç beklenmeyen an geldiiii. Glukoz testi pozitif çıktı. Diyabetligim tescillendi. Pazar pazar doktorum yememiş içmemiş beni aradı. Sekeri kes dedi. Diyetisyenden
Normal doğum yapacak cesaretim yok kızlar ondanCnm neden sezeryan istedin. 27 nisan olunca 38. Haftada oluyorsun dimi.
Canım son aylara doğru akıntı miktarı artıyor diye biliyorum. Bi kac arkadaşın fazla oluyordu normal demişti doktor.Kizlar bende sulu akinti oluyo en bastan beri vardi ama bu siralar sanki vogaldi gibi sizketdede oluyomu hani bole adet kanamasinin geldigini hissedersn ya ole gelio hissediyorum yani geldigini
Canımcım ankaraya gitmişsin ana kucağına :) ohh ne güzel bol bol dinlen kızın içinde çok iyi olmuştur çünkü artık zor oluyor onlar içinde.özellikle banyo yaptırmak benim için güç.oluyoraman iyiki söyledin deseydin.gıcık doktor nolcak
Canım bende hep senin gibiydim ve yapmadım normal doğum.allah yapacak arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.Normal doğum yapacak cesaretim yok kızlar ondanevlenmeden önce bile yapamam ben diyordum şuan değişmedi üstüne korkularIm büyüdü herşeyin hayırlısı yinede ben
Ve eveeeeet. İşte o hiç beklenmeyen an geldiiii. Glukoz testi pozitif çıktı. Diyabetligim tescillendi. Pazar pazar doktorum yememiş içmemiş beni aradı. Sekeri kes dedi. Diyetisyenden randevu al dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?