2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Boşver kuzum demesin nolucak sen moralini bozma.çok cici şeyler.sağlıcakla giysin bebişin

Ben de ogretmenim canim ve 32+0 da ayriliyorsun.okulumda iki arkadaş daha ayrildi izne onlarda ayni şekilde 32+0da izne ayrildilar
Oylemi gercekten cnm ya ee benana nie ole dediler o zaman hatta dr tarih verdi 26 mart bende 33+0 oluyorum o zaman ben simdi ne yapmaliyim sence

Canim 32. Haftan bittiği gün gidip raporunu alıyorsun benimde emekli sandigi doktoruma sordum öyle dedi ben izin değilde calisabilirlik raporu alacağım inşallah bir aksilik olmazsa
Bende ole biliodm drum ole dedi ama bi cok arkadas 31 bittiginde dio kafam karisti ne yapcaz biz simdi

kizlarrrrr gunaydinnnnn nasilsinizzz dun misafirlerim vardi hizmet etmekten sirtim belim kirildi valla su surt agrilarina ne yapiyosunuz ya mahvoldum ben bide ise gidiyorum Allah Allah yaniiiiii dun e bebeke gittik bebegimizin tum alisverisini yapmaya lakin ne zaman yetti ne modelleri begendim hoppi kampanyasiyla hersey bitmiss bebek arabalari yataklar falan ama acilip katlanabilen kuvetten aldik cok portatif tavsiye ediyorum oyun halisimidir nedir ondan aldik odul almis bi oyuncakmis ama ne kadar pahali valla bu bebeklerimiz cok sansli olucak onu bunu bilmem sirtttiiuuuummm cok agriyo

Brissineden alacaksınız değilmi sabahlıklı olanı hangi rengini aldınız acaba
Daha alamadım ne yazikki bir türlü karar veremedim pembeyi pek sevmiyorum diye bir takım mavi bulup almıştım. birissine den de sabahlikli alayım diyorum ama rengine karar veremedim siz hangisini düşünüyorsunuz

günaydın bayanlarrr

Cumartesi günü kontrolüm vardı . bebeğimin suyu olması gerekenden fazlaymış doktorumuz öyle dedi şeker yüklemesinde değerlerim normaldi. bebekte de sorun yok gibi görüyorum dedi ama benim içime bir şüphe düştü neden fazla diye. var mı sizlerde de bu şekilde suyu fazla çıkan

Canım gerçekten çok zor.2 aydır tatlı diye ölüyorum resmen rüyalarıma giriyo bende hamur işine çok düşkünüm ama malesef yiyemiyorum hamur işi acayip yükseltiyo canım.ben bi kaç sefer misafirlikte yemek zorunda kaldım çok yükseldi.ekmek yeme yemeklerin yanında yoğurt salata filan çok ye.idare etcez artık tatlım.

günaydın güzel anneler 1 haftadır raporluyduk bugun başladık işe ne güzel alışmıştım yaa sanırım artık erkenden kalkıp işe gelmek zorlaşacak.dilerim çabucak geçen mutlu huzurlu bi hafta olur hepimiz için.32.hafta işini konuşmussunuz bende cumartesi gunu 32+0 olucam ozamn calısablır raporu alcam ıns.doktora sordugumda böle dedi

Ayy sabah sabah soğuk terler dokuyorum utançtan salak trendyolda aldığım pakette silikon göğüs ucu vardı ve paket açılmış bi şekilde gelmiş iş yerinden m.yardımcısı aradı haocam 4 parça şey var dedi adam yanı gormustur yaaa çok utandım şimdi nasıl gidip adamın yüzüne bakacağım.. İyisi mi rapor alayim 3 gün daha gidrcektimgidrcektim zaten sadece offf çok gerildim

Ay canım benim oncelikle utanma sonucta sağlık icin gerekli bir sey aldın sen. Adam da boş bulunmuş ne oldugunu anlayamamis belli ki.
Bence asıl büyük sorun kargoda ya da trendyolda. Hangi hakla paketi açık gonderiyorlar ya???? Bence sen müdür yardimcisini bosver de otekilerle ugras tatlım

bosver canim ya. Biz artik anneyiz. Memeler fora ..... . Valla ben erkeklere gicigimdan orkid bilmem ne hic biseden utanmak iatemiyorum. Dogal sureclerimizi bile ayip diye dayattilar senelerce. Adam leylami hem ne diye paketin icine bakiyo
Ama hic bir kargo sirketinde paket acik gelmez. Isyerinde isguzar biri acmis olabilir arastir istersen.

Kargo şu an is yerinde tatlimmm zaten sabahtan beri sayıyorum kargonun hatasıdır bence gidip onlarla uğraşmam tatlım yerlerini bile bilmiyorum ama eksik varsa zaten teslim alan ben değilim mahvederim onları pislikler yaaa özelimiz de kalmadı offf of

Tatlım m.yardımcısı beni aradiğında kargocu da yanındaydı ıslanmış yırtılmış paket dedi çok haklisin bende her şeyden utanmamiz gerektiğini düşünen biri değilim iş yerinde de yeniyim ama karşımda erkek bunu ne için aldı acaba diye düşünür mu diyerek canımı sıktım valla midem ağrıdi kizginliktan da pis kargocular ya

Kızlar doğum çantası için listesi olan var mı araştırdım ama baxılatı çok abartılı tatile gidiyormuş gibi

Ayyyy anlamamıştır o ne olduğunu tabii merak edip faturayı okumamışsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…