2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Once bi aaaaaaaaamin diyelim. Sonra da sorumuzu soralim...
Totosunu teyzeleri yerse ama sonraaa????

Çok doğru demişsin, kızlarımızla aynı yaşlarda olacak erkeklerin anneleri buralarda. İnşallah onlar bilinçle yetiştirir de kızlarımız rahat bir ortamda, aklı başında erkeklerin olduğu dünyada yaşarlar

Gönlünden geçenler kabul olsun inşallah ve tüm mayıs annelerinin

Kesinlikle katılıyorum tatlım kızım güçlü olacak, secimlerini kendisi yapacak annesi onu her durumda destekleyecek zaten ama en büyük destekcisi de BABASI olacak... Şimdiden bu konulari o kadar cok konuşuyoruz ki her seferinde" ohhh cok şükür böyle bir kocam var "diyorum.
Allah yavrularımızı hep doğru insanlarla karşılaştırsın...

Amin canım burda sohbet ettigimiz annelerin öyle olacağına hiç şüphem yok

Aminnnnn

Canım benim yeni gördüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun inşallah seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de dedemi kaybettim ve gidemedim bebeğimi düşündüğüm için ama o kadar burugum ki mecburuz evlatlarımız için lütfen sen de dirayetli ve güçlü ol yavrun için

Hadi gözün aydın canım cok sevindim minigin kendini toparlamasınamaşallah kocaman olmuş Bizimkiler biraz yaramaz sanırım bu aralar poz vermiyorlar neyse sağlıklı olsunlar da

Cok şükür canımcok tesekkurler

Ay canim seninki ayri bir heyecan ya bizim kafamizda yine de biseyler sekillendi (bana benziyoooorrrrr ) siz aylar sonra büyümüş olarak göreceksiniz cok heyecanli yaa

@yagmurr_damlasi kızlarrr o en mutlu günüzde kullanın inşallahçok uygun bi setmiş yarın bende bakayım
Bak canım minik minik pek güzeller ben hastanede sampuan falan kullanmayacagim ama yine de aldim hosuma gittigi icin

Maşallah ela baharımıza annesi o babaya naz yapmış bu durumda sana degil
ben de öyle dedim eşime ohhhh kızın sana ilk tribini de atmış oldu sana yüzünü gosteemedi dün bana gulucukler saçtı birazcik bozuldu bunları duyunca olsun bugünkünde de gülümser gibi geldi bana diyor kıyamam yaa

Hiç sorma canımcım ay bu gebelik iyice paranoya yaptı beni.haklısın en iyisi rahat olmak.kesinlikle kızım daha hareketliydi canım
O zaman sıkma canını tatlım. Bi de her cocuk bir değil belki sakin bir bebis olacaktır. Ciddi ciddi hic hissetmezsen doktora gidersin onun haricinde üzme kendin bos yere

NicksizYumurta cim masallah kizin pek bir guzel buyumus, kilosu artmis :) kiz evi naz evi derler artik dogunca bol bol gulumser gosterir gul yuzunu :)
Sagol teyzesi inşallah artık umudumuz ogüler yüzlü olsun dogunca da bakmalara doyamayalim

Artık tatlım bir hafta birine bir hafta birine gidersin annesi bol bol özlem giderirsin kız çesiyle
Nasil olduysa ikisi ayni haftaya denk geldi canım iki doktor da 32. Haftayı ayarladı sanırım neyse en azindan birkac gün arayla gideriz artık

Devlet hastanesindeki doktorum istemedi henüz canim ama özeldeki kendisi istedi. Bundan sonra 2 haftada bir geleceksin ve nstye de bakacagiz dedi. 2 hafta önce de karnimdaki sertlesmelerin arttigini soyledigimde bi bakalim kasilma mi toto mu demisti ve nstye almıştı beni.

Kizlar nasilsiniz umarim hersry yolundadir benimde sol diz kapagimda sorun var cok aciyo agryo kireclenme mi oldu anlamadim ozellikle wc ye cktgmda otururken canim cok yaniyor. Bu ara da bebek sekerlrni de yaptik esimle beraber:)
Ayy ikizlerin süsleri de baska güzel yaaellerinize saglık canım cok seker olmuşlar

Amin amin amin
Inşallah sağlıklıdır oglusumuz annesi sen sakin sakin git doktor amcasina küçülen böbreklerini büyüyen totosunu göstersin bol bol

Kimler yoğurdu evde yapıyor?
Yoğurdum güzel tutmuş Uzun zamandır hazır yoğurt almıyoruz.
Eki Görüntüle 1791312
Ooo ellerine sağlık canım cok güzel görünüyor maşallah ben de evlendigimden beri ilk defa gecen hafta yogurt yaptım ama marketten günlük süt alarak yaptım simdi bir Sütçü bulduk deneyecegiz bakalim güzel cikarsa ben de artik hep yoğurdu evde yapacağım inşallah

Yakında sütçü var oradan alıyorum bittikçe. Daha lezzetli ve güvenle yiyorum. Sen de devam et yapmaya. Bebeciklerimiz, ek gıdaya geçince de taze taze yediririz

Yakında sütçü var oradan alıyorum bittikçe. Daha lezzetli ve güvenle yiyorum. Sen de devam et yapmaya. Bebeciklerimiz, ek gıdaya geçince de taze taze yediririz
Biz de burda hiç kovadaki yogurtlardan almıyoruz. Kebirin bidonda satilan yogurdu var ev yogurduna cok yakın hatta ekşiyor bile digerleri gibi degil. Süt bulabilseydim coktan yapardim aslinda dedigin gibi en sağlıklısı ev yoğurdu hem bebişlerimiz icin hem de bizim için

Ogluma cok ozenerek dikkat ederek yemek yaptigim icin kendi yediklerimede dikkat etmis oluyorum canm.son zmaanlarda daha fazla ozenmyeye calistim. İnsallah faydasi olur bebeklerimze

O da güzel ama fırsat varsa ev yapımı gibisi yok

candanotecann bende her hafta 5 kilo süt alır 1-2 kilosunu içer gerisini mayalarım valla ohh miss eline sağlık canım

Oo maşallah sana o zaman. Taze süt de içmiş oluyorsun bu sebeple

Ayyy bitanem çok teşekkür ederim inşallah kucağımızda bebisimizle giymek nasip olur canım hayırlı olsun begenirsin eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…