2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cuma günü randevum var çalışabilir raporu alacağım inşallah o sırada tahlillerimi de yapayım en iyisi canım hem o zamana kadar da naneyi deniyeyim umarım faydası olur

Cnm bende ogretmenim simdi idareci arkadasima sordum 32 dolunca yani 33+0 da cikabilitsn dedi drda ole dedi.

Çok haklisin tatlım derdi varsa derdini soylesin kusmekte neymiş komik yaa koca koca insanlar.. Bizim Keyfimiz yerinde olsun da hep inşallah onları takan kim

Sizlere sormak istiyorum ben kararsız kaldım park yatak mı yoksa beşikmi karar veremedim?

Ben mobilya besik düşünüyorum canim ama bi çok arkadasta park yatak aldı, evinin genişliği ve maddi durumuma göre sende birine karar verebilirsin

Canım aşırı bir gerilik yok olmASI gerekenden 200 300 gram falan düşük.. iki doktorada gittim normal yapı meselesi diyorlar anne babası olarak da minyonuz sanırım ondan..38. haftanın ortasına denk geliyor ama yinede ozamana kadar nolur bilemiyorum. badem hariç hepsini yiyorum canım bademde alayım ozaman ben

Haberlere çıkarız artık" Gümüşhaneden yola çıktığı düşünülen devasa kartopu büyüyerek Erciyesten Antalyaya dogru yol alip kendini denize attı "
Ben senin hayal gücünü seveyim mmm akşam akşam neşemiz bol maşallah kilolariyla mutlu hamişler

Tabiki senin bilecegin is,ama kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim... tabiki bi saglik durumu nedeniyle sezaryan olcaksa baska konu ama normal dogum baska bisey yaaa

suan nasilsin,doktora gozuktun mu ?
Cnm ikinci mesajım görmedin galiba ablami arayip durumumu anlattım iyice dinlen geçmese doktora git demişti akşam güzelce uyudum sabah kalktigimda o ağrı yoktu çok şükür ablam bebek baskı yapmıştır kasiklarim dedi heralde ondan gerçekten randevum 14 ünde 1 hafta var sabredicem artık :)

Cnm bende ogretmenim simdi idareci arkadasima sordum 32 dolunca yani 33+0 da cikabilitsn dedi drda ole dedi.
Anladım cnm dikkat et bazen idarecede aksilikler olabiliyor istersen başka doktora sor bir hafta geç ayrılma çünkü sistem senin aldığın rapora bakıyomuş bir hafta geç ayrılmış olursun boş yere buradada öyle dediler şimdi bi çok kişiylede konuştum :)

candanotecann I iremerve1990 Berenebru eryesil Lorenaa Pamukprncess NicksizYumurta yagmurr_damlasi cananarya M Mjdmjd pambix
kizlar cok saolun desteginiz icin. vallahi ne yalan soyliyeyim moralim cok bozulmustu. pazar sabahi 9:30 da aradi doktorum. amem ve esimle birlikte o kadar guzel bir kahvalti hazirlamistik ki, icimden hic birini yemek gelmedi oylece kalakaldim. ama dediginiz gibi az kaldi artik idare edecegim. yarin 28. hafta bitiyor. 12 hafta daha diyetle gececek, ve insallah oglusum saglikla dogacak.
simdi artik ne yiyebilirim ne yiyemem onun arastirmasini yapiyorum aksi gibi de canim nerde hamur isi var, makarna borek onu cekiyor bugun! halbuki gelsin salatalar gitsin kibrit kutusu kadar peynirler
pambix cim tavsiye ettigin tariflerin varsa hemen alirim :)

Hey Allah im ya azcik vicdan versin Rabbim gerçekten böyle insanlara gözlerinden de bizi korusun inşallah seninkilerinden valla aşağı kalır yanı yokmuş bi insan nasıl gülebilir kürtaja ya Allah akıl fikir versin
Ama bunlar hep kıskançlıktan oluyo gerçekten

Ben hayatım boyunca çok diyet yaptım zayıflamak için hele üni yıllarımda ne diye az daha fit gözüküyim diye ve bi sürü diyet denedim diyet ne zayıflama çaylar haplar gelsin biri gitsin öteki
Şimdii sen yavrun için yapıcaksın ve inanıyorum çok rahatlikla alisacaksin bu duruma canım benim kolaylıkla

Alllahtan aynı ilde değiliz onlarla telden de pas vermiyorum artık biz keyfimize bakalım tatlım boşver onları valla güldü bana baka baka .. Yazin mecburen memlekette goruyoruz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…