- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.461
Once bi aaaaaaaaamin diyelim. Sonra da sorumuzu soralim...Lorena Annenin Duası
Allahım yatalım kalkalım hemen sabah olsun, doktorumuza koşalım
Bebeğimizi görüp, iyi haberler duyalım
Böbrekleri küçülmüş, totosu büyümüş olsun
Bu kaygılar artık son bulsun
Darısı tüm mayıs annelerimizin başına olsun
Huzur, sağlık sevgi bizimle olsun
Buarada da dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu mutlu hep umut dolu olsun
Çok doğru demişsin, kızlarımızla aynı yaşlarda olacak erkeklerin anneleri buralarda. İnşallah onlar bilinçle yetiştirir de kızlarımız rahat bir ortamda, aklı başında erkeklerin olduğu dünyada yaşarlarGeleceğin "erkek" bireylerinden birinin daha kadına hakettigi gibi deger vereceginden artık şüphemiz yok. Çünkü bilinçli bir "erkek" annemiz varağzına sağlık canım öyle güzel bir yaziydi ki okumaya doyamadım içim rahatladı sanki. Kızımın genç bir kadın oldugunda senin oglun gibi bilinçli erkeklerle karsilacagini düşününce gelecege dair bir umut ışığı gördüm
Bugün gördüğüm bir yazıdan sonra umudumu yitirmek uzereydim. "Kadinlarin bag benim elletirim, bahçe benim belletirim günü kutlu olsun " gibi biseydi. Eminim bunu diyen insan (!) beleşe bağ bulsa elleme, bahçe bulsa belleme fırsatını kaçırmaz..
Malesef kötü bir dünyada yaşıyoruz ama bir nesil bizim elimizde sekillenmis olacak. Bizler bahsettigin gibi anneler olduğumuz sürece bu kötü dünyayı cok güzel bir dünyaya dönüştürürüz...
Günümüz kutlu olsun...
Gönlünden geçenler kabul olsun inşallahLorena Annenin Duası
Kesinlikle katılıyorum tatlım kızım güçlü olacak, secimlerini kendisi yapacak annesi onu her durumda destekleyecek zaten ama en büyük destekcisi de BABASI olacak... Şimdiden bu konulari o kadar cok konuşuyoruz ki her seferinde" ohhh cok şükür böyle bir kocam var "diyorum.Sonra bunu diyen insana miranda meydan dayagi istedi diye siddet yanlisi oluyor!
insani cileden cikaracaklar vallahi. Sen hic uzulme NicksizYumurta'cigim. Biz ve bebeklerimiz degistirecegiz bu gorusleri. Kadinlar gununun anlamini herkese, gerekirse, zorla anlatacagiz! Sizin prensesleriniz guclu birer kadin olacak. Kendi secimlerini yapip, secimlerinin arkasinda duracak. Bizim pasalarimiz da buna saygi duyacak. Kadinlarinin onunu tikamak yerine destekleyecek. onlara saygi gosterecek. Zorla guzellesecek bu dunya!
Amin canım burda sohbet ettigimiz annelerin öyle olacağına hiç şüphem yokÇok doğru demişsin, kızlarımızla aynı yaşlarda olacak erkeklerin anneleri buralarda. İnşallah onlar bilinçle yetiştirir de kızlarımız rahat bir ortamda, aklı başında erkeklerin olduğu dünyada yaşarlar
AminnnnnLorena Annenin Duası
Canım benim yeni gördüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun inşallahKızlar hepinizden allah razı olsun bugün toprağa verdik ben gidemedim @BerenebruKara_bocugum88 @guz_1 @sihirlikk @Mjdmjd @iremerve1990 @tlyozgr @Lorenaa yesilcan86 NicksizYumurta @cananarya @yagmurr_damlasi @_Lavin_ @satwa @karabibereren cilem32 @eek140 hepinizr çık teşekkür ederim artık. Bi âile gibi olduk burda Derdimizi neşemizi paylaşıp ortaklaşa olduğunuz için sağolun. Bebeğimi düşündüpüm için gidemedim yarın doktor kontrolüm var umarım herşey güzel çıkar bebişimin iii olması dileğiyle
Hadi gözün aydın canım cok sevindim minigin kendini toparlamasınaKizlar şükürler olsun bebegim gayet iyi 3 günlük gerilik ortadan kalkmış tam gününde kuzucum1850 gr 31+6yiz. 32+0 da dogum izni baslatiliyor 1 gun cok onemli olmadigi icin artik dogum iznime cikmis bulunuyorum. Nst de guzel cikti dr teyzesinden korktu sanirim hic hareket etmedi dr biraz tedirgin oldj gezdik dolastik tekrar girdik hareket edince ancak gnderdi. Oynatiyorlar bizi. Oynayan cocuk dr gelnce duruyor oyle hic poz da vermedi sadece ayagini gorebildim yavrumun isirmalik tam
Cok şükür canımNicksizYumurta bal kızına maşşallah cnm herşey yolunda şükür
cancat mor güllü daha güzel görünüyo sanki tatlımm çok güzel olmus eline sağlık
@htcsell15 doktora gidecektin sanki nasıl durumlar cnm
Ay canim seninki ayri bir heyecan ya bizim kafