- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.801
Normal doğum yapacak cesaretim yok kızlar ondanevlenmeden önce bile yapamam ben diyordum şuan değişmedi üstüne korkularIm büyüdü herşeyin hayırlısı yinede ben ne desem boş bizim için ne hayırlıysa o olsun
Offff sinir ediyor böyle insanlar beniYa kizlaar gercekten butun kalbimle soyluyorum belki tanimiyoruz birbirimizi ama iyi ki varsiniz hep olun siz e mi??
Hepinize tek tek tesekkur ederim bugun gorumcem bizde kaldi onu goturduk aldillarimi da gosterdim ve eltim bi kere bile guzelmis gule gule giysin demedi
Ay gel canımcım kollarımı açtım sonra beraber devam ederiz yuvarlanmaya kim tutarsaTostoparlak haa ayni benben burdan yuvarlanayim sen Erzincan'da durdur beni tatlım
Maşallah cok iyi gorunuyorsun tatlim.
Brn 13.5 aldim. Kendimi cok sismis hissediyorum. Uffff cok sıkıldım sisman sisman gezinmekten
Minyon tipiniz canım ne kısası
Ki kac defa kendi cocuklarina da aldim hep esim alir anlayamiyorum insanlariFesat insann
Anlayamaya çalışma cnm uzak dur yeter, ben öyle yapıyorum kafam rahatKi kac defa kendi cocuklarina da aldim hep esim alir anlayamiyorum insanlari
Hemen yola çıkıyorum o zaman Akdenize doğru yol alalım bariAy gel canımcım kollarımı açtım sonra beraber devam ederiz yuvarlanmaya kim tutarsa
Birde boyle tip insanlar var. Guzel hic bir seyini paylasmazlar.Ya kizlaar gercekten butun kalbimle soyluyorum belki tanimiyoruz birbirimizi ama iyi ki varsiniz hep olun siz e mi??
Hepinize tek tek tesekkur ederim bugun gorumcem bizde kaldi onu goturduk aldillarimi da gosterdim ve eltim bi kere bile guzelmis gule gule giysin demedi
Ohh işe yarasınlarBugun halilari da yolladim kv ye kizlar ilk defa benim icin bisey yapsin dedim esim dedi getiriyim yikayin halilari tabi bisey diyemediler beni de eve getirdi sen dinlen onlar yapsin dedi her hafta sonu nerdeyse onlar bi hali yikarlar bu seferde benim halilarimi yikasinlar tabi esim yardim etmis kiyamamis
Esim birden dedi bende vermeyi dusunmuyodum ama kakarlar zaten herturlu bana dicek laf bulduklarindan bari ellerinde bisey olsun dicek en azindan ben bisey demedim ama ogullarina desinlerOhh işe yarasınlarben olsam vermezdim ama tercih sizin tabii
Sonradan biz yaptık ettik diye kakmasınlar diye düşünürdüm
herkesin korkuları farklı işte canım Hakkımızda hayırlısıBana da karnımi kaç kat kesecek olmaları daha korkunç geliyo normal doğumdan korkmuyorum inşallah her şey yolunda gider normal olur
Hayırlısı neyse o olsun tatlım, hepimiz için inşallahBen de çok cesaretli bir insan değilim ama belki yaparım diye açık kapı bırakıyorumson anda ne olur bilemem tabii
Olur canım sıcaktır oralar ooohhhHemen yola çıkıyorum o zaman Akdenize doğru yol alalım bari
Hemen yola çıkıyorum o zaman Akdenize doğru yol alalım bari
Gelin gelin ben sizi Antalya da karşılarım hava misss gibi buralardaOlur canım sıcaktır oralar ooohhh
Ayy oğluşum çok şanslı olacak iki çiçek bir böcek olarakGelin gelin ben sizi Antalya da karşılarım hava misss gibi buralarda
Ya kizlaar gercekten butun kalbimle soyluyorum belki tanimiyoruz birbirimizi ama iyi ki varsiniz hep olun siz e mi??
Ay gel canımcım kollarımı açtım sonra beraber devam ederiz yuvarlanmaya kim tutarsa
Olurr canım kız kulesi, adalar, ooohh misssBuralara dogruda gelin bende tutarim hep beraber İstanbul havasi aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?