- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.981
Açmamış tatlım paket bak bu şekilde gelmiş, ürünleri sayayim mi dedi eksik varsa teslim almayayim ama kargocu yapıştırdı lafı o an utanmaz 4 parça ürün var diye tamam dedim artıkcanım sen niye geriliyorsun asıl senin kargonu açan müdürün gerilsin ne üstüne vazifeymiş de açmış ki
Şikayetleri yaptım tatlım ama dediğim gibi eksik de yok o yüzden gondersem bi daha indirimde yakalayıp alacağım filan zaten 2 haftada geldi urun bende şikayetlerimi yaptım bakalımKEŞKE KABUL ETMESEYDİN KARGOYU BENCE NASIL ACIK GELİR BENCE ARA SOR CANIM ...
sekerin olmasa bile bazen hamur isi ve tatli gidalar bebegin suyunu yukseltebiliyormus.cunku bebek sekerli gidalar yedigimizde daha fazla isiyormus dolayisiyla suyu artiyirmus.bazende nedensiz suyu artarmis.sen bir sure hamur isi ve tatli cikolatali gidalara dikkat et canimgünaydın bayanlarrr
Cumartesi günü kontrolüm vardı . bebeğimin suyu olması gerekenden fazlaymış doktorumuz öyle dedi şeker yüklemesinde değerlerim normaldi. bebekte de sorun yok gibi görüyorum dedi ama benim içime bir şüphe düştü neden fazla diye. var mı sizlerde de bu şekilde suyu fazla çıkan
İnanabiliyor musun paket böyle gelmişUtanma canim bosver sonucta onlar neler neler aliyor ve goruyor sen ona bakma demissin zaten baktiysa kendi problemi senin yapabilecegin birsey yok sadece acik gelmesi kafama takildi onu mutlaka arastir paket nasil acik gelirmis
ben renginden çok bedene karar veremedim bir de yaz vakti olacak acaba kalın mı olur ikisi de uzun kollu mavi çok çabuk kan olabilir o yüzden kırmızı rengini tercih ederim alırsam sanırım :) 173 boy 80 i geçiyor artık kilo hamilelikte hangisi olur bilemedim :) görerek alayım diyorum ama haliyle pahalı :)Daha alamadım ne yazikki bir türlü karar veremedim pembeyi pek sevmiyorum diye bir takım mavi bulup almıştım. birissine den de sabahlikli alayım diyorum ama rengine karar veremedim siz hangisini düşünüyorsunuz
özelden alacaksınız sanırım hafta sonu :) hayırlısı olsun umarım kolayca çalışır bitirirsiniz o süreyi :)günaydın güzel anneler 1 haftadır raporluyduk bugun başladık işe ne güzel alışmıştım yaasanırım artık erkenden kalkıp işe gelmek zorlaşacak.dilerim çabucak geçen mutlu huzurlu bi hafta olur hepimiz için.32.hafta işini konuşmussunuz bende cumartesi gunu 32+0 olucam ozamn calısablır raporu alcam ıns.doktora sordugumda böle dedi
canoı başka doktora git ya da kendi doktoruna söyle 32 de versin bir hafta geç ayrılma sen bilirsinOylemi gercekten cnm ya ee benana nie ole dediler o zaman hatta dr tarih verdi 26 mart bende 33+0 oluyorum o zaman ben simdi ne yapmaliyim sence
ya zaten 32+0 da 32 doluyor 33 e giriyoruz zatenyani doktorum bana öyle demişti hesapladı gün bile verdi şu tarihte gel diyebiz 31+7 de yatalım kalkalım sabah olsun gidelim raporlarımızı alalım canım
Canım ben sadece aspirin kullanıyorum sen igne de kullanıyosunz sanırım belki oyüzden daha erken bıraktımı yor olabilir sor genede için rahat etsinAyy bu corasprin birakma davasi kafami allak bullak ediyor doktor banada 32. Haftada biraktiriyoruz dedi netten arastirdim genelde 32. Hafta yaziyor ama daha sonralardada birakan var yinede kendi doktorumuda arayip öyle birakacagim bende
