- 22 Ekim 2015
- 568
- 887
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.961
31+7 de yatcaz kakcaz 32+0 olacak işte o zaman gitceze canım ozman 32+6 da mı gitmeliyiz
31+7 de yatcaz kakcaz 32+0 olacak işte o zaman gitcezama şimdi beni de şupheye düşürdün canım
yagmur_damlasi doktor kontroline gittin mi ??=
Ay canım bu kadar sanssızlık olur yaa
Ilk defa eşim olmadan gelmek zorunda kaldım ( bugün aksama kadar sınav yapacakmış randevu alırken aklından çıkmış ). Devlet hastanesindeyim ilk defa bu kadar kalabalık ve doktor ameliyata girmiş 20dk kadar ayakta kaldım oturacak yer bile zor buldum üstüne cahil cahil hareket eden insanlara sinir olmak cabası
yani doktorum bana öyle demişti hesapladı gün bile verdi şu tarihte gel diye32+0 da gitcez sanki ya kafamız karısmasın
suan porsiyon hesabi yapmana gerek yok,simdilik kahvaltilarin peynir,zeytin domates yesillik ve 1,2 dilim kara ekmekten olsun.ara ogunlerde sadece porsiyon hesabi yap meyveyi elma gibi buyuk meyveleri yarim ye mesela ,mandalinaysa 1 adet..muz kesinlikle yok.haftada 1 kez muz olabilir ..kuruyemisse yarim avuc +sut veya birkac adet grissiniyle ayran....oglen ve aksam yeneklerde ekmek tuketmemeye calis makarna pilav patates ve hamur isi disinda her turlu sebze et balik yiyebilirsin+yogurt mutlaka her ogunde olmali...aksam meyve yememeye calis.yatmadan yarim bardak sut icebilirsin azcik tarcinli..sekerli ve hamur isinden kesinlikle uzak dur yeter.zamanla nelerin sekerini yukselttigini ogreniyorsun ve yoluna koyuyorsun.ben diyetisyensiz hallettim cok sukur.deneye yanila neleri yiyip yememem konusunda tecrube edindim.hersey yolunda gozukuyor.@candanotecann @iremerve1990 @Berenebru @eryesil @LorenaaPamukprncess NicksizYumurta yagmurr_damlasi cananarya @Mjdmjd pambix
kizlar cok saolun desteginiz icin. vallahi ne yalan soyliyeyim moralim cok bozulmustu. pazar sabahi 9:30 da aradi doktorum. amem ve esimle birlikte o kadar guzel bir kahvalti hazirlamistik ki, icimden hic birini yemek gelmedi oylece kalakaldim. ama dediginiz gibi az kaldi artik idare edecegim. yarin 28. hafta bitiyor. 12 hafta daha diyetle gececek, ve insallah oglusum saglikla dogacak.
simdi artik ne yiyebilirim ne yiyemem onun arastirmasini yapiyorum aksi gibi de canim nerde hamur isi var, makarna borek onu cekiyor bugun! halbuki gelsin salatalar gitsin kibrit kutusu kadar peynirler
pambix cim tavsiye ettigin tariflerin varsa hemen alirim :)
Kızlar Coraspirin kullanan arkadaşlar benim doktorum 34 haftada bırakacaksın dedi sizin doktorlar niye daha erken bıraktımı yor kafam karıştı benim doktorum buarada tüp bebek uzmanı bi bildiği vardır sanırım
Zaten erken dondu bide suyum az erken dogum icin sebeblerim var bide ustune ben tetiklemiyim .... ben valla hamile kaldigimdan belli hep kontrol ediyom,sut geldimi gelecelmi...Aman haa sakın elleme canım vakti gelince gelir inşallah sütün durduk yere erken doğumu çağırmayalim dimi
@satwaPamukprncess tşk ederim kızlar benim ilk doğumumla hamile kalmam arasında 9 ay var.sezaryen olmuştum bir de onunda çok etkisi olabilir mi diye korkuyorum ve de ikiz gebelik şu an
Günaydın kızlar
Bende kan sulandırıcı igne kullanıyorum. Bırakınca bebek beslenmesinde sorun olur mu acaba?
Allah bagislasin sag salim kucagina almayida nasip etsin allahim... benimde oglum olcak bende halen bi isim bulamadim... bilemem ama sanki kiz icin daha guzel ve cok secenek var,erkeklerde insan waha bi zorlaniyoArkadaslar Merhaba bir kızım olacak isim bulamadım hala önerilere acigim
Bende yeni başladı çatlamalar kırmızı kırmızı iki üç çizik varKızlarben çatlamaya başladım. Her gün biraz daha çok artıyor. Aksi gibi şimdiye kadar krem sürmüyordum en ufak bişey yoktu birkaç gündür sürmeye başladım. Ben krem sürmeye başlayınca çatlaklarım da çıkmaya başladı.Sizde durumlarnedir
Merhabalar ben de mayıs annesiyim arada bakıyorum çok yazamadım.. Benimde ilk doğumumla ikinci doğumum arasında 8 ay var canım.. Kilo veremeden ikinci geldi çok ağır hissediyorum kendimi.. Hayırlısıyla herkes bebişlerini kucağına alır inş.@satwaPamukprncess tşk ederim kızlar benim ilk doğumumla hamile kalmam arasında 9 ay var.sezaryen olmuştum bir de onunda çok etkisi olabilir mi diye korkuyorum ve de ikiz gebelik şu an
Yaa tatlım nasıl gordün bugün kargo olayına canım sıkıldı sadece tatlım onun dışında iyilik, oraya buraya şikayet yazdım bakalım.. Teslim alan iş arkadasim bi de 2 haftadır aldım yeni geldi artık olan oldu eksik urun de yok geri göndersem yine almak zorunda kalacağımPamukprncess tatlım keşke kabul etmeseydin kargoyu böyle saçmalık duymadım ilk defa duyyorum bu arada ben bugün rüyamda seni vede NicksizYumurta yı gördüm hayırdır inşallah ikimizde iyisinizdir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?