- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.761
Canım benim 31+6 olmuş oluyoMerhabalar şimdi bi mesaj okudm ama sonra tekrar bulamadım o arkadaşa sorcktm doğum iznine ayrılacakmış sanırm 32+0 da mı ayrılıyosunuz çogunuz bu haftalardasınız ayrılacak olan arkadaşlar bilir sanırım yardımcı olursanız sevinirim baya kafam karıştı bu konuda
Cnm 33+0 da cikiyomus dra sotdum bana 26 mart tarihini verdi daha oncesnde sgk onaylamiyo dedi bende hesapladm tam o tarihte 33 oluyorimMerhabalar şimdi bi mesaj okudm ama sonra tekrar bulamadım o arkadaşa sorcktm doğum iznine ayrılacakmış sanırm 32+0 da mı ayrılıyosunuz çogunuz bu haftalardasınız ayrılacak olan arkadaşlar bilir sanırım yardımcı olursanız sevinirim baya kafam karıştı bu konuda
Canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim ama nasıl olsa ki geçecekVe eveeeeet. İşte o hiç beklenmeyen an geldiiii. Glukoz testi pozitif çıktı. Diyabetligim tescillendi. Pazar pazar doktorum yememiş içmemiş beni aradı. Sekeri kes dedi. Diyetisyenden randevu al dedi.
Bana da karnımi kaç kat kesecek olmaları daha korkunç geliyo normal doğumdan korkmuyorum inşallah her şey yolunda gider normal olurNormal doğum yapacak cesaretim yok kızlar ondanevlenmeden önce bile yapamam ben diyordum şuan değişmedi üstüne korkularIm büyüdü herşeyin hayırlısı yinede ben ne desem boş bizim için ne hayırlıysa o olsun
Harika fitsin tatlım bi 9 daha da alsan sende hiç de fena durmaz tatlimmm ama son aylarda çok alınır diyene inat asıl biz son aylarda 20li haftalara gore daha az alıyoruz kiloyu yine de +15 tabiHerkese güzel pazarlar
Sabah ailecek dışarı çıkıp mis gibi hava aldık. Kırlarda çiçek topladık
Baharla özlem giderdik
Rabbimize tüm güzellikler için şükrettik...
Şimdi eve geldik dinleniyoruz. Buda pazar sabahı göbüşümüz
Eki Görüntüle 1789765
Oh ohhh maşallah tatlım pek güzel görünüyorsunHerkese güzel pazarlar
Baharla özlem giderdik
Eki Görüntüle 1789765
Ay canım ne hikmetse benim de öyle ilk aylarda hızla kilo alırken bu ay henüz bir kilo almışım +12 bendeHarika fitsin tatlım bi 9 daha da alsan sende hiç de fena durmaz tatlimmm ama son aylarda çok alınır diyene inat asıl biz son aylarda 20li haftalara gore daha az alıyoruz kiloyu yine de +
çok değil ki 9 kilo =) çünkü ben de aynı kiloyu aldımcandanotecann
I iremerve1990
Berenebru
@guz_1
Ah canlarım çok teşekkür ederim o güzel moral verici sözleriniz için lakinn +9 kiloyla 7. ayımı doldurdum
Aldığım kilo hiç az değil ama yinede önemli olan bebişimin sağlığı dedim
Doğuma kadar bi 9 kilo alırım gibime geliyor
Amannn nasılsa bebişimi kucağıma aldığımda kendimi dünyanın en güzel kadını hissedeceğim. İşte bu yüzden no problem
Canım böyle bir haberi almak pek hoş olmamış ama en azindan bi gün erken sekerden uzak durmanı sağlamış doktorun. Neyseki az kaldı sadece 2 ay idare edeceksinVe eveeeeet. İşte o hiç beklenmeyen an geldiiii. Glukoz testi pozitif çıktı. Diyabetligim tescillendi. Pazar pazar doktorum yememiş içmemiş beni aradı. Sekeri kes dedi. Diyetisyenden randevu al dedi.
Ben de çok cesaretli bir insan değilim ama belki yaparım diye açık kapı bırakıyorumNormal doğum yapacak cesaretim yok kızlar ondanevlenmeden önce bile yapamam ben diyordum şuan değişmedi üstüne korkularIm büyüdü herşeyin hayırlısı yinede ben ne desem boş bizim için ne hayırlıysa o olsun
Teşekkürler canımay cok güldüm yaa sen de bi kağıda filmlerdeki gibi bi plan hazırla ver eline bakalım ne yapacak
Bende su an 28+3 oldum 31 martta gel dogum iznini baslatalim dedi doktorum 31 martta tam 32+0 oluyorumMerhabalar şimdi bi mesaj okudm ama sonra tekrar bulamadım o arkadaşa sorcktm doğum iznine ayrılacakmış sanırm 32+0 da mı ayrılıyosunuz çogunuz bu haftalardasınız ayrılacak olan arkadaşlar bilir sanırım yardımcı olursanız sevinirim baya kafam karıştı bu konuda
Canım arkadaşımın kızı 2 hafta erken doğdu 2 küsür kiloydu sanırım dogdugunda ay minicik suratı vardı simdi 6 aylık oldu görsen oyy o yanaklar bi tontiş bi tontiş ısırmaya kıyamazsınİnşallah nicksiz yumurtacım ya sağlıklı olması önemli olan tabi ama insan üzülüyor yinede
Canım benim 31+6 olmuş oluyoama 32+0 da ayriliniyo diye biliyorum
Ben sgklı değilim canım emekli sandığı ama çoğu kişi 32+0 diyor hep o yöndede okudum o yüzden değişik mi acaba :)Cnm 33+0 da cikiyomus dra sotdum bana 26 mart tarihini verdi daha oncesnde sgk onaylamiyo dedi bende hesapladm tam o tarihte 33 oluyorim
Çok doğru, 2,5 kg doğan arkadaşım şu an benden uzun ve kalıplıCanım arkadaşımın kızı 2 hafta erken doğdu 2 küsür kiloydu sanırım dogdugunda ay minicik suratı vardı simdi 6 aylık oldu görsen oyy o yanaklar bi tontiş bi tontiş ısırmaya kıyamazsınhemen toparladı kendini hiiicc bozma moralini
Sağol canım paylaşım istedim sizinle ama yüklenmedi resimler
Kızlar ankaraya geldim annemlere öğlen geldik.aman nasıl uyumuşum.20 gün burdayım bol bol dinlenip gezcem
Herkese güzel pazarlar
Baharla özlem giderdik
Eki Görüntüle 1789765
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?