Günaydın tatlım benim kızım baya hareketli hatta baya bir canımı acıtıyor bazen karnımı yırtık diyorum benimki gün içinde hep hareketli ama ogluma hamileyken oglum çok mızmızdı öyle yavaş hareket ederdiki bebekten bebege degişiyor hareket olayı benceGunaydin hamisler
Ya kizlar benim tembel tenekem cok az hareket ediyor sabahlari ve gece yatinca hissediyorum. Guzduzleri cok nadir. He tekme falanda yok gibi. Kendi kendine dönüyor itikliyor o kadar. Sizde durumlar ne. Bırakın can aciticak tekmeyi. Normal tekmesi bile yok nerdeyse
evet cnm özele gidiyorum baklm hayırlısyla alcaz.inş. 37 ye kadar sağlıklı sıhhatli çalışabilirzözelden alacaksınız sanırım hafta sonu :) hayırlısı olsun umarım kolayca çalışır bitirirsiniz o süreyi :)
Tatlım iyi güzel bi rüyaydı burdan degil face den yazışıyoduk dün msjları okurken uyuya kalmışım aklımda kaldı sanırımYaa tatlım nasıl gordün bugün kargo olayına canım sıkıldı sadece tatlım onun dışında iyilik, oraya buraya şikayet yazdım bakalım.. Teslim alan iş arkadasim bi de 2 haftadır aldım yeni geldi artık olan oldu eksik urun de yok geri göndersem yine almak zorunda kalacağım
Hazır şık pike takımına ne dersinAramızda doğum yapan arkadaşlardan yardım istiyorum doğumdan hemen sonra eve gelen misafir olduğumu yatak odasına girerler mi kayınvalidem nevresim olmaz illa saten yorgan yaptır diyor ben de istemiyorum
Tekrar konus doktorunla ve idarenle ogretmen arkadaslarim bu sekilde ayrilmis izne diye baksinlar yonetmelige canim acik ve net sen de soyle doguma 8 hafta kala ayriliyorsun izne yani 32 haftalikken 32+0 demek 32 doldurdun demek zatenOylemi gercekten cnm ya ee benana nie ole dediler o zaman hatta dr tarih verdi 26 mart bende 33+0 oluyorum o zaman ben simdi ne yapmaliyim sence
Ay bi de yurtiçi kargo müşteri hızmetlerinden bayanla konuşuyorum her şeyi anlattım, illa 12 haneli no istiyo öyle bisey de yokTatlım iyi güzel bi rüyaydı burdan degil face den yazışıyoduk dün msjları okurken uyuya kalmışım aklımda kaldı sanırımay tatlım gerçekten bu şekildemi geldi kargo inanmıyorum resmen açık gibi neyse içindekiler açılmadıysa sorun yoksa
Ben de öyle düşünüyorum zaten gelenler çok yakınlarım olur diye düşündüm onlarda yatağımı görmek için gelmiyorlar herhalde ama kayınvalidemi nasıl ikna edeceğim bakalımHazır şık pike takımına ne dersinsen istemedikten sonra kim girebilir kalkıp yurusen yanlarına 5dk otursan daha ne, tabi ilk günden eve gelirlerse bilemem
aaa aaa trendyoldan o kadar alışveriş yaparım hiç böyle paket teslimi görmedim.kargo şirketini ara sor neymiş ki böyleAçmamış tatlım paket bak bu şekilde gelmiş, ürünleri sayayim mi dedi eksik varsa teslim almayayim ama kargocu yapıştırdı lafı o an utanmaz 4 parça ürün var diye tamam dedim artıkpakete baksana
Aman onlar da her şeye karışmayiversin ben olsam takmam ne dediğiniBen de öyle düşünüyorum zaten gelenler çok yakınlarım olur diye düşündüm onlarda yatağımı görmek için gelmiyorlar herhalde ama kayınvalidemi nasıl ikna edeceğim bakalım
Aradım tatlım kadın çıktı üstünü örtmeye çalıştı manyak... Senin kargon yok diyo, eline ulasmissa daha ne diyo bi bağırdım. Ki ondan anladı yazdı takir takir şikayetimiaaa aaa trendyoldan o kadar alışveriş yaparım hiç böyle paket teslimi görmedim.kargo şirketini ara sor neymiş ki böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?