- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.901
Aman haa sakın elleme canım vakti gelince gelir inşallah sütün durduk yere erken doğumu çağırmayalim dimiAyyy ben hergun kontrol ediyorum sut varmi yokmu diye,hep skp duruyorum...bundan sonra elimi bile vurmam
Ooo senin yuvarlanman icin daha cooookkkk kilo alman lazım tatlışımmmmBiliyorum bitanem bende size olmadi antalyada eslik ederim burdan yuvarlanarak giderim oraya bende
Ayy inşallah evimizin neşeleri de katılacak aramıza daha ne olsunAllah bozmasin tatlim hep gülelim miniklerimiz bi gelsin hele onların komik hallerini anlatıp güleceğiz daha heheeeyyyytttt
Aynen canim cok haklısın sürekli aynı pozisyonda kalmiyorlar gezip duruyorlar. Doguma saatler kala dönen bebisler varmış önemli olan moral nozmamakCanim benimkide dönmüş kafa aşağıda popo sagda ayaklar soldaydi ama canı sıkıldıkça dönüyor sanırım dr da dedi onlar suan fırıldak gibi daha kaç kere dönerler doğuma kadar dedi oyuzden ters diye üzülen arkadaşlar üzülmeyin nolur daha önümüzde haftalarımız var daha erken.
Canın ben sormuştum ve evet henüz baslamadim örmeye tsk ediyorum bizle paylastigin için çok güzel olmuş.
Rica ederim umarım işine yarar. Kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin yineCanim benimkide dönmüş kafa aşağıda popo sagda ayaklar soldaydi ama canı sıkıldıkça dönüyor sanırım dr da dedi onlar suan fırıldak gibi daha kaç kere dönerler doğuma kadar dedi oyuzden ters diye üzülen arkadaşlar üzülmeyin nolur daha önümüzde haftalarımız var daha erken.
Canın ben sormuştum ve evet henüz baslamadim örmeye tsk ediyorum bizle paylastigin için çok güzel olmuş.
Ne yapsın minikler ya küçücük yerde yapacak başka şey mi varAynen canim cok haklısın sürekli aynı pozisyonda kalmiyorlar gezip duruyorlar. Doguma saatler kala dönen bebisler varmış önemli olan moral nozmamak
Aynen canim dr da oyle dedi ayni pozisyonda kalmazlar dönerler diye bende de bikac gündür patinaj çekiyormuş gibi hareketler olmaya başladı öyle olunca asaya yada yukarı döndüğünü anlıyorum bazen hıçkırıklar gobek deliğinin oralarda bazen de daha asada oluyor napsin yavrucaklar onlarda biz gibi aynı yere yatmaktan agriyordur bir taraflarıAynen canim cok haklısın sürekli aynı pozisyonda kalmiyorlar gezip duruyorlar. Doguma saatler kala dönen bebisler varmış önemli olan moral nozmamak
Sağol canım olursa tabiki sorarım yarin hemen ip alayım hazır bu ara ne yapsam diye düşünüyordum iyi oldu :)Rica ederim umarım işine yarar. Kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin yine
Yap cnm bunların takımı olarak şapkaları var bir de. Bitirdikten sonra insan çok mutlu oluyorSağol canım olursa tabiki sorarım yarin hemen ip alayım hazır bu ara ne yapsam diye düşünüyordum iyi oldu :)
Ooo senin yuvarlanman icin daha cooookkkk kilo alman lazım tatlışımmmm
Canim 32+0da izne ayriliyorsun yani 32yi doldurmus oluyorsun.
Ayy üzülüyorum bazen onlara da yazık diyorumNe yapsın minikler ya küçücük yerde yapacak başka şey mi var
Ay dimi canım ya biz bile sola yatcaz diye ne eziyetler cekiyoruz onlar küçük yerde büyümeye çalışıyorlarAynen canim dr da oyle dedi ayni pozisyonda kalmazlar dönerler diye bende de bikac gündür patinaj çekiyormuş gibi hareketler olmaya başladı öyle olunca asaya yada yukarı döndüğünü anlıyorum bazen hıçkırıklar gobek deliğinin oralarda bazen de daha asada oluyor napsin yavrucaklar onlarda biz gibi aynı yere yatmaktan agriyordur bir tarafları
Sen iyisin tatlım maşallah aynen bu şekilde devamSizin icin alirim bitanem istedigin kilo olsun.Ama bende az degil +7 ile devam ediyorum yola
Canim 32. Haftan bittiği gün gidip raporunu alıyorsun benimde emekli sandigi doktoruma sordum öyle dedi ben izin değilde calisabilirlik raporu alacağım inşallah bir aksilik olmazsaTeşekkür ederim ben de öyle biliyorum 40 hafta öncesi sayarsak öyle oluyor. sorduklarımda hep o yönde ama personel şubede öyle dedi ama kesin demedi dr yazacak dedi 32. Haftanda 32+0 ken oluyor yani :) ama ben bu hafta muhabbetini anlamadım :) 31 den sonrada 32. Hafta diye geçiyor 32.haftadayken 33. Hafta diye kafamda deli sorular
Ben sgklı değilim canım emekli sandığı ama çoğu kişi 32+0 diyor hep o yöndede okudum o yüzden değişik mi acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?