- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.861
Saol canımcımGözün aydın canım kavuşmuşsun annenetadını çıkar dinlen bol bol
Amaaannn hep agrılar sızılar uykusuz geceler kasılmaları konusuyoruz azıcık da geyik yapalim canimmmmmAyyyyy hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin he mi
Ay valla çok iyi olduAmaaannn hep agrılar sızılar uykusuz geceler kasılmaları konusuyoruz azıcık da geyik yapalim canimmmm
Cuma günü randevum var çalışabilir raporu alacağım inşallah o sırada tahlillerimi de yapayım en iyisi canım hem o zamana kadar da naneyi deniyeyim umarım faydası olurtest yaptirmadan bilemezsincanim.mutlaka karaciger enzimlerine bakilmasi lazim.eger sikinti yoksa insallah ,gebelikten kaynaklanan bir kasinti da olabiliyor..kasinan yerlerini taze nane ile.ovala yada doktor losyon falan verir.birde dus alip yat..kasimamaya calis kasidikca daha tatli kasinir valla
Cnm bende ogretmenim simdi idareci arkadasima sordum 32 dolunca yani 33+0 da cikabilitsn dedi drda ole dedi.Teşekkür ederim ben de öyle biliyorum 40 hafta öncesi sayarsak öyle oluyor. sorduklarımda hep o yönde ama personel şubede öyle dedi ama kesin demedi dr yazacak dedi 32. Haftanda 32+0 ken oluyor yani :) ama ben bu hafta muhabbetini anlamadım :) 31 den sonrada 32. Hafta diye geçiyor 32.haftadayken 33. Hafta diye kafamda deli sorular
Ben sgklı değilim canım emekli sandığı ama çoğu kişi 32+0 diyor hep o yöndede okudum o yüzden değişik mi acaba :)
Çok haklisin tatlımBenimkide bana küseli 2 sene oldu biz bi de yakın şehirlerde otıruyoruz bi araya gelince sıkılıyorum hiç sevmem küslüğü ama herkes kendi bilir bu iki olunca saldım bende..uğraşamam kimsenin gereksiz egosuylakendi kanlarından insanlar bile o şekilde eleştiriyosa sen doğrusun demektir tatlım allah onlarada versin orası ayrı ama kıskançlıklada olmaz ki bu iş
Sizlere sormak istiyorum ben kararsız kaldım park yatak mı yoksa beşikmi karar veremedim?
Canım aşırı bir gerilik yok olmASI gerekenden 200 300 gram falan düşük.. iki doktorada gittim normal yapı meselesi diyorlar anne babası olarak da minyonuz sanırım ondan..38. haftanın ortasına denk geliyor ama yinede ozamana kadar nolur bilemiyorum. badem hariç hepsini yiyorum canım bademde alayım ozaman bencanim bebisin kac kilo?anladigim kadariyla haftasina gore kilosu dusuk sanirim.bu durumda neden doktorun sezeryanda olsa erkenden aliyorki?1 gun bile cok faydaliymis bebeklere ama ozel durumun varsa bilemicem canim.hergun badem muz sut 3unu birlikte ayni anda tuket.sahlepte kilo aldiriyormus.peynirin yaninda kasar peyniride olsun.bunlar cok hizli kilo aldiran seyelrmis bebege.pekmezinide eksik etme
Ben senin hayal gücünü seveyim mmmHaberlere çıkarız artık" Gümüşhaneden yola çıktığı düşünülen devasa kartopu büyüyerek Erciyesten Antalyaya dogru yol alip kendini denize attı "
Tabiki senin bilecegin is,ama kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim... tabiki bi saglik durumu nedeniyle sezaryan olcaksa baska konu ama normal dogum baska bisey yaaaNormal doğum yapacak cesaretim yok kızlar ondanevlenmeden önce bile yapamam ben diyordum şuan değişmedi üstüne korkularIm büyüdü herşeyin hayırlısı yinede ben ne desem boş bizim için ne hayırlıysa o olsun
Cnm ikinci mesajım görmedin galiba ablami arayip durumumu anlattım iyice dinlen geçmese doktora git demişti akşam güzelce uyudum sabah kalktigimda o ağrı yoktu çok şükür ablam bebek baskı yapmıştır kasiklarim dedi heralde ondan gerçekten randevum 14 ünde 1 hafta var sabredicem artık :)suan nasilsin,doktora gozuktun mu ?
