- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.781
Teşekkür ederimBende su an 28+3 oldum 31 martta gel dogum iznini baslatalim dedi doktorum 31 martta tam 32+0 oluyorum
Herkese güzel pazarlar
Sabah ailecek dışarı çıkıp mis gibi hava aldık. Kırlarda çiçek topladık
Baharla özlem giderdik
Rabbimize tüm güzellikler için şükrettik...
Şimdi eve geldik dinleniyoruz. Buda pazar sabahı göbüşümüz
Eki Görüntüle 1789765
Özel hastaneden alınabiliyor mu bu eapor acaba :)Bende su an 28+3 oldum 31 martta gel dogum iznini baslatalim dedi doktorum 31 martta tam 32+0 oluyorum
Ben daha örmemiştim canım Püsküllü botlari ördüm onun üstüne bunlardan orecektim cok iyi denk geldiKızlar yenidoğan kostümünün yapımını soran olmuştu. Eğer hala merak ediyorsanız ve yapmadıysanız video ekledim
Maşallah canım Valla fiziğiniz ne güzel.kısa boylu olunca biz tos toparlak yusyuvarlak oldukBu da benden 29. hafta hatırası
Çook tatlılar canım sağlıcakla kullansın minik prense aldiklarim sonunda hallettim ya gobegimi de atarim birazdan
Maşallah tatlım sizi görünce kendimi çok şişmiş hissettim oysa 7 kilo aldım
Çok doğru, 2,5 kg doğan arkadaşım şu an benden uzun ve kalıplısözde 3,5 kg doğmuşum
Güle güle giysin minikVe aldiklarim sonunda hallettim ya gobegimi de atarim birazdan
Özel hastaneden alınabiliyor mu bu eapor acaba :)
Ben daha örmemiştim canım Püsküllü botlari ördüm onun üstüne bunlardan orecektim cok iyi denk geldiellerine sağlık cok tesekkurler
Botlari da düğmelerini dikince paylaşayım not ver
Maşallah canım Valla fiziğiniz ne güzel.kısa boylu olunca biz tos toparlak yusyuvarlak olduk
Ve aldiklarim sonunda hallettim ya gobegimi de atarim birazdan
Ooo +9 ama hic fazlaligin yok güzelsin canım
Maşallah tatlım sizi görünce kendimi çok şişmiş hissettim oysa 7 kilo aldım
dogumdaki kilo cok da önemli değil ya. Benim de en küçük kardeşim minikmis doğduğunda cocuk simdi 1.84 ben de 1.57 sen hesap et gerisini
Hepsi cok şirin canım ilk kıyafetlerini güle güle giysin oğluşVe aldiklarim sonunda hallettim ya gobegimi de atarim birazdan
Fesat insannYa kizlaar gercekten butun kalbimle soyluyorum belki tanimiyoruz birbirimizi ama iyi ki varsiniz hep olun siz e mi??
Hepinize tek tek tesekkur ederim bugun gorumcem bizde kaldi onu goturduk aldillarimi da gosterdim ve eltim bi kere bile guzelmis gule gule giysin demedi
Tostoparlak haa ayni benMaşallah canım Valla fiziğiniz ne güzel.kısa boylu olunca biz tos toparlak yusyuvarlak olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?