- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.921
Boşver kuzum demesin nolucak sen moralini bozma.çok cici şeyler.sağlıcakla giysin bebişinYa kizlaar gercekten butun kalbimle soyluyorum belki tanimiyoruz birbirimizi ama iyi ki varsiniz hep olun siz e mi??
Hepinize tek tek tesekkur ederim bugun gorumcem bizde kaldi onu goturduk aldillarimi da gosterdim ve eltim bi kere bile guzelmis gule gule giysin demedi
Oylemi gercekten cnm ya ee benana nie ole dediler o zaman hatta dr tarih verdi 26 mart bende 33+0 oluyorum o zaman ben simdi ne yapmaliyim senceBen de ogretmenim canim ve 32+0 da ayriliyorsun.okulumda iki arkadaş daha ayrildi izne onlarda ayni şekilde 32+0da izne ayrildilar
Bende ole biliodm drum ole dedi ama bi cok arkadas 31 bittiginde dio kafam karisti ne yapcaz biz simdiCanim 32. Haftan bittiği gün gidip raporunu alıyorsun benimde emekli sandigi doktoruma sordum öyle dedi ben izin değilde calisabilirlik raporu alacağım inşallah bir aksilik olmazsa
Daha alamadım ne yazikki bir türlü karar veremedim pembeyi pek sevmiyorum diye bir takım mavi bulup almıştım. birissine den de sabahlikli alayım diyorum ama rengine karar veremedim siz hangisini düşünüyorsunuzBrissineden alacaksınız değilmi sabahlıklı olanı hangi rengini aldınız acaba
Canım gerçekten çok zor.2 aydır tatlı diye ölüyorum resmen rüyalarıma giriyo@candanotecann I iremerve1990 @Berenebru @eryesil @LorenaaPamukprncess NicksizYumurta @yagmurr_damlasi @cananarya @Mjdmjd @pambix
kizlar cok saolun desteginiz icin. vallahi ne yalan soyliyeyim moralim cok bozulmustu. pazar sabahi 9:30 da aradi doktorum. amem ve esimle birlikte o kadar guzel bir kahvalti hazirlamistik ki, icimden hic birini yemek gelmedi oylece kalakaldim. ama dediginiz gibi az kaldi artik idare edecegim. yarin 28. hafta bitiyor. 12 hafta daha diyetle gececek, ve insallah oglusum saglikla dogacak.
simdi artik ne yiyebilirim ne yiyemem onun arastirmasini yapiyorum aksi gibi de canim nerde hamur isi var, makarna borek onu cekiyor bugun! halbuki gelsin salatalar gitsin kibrit kutusu kadar peynirler
@pambix cim tavsiye ettigin tariflerin varsa hemen alirim :)
Ay canım benim oncelikle utanma sonucta sağlık icin gerekli bir sey aldın sen. Adam da boş bulunmuş ne oldugunu anlayamamis belli ki.Ayy sabah sabah soğuk terler dokuyorum utançtansalak trendyolda aldığım pakette silikon göğüs ucu vardı ve paket açılmış bi şekilde gelmiş iş yerinden m.yardımcısı aradı haocam 4 parça şey var dedi adam yanı gormustur yaaa çok utandım şimdi nasıl gidip adamın yüzüne bakacağım.. İyisi mi rapor alayim 3 gün daha gidrcektimgidrcektim zaten sadece offf çok gerildim
Aynı durum ben de de var bir türlü karar veremiyoruzArkadaslar Merhaba bir kızım olacak isim bulamadım hala önerilere acigim
Ayy sabah sabah soğuk terler dokuyorum utançtansalak trendyolda aldığım pakette silikon göğüs ucu vardı ve paket açılmış bi şekilde gelmiş iş yerinden m.yardımcısı aradı haocam 4 parça şey var dedi adam yanı gormustur yaaa çok utandım şimdi nasıl gidip adamın yüzüne bakacağım.. İyisi mi rapor alayim 3 gün daha gidrcektimgidrcektim zaten sadece offf çok gerildim
Kargo şu an is yerinde tatlimmm zaten sabahtan beri sayıyorum kargonun hatasıdır benceAy canım benim oncelikle utanma sonucta sağlık icin gerekli bir sey aldın sen. Adam da boş bulunmuş ne oldugunu anlayamamis belli ki.
Bence asıl büyük sorun kargoda ya da trendyolda. Hangi hakla paketi açık gonderiyorlar ya???? Bence sen müdür yardimcisini bosver de otekilerle ugras tatlım
Tatlım m.yardımcısı beni aradiğında kargocu da yanındaydıbosver canim ya. Biz artik anneyiz. Memeler fora ..... . Valla ben erkeklere gicigimdan orkid bilmem ne hic biseden utanmak iatemiyorum. Dogal sureclerimizi bile ayip diye dayattilar senelerce. Adam leylami hem ne diye paketin icine bakiyo
Ama hic bir kargo sirketinde paket acik gelmez. Isyerinde isguzar biri acmis olabilir arastir istersen.
Ayy sabah sabah soğuk terler dokuyorum utançtansalak trendyolda aldığım pakette silikon göğüs ucu vardı ve paket açılmış bi şekilde gelmiş iş yerinden m.yardımcısı aradı haocam 4 parça şey var dedi adam yanı gormustur yaaa çok utandım şimdi nasıl gidip adamın yüzüne bakacağım.. İyisi mi rapor alayim 3 gün daha gidrcektimgidrcektim zaten sadece offf çok gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?