Anladım cnm dikkat et bazen idarecede aksilikler olabiliyor istersen başka doktora sor bir hafta geç ayrılma çünkü sistem senin aldığın rapora bakıyomuş bir hafta geç ayrılmış olursun boş yere buradada öyle dediler şimdi bi çok kişiylede konuştum :)Cnm bende ogretmenim simdi idareci arkadasima sordum 32 dolunca yani 33+0 da cikabilitsn dedi drda ole dedi.
Herhalde bu ayda kilo alinmiyorAy canım ne hikmetse benim de öyle ilk aylarda hızla kilo alırken bu ay henüz bir kilo almışım +12 bende
Belki 33 haftaya girmiş olacağın için öyle anlaşılmıştırCnm bende ogretmenim simdi idareci arkadasima sordum 32 dolunca yani 33+0 da cikabilitsn dedi drda ole dedi.
Hayır tatlım 32+0 olacak o onlar yanlış biliyo olmasın.. Ben hep öyle duydum bi deCnm bende ogretmenim simdi idareci arkadasima sordum 32 dolunca yani 33+0 da cikabilitsn dedi drda ole dedi.
Buna sevindimmHiç +9 gibi durmuyo canım maşallah
Hey Allah im ya azcik vicdan versin Rabbim gerçekten böyle insanlara gözlerinden de bizi korusun inşallah seninkilerinden valla aşağı kalır yanı yokmuş bi insan nasıl gülebilir kürtaja ya Allah akıl fikir versineryesil bu konuda yalnız değilsin tatlım ben evlenince düğün fotolarina bakiyo ikiz eltilerim eşime hep ne kadar yakışıkli çıkmış deyip durdular sadece ona baktılar desem inan kiskancliktan ortadan catladilar dış mekan çekimi harika da olunca her şey istediğim gibiydi.. Başkaları ne kadar da güzelsin dediler onlara da ters ters baktılar öldüler o gün kıskançlıktan Allah akıl fikir versin.. Şimdi en güzel zamanlarimiz onları düşünürek kötü gecirmeyelim degmezler ben kurtaj olduğumda guluyordu o şahıslar şimdi de depresyondalar hamileyim diye bu kadar olur yani
Ben hayatım boyunca çok diyet yaptım zayıflamak için hele üni yıllarımda ne diye az daha fit gözüküyim diye ve bi sürü diyet denedim diyet ne zayıflama çaylar haplar gelsin biri gitsin ötekicandanotecann I iremerve1990 Berenebru eryesil Lorenaa Pamukprncess NicksizYumurta yagmurr_damlasi cananarya M Mjdmjd pambix
kizlar cok saolun desteginiz icin. vallahi ne yalan soyliyeyim moralim cok bozulmustu. pazar sabahi 9:30 da aradi doktorum. amem ve esimle birlikte o kadar guzel bir kahvalti hazirlamistik ki, icimden hic birini yemek gelmedi oylece kalakaldim. ama dediginiz gibi az kaldi artik idare edecegim. yarin 28. hafta bitiyor. 12 hafta daha diyetle gececek, ve insallah oglusum saglikla dogacak.
simdi artik ne yiyebilirim ne yiyemem onun arastirmasini yapiyorum aksi gibi de canim nerde hamur isi var, makarna borek onu cekiyor bugun! halbuki gelsin salatalar gitsin kibrit kutusu kadar peynirler
pambix cim tavsiye ettigin tariflerin varsa hemen alirim :)
Alllahtan aynı ilde değiliz onlarla telden de pas vermiyorum artıkHey Allah im ya azcik vicdan versin Rabbim gerçekten böyle insanlara gözlerinden de bizi korusun inşallah seninkilerinden valla aşağı kalır yanı yokmuş bi insan nasıl gülebilir kürtaja ya Allah akıl fikir versin
Ama bunlar hep kıskançlıktan oluyo gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?