2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
herkesin korkuları farklı işte canım Hakkımızda hayırlısı
canim bebisin kac kilo?anladigim kadariyla haftasina gore kilosu dusuk sanirim.bu durumda neden doktorun sezeryanda olsa erkenden aliyorki?1 gun bile cok faydaliymis bebeklere ama ozel durumun varsa bilemicem canim.hergun badem muz sut 3unu birlikte ayni anda tuket.sahlepte kilo aldiriyormus.peynirin yaninda kasar peyniride olsun.bunlar cok hizli kilo aldiran seyelrmis bebege.pekmezinide eksik etme

Sizlere sormak istiyorum ben kararsız kaldım park yatak mı yoksa beşikmi karar veremedim?

Tam 32+0 da 32 yi bitirip 33 e girmeye çalışırken

miranda_1986 korkma.canim sekerden,gebeligin bazilarina verdigi imtihan.bebegi besleyemem diye hic endisen olmasin doktor her turlu aliyor onlar dedi.sadece nefsimizle ugrasicaz ama inan alisiyorsun duzeni kurdukca.az kaldi zaten 2 ay .aklina takilan olursa danisabilirsin bana.ben sekeri yoluna koydum cok sukur.ozel beslenme disinda moral ve egzersiz cok onemli.seker cikti diye uzulmek yok.gecici bir durum

Benimkide bana küseli 2 sene oldu biz bi de yakın şehirlerde otıruyoruz bi araya gelince sıkılıyorum hiç sevmem küslüğü ama herkes kendi bilir bu iki olunca saldım bende..uğraşamam kimsenin gereksiz egosuylakendi kanlarından insanlar bile o şekilde eleştiriyosa sen doğrusun demektir tatlımallah onlarada versin orası ayrı ama kıskançlıklada olmaz ki bu iş

Aman canım o tehlikeli ya hatta göğüs kremi sürerken bile hızlıca uyarmadan yapmak gerekiyormus. Neyse bi daha yapmasın bisey olmaz inşallah. Bi de artik bu haftalarda göğüslerden süt gelmesi normal bi durummus tabi kendiliginden geleninden bahsediyorum

Sizlere sormak istiyorum ben kararsız kaldım park yatak mı yoksa beşikmi karar veremedim?
Ben park yatak aldım canım ama herkesin düşüncesi farklı tabi.normal beşikte alanımız çok.ben hem park yatakları çok beğeniyodum hemde şu an kirada oturuyorum ev almayı düşünüyoruz sök tak uğraşmak istemediğim için bu şekilde karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…