- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.881
Olurr canım kız kulesi, adalar, ooohh misss
Ben de ogretmenim canim ve 32+0 da ayriliyorsun.okulumda iki arkadaş daha ayrildi izne onlarda ayni şekilde 32+0da izne ayrildilarCnm bende ogretmenim simdi idareci arkadasima sordum 32 dolunca yani 33+0 da cikabilitsn dedi drda ole dedi.
Hep hamileliğimin başından beri zaten tek dediği su var verim sana bu var verim sana benim ilk çocuğum evet tamam borclarimiz var ama az alırım yenisinden alırım kendi çocuğuna herşeyi zaten kv kp aldı hala da onlar aliyo anlamıyorum gerçekten
Ama bizim icin degmez mi teyzesiCanım oraya gelmemiz için Ziganayı tirmanmamiz lazım yabize yokuş aşağı bi yerler gerekiyor
Bence sen gel tatlim Karadeniz havası aldiralim sana
bizde dugune gittik oglusumlaa+2 kiloyla ben
Sizlere sormak istiyorum ben kararsız kaldım park yatak mı yoksa beşikmi karar veremedim?
Çok şükür uzakmışsın sen bizimki yakın ya burnumun dibinde resmen hic gerçekten en iyisi böyle insanlardan uzak durmak gülenler de elbet çeker yaniAlllahtan aynı ilde değiliz onlarla telden de pas vermiyorum artıkbiz keyfimize bakalım tatlım boşver onları valla güldü bana baka baka .. Yazin mecburen memlekette goruyoruz o kadar
Çok güseller canım.miniğin güsel mutlu günlerde giysin inşVe aldiklarim sonunda hallettim ya gobegimi de atarim birazdan
Bende aynısı söyledim o zaman çocuk gibi küsmek nedir ne derdi varsa söylesin bi de 4 yaş fark var diye büyüklük taslar herkes işine geldimi büyük gelmedimi çocukÇok haklisin tatlımderdi varsa derdini soylesin kusmekte neymiş komik yaa koca koca insanlar.. Bizim Keyfimiz yerinde olsun da hep inşallah onları takan kim
Ayyy ben hergun kontrol ediyorum sut varmi yokmu diye,hep skp duruyorum...Aman canım o tehlikeli ya hatta göğüs kremi sürerken bile hızlıca uyarmadan yapmak gerekiyormus. Neyse bi daha yapmasın bisey olmaz inşallah. Bi de artik bu haftalarda göğüslerden süt gelmesi normal bi durummus tabi kendiliginden geleninden bahsediyorum
Hic kusura bakmamAyy bosver alma canim birseyini kusura bakma ama onlar sonra lafda eder yok onu biz verdik yok bunu biz verdik diye azicik olsun annesi ve babasi alsin pasasina kiyafetlerini
Hemde çok iyiyiz valla ohh aramiyorum sormuyorum da arada whatsap ta yaziyo geciştirici cevaplar özele kaçmadan o kadar .. Valla akraba değil bize içten durust arkadaslar lazımBende aynısı söyledim o zaman çocuk gibi küsmek nedir ne derdi varsa söylesin bi de 4 yaş fark var diye büyüklük taslar herkes işine geldimi büyük gelmedimi çocukaman aynen öyle canım boşverdim zaten...sende memlekete gidince görüyosundur zaten boşver biz böyle iyiyiz
Tesekkür ederim canımcım bende sizleri bekliyorum canım erzincanımızaOhh en sevdigim yerler oralar zaten canim benimde her daim bekleriz
Canim 32+0da izne ayriliyorsun yani 32yi doldurmus oluyorsun.Merhabalar şimdi bi mesaj okudm ama sonra tekrar bulamadım o arkadaşa sorcktm doğum iznine ayrılacakmış sanırm 32+0 da mı ayrılıyosunuz çogunuz bu haftalardasınız ayrılacak olan arkadaşlar bilir sanırım yardımcı olursanız sevinirim baya kafam karıştı bu konuda
Çocuğunu bırakıp nereye gittiÇok şükür uzakmışsın sen bizimki yakın ya burnumun dibinde resmen hic gerçekten en iyisi böyle insanlardan uzak durmak gülenler de elbet çeker yani
Benim eltim de basıp gitti canım yazın çocuğuna ben baktım ve o zaman bildiğin beddua etti bana senin çocuğun olunca görürsün sende dedi o yüzden eltilerden herşeyi beklerim ben
Allah bozmasin tatlim hep gülelim miniklerimiz bi gelsin hele onların komik hallerini anlatıp güleceğiz daha heheeeyyyyttttBen senin hayal gücünü seveyim mmmakşam akşam neşemiz bol maşallah kilolariyla mutlu hamişler
Canim benimkide dönmüş kafa aşağıda popo sagda ayaklar soldaydi ama canı sıkıldıkça dönüyor sanırım dr da dedi onlar suan fırıldak gibi daha kaç kere dönerler doğuma kadar dedi oyuzden ters diye üzülen arkadaşlar üzülmeyin nolur daha önümüzde haftalarımız var daha erken.Ay yok canım bazen kafasi gobegimin hizasindayken de hıçkırıyorHıçkırdığında dönmüş olmuyor da hıçkırıklarını hissettigim yere göre karar veriyorum asagida derinlerde hissettigim zaman döndüğünü anlıyorum zaten ayaklarını da ağzımdan cikaracak gibi dikiyor havaya
Canın ben sormuştum ve evet henüz baslamadim örmeye tsk ediyorum bizle paylastigin için çok güzel olmuş.Kızlar yenidoğan kostümünün yapımını soran olmuştu. Eğer hala merak ediyorsanız ve yapmadıysanız video ekledim
Degmez mi hic kuzummmmAma bizim icin degmez mi teyzesiaz duygu somurusu yapayim belki ise yarar
Süper olur valla
Hic kusura bakmam
Oo canım etmez mi alasını eder valla zaten onu yapabilmek için söylüyor
Tesekkür ederim canımcım bende sizleri bekliyorum canım erzincanımıza
Degmez mi hic kuzummmmhani yuvarlaniyoruz ya biz yokuş yukarı çıkamayız diye öyle yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?