2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aynen canim cok haklısın sürekli aynı pozisyonda kalmiyorlar gezip duruyorlar. Doguma saatler kala dönen bebisler varmış önemli olan moral nozmamak

Slm kizlar masallah Allah muhabbetinizi arttirsin
Haftasonu yatili misafirlerim vardi onlari gecirdim cocugu yatirdim anca bakabildim telefona

Rica ederim umarım işine yarar. Kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin yine

Aynen canim cok haklısın sürekli aynı pozisyonda kalmiyorlar gezip duruyorlar. Doguma saatler kala dönen bebisler varmış önemli olan moral nozmamak
Aynen canim dr da oyle dedi ayni pozisyonda kalmazlar dönerler diye bende de bikac gündür patinaj çekiyormuş gibi hareketler olmaya başladı öyle olunca asaya yada yukarı döndüğünü anlıyorum bazen hıçkırıklar gobek deliğinin oralarda bazen de daha asada oluyor napsin yavrucaklar onlarda biz gibi aynı yere yatmaktan agriyordur bir tarafları

Kızlar bol bol uyuyun benden size en büyük tavsiye :) bir de eğer anneniniz yada kayınvalidenizin bakma şansı olucaksa şimdiden onlarla konuşun ve size mümkün olduğunca eşlik etsin.Benim annem vefat ettiği için ilk doğumumda kayın validem 3 gün eşlik edip gitmişti.Doğumumun ertesi günü ayağı kalkıp misafirlere servis yapmaya çalışıyordum ki sezeryanlıydım...Lohusalığım kabus gibi geçti.Mevlüt falanı bırak normal ruh halime bile kavuşamamıştım bu hamileliğimde en azından tecrübeli olacağım diyorum her ne kadar diğeri de 22 aylık olucak ama Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Ay dimi canım ya biz bile sola yatcaz diye ne eziyetler cekiyoruz onlar küçük yerde büyümeye çalışıyorlar ah o patinajlar beni öldürüyor yaa cok hoşuma gidiyor her seferinde bi gülme alıyor beni

Canim 32. Haftan bittiği gün gidip raporunu alıyorsun benimde emekli sandigi doktoruma sordum öyle dedi ben izin değilde calisabilirlik raporu alacağım inşallah bir aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…