- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.841
Gözün aydın canım kavuşmuşsun anneneAnneme diyorum 20 gün yatcam.hoş bünye alışmış yatamamdaya.en azından benim cadalozla ilgileniyo.anne gibisi varmı canım ya 2. Kez anne olcaz hala annelerimize muhtacız.
canim bebisin kac kilo?anladigim kadariyla haftasina gore kilosu dusuk sanirim.bu durumda neden doktorun sezeryanda olsa erkenden aliyorki?1 gun bile cok faydaliymis bebeklere ama ozel durumun varsa bilemicem canim.hergun badem muz sut 3unu birlikte ayni anda tuket.sahlepte kilo aldiriyormus.peynirin yaninda kasar peyniride olsun.bunlar cok hizli kilo aldiran seyelrmis bebege.pekmezinide eksik etmeherkesin korkuları farklı işte canım Hakkımızda hayırlısı
Orda minicik bi kayramiz varrrbizde dugune gittik oglusumlaa+2 kiloyla ben
Tam 32+0 da 32 yi bitirip 33 e girmeye çalışırkenTeşekkür ederim ben de öyle biliyorum 40 hafta öncesi sayarsak öyle oluyor. sorduklarımda hep o yönde ama personel şubede öyle dedi ama kesin demedi dr yazacak dedi 32. Haftanda 32+0 ken oluyor yani :) ama ben bu hafta muhabbetini anlamadım :) 31 den sonrada 32. Hafta diye geçiyor 32.haftadayken 33. Hafta diye kafamda deli sorular
Ben sgklı değilim canım emekli sandığı ama çoğu kişi 32+0 diyor hep o yöndede okudum o yüzden değişik mi acaba :)
Çoğumuz park yatak aldık, alcaz tatlım sanırımSizlere sormak istiyorum ben kararsız kaldım park yatak mı yoksa beşikmi karar veremedim?
Oh oh maşallah düğünlere de gidermiş Kayramızbizde dugune gittik oglusumlaa+2 kiloyla ben
Ooo o zaman seni de kayseriden alıp öyle geceriz Antalya'ya tatlım@candanotecann harikasın maşallah sanabi yuvarlanacaklardan bende varım erciyesten yuvarlanabilirim @NicksizYumurta Berenebru
Olur tatlım ama kartopu olarak gelirim erciyeste halen kayak yapıyorlarOoo o zaman seni de kayseriden alıp öyle geceriz Antalya'ya tatlım
gittik teyzesi :) horona ritim bile tuttu pasamOh oh maşallah düğünlere de gidermiş Kayramız
ayy tesekkur ederim. canimm benimOrda minicik bi kayramiz varrrçok sıksınız maşallah
Benimkide bana küseli 2 sene oldu biz bi de yakın şehirlerde otıruyoruz bi araya gelince sıkılıyorum hiç sevmem küslüğü ama herkes kendi bilir bu iki olunca saldım bende..uğraşamam kimsenin gereksiz egosuylaİki kişi bi benle basedemiyo o ayrı meseleevet ya iyi olsalar güzel olurdu ama böyle çok sınır bozucu bende konusmuyorum onlarla.. Üstelik akraba evliliği yapmış onlar teyze çocukları kayinlarim ve inan kendi akrabaları diyo yeni gelin onlardan daha iyi filan valla bak demek ne kadar sinirlerse artık haaa bi de çocuk yapmaya çalışıyorlar onu da es gecmeyelim
Aman canım o tehlikeli ya hatta göğüs kremi sürerken bile hızlıca uyarmadan yapmak gerekiyormus. Neyse bi daha yapmasın bisey olmaz inşallah. Bi de artik bu haftalarda göğüslerden süt gelmesi normal bi durummus tabi kendiliginden geleninden bahsediyorumMerhaba herkese ben ilk defa yazıyorum forma ve hamileliğimin 29.haftasındayım.Bugün göğüslerime masaj yapayım dedim bi komşudan etkilenip ve azcık sıvı geldi.bu normalmiş ama göğüsleri uyarmak erken doğuma sebep olabiliyormuş sakın yapmayın.
Ben park yatak aldım canım ama herkesin düşüncesi farklı tabi.normal beşikte alanımız çok.ben hem park yatakları çok beğeniyodum hemde şu an kirada oturuyorum ev almayı düşünüyoruz sök tak uğraşmak istemediğim için bu şekilde karar verdim.Sizlere sormak istiyorum ben kararsız kaldım park yatak mı yoksa beşikmi karar veremedim?
Öyke canım kimse bizi tutamazBerenebru canım bizi Antalya'da karşılayacak mis gibi bir hatun da var oooohhhh daha ne olsun
Öyle canım gercekten allah yokluklarını göstermesinAnneme diyorum 20 gün yatcam.hoş bünye alışmış yatamamdaya.en azından benim cadalozla ilgileniyo.anne gibisi varmı canım ya 2. Kez anne
Haberlere çıkarız artık" Gümüşhaneden yola çıktığı düşünülen devasa kartopu büyüyerek Erciyesten Antalyaya dogru yol alip kendini denize attı "Olur tatlım ama kartopu olarak gelirim erciyeste halen kayak yapıyorlarordan cuuuup denize
Uyyy ahaaaaagittik teyzesi :) horona ritim bile tuttu pasam
ayy tesekkur ederim. canimm benim
Ayyyyy hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin he miHaberlere çıkarız artık" Gümüşhaneden yola çıktığı düşünülen devasa kartopu büyüyerek Erciyesten Antalyaya dogru yol alip kendini denize
Net hatırlamıyorum ama o haftalarda daha keskin ve aktif hareketleri vardı diye hatırlıyorumPeki kendimiz döndüğünü nasıl anlarız tatlimm.. Sanki bana dönmedi gibi geliyo sağlı sollu uzanmış yumurcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?