2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Herkese meraba mayıs annelerim
Bugün çok güzel bir meseleyi halletmiş bulunuyoruz. Ne zamandır gündemimizdeydi ve çok canımız sıkılıyordu. Mesele doğumda yanımda kimin ailesi kalacak meselesi
Kızımın doğumunda annecim kalacaktı yanımda ama saolsunnnn kayınvalidem ve kayınpederim anneme fırsat vermediler
Doğuma 3 günlüğüne geliyoruz deyip, 2,5 ay kaldılar. Annecimde mecburen 4. Gün dönmüştü istanbula ve benim tüm lohusalığım zehir olmuştu Çünkü herşeyi sorun etmişlerdi.
Herşeyi ama herşeyi
Kızımın adını, benim giydiğimi, yediğimi yemediğimi, eve geleni gelmeyeni, bebeğin beslenmesini uyumasını, hatta afedersiniz sıçamamasını bileeeeee
Ben çok çay içmemeliymişim, 15 günlük olmuşum artık sabahlık giymemeliymişim, bebek kabız olmuş, sütüm yetmiyormuş, mama verdiğimiz için olmuşmuşşşş
Yani iyiliğim ve rahatım için değil başımda dır dır yapmak için kalmışlardı yanımda adeta. Ve ben tükenmiştim
Bu seferde aynısı olacaktı kesin, ama saolsun eşim bu sabah ailesiyle telefonda görüşüp durumu izah etmiş. Gelininizin ve torununuzun iyiliği için doğumda burda olun ama 1 ay izin verin biraz toparlansın eşim, sonra yine gelin demiş. Hem böyle zor bir zamanda eşimin kendi annesine daha çok ihtiyacı var demiş
Kayınvalidemde "madem siz öyle program yaptınız bizde ona göre gelelim bari" demişşişş
Hıhhh haspammm
Bende eşimeee defalarcaa defalara teşekkür edip havalara uçtum. İnşallah o zor günleri bu doğumumda yaşamayacağım. İnşallahhhh....
Şimdi hayırlısıyla ve sağlıkla bebişime kavuşacağım günü beklemek kaldı geriye
Allahım bizi hepimizi cümlemizi hayallerimize erdirsinnn

Ayyy ne uzun yazmışım öyleeee
Kusuruma bakmayın tatlışlar. Nasıl dolduysam öyle artıkkk

Canım çarşamba kontrolum var tamda 32 deyim şu an bakalım ne diyecek?bi de benim genetik pıhtılaşma bozukluğum var o yüzden çok tedirginim;( bıraksam çok tedirgin olucam bırakmasam yine aynı..inşallah iğnede tek başına idare eder.haber veririm size benim durumumu.

Şu y içi kargodan nefret ettim resmen ülkenin en iyi kargosuyuz moduna girip şımarmışlariyi yapmışsın canım şikayet etmekle ama yapcak bişey yok bazı siteler sadece o kargoyla çalışıyor bizde el mahkum alıyoruz..benim başıma böyle biley gelmedi ama ürün şubeye geldikten 2 sonra getiriyolar sinir oluyorum.dün bi de dolap aldık 30 tl kargo ücretiyle diğer sitelerde ücretsiz kargo ama sırf model için aldım.bakalım bzim başımıza neler gelcek

pambix canım dr sana aspirin içmeyi birakabilirsin gibi bir şey söyle dimi?
bana tansiyondan dolayi vermisti gunasiri kullaniyordum bebe aspirinini..32.haftadan sonra kullanmicaksin demisti..ben var 1 aydir kullanmiyorum zaten..ama soylemisti 32 de birakilcagini.

Ayy canım benim yaa nasıl da hissettin gördün rüyandadevlet hastanesinde randevum vardı ve ilk defa yalnız gittim canim doktor ameliyatta oldugu icin epey bekledim hadi o sorun degil de ordaki anlayissiz insanlara ne demeli herkes yaninda biriyle gelmis hastane tıklım tıklım dolu bütün sandalyeler dolu bi Allah'in kulu da hamilesin otur demedi cok sinir oldum. Ben hep eşimle gidiyordum bos yer olsa bile oturmaz o belki bir baskasi gelir oturur diye. Böyle iste tatlım canımın sıkılacağı malum olmuş sana

Ayy bu corasprin birakma davasi kafami allak bullak ediyor doktor banada 32. Haftada biraktiriyoruz dedi netten arastirdim genelde 32. Hafta yaziyor ama daha sonralardada birakan var yinede kendi doktorumuda arayip öyle birakacagim bende
kizlar doktorunuz ne derse odur.baskasinin gebeligiyle bizimkiler farklidir dolayisiyla doktor bilir ve soyler sizlere :) kafaniz karismasin cananarya

Günaydın kızlar
Bende kan sulandırıcı igne kullanıyorum. Bırakınca bebek beslenmesinde sorun olur mu acaba?
Canım doktorun tedbir amaçlımı başlattı yoksa genetik bozuklukmu var?o benimde kafama çok takılıyor.bende bozukluk var.doktorum 1-2 gün önce bıraktırıp sezaryana alıcak 2 kaybım var iğne kullanırken normal doğumu bekleyemeyiz riskli olur senin için dedi.bırakıp normal doğumu beklemekte bebek açısından riskmiş o yüzden bu şekilde olacak bebiş erken davranmazsa.

