2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ayni ben bende cesaret edemiyorum. Bayiltip halletsinlet istiyorum. Sonrasina bakariz yapacak bisi yok

Bu da benden 29. hafta hatırası +9 kg
Eki Görüntüle 1789867

Maşallah cok iyi gorunuyorsun tatlim.

Brn 13.5 aldim. Kendimi cok sismis hissediyorum. Uffff cok sıkıldım sisman sisman gezinmekten

eryesil tatli cok.ciciler gule gule kullansin minnakimiz.

Offff sinir ediyor böyle insanlar benisaçından tutup çöpe atasim geliyor
Boşver sıkma sakın canını

Birde boyle tip insanlar var. Guzel hic bir seyini paylasmazlar.
Ama kocam beni.dovdu bağırdı soyle sorunum var diye anlat eee tatlim anlat bakalim deyip basina ususurler.
Sorunla beslenen insanlar.
Bosver tatlim takilma sen alisverise devam tey tey tey

Bugun halilari da yolladim kv ye kizlar ilk defa benim icin bisey yapsin dedim esim dedi getiriyim yikayin halilari tabi bisey diyemediler beni de eve getirdi sen dinlen onlar yapsin dedi her hafta sonu nerdeyse onlar bi hali yikarlar bu seferde benim halilarimi yikasinlar tabi esim yardim etmis kiyamamis

Ohh işe yarasınlar ben olsam vermezdim ama tercih sizin tabii
Sonradan biz yaptık ettik diye kakmasınlar diye düşünürdüm

Ohh işe yarasınlar ben olsam vermezdim ama tercih sizin tabii
Sonradan biz yaptık ettik diye kakmasınlar diye düşünürdüm
Esim birden dedi bende vermeyi dusunmuyodum ama kakarlar zaten herturlu bana dicek laf bulduklarindan bari ellerinde bisey olsun dicek en azindan ben bisey demedim ama ogullarina desinler

Canim bosver demesinler birsey insanin ici fesat olmasin bir kere hicbirseyi baskasinda olsun istemez ve begensede ses etmez en guzeli uzak olmak öyle kisilerden sen paylas biz fikrimizi soyleriz senin ve pasan icin en güzelleri olsun her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…