2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canımcım ankaraya gitmişsin ana kucağına :) ohh ne güzel bol bol dinlen kızın içinde çok iyi olmuştur çünkü artık zor oluyor onlar içinde.özellikle banyo yaptırmak benim için güç.oluyor
Evet canım onun içinde çok iyi oldu.banyoyu evdede kv birlikte yaptırıyoduk.çünkü eğilimce belim tutuluyo.hafta sonu geliyodu yıkamaya sağolsun.ama gerçekten çok yoruluyodum canım ya valla ikinci çocuk olunca canım çıkıyo akşama kadar.

Canim bosver demesinler birsey insanin ici fesat olmasin bir kere hicbirseyi baskasinda olsun istemez ve begensede ses etmez en guzeli uzak olmak öyle kisilerden sen paylas biz fikrimizi soyleriz senin ve pasan icin en güzelleri olsun her daim
Hep hamileliğimin başından beri zaten tek dediği su var verim sana bu var verim sana benim ilk çocuğum evet tamam borclarimiz var ama az alırım yenisinden alırım kendi çocuğuna herşeyi zaten kv kp aldı hala da onlar aliyo anlamıyorum gerçekten

Bide göbeğim yok diyodun gayette güzel büyümüş:)

Evet canım onun içinde çok iyi oldu.banyoyu evdede kv birlikte yaptırıyoduk.çünkü eğilimce belim tutuluyo.hafta sonu geliyodu yıkamaya sağolsun.ama gerçekten çok
Ne güzel canım ya ben tek başima yaptırıyorum ama belim çok ağrıyor.ne yapalım mecbur artık.bende çok yoruluyorum artık yetiştiremiyorum.yirmi gün sana iyi gelir canımcım

Valla çok güzel canım bu hafta ful güneşli şansımıza.

Ve eveeeeet. İşte o hiç beklenmeyen an geldiiii. Glukoz testi pozitif çıktı. Diyabetligim tescillendi. Pazar pazar doktorum yememiş içmemiş beni aradı. Sekeri kes dedi. Diyetisyenden randevu al dedi.
Canım ya geçmiş olsun neyseki çoğu gitti azı kaldı idare edersin bebiş için

eryesil bu konuda yalnız değilsin tatlım ben evlenince düğün fotolarina bakiyo ikiz eltilerim eşime hep ne kadar yakışıkli çıkmış deyip durdular sadece ona baktılar desem inan kiskancliktan ortadan catladilar dış mekan çekimi harika da olunca her şey istediğim gibiydi.. Başkaları ne kadar da güzelsin dediler onlara da ters ters baktılar öldüler o gün kıskançlıktan Allah akıl fikir versin.. Şimdi en güzel zamanlarimiz onları düşünürek kötü gecirmeyelim degmezler ben kurtaj olduğumda guluyordu o şahıslar şimdi de depresyondalar hamileyim diye bu kadar olur yani

Ne güzel canım ya ben tek başima yaptırıyorum ama belim çok ağrıyor.ne yapalım mecbur artık.bende çok yoruluyorum artık yetiştiremiyorum.yirmi gün sana iyi gelir canımcım
Anneme diyorum 20 gün yatcam.hoş bünye alışmış yatamamdaya.en azından benim cadalozla ilgileniyo.anne gibisi varmı canım ya 2. Kez anne olcaz hala annelerimize muhtacız.

Iyy ikiz eltimi olur ya bi tane yetmezmiş gibi aynısından iki taneonlar birbirini kolluyodur iki kardeş bir de senin şansına böylesi denk gelmiş canım ya boşver kıskandıklarıyla kalsınlar

Iyy ikiz eltimi olur ya bi tane yetmezmiş gibi aynısından iki taneonlar birbirini kolluyodur iki kardeş bir de senin şansına böylesi denk gelmiş canım ya boşver kıskandıklarıyla kalsınlar
İki kişi bi benle basedemiyo o ayrı mesele evet ya iyi olsalar güzel olurdu ama böyle çok sınır bozucu bende konusmuyorum onlarla.. Üstelik akraba evliliği yapmış onlar teyze çocukları kayinlarim ve inan kendi akrabaları diyo yeni gelin onlardan daha iyi filan valla bak demek ne kadar sinirlerse artık haaa bi de çocuk yapmaya çalışıyorlar onu da es gecmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…