2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cnm neden sezeryan istedin. 27 nisan olunca 38. Haftada oluyorsun dimi.

Maşallah ne güzel fazla kilo almamış görünen bir anne adayı

Herkese güzel pazarlar
Sabah ailecek dışarı çıkıp mis gibi hava aldık. Kırlarda çiçek topladık
Baharla özlem giderdik
Rabbimize tüm güzellikler için şükrettik...
Şimdi eve geldik dinleniyoruz
Maşallah güzel anne hiç kilo almamışsın canımcım.oohh miss gibi bahar gelmiş sizin oralara

Ve eveeeeet. İşte o hiç beklenmeyen an geldiiii. Glukoz testi pozitif çıktı. Diyabetligim tescillendi. Pazar pazar doktorum yememiş içmemiş beni aradı. Sekeri kes dedi. Diyetisyenden randevu al dedi.

Ve eveeeeet. İşte o hiç beklenmeyen an geldiiii. Glukoz testi pozitif çıktı. Diyabetligim tescillendi. Pazar pazar doktorum yememiş içmemiş beni aradı. Sekeri kes dedi. Diyetisyenden randevu al dedi.
Beklenmedik şeyler olabiliyor bu hayatta malesef, olmasaydı iyiydi ama olmuş artık beslenmene dikkat etmen gerekecek Mirandacım

Canım valla fıstık gibisin gayet fit bi hamilesin göbüşede bayıldım ben

Teşekkürler canımay cok güldüm yaasen de bi kağıda filmlerdeki gibi bi plan hazırla ver eline bakalım ne yapacak[/QUOTE]

Ay yok canim ciddiye alir felan. Benim kocamin beyni analitik. Sonra herhamgi bir durumda kağıt ta yazana göre davranir. Ben dedim hastanenin ambulansin dr numarasini bir yere not et. Acil.durumda paniklemeyelim. Gerisi bende ben hallederim.

Oo masallah fit bir anne daha

Kizlar bende sulu akinti oluyo en bastan beri vardi ama bu siralar sanki vogaldi gibi sizketdede oluyomu hani bole adet kanamasinin geldigini hissedersn ya ole gelio hissediyorum yani geldigini bol sulu sizde oluyomu

Ve eveeeeet. İşte o hiç beklenmeyen an geldiiii. Glukoz testi pozitif çıktı. Diyabetligim tescillendi. Pazar pazar doktorum yememiş içmemiş beni aradı. Sekeri kes dedi. Diyetisyenden
Canım benim şurada az kaldı iki aycık.biraz,dikkat edersin pambix ve I iremerve1990 arkadaslarda,sana yardımcı olurlar.

Merhabalar şimdi bi mesaj okudm ama sonra tekrar bulamadım o arkadaşa sorcktm doğum iznine ayrılacakmış sanırm 32+0 da mı ayrılıyosunuz çogunuz bu haftalardasınız ayrılacak olan arkadaşlar bilir sanırım yardımcı olursanız sevinirim baya kafam karıştı bu konuda

dygctn04 neden sezaryen istedin cnm? Tarihin belli olması da güzel ve heyecan yaratıcı

Cnm neden sezeryan istedin. 27 nisan olunca 38. Haftada oluyorsun dimi.
Normal doğum yapacak cesaretim yok kızlar ondan evlenmeden önce bile yapamam ben diyordum şuan değişmedi üstüne korkularIm büyüdü herşeyin hayırlısı yinede ben ne desem boş bizim için ne hayırlıysa o olsun

Kizlar bende sulu akinti oluyo en bastan beri vardi ama bu siralar sanki vogaldi gibi sizketdede oluyomu hani bole adet kanamasinin geldigini hissedersn ya ole gelio hissediyorum yani geldigini
Canım son aylara doğru akıntı miktarı artıyor diye biliyorum. Bi kac arkadaşın fazla oluyordu normal demişti doktor.

Normal doğum yapacak cesaretim yok kızlar ondan evlenmeden önce bile yapamam ben diyordum şuan değişmedi üstüne korkularIm büyüdü herşeyin hayırlısı yinede ben
Canım bende hep senin gibiydim ve yapmadım normal doğum.allah yapacak arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.

Ah canım benim ya olsun az kaldı dikkat et kesersin şekeri bişeycik olmaz

candanotecann
I iremerve1990
Berenebru
guz_1
Ah canlarım çok teşekkür ederim o güzel moral verici sözleriniz için lakinn +9 kiloyla 7. ayımı doldurdum
Aldığım kilo hiç az değil ama yinede önemli olan bebişimin sağlığı dedim
Doğuma kadar bi 9 kilo alırım gibime geliyor
Amannn nasılsa bebişimi kucağıma aldığımda kendimi dünyanın en güzel kadını hissedeceğim. İşte bu yüzden no problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…