- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.041
sekerin olmasa bile bazen hamur isi ve tatli gidalar bebegin suyunu yukseltebiliyormus.cunku bebek sekerli gidalar yedigimizde daha fazla isiyormus dolayisiyla suyu artiyirmus.bazende nedensiz suyu artarmis.sen bir sure hamur isi ve tatli cikolatali gidalara dikkat et canim
hangi doktorda dogumun olcaksa onu dinle canim bencede.Canim ben buradaki doktora ilk defa ciktim kullandigim ilaclari soyleyince bana 32. Haftada birakacaksin deyince ogrendim oncesinde doktorum birsey dememisti ondan onada sorup birakmak istiyorum ben acikcasi
Oyyy prensesimiz totosunu büyütmüş 2kg olmuş bile yerim onuCanim benim ilk hamileligim ama kendi ailem haric kimseyi yatak odama almak istemiyorum. Bu yüzden hamak seklinde kucuk besik aldik bebegi gormek isteyenler oturma odasinda görsün diye. En nefret ettigim seylerdendir baskasinin yatak odasina girmek ve birisinin benim yatak odama girmesi. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap bence.
Ayyy yurtici kargo dedin sinirlerim tepeme cikti canim. Türkiye'nin en cok sikayet alan kargosu ve bu sekilde paket getirmeye utanmiyorlar. Kuryeler o kadar degil de subede calisanlari özellikle sectiklerinden supheleniyorum artik arsiz arsiz kavga ediyorlar bi deee
Amin canim ya ne güzel çözülmüş problemin inşallah oglusunda her sey istedigin gibi olur sevindim senin adinabakalim bizleri nasil bir macera bekliyor
Ay dimi canım yaa ikimiz de güne kötü basladikama kızımı gördüm keyfim yerine geldi nerdeyse 2kg olmuş kuzucugum(1964gr) gelisimi de haftasina gore iyiymis şükür yarin da ozeldeki randevu var orda rahat rahat uzun uzun göreceğim minigimi senin de aldıklarin en azindan hasarsız gelmis tatlim
Aminnn canım benim amin cümlemizin inşallahCanim benim ilk hamileligim ama kendi ailem haric kimseyi yatak odama almak istemiyorum. Bu yüzden hamak seklinde kucuk besik aldik bebegi gormek isteyenler oturma odasinda görsün diye. En nefret ettigim seylerdendir baskasinin yatak odasina girmek ve birisinin benim yatak odama girmesi. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap bence.
Ayyy yurtici kargo dedin sinirlerim tepeme cikti canim. Türkiye'nin en cok sikayet alan kargosu ve bu sekilde paket getirmeye utanmiyorlar. Kuryeler o kadar degil de subede calisanlari özellikle sectiklerinden supheleniyorum artik arsiz arsiz kavga ediyorlar bi deee
Amin canim ya ne güzel çözülmüş problemin inşallah oglusunda her sey istedigin gibi olur sevindim senin adinabakalim bizleri nasil bir macera bekliyor
Ay dimi canım yaa ikimiz de güne kötü basladikama kızımı gördüm keyfim yerine geldi nerdeyse 2kg olmuş kuzucugum(1964gr) gelisimi de haftasina gore iyiymis şükür yarin da ozeldeki randevu var orda rahat rahat uzun uzun göreceğim minigimi senin de aldıklarin en azindan hasarsız gelmis tatlim
Canım eşimin pazartesi sali dersi yok. Salı da buranin pazarı var köylerden pazara gelenler hastane islerini de aradan cikariyorlar o yüzden pazartesiyi tercih etmistim ama sanırım artık diger günler öğleden sonra eşimin boş olduğu saatlere denk getireceğim.
Ya gencecik insanlar oturuyor ellerinde telefon güya görmüyorlar ayakta bekleyenleri
Ay bugün de hep terslikler üst üste gelmis canım ya.aynen dedigin gibi madem dahiliye yapıyor ne diye eziyet ediyorlar sana yaa bi de sabahın köründe gitmissin yazık yaa valla bunları gördükçe duydukca hepten deliye dönüyorumBi berbat günde benden gelsin, ilçede 2 hastane var ama bir tane kadın dogumcu var. 2 haftadır şeker yüklemesi yaptircam dr a ulaşamıyorum, randevusuz hastaya bakmıyor, randevuyu 3 4 hafta sonraya veriyorlar doguruncami yaptircam ben bunu. Dr a rica ederim diye sabah 6 bucukta gittim hastaneye dr yok kaçta gelecek belli değil, 40 kere sordumda en sonunda dahiliye de yapıyor oraya git dediler. Madem dahiliye yapıyor 2 haftadır git gel ne oyaliyonuz beni, Allahtan yaptırdım bugün sonunda. Birazdan gidip sonuç alacam inşallah güzel çıkar
Saol varol tatlım. Sahiden lohusalık zor bir dönemSende en güzelini yapmışsın ailenin yanında olmaya karar vererek. Çünkü en basitinden kadın halleri durumunda bile kv den çok utanıyor insan. Dünyanın en iyi kv si olsa böyle bir zamanda pek kıymeti olmuyor. Bide ben istemediğim halde hem kendileri geldi, kendileri kaldı, birde üstüne "ay ben gittim gelinime baktım" diye sağda solda konuşup başıma kaktı
Ama annem olsa bunu yapmazdı işte. Anne bu. Bakarsada kendi kızına, kendi gözü gibi bakar
Tatlimm niye ciğer geliştirici vurdular kiKızlar nasılsınız ben iğne oldum bugün bebeğin ciğerleri gelişsin diye.çok kötü ağrıttı.normal iğne gibi değil.yarında olcam.iki dozda haftaya olcam.olası bi erken alınması gerekirse filan solunumda filan sıkıntı olmasın diye.
Enfeksiyon tedavisine başladı mi doktor gerekirse antibiyotik al, ben bi kez kullandım o tetiklemis olabilirkızlar bende enfeksiyon varmış nts sancı çıktı erken 40 larda sancım bir kere çıktı erken doğum olmaz değil mi çok korkuyorum
Canim bebegi direk odasindami uyutacan yoksa kendi yatak odandami? Ben geceleri kendi odamda gunduzleri odasinda uyutuyordum,onun icin misafirler bebegi gormek istediklerinde bebegin odasindalardi yani...Aramızda doğum yapan arkadaşlardan yardım istiyorum doğumdan hemen sonra eve gelen misafir olduğumu yatak odasına girerler mi kayınvalidem nevresim olmaz illa saten yorgan yaptır diyor ben de istemiyorum
hayirlisiyla vaktinde saglikli bir sekilde kucagina alirsin yavrunu canim.Kızlar nasılsınız ben iğne oldum bugün bebeğin ciğerleri gelişsin diye.çok kötü ağrıttı.normal iğne gibi değil.yarında olcam.iki dozda haftaya olcam.olası bi erken alınması gerekirse filan solunumda filan sıkıntı olmasın diye.
Ay sorma tatlım cok stres oldum ama gecti. Kızım da ilk defa net bi şekilde yüzü bana dönük poz verdi ama cok goremedim malum devlet hastanesi ve doktorun bakması gereken hastalar var diye hic soru bile sormadim. Nasil olsa yarin özeldeki randevum var bekleyenlere de yazik diye düşündüm. Yarin doya doya bakarım artık miniğimeCanım ya kıyamam stres olmuşsun baya..elabahar güzel güzel göstersin kendini de anneside unutsun bugünü
enfeksiyon derken kanda mi,idrarda mi?her turlu antibiyotik kullanilir onda endiselenme canim.birde artik yalanci sancilar olabiliyormus.aciklik yoksa rahimde genelde magnezyum+adalat+progestan falan verirler.tabi surekli cikan bir sanciysa.her ihtimale karsi ciger gekistirici ignede yapilir.son aylar artik tetikte olmamiz gereken aylar malesefkızlar bende enfeksiyon varmış nts sancı çıktı erken 40 larda sancım bir kere çıktı erken doğum olmaz değil mi çok korkuyorum
yok canım yapmadı magnezyumu 2 çıkarttı çarşamba gidicem tekrar enfeksiyon için ilaç aldım tek kullanımlık ama karnım sert birde ishal yaptı mag uf yaa sen neden iğne vuruldunEnfeksiyon tedavisine başladı mi doktor gerekirse antibiyotik al, ben bi kez kullandım o tetiklemis olabilirbi de ciğer gelistici yapsalar iğne sana da önlem olurdu
Kızlar nasılsınız ben iğne oldum bugün bebeğin ciğerleri gelişsin diye.çok kötü ağrıttı.normal iğne gibi değil.yarında olcam.iki dozda haftaya olcam.olası bi erken alınması gerekirse filan solunumda filan sıkıntı olmasın diye.
hangi doktorda dogumun olcaksa onu dinle canim bencede.
Canım bebek önden gittiği için erken alınması gerekebilirmiş.şuan 1 hafta önde olurya ara açılırsa erken alabiliriz dedi.onun için ciğerleri gelişsin bi sorun yaşamayalım dedi doktor.evet canın annemdeyim aslında burdada bi gitsemmi doktora dedim ama eşim kafamız iyice karışır oda başka bişey söylerde dedi onun için gitmedim.Tatlimm niye ciğer geliştirici vurdular kiankarada annenin yanındasin hala değil mi geçmiş olsun tatlım
İnşallah tatlım valla bi yandanda korkuyo insan ister istemez.hayirlisiyla vaktinde saglikli bir sekilde kucagina alirsin yavrunu canim.
Evet canım doktorda tedbir amaçlı dedi zaten.inşallah acımaz.Erken gelmeden zamaninda dogsun inşallah canim ama yinede iyi olmus yaptirmakta fayda var en azindan erken dogarsa rahat olur. İnşallah yarinki acimaz
Aynen öyle yapacagim canim daha vaktim var diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?