2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bilemedim ki canim dun arastirdim biraz netten coraspirini 32. Haftadan fazla kullanmak Allah korusun bebekde kalp hastaligina sebep olabiliyormus. Ama yinede kendi doktorumla konusup birakacagim nasilsa o zamana kadar donmus olurum Eskisehir'e

Canim coraspin ben gebeligin başından beri kullaniyorum ve dr um doğuma kadar kullanacaksın dedi, belli bi zamanda kesmeyecek yani

kizlar doktorunuz ne derse odur.baskasinin gebeligiyle bizimkiler farklidir dolayisiyla doktor bilir ve soyler sizlere :) kafaniz karismasin @cananarya

Canim ben buradaki doktora ilk defa ciktim kullandigim ilaclari soyleyince bana 32. Haftada birakacaksin deyince ogrendim oncesinde doktorum birsey dememisti ondan onada sorup birakmak istiyorum ben acikcasi

Gel kucagima otur deseydin ayy kadini dovesim geldi simdi çok merakliysan gelinine kalk o otursun o zaman baska birini rahatsiz etmeye ne hakkin var neyseki az kaldi kuzum sen bir daha sali gunune al pazartesi devlet hastaneleri daha kalabalik oluyor sanirim hafta sonundan sonra oldugu icin

Hasarsız ve bu haliyle eksiksiz gelmiş neyseki tatlimm AA bak gostereyim neler aldigimi Eki Görüntüle 1790358

Aman en azindan urunler hasarsiz gelmis tatlim ama sen yinede sikayetlerini geri alma trendyoluda sikayet et duzgunce gondersinler. Güle güle saglikla kullan inşallah

ANLADIM CANIM ŞEKER YÜKLEMESİNE Mİ GİTMİŞTİN.?

Hem kontrol amacli hemde seker yuklemesi yaptirdim canim. Sen yaptirdin mi? sanirim ümit hastanesine gidiyorsun ama visnelikdekine diye okumustum.

Canim coraspin ben gebeligin başından beri kullaniyorum ve dr um doğuma kadar kullanacaksın dedi, belli bi zamanda kesmeyecek yani

Bende gebeligin basindan beri kullaniyorum canim igneye baslayali 2 ay oldu ama daha. Biraz karisik bu durum sanirim doktorlar hep farkli seyler soyluyor. Bende Eskisehir'deki doktorumla konusup ona göre birakacagim

Bi berbat günde benden gelsin, ilçede 2 hastane var ama bir tane kadın dogumcu var. 2 haftadır şeker yüklemesi yaptircam dr a ulaşamıyorum, randevusuz hastaya bakmıyor, randevuyu 3 4 hafta sonraya veriyorlar doguruncami yaptircam ben bunu. Dr a rica ederim diye sabah 6 bucukta gittim hastaneye dr yok kaçta gelecek belli değil, 40 kere sordumda en sonunda dahiliye de yapıyor oraya git dediler. Madem dahiliye yapıyor 2 haftadır git gel ne oyaliyonuz beni, Allahtan yaptırdım bugün sonunda. Birazdan gidip sonuç alacam inşallah güzel çıkar

Hem kontrol amacli hemde

Bende gebeligin basindan beri kullaniyorum canim igneye baslayali 2 ay oldu ama daha. Biraz karisik bu durum sanirim doktorlar hep farkli seyler soyluyor. Bende Eskisehir'deki doktorumla konusup ona göre birakacagim

Kendi dr una sorup güvenmek en doğrusu, ben coraspinle beraber ignede kullandım en baştan, onu 5. Ayda biraktirdi coraspin doğuma kadar devam dedi

Canım inşallah iyi çıkar sonuçların.aile hekimliğinde de yapıyolar ebe bişey demedimi sana?hatta bana illa içeceğini al gel burda yapalım hastaneye boşuna ye para veriyosun dedi.