Aslında onunda parçalarını kontrol etmeniz iyi olur ama nerdeee hemen kaçiveriyolar utanmadan bu şekilde getirmiş okula bari dağıtıma çıkmadan paketi düzelt boşa markayiz diye hava atiyolar valla her yere şikayet ettim bakalim

Aramızda doğum yapan arkadaşlardan yardım istiyorum doğumdan hemen sonra eve gelen misafir olduğumu yatak odasına girerler mi kayınvalidem nevresim olmaz illa saten yorgan yaptır diyor ben de istemiyorum
ne alaka canim.normal nevresim neden olmasinmis?ayrica yaptir diyene kadar kendi yaptirsin madem gerekliymis.of valla hayatimiz baskalarina indekslenmis resmen.hicte ayip olmaz.istiyorsa alsin kendisi sende serersin elbet..bana kalirsa ben normal odamda vakit gecirmeye niyetliyim insallah.yatak odasina emzirme vs icin giderim.

Ayy valla ya bak benimde kötü başladı malum olmuş cananarya maaa

Ay bi de kadin gelinini getirmis doktora yanindaki sandalye bosaldı ben de oraya oturdum popomu zor koydum yarisi sandalyede yarisi o sehpa gibi olan kisimda kadin dürtüyor beni kay kay gelin otursun suraya diyeeee gelini de kucağıma oturuyordu az kalsın halsiz düşmesem oturmayacaktım zaten tiksiniyorum hastaneye gidince bi de öyle dipdibe oturunca hepten midem bulandi

İnanabiliyor musun paket böyle gelmiş

Alla alla olaya bak sen kendin alsaydin almama gibi bir ihtimalin olabilirdi canim kargo sirketini sikayet etmen iyi olmus banada artik yurt ici kargodan gina geldi iki sefer gondermek istedigim adresi bulamadilar öyle bir adres yokmus adamlar artik islerini bastan savma yapiyorlar urunlerin zararsiz gelmistir inşallah onlarda hasar yoktur

Canım ben sadece aspirin kullanıyorum sen igne de kullanıyosunz sanırım belki oyüzden daha erken bıraktımı yor olabilir sor genede için rahat etsin

Bilemedim ki canim dun arastirdim biraz netten coraspirini 32. Haftadan fazla kullanmak Allah korusun bebekde kalp hastaligina sebep olabiliyormus. Ama yinede kendi doktorumla konusup birakacagim nasilsa o zamana kadar donmus olurum Eskisehir'e

Hasarsız ve bu haliyle eksiksiz gelmiş neyseki tatlimm AA bak gostereyim neler aldigimi

Ayy canim inan çok sevindim senin adina Esin senin icin En guzelini dusunmus inşallah bu dogumun ve lohusaligin çok güzel gecer. Bende dogum icin kendi ailemin yanina gidecegim İstanbul'da esimin ailesi ama yinede sagolsun esim sen nerde rahat edersen orada dogumunu yap dedi nasil mutlu oldum öyle deyince buradada yapsam annem yanimda olacakti ama kvdede gelirdi severim kendisini ama simdi lohusa iken birsey soyler bende o anki ruh haliyle kalkar baska birsey soylerim durduk yere tatsizlik cikar

Canim bende 6 sene kargoda çalıştım, kargocunun da m.yardimcisininda suçu yoktur, taşınma esnasında pakete zarar geldiyse içeriğini müşteriye teslimat esnasında actikmak mecburidir, aksi halde daha sonra gidip eksik kırık dökük dersen geçersiz kabul edilir. Aktarma merkezleri bi hata yapmış kargoyu hasarlamis, zavallı kurye alıcının kaybı olmasın diye kontrol ettirmis. Utanacam bisey yok, eminim ne olduğunu ikiside anlamamistir.

Offf yaa şunlara bak sen kayacak yer yok hamileyim deseydin inşallah bir an önce işlerin bbiter elamiz sana kendini güzelce gösterir canım moralimiz düzelir sen sadece bunu dusun prensesin el sallayacak annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…