2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım benim 31+6 olmuş oluyo ama 32+0 da ayriliniyo diye biliyorum

Cnm 33+0 da cikiyomus dra sotdum bana 26 mart tarihini verdi daha oncesnde sgk onaylamiyo dedi bende hesapladm tam o tarihte 33 oluyorim

Biri bana resim yüklemeyi öğretebilir mi ya hep kırpıyorum kirpiyorum yüksek diyo kabul etmiyo

Ve eveeeeet. İşte o hiç beklenmeyen an geldiiii. Glukoz testi pozitif çıktı. Diyabetligim tescillendi. Pazar pazar doktorum yememiş içmemiş beni aradı. Sekeri kes dedi. Diyetisyenden randevu al dedi.
Canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim ama nasıl olsa ki geçecek
Şunun şurasında kaç zamanımız kaldıki zaten. Özenli bir beslenme şekliyle atlatırsın gebeliğin son dönemini. Bu konuda pambix çok tecrübeli ve soğukkanlı maşallah
Eminim deneyimlerini seninlede paylaşıp destek olacaktır. Hem siz bu vesileyle daha sağlıklı besleniyorsunuz. Krizi fırsata dönüştürmek diyede bişey var demi ama

Bana da karnımi kaç kat kesecek olmaları daha korkunç geliyo normal doğumdan korkmuyorum inşallah her şey yolunda gider normal olur

Harika fitsin tatlım bi 9 daha da alsan sende hiç de fena durmaz tatlimmm ama son aylarda çok alınır diyene inat asıl biz son aylarda 20li haftalara gore daha az alıyoruz kiloyu yine de +15 tabi

I iremerve1990 canım kardeşim de orda nasıl havalar anne yanı gibisi var mı .. hayat size güzel .. eryesil hayırlı olsun alışverişiniz nasıl da keyifli alışveriş yapmak fotoyu bilgisayardan yüklemeye calissan bazen telden dolayı sıkıntı veriyo hafıza doluysa

Harika fitsin tatlım bi 9 daha da alsan sende hiç de fena durmaz tatlimmm ama son aylarda çok alınır diyene inat asıl biz son aylarda 20li haftalara gore daha az alıyoruz kiloyu yine de +
Ay canım ne hikmetse benim de öyle ilk aylarda hızla kilo alırken bu ay henüz bir kilo almışım +12 bende

çok değil ki 9 kilo =) çünkü ben de aynı kiloyu aldım vücut tiplerimizi de benzettim. inşallah bundan sonra da çok almayız

Ve eveeeeet. İşte o hiç beklenmeyen an geldiiii. Glukoz testi pozitif çıktı. Diyabetligim tescillendi. Pazar pazar doktorum yememiş içmemiş beni aradı. Sekeri kes dedi. Diyetisyenden randevu al dedi.
Canım böyle bir haberi almak pek hoş olmamış ama en azindan bi gün erken sekerden uzak durmanı sağlamış doktorun. Neyseki az kaldı sadece 2 ay idare edeceksin

Ben de çok cesaretli bir insan değilim ama belki yaparım diye açık kapı bırakıyorum son anda ne olur bilemem tabii

Teşekkürler canımay cok güldüm yaasen de bi kağıda filmlerdeki gibi bi plan hazırla ver eline bakalım ne yapacak

Ay yok canim ciddiye alir felan. Benim kocamin beyni analitik. Sonra herhamgi bir durumda kağıt ta yazana göre davranir. Ben dedim hastanenin ambulansin dr numarasini bir yere not et. Acil.durumda paniklemeyelim. Gerisi bende ben hallederim.

Oo masallah fit bir anne daha[/QUOTE]
Ay o zaman sen o numaralari yaziver bi yere çantanı falan güzelce hazırla dedigin gibi gerisini kendin hallet canım

Bende su an 28+3 oldum 31 martta gel dogum iznini baslatalim dedi doktorum 31 martta tam 32+0 oluyorum

İnşallah nicksiz yumurtacım ya sağlıklı olması önemli olan tabi ama insan üzülüyor yinede
Canım arkadaşımın kızı 2 hafta erken doğdu 2 küsür kiloydu sanırım dogdugunda ay minicik suratı vardı simdi 6 aylık oldu görsen oyy o yanaklar bi tontiş bi tontiş ısırmaya kıyamazsınhemen toparladı kendini hiiicc bozma moralini

Canım benim 31+6 olmuş oluyo ama 32+0 da ayriliniyo diye biliyorum

Teşekkür ederim ben de öyle biliyorum 40 hafta öncesi sayarsak öyle oluyor. sorduklarımda hep o yönde ama personel şubede öyle dedi ama kesin demedi dr yazacak dedi 32. Haftanda 32+0 ken oluyor yani :) ama ben bu hafta muhabbetini anlamadım :) 31 den sonrada 32. Hafta diye geçiyor 32.haftadayken 33. Hafta diye kafamda deli sorular

Cnm 33+0 da cikiyomus dra sotdum bana 26 mart tarihini verdi daha oncesnde sgk onaylamiyo dedi bende hesapladm tam o tarihte 33 oluyorim
Ben sgklı değilim canım emekli sandığı ama çoğu kişi 32+0 diyor hep o yöndede okudum o yüzden değişik mi acaba :)

Çok doğru, 2,5 kg doğan arkadaşım şu an benden uzun ve kalıplısözde 3,5 kg doğmuşum

Sağol canım paylaşım istedim sizinle ama yüklenmedi resimler

Canim en rahati pcden yuklemek oluyor telefondan devamli hata verebiliyor ben çok foto ekleyecegim zaman pc tercih ediyorum birde onu dene istersen

Kızlar ankaraya geldim annemlere öğlen geldik.aman nasıl uyumuşum.20 gün burdayım bol bol dinlenip gezcem

Ohh ne güzel canim keyfini cikar anne yaninin ve gezmenin

Maşallah canim hic +9 durmuyorsun güzel gunleriniz pasan gelince dahada artsin inşallah

miranda_1986 canim gecmis olsun neyseki az kaldi doguma az dikkatle inşallah hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…