Aramızda doğum yapan arkadaşlardan yardım istiyorum doğumdan hemen sonra eve gelen misafir olduğumu yatak odasına girerler mi kayınvalidem nevresim olmaz illa saten yorgan yaptır diyor ben de istemiyorum
Canim benim ilk hamileligim ama kendi ailem haric kimseyi yatak odama almak istemiyorum. Bu yüzden hamak seklinde kucuk besik aldik bebegi gormek isteyenler oturma odasinda görsün diye. En nefret ettigim seylerdendir baskasinin yatak odasina girmek ve birisinin benim yatak odama girmesi. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap bence.

Açmamış tatlım paket bak bu şekilde gelmiş, ürünleri sayayim mi dedi eksik varsa teslim almayayim ama kargocu yapıştırdı lafı o an utanmaz 4 parça ürün var diye tamam dedim artık pakete baksana
Ayyy yurtici kargo dedin sinirlerim tepeme cikti canim. Türkiye'nin en cok sikayet alan kargosu ve bu sekilde paket getirmeye utanmiyorlar. Kuryeler o kadar degil de subede calisanlari özellikle sectiklerinden supheleniyorum artik arsiz arsiz kavga ediyorlar bi deee

Amin canim ya ne güzel çözülmüş problemin inşallah oglusunda her sey istedigin gibi olur sevindim senin adina bakalim bizleri nasil bir macera bekliyor

Ayy valla ya bak benimde kötü başladı malum olmuş @cananarya maaa
Ay dimi canım yaa ikimiz de güne kötü basladik ama kızımı gördüm keyfim yerine geldi nerdeyse 2kg olmuş kuzucugum(1964gr) gelisimi de haftasina gore iyiymis şükür yarin da ozeldeki randevu var orda rahat rahat uzun uzun göreceğim minigimisenin de aldıklarin en azindan hasarsız gelmis tatlim

Canım ya kıyamam stres olmuşsun baya..elabahar güzel güzel göstersin kendini de anneside unutsun bugünü

karabibereren Ümit hastanesi ama batikenttekine gidiyorum Gülbin hanima canim o baska bir arkadasti ama nickini unuttum inan benimki azicik karisik birde ben normalde İstanbul'da yasiyorum ama Eskisehirli'yim aslen hamilelikten beri oradaydim ondan dogumumuda orada yapmak istedim. Hem ailemin yaninda daha rahat gecer lohusalik diye dusunduk esimle

Ayy bu hastanede calisan bazi insanlar gercekten insanliktan nasibini almamis kisiler sanirim. İnşallah sonuclar çok iyi cikar canim en azindan oradan rahat edersin

Bende şubatın 16 gitmiştim 1 ay sonra gel demişti bu ayın 15 gitmeyi düşünüyorum... Bakalım ne diyecek doğum hakkında görüşmüşmüydün?

Yok canim daha hic konusmadik dogum konusunda bakalim ne olacak merakla bekliyorum bende tam emin degildim nerde dogum yapacagima ondan birazda sanirim bizim dogum konusu askida kaldi tek dedigi bana burada dogum yapacaksan 35. Haftada gel dedi ama ben daha oncesinde donmus olacagim memlekete bir aksilik olmazsa eger

Canım eşimin pazartesi sali dersi yok. Salı da buranin pazarı var köylerden pazara gelenler hastane islerini de aradan cikariyorlar o yüzden pazartesiyi tercih etmistim ama sanırım artık diger günler öğleden sonra eşimin boş olduğu saatlere denk getireceğim.
Ya gencecik insanlar oturuyor ellerinde telefon güya görmüyorlar ayakta bekleyenleri

Saol varol tatlım. Sahiden lohusalık zor bir dönem Sende en güzelini yapmışsın ailenin yanında olmaya karar vererek. Çünkü en basitinden kadın halleri durumunda bile kv den çok utanıyor insan. Dünyanın en iyi kv si olsa böyle bir zamanda pek kıymeti olmuyor. Bide ben istemediğim halde hem kendileri geldi, kendileri kaldı, birde üstüne "ay ben gittim gelinime baktım" diye sağda solda konuşup başıma kaktı
Ama annem olsa bunu yapmazdı işte. Anne bu. Bakarsada kendi kızına, kendi gözü gibi bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…