- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.941
Kızlar ben de 27.haftada +6kilo almış bulunuyorum drum gebeligimin toplamından sağlık problemleri sebeple +10u gecmemem gerektiğini söylemiştidaha 2bucuk ay var önümde son ay 1 kilo alsam diyelim hadi en iyi ihtimalle 8.ayda da 2 kilo alsam 10 kiloyu aşmamam lazimmmmmmçok değil ki 9 kilo =) çünkü ben de aynı kiloyu aldımvücut tiplerimizi de benzettim. inşallah bundan sonra da çok almayız
Kesinlikle kakao yağı kullanKızlarben çatlamaya başladım. Her gün biraz daha çok artıyor. Aksi gibi şimdiye kadar krem sürmüyordum en ufak bişey yoktu birkaç gündür sürmeye başladım. Ben krem sürmeye başlayınca çatlaklarım da çıkmaya başladı.Sizde durumlarnedir
Ayy yok çok fenalar yaa öğretmen erkekler valla bi kadın kötü yoldaydi ya hanı onu bile ilk bunlar anlamışAyyyy anlamamıştır o ne olduğunu tabii merak edip faturayı okumamışsa
Kızlar doğum çantası için listesi olan var mı araştırdım ama baxılatı çok abartılı tatile gidiyormuş gibi
Kesinlikle kakao yağı kullan
İki gebeligimde de gittigim farkli drlar aynısını tavsiye etti
Hakiki zeytinyağı ve bebe yağı ile karıştırdım kakao yağını
Sabah akşam sürmek yeter
Yine az cok catlayacak elbette ama amaç nemli tutmak
hayır canım 32. hafta bittiği gün yani 33 hafta 1 günlük olmadan alacaksın.doktoruna danış o hesaplayıp tarih veriyor şu tarihte gel rapor al diyor .Bende ole biliodm drum ole dedi ama bi cok arkadas 31 bittiginde dio kafam karisti ne yapcaz biz simdi
Ayy sabah sabah soğuk terler dokuyorum utançtansalak trendyolda aldığım pakette silikon göğüs ucu vardı ve paket açılmış bi şekilde gelmiş iş yerinden m.yardımcısı aradı haocam 4 parça şey var dedi adam yanı gormustur yaaa çok utandım şimdi nasıl gidip adamın yüzüne bakacağım.. İyisi mi rapor alayim 3 gün daha gidrcektimgidrcektim zaten sadece offf çok gerildim
e canım ozman 32+6 da mı gitmeliyizhayır canım 32. hafta bittiği gün yani 33 hafta 1 günlük olmadan alacaksın.doktoruna danış o hesaplayıp tarih veriyor şu tarihte gel rapor al diyor .
Günaydın güzel annelercok güzel bir hafta olsun herkes için ben de gideyim 11de kızımı görüp görüp geleyim
Kargo şu an is yerinde tatlimmm zaten sabahtan beri sayıyorum kargonun hatasıdır bencegidip onlarla uğraşmam tatlım yerlerini bile bilmiyorum ama eksik varsa zaten teslim alan ben değilim mahvederim onları pislikler yaaa özelimiz de kalmadı offf of
Ben kısa ve öz şunu buldum belki beğenirsin:
Anne için:
-Takip dosyası
-kimlik
-Normal ped
-göğüs pedi
-1-2 tane gecelik ya da pijama(önden açılan)
-Sabahlık
-Hastane için terlik
_Emzirme sütyeni-atleti
-3-4 Adet külot
-3-4 Adet atlet,çorap
-Hasta bezi (Depend hasta külodu düşünüyorum)
-Hastane çıkışı için giyilecek kıyafet
-Temizlik ve bakım için tercih ettiklerin(Diş fırçası macunu, banyo yapma ihtimali için banyo ve el-yüz havlusu, makyaj malzemeleri,meme ucu kremi,lohusa tacı v.b)
Bebek İçin:
-Hastane çıkışı
-iki tane zıbın takımı
-Yedek body ve patikli pantolon (İstediğin kadar)
-Eldiven-şapka-çorap
-2 tane penye battaniye
-Bebek bezi(10-15 tane)
-Ağız bezi
-Yenidoğan ıslak mendik
-Yenidoğan biberon (Lazım olabilir)
-Göğüs pompası(eğer doğumdan önce aldıysan, ben almadım gerekirse hastanenin kullanırım dedim ya da eşim alır)
-Puset-anakucağı
Güzel bir liste olmuş çok teşekkür ederimBen kısa ve öz şunu buldum belki beğenirsin:
Anne için:
-Takip dosyası
-kimlik
-Normal ped
-göğüs pedi
-1-2 tane gecelik ya da pijama(önden açılan)
-Sabahlık
-Hastane için terlik
_Emzirme sütyeni-atleti
-3-4 Adet külot
-3-4 Adet atlet,çorap
-Hasta bezi (Depend hasta külodu düşünüyorum)
-Hastane çıkışı için giyilecek kıyafet
-Temizlik ve bakım için tercih ettiklerin(Diş fırçası macunu, banyo yapma ihtimali için banyo ve el-yüz havlusu, makyaj malzemeleri,meme ucu kremi,lohusa tacı v.b)
Bebek İçin:
-Hastane çıkışı
-iki tane zıbın takımı
-Yedek body ve patikli pantolon (İstediğin kadar)
-Eldiven-şapka-çorap
-2 tane penye battaniye
-Bebek bezi(10-15 tane)
-Ağız bezi
-Yenidoğan ıslak mendik
-Yenidoğan biberon (Lazım olabilir)
-Göğüs pompası(eğer doğumdan önce aldıysan, ben almadım gerekirse hastanenin kullanırım dedim ya da eşim alır)
-Puset-anakucağı
Ay canım bu kadar sanssızlık olur yaaBizim icinde gor ela bahari tatlim guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz
canım sen niye geriliyorsun asıl senin kargonu açan müdürün gerilsin ne üstüne vazifeymiş de açmış kiAyy sabah sabah soğuk terler dokuyorum utançtansalak trendyolda aldığım pakette silikon göğüs ucu vardı ve paket açılmış bi şekilde gelmiş iş yerinden m.yardımcısı aradı haocam 4 parça şey var dedi adam yanı gormustur yaaa çok utandım şimdi nasıl gidip adamın yüzüne bakacağım.. İyisi mi rapor alayim 3 gün daha gidrcektimgidrcektim zaten sadece offf çok gerildim
canım ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kakao yağı,bebe yağı,bio oil yağı kullandığım halde son bir haftada çatlamaya başladım aşırı değil ama bariz ortada görünüyorKızlarben çatlamaya başladım. Her gün biraz daha çok artıyor. Aksi gibi şimdiye kadar krem sürmüyordum en ufak bişey yoktu birkaç gündür sürmeye başladım. Ben krem sürmeye başlayınca çatlaklarım da çıkmaya başladı.Sizde durumlarnedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?