2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ayy bitanem dur sakin ol ayy onlar heryerde varlar kuzum senin sinirlerini be diye bozdular bakayim dogum bolumdesin ama biri kalkip yer vermiyor ya insan agzina agzina vurasi geliyor hepsimi hamile sanki oradakilerin insanlarin saygisi kalmamis. Sakinleski ela baharda etkilenmesin annesi doktorun inşallah hemencik cikarda islerini halledersin

Kızlar Coraspirin kullanan arkadaşlar benim doktorum 34 haftada bırakacaksın dedi sizin doktorlar niye daha erken bıraktımı yor kafam karıştı benim doktorum buarada tüp bebek uzmanı bi bildiği vardır sanırım

suan porsiyon hesabi yapmana gerek yok,simdilik kahvaltilarin peynir,zeytin domates yesillik ve 1,2 dilim kara ekmekten olsun.ara ogunlerde sadece porsiyon hesabi yap meyveyi elma gibi buyuk meyveleri yarim ye mesela ,mandalinaysa 1 adet..muz kesinlikle yok.haftada 1 kez muz olabilir ..kuruyemisse yarim avuc +sut veya birkac adet grissiniyle ayran....oglen ve aksam yeneklerde ekmek tuketmemeye calis makarna pilav patates ve hamur isi disinda her turlu sebze et balik yiyebilirsin+yogurt mutlaka her ogunde olmali...aksam meyve yememeye calis.yatmadan yarim bardak sut icebilirsin azcik tarcinli..sekerli ve hamur isinden kesinlikle uzak dur yeter.zamanla nelerin sekerini yukselttigini ogreniyorsun ve yoluna koyuyorsun.ben diyetisyensiz hallettim cok sukur.deneye yanila neleri yiyip yememem konusunda tecrube edindim.hersey yolunda gozukuyor.

Ayy bu corasprin birakma davasi kafami allak bullak ediyor doktor banada 32. Haftada biraktiriyoruz dedi netten arastirdim genelde 32. Hafta yaziyor ama daha sonralardada birakan var yinede kendi doktorumuda arayip öyle birakacagim bende

Günaydın kızlar
Bende kan sulandırıcı igne kullanıyorum. Bırakınca bebek beslenmesinde sorun olur mu acaba?

@satwa Pamukprncess tşk ederim kızlar benim ilk doğumumla hamile kalmam arasında 9 ay var.sezaryen olmuştum bir de onunda çok etkisi olabilir mi diye korkuyorum ve de ikiz gebelik şu an

Ayy aramizda bir ikiz annesi daha varmis maşallah canim cinsiyetleri ne acaba ben onceden yazdiysan bile kacirmisim da

Günaydın kızlar
Bende kan sulandırıcı igne kullanıyorum. Bırakınca bebek beslenmesinde sorun olur mu acaba?

İgneye devam dedi doktorum bana onuda mi birakacagiz ayy kafamda deli sorular var

Gunaydin hamisler
Ya kizlar benim tembel tenekem cok az hareket ediyor sabahlari ve gece yatinca hissediyorum. Guzduzleri cok nadir. He tekme falanda yok gibi. Kendi kendine dönüyor itikliyor o kadar. Sizde durumlar ne. Bırakın can aciticak tekmeyi. Normal tekmesi bile yok nerdeyse

Arkadaslar Merhaba bir kızım olacak isim bulamadım hala önerilere acigim
Allah bagislasin sag salim kucagina almayida nasip etsin allahim... benimde oglum olcak bende halen bi isim bulamadim... bilemem ama sanki kiz icin daha guzel ve cok secenek var,erkeklerde insan waha bi zorlaniyo

Bende yeni başladı çatlamalar kırmızı kırmızı iki üç çizik var
Biooil kullanıyordum aslında maa işe yaramamış sanırım

@satwa Pamukprncess tşk ederim kızlar benim ilk doğumumla hamile kalmam arasında 9 ay var.sezaryen olmuştum bir de onunda çok etkisi olabilir mi diye korkuyorum ve de ikiz gebelik şu an
Merhabalar ben de mayıs annesiyim arada bakıyorum çok yazamadım.. Benimde ilk doğumumla ikinci doğumum arasında 8 ay var canım.. Kilo veremeden ikinci geldi çok ağır hissediyorum kendimi.. Hayırlısıyla herkes bebişlerini kucağına alır inş.

Yaa tatlım nasıl gordün bugün kargo olayına canım sıkıldı sadece tatlım onun dışında iyilik, oraya buraya şikayet yazdım bakalım.. Teslim alan iş arkadasim bi de 2 haftadır aldım yeni geldi artık olan oldu eksik urun de yok geri göndersem yine almak zorunda kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…