2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlarben çatlamaya başladım. Her gün biraz daha çok artıyor. Aksi gibi şimdiye kadar krem sürmüyordum en ufak bişey yoktu birkaç gündür sürmeye başladım. Ben krem sürmeye başlayınca çatlaklarım da çıkmaya başladı. Sizde durumlarnedir

çok değil ki 9 kilo =) çünkü ben de aynı kiloyu aldım vücut tiplerimizi de benzettim. inşallah bundan sonra da çok almayız
Kızlar ben de 27.haftada +6kilo almış bulunuyorum drum gebeligimin toplamından sağlık problemleri sebeple +10u gecmemem gerektiğini söylemiştidaha 2bucuk ay var önümde son ay 1 kilo alsam diyelim hadi en iyi ihtimalle 8.ayda da 2 kilo alsam 10 kiloyu aşmamam lazimmmmmm

Kesinlikle kakao yağı kullan
İki gebeligimde de gittigim farkli drlar aynısını tavsiye etti
Hakiki zeytinyağı ve bebe yağı ile karıştırdım kakao yağını
Sabah akşam sürmek yeter
Yine az cok catlayacak elbette ama amaç nemli tutmak

Ayyyy anlamamıştır o ne olduğunu tabii merak edip faturayı okumamışsa
Ayy yok çok fenalar yaa öğretmen erkekler valla bi kadın kötü yoldaydi ya hanı onu bile ilk bunlar anlamış valla olan oldu ama musteri hizmetleri ve şikayet var.com a şikayet edicem daha da farklı şeyler de almış olabilirdimm bakayim mi hocam ne var diye eksik var mı diye dedi, yooook dedim hemen bakmamistir belki de

Kızlar doğum çantası için listesi olan var mı araştırdım ama baxılatı çok abartılı tatile gidiyormuş gibi

Ben kısa ve öz şunu buldum belki beğenirsin:
Anne için:
-Takip dosyası
-kimlik
-Normal ped
-göğüs pedi
-1-2 tane gecelik ya da pijama(önden açılan)
-Sabahlık
-Hastane için terlik
_Emzirme sütyeni-atleti
-3-4 Adet külot
-3-4 Adet atlet,çorap
-Hasta bezi (Depend hasta külodu düşünüyorum)
-Hastane çıkışı için giyilecek kıyafet
-Temizlik ve bakım için tercih ettiklerin(Diş fırçası macunu, banyo yapma ihtimali için banyo ve el-yüz havlusu, makyaj malzemeleri,meme ucu kremi,lohusa tacı v.b)

Bebek İçin:
-Hastane çıkışı
-iki tane zıbın takımı
-Yedek body ve patikli pantolon (İstediğin kadar)
-Eldiven-şapka-çorap
-2 tane penye battaniye
-Bebek bezi(10-15 tane)
-Ağız bezi
-Yenidoğan ıslak mendik
-Yenidoğan biberon (Lazım olabilir)
-Göğüs pompası(eğer doğumdan önce aldıysan, ben almadım gerekirse hastanenin kullanırım dedim ya da eşim alır)
-Puset-anakucağı

Myprincesses bende de çatlak bacakta ve diz kapağı arkasında başlamış kakao yağı ve üzüm çekirdeği yağı karışımı suruyorum en azından ilerlemesin diye

ben de kakao yağı,shea butter ve hindistan cevizi yağını karıştırıp kullanıyorum.
Bu arada saf kakao yağı katı olur, hafif güneşte bekletip yumuşatıp öyle kullanıyorum.

Bende ole biliodm drum ole dedi ama bi cok arkadas 31 bittiginde dio kafam karisti ne yapcaz biz simdi
hayır canım 32. hafta bittiği gün yani 33 hafta 1 günlük olmadan alacaksın.doktoruna danış o hesaplayıp tarih veriyor şu tarihte gel rapor al diyor .

Utanma canim bosver sonucta onlar neler neler aliyor ve goruyor sen ona bakma demissin zaten baktiysa kendi problemi senin yapabilecegin birsey yok sadece acik gelmesi kafama takildi onu mutlaka arastir paket nasil acik gelirmis

KEŞKE KABUL ETMESEYDİN KARGOYU BENCE NASIL ACIK GELİR BENCE ARA SOR CANIM ...

Güzel bir liste olmuş çok teşekkür ederim

Bizim icinde gor ela bahari tatlim guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz
Ay canım bu kadar sanssızlık olur yaa
Ilk defa eşim olmadan gelmek zorunda kaldım ( bugün aksama kadar sınav yapacakmış randevu alırken aklından çıkmış ). Devlet hastanesindeyim ilk defa bu kadar kalabalık ve doktor ameliyata girmiş 20dk kadar ayakta kaldım oturacak yer bile zor buldum üstüne cahil cahil hareket eden insanlara sinir olmak cabası

canım sen niye geriliyorsun asıl senin kargonu açan müdürün gerilsin ne üstüne vazifeymiş de açmış ki

canım ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kakao yağı,bebe yağı,bio oil yağı kullandığım halde son bir haftada çatlamaya başladım aşırı değil ama bariz ortada görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…