2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

bunu bilmiyordum canımm teşekkür ederim... çikolatayı fazla kaçırıyorum bu aralar ondan olmuş olabilir o zaman

Oyyy prensesimiz totosunu büyütmüş 2kg olmuş bile yerim onu aynen tatlım şikayetlerimi yaptım artık geçti gitti böyle adı ünü duyulmuş bi firmaya yakıştıramadım yarın o zaman 3boyutlu gorursun annesi elayi hadi bakalım

Aminnn canım benim amin cümlemizin inşallah

Anladim kuzum mantikli birseymis dusundugun en azindan esinle gidince daha rahat oluyorsun. Sen dedigin gibi diger gunlerden bir gün sec olmadi. Ayy onlar zaten ya uyur yada telefonla oynarlar kalkda hamileler otursun ama yok nerde insanlik yapmis olur kalkarsa ayy yazdikca sinirleniyorum.

Ay bugün de hep terslikler üst üste gelmis canım ya.aynen dedigin gibi madem dahiliye yapıyor ne diye eziyet ediyorlar sana yaa bi de sabahın köründe gitmissin yazık yaa valla bunları gördükçe duydukca hepten deliye dönüyoruminşallah dedigin gibi sonuçların güzel çıkar canım

Ayy canim yazdiklarini okuyunca zaten iyiki böyle bir secim yapmisim dedim. Der mi der valla herkesden herseyi beklerim ben şu lafi çok severim gercekten insanlar çiğ süt emmis herseyi soylerler. Sanki ona gel bak diyen oldu birakda kizin annesi gelmis o baksin hemde laf etmez.

kızlar bende enfeksiyon varmış nts sancı çıktı erken 40 larda sancım bir kere çıktı erken doğum olmaz değil mi çok korkuyorum

Tatlimm niye ciğer geliştirici vurdular ki ankarada annenin yanındasin hala değil mi geçmiş olsun tatlım

kızlar bende enfeksiyon varmış nts sancı çıktı erken 40 larda sancım bir kere çıktı erken doğum olmaz değil mi çok korkuyorum
Enfeksiyon tedavisine başladı mi doktor gerekirse antibiyotik al, ben bi kez kullandım o tetiklemis olabilir bi de ciğer gelistici yapsalar iğne sana da önlem olurdu

Aramızda doğum yapan arkadaşlardan yardım istiyorum doğumdan hemen sonra eve gelen misafir olduğumu yatak odasına girerler mi kayınvalidem nevresim olmaz illa saten yorgan yaptır diyor ben de istemiyorum
Canim bebegi direk odasindami uyutacan yoksa kendi yatak odandami? Ben geceleri kendi odamda gunduzleri odasinda uyutuyordum,onun icin misafirler bebegi gormek istediklerinde bebegin odasindalardi yani...

hayirlisiyla vaktinde saglikli bir sekilde kucagina alirsin yavrunu canim.

Canım ya kıyamam stres olmuşsun baya..elabahar güzel güzel göstersin kendini de anneside unutsun bugünü
Ay sorma tatlım cok stres oldum ama gecti. Kızım da ilk defa net bi şekilde yüzü bana dönük poz verdi ama cok goremedim malum devlet hastanesi ve doktorun bakması gereken hastalar var diye hic soru bile sormadim. Nasil olsa yarin özeldeki randevum var bekleyenlere de yazik diye düşündüm. Yarin doya doya bakarım artık miniğime

enfeksiyon derken kanda mi,idrarda mi?her turlu antibiyotik kullanilir onda endiselenme canim.birde artik yalanci sancilar olabiliyormus.aciklik yoksa rahimde genelde magnezyum+adalat+progestan falan verirler.tabi surekli cikan bir sanciysa.her ihtimale karsi ciger gekistirici ignede yapilir.son aylar artik tetikte olmamiz gereken aylar malesef

Enfeksiyon tedavisine başladı mi doktor gerekirse antibiyotik al, ben bi kez kullandım o tetiklemis olabilir bi de ciğer gelistici yapsalar iğne sana da önlem olurdu
yok canım yapmadı magnezyumu 2 çıkarttı çarşamba gidicem tekrar enfeksiyon için ilaç aldım tek kullanımlık ama karnım sert birde ishal yaptı mag uf yaa sen neden iğne vuruldun

Erken gelmeden zamaninda dogsun inşallah canim ama yinede iyi olmus yaptirmakta fayda var en azindan erken dogarsa rahat olur. İnşallah yarinki acimaz

hangi doktorda dogumun olcaksa onu dinle canim bencede.

Aynen öyle yapacagim canim daha vaktim var diye bekliyorum

Tatlimm niye ciğer geliştirici vurdular ki ankarada annenin yanındasin hala değil mi geçmiş olsun tatlım
Canım bebek önden gittiği için erken alınması gerekebilirmiş.şuan 1 hafta önde olurya ara açılırsa erken alabiliriz dedi.onun için ciğerleri gelişsin bi sorun yaşamayalım dedi doktor.evet canın annemdeyim aslında burdada bi gitsemmi doktora dedim ama eşim kafamız iyice karışır oda başka bişey söylerde dedi onun için gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…