- 7 Ocak 2014
- 3.157
- 4.450
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.021
Bilemedim ki canim dun arastirdim biraz netten coraspirini 32. Haftadan fazla kullanmak Allah korusun bebekde kalp hastaligina sebep olabiliyormus. Ama yinede kendi doktorumla konusup birakacagim nasilsa o zamana kadar donmus olurum Eskisehir'e
kizlar doktorunuz ne derse odur.baskasinin gebeligiyle bizimkiler farklidir dolayisiyla doktor bilir ve soyler sizlere :) kafaniz karismasin @cananarya
Ay bi de kadin gelinini getirmis doktora yanindaki sandalye bosaldı ben de oraya oturdum popomu zor koydum yarisi sandalyede yarisi o sehpa gibi olan kisimda kadin dürtüyor beni kay kay gelin otursun suraya diyeeee gelini de kucağıma oturuyordu az kalsınhalsiz düşmesem oturmayacaktım zaten tiksiniyorum hastaneye gidince bi de öyle dipdibe oturunca hepten midem bulandi
Hasarsız ve bu haliyle eksiksiz gelmiş neyseki tatlimm AA bak gostereyim neler aldigimi Eki Görüntüle 1790358
ANLADIM CANIM ŞEKER YÜKLEMESİNE Mİ GİTMİŞTİN.?
Canim coraspin ben gebeligin başından beri kullaniyorum ve dr um doğuma kadar kullanacaksın dedi, belli bi zamanda kesmeyecek yani
Teşekkürler bitanem çeker miyimmm hiiiçAman en azindan urunler hasarsiz gelmis tatlim ama sen yinede sikayetlerini geri alma trendyoluda sikayet et duzgunce gondersinler.Güle güle saglikla kullan inşallah
Hem kontrol amacli hemde
Bende gebeligin basindan beri kullaniyorum canim igneye baslayali 2 ay oldu ama daha. Biraz karisik bu durum sanirim doktorlar hep farkli seyler soyluyor. Bende Eskisehir'deki doktorumla konusup ona göre birakacagim
Hem kontrol amacli hemde seker yuklemesi yaptirdim canim. Sen yaptirdin mi? sanirim ümit hastanesine gidiyorsun ama visnelikdekine diye okumustum.
Evet aynı doktora gidiyorduk sanırım emine hanımdı demi senin de ondan sormuştum.
32+0 da gidiyoruz canım. yönetmelik doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra 8 hafta diyor. tıbbi olarak hamilelik 40 hafta olarak hesaplandığından, 32. hafa tamamlanınca rapor alıyoruz.e canım ozman 32+6 da mı gitmeliyiz
Canım inşallah iyi çıkar sonuçların.aile hekimliğinde de yapıyolar ebe bişey demedimi sana?hatta bana illa içeceğini al gel burda yapalım hastaneye boşuna ye para veriyosun dedi.Bi berbat günde benden gelsin, ilçede 2 hastane var ama bir tane kadın dogumcu var. 2 haftadır şeker yüklemesi yaptircam dr a ulaşamıyorum, randevusuz hastaya bakmıyor, randevuyu 3 4 hafta sonraya veriyorlar doguruncami yaptircam ben bunu. Dr a rica ederim diye sabah 6 bucukta gittim hastaneye dr yok kaçta gelecek belli değil, 40 kere sordumda en sonunda dahiliye de yapıyor oraya git dediler. Madem dahiliye yapıyor 2 haftadır git gel ne oyaliyonuz beni, Allahtan yaptırdım bugün sonunda. Birazdan gidip sonuç alacam inşallah güzel çıkar
Kendi dr una sorup güvenmek en doğrusu, ben coraspinle beraber ignede kullandım en baştan, onu 5. Ayda biraktirdi coraspin doğuma kadar devam dedi
Canim benim ilk hamileligim ama kendi ailem haric kimseyi yatak odama almak istemiyorum. Bu yüzden hamak seklinde kucuk besik aldik bebegi gormek isteyenler oturma odasinda görsün diye. En nefret ettigim seylerdendir baskasinin yatak odasina girmek ve birisinin benim yatak odama girmesi. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap bence.Aramızda doğum yapan arkadaşlardan yardım istiyorum doğumdan hemen sonra eve gelen misafir olduğumu yatak odasına girerler mi kayınvalidem nevresim olmaz illa saten yorgan yaptır diyor ben de istemiyorum
Ayyy yurtici kargo dedin sinirlerim tepeme cikti canim. Türkiye'nin en cok sikayet alan kargosu ve bu sekilde paket getirmeye utanmiyorlar. Kuryeler o kadar degil de subede calisanlari özellikle sectiklerinden supheleniyorum artik arsiz arsiz kavga ediyorlar bi deeeAçmamış tatlım paket bak bu şekilde gelmiş, ürünleri sayayim mi dedi eksik varsa teslim almayayim ama kargocu yapıştırdı lafı o an utanmaz 4 parça ürün var diye tamam dedim artıkpakete baksana
Amin canim ya ne güzel çözülmüş problemin inşallah oglusunda her sey istedigin gibi olur sevindim senin adinaHerkese meraba mayıs annelerim
Bugün çok güzel bir meseleyi halletmiş bulunuyoruz. Ne zamandır gündemimizdeydi ve çok canımız sıkılıyordu. Mesele doğumda yanımda kimin ailesi kalacak meselesi
Kızımın doğumunda annecim kalacaktı yanımda ama saolsunnnn kayınvalidem ve kayınpederim anneme fırsat vermediler
Doğuma 3 günlüğüne geliyoruz deyip, 2,5 ay kaldılar. Annecimde mecburen 4. Gün dönmüştü istanbula ve benim tüm lohusalığım zehir olmuştuÇünkü herşeyi sorun etmişlerdi.
Herşeyi ama herşeyi
Kızımın adını, benim giydiğimi, yediğimi yemediğimi, eve geleni gelmeyeni, bebeğin beslenmesini uyumasını, hatta afedersiniz sıçamamasını bileeeeee
Ben çok çay içmemeliymişim, 15 günlük olmuşum artık sabahlık giymemeliymişim, bebek kabız olmuş, sütüm yetmiyormuş, mama verdiğimiz için olmuşmuşşşş
Yani iyiliğim ve rahatım için değil başımda dır dır yapmak için kalmışlardı yanımda adeta. Ve ben tükenmiştim
Bu seferde aynısı olacaktı kesin, ama saolsun eşim bu sabah ailesiyle telefonda görüşüp durumu izah etmiş. Gelininizin ve torununuzun iyiliği için doğumda burda olun ama 1 ay izin verin biraz toparlansın eşim, sonra yine gelin demiş. Hem böyle zor bir zamanda eşimin kendi annesine daha çok ihtiyacı var demiş
Kayınvalidemde "madem siz öyle program yaptınız bizde ona göre gelelim bari" demişşişş
Hıhhh haspammm
Bende eşimeee defalarcaa defalara teşekkür edip havalara uçtum. İnşallah o zor günleri bu doğumumda yaşamayacağım. İnşallahhhh....
Şimdi hayırlısıyla ve sağlıkla bebişime kavuşacağım günü beklemek kaldı geriye
Allahım bizi hepimizi cümlemizi hayallerimize erdirsinnn
Ay dimi canım yaa ikimiz de güne kötü basladikAyy valla ya bak benimde kötü başladı malum olmuş @cananarya maaa
Canım ya kıyamam stres olmuşsun baya..elabahar güzel güzel göstersin kendini de anneside unutsun bugünüAy bi de kadin gelinini getirmis doktora yanindaki sandalye bosaldı ben de oraya oturdum popomu zor koydum yarisi sandalyede yarisi o sehpa gibi olan kisimda kadin dürtüyor beni kay kay gelin otursun suraya diyeeee gelini de kucağıma oturuyordu az kalsınhalsiz düşmesem oturmayacaktım zaten tiksiniyorum hastaneye gidince bi de öyle dipdibe oturunca hepten midem bulandi
Bi berbat günde benden gelsin, ilçede 2 hastane var ama bir tane kadın dogumcu var. 2 haftadır şeker yüklemesi yaptircam dr a ulaşamıyorum, randevusuz hastaya bakmıyor, randevuyu 3 4 hafta sonraya veriyorlar doguruncami yaptircam ben bunu. Dr a rica ederim diye sabah 6 bucukta gittim hastaneye dr yok kaçta gelecek belli değil, 40 kere sordumda en sonunda dahiliye de yapıyor oraya git dediler. Madem dahiliye yapıyor 2 haftadır git gel ne oyaliyonuz beni, Allahtan yaptırdım bugün sonunda. Birazdan gidip sonuç alacam inşallah güzel çıkar
Bende şubatın 16 gitmiştim 1 ay sonra gel demişti bu ayın 15 gitmeyi düşünüyorum... Bakalım ne diyecek doğum hakkında görüşmüşmüydün?
Canım eşimin pazartesi sali dersi yok. Salı da buranin pazarı var köylerden pazara gelenler hastane islerini de aradan cikariyorlar o yüzden pazartesiyi tercih etmistim ama sanırım artık diger günler öğleden sonra eşimin boş olduğu saatlere denk getireceğim.Gel kucagima otur deseydinayy kadini dovesim geldi simdi çok merakliysan gelinine kalk o otursun o zaman baska birini rahatsiz etmeye ne hakkin var neyseki az kaldi kuzum sen bir daha sali gunune al pazartesi devlet hastaneleri daha kalabalik oluyor sanirim hafta sonundan sonra oldugu icin
Saol varol tatlım. Sahiden lohusalık zor bir dönemAyy canim inan çok sevindim senin adinaEsin senin icin En guzelini dusunmus inşallah bu dogumun ve lohusaligin çok güzel gecer. Bende dogum icin kendi ailemin yanina gidecegim İstanbul'da esimin ailesi ama yinede sagolsun esim sen nerde rahat edersen orada dogumunu yap dedi nasil mutlu oldum öyle deyince buradada yapsam annem yanimda olacakti ama kvdede gelirdi severim kendisini ama simdi lohusa iken birsey soyler bende o anki ruh haliyle kalkar baska birsey soylerim durduk yere tatsizlik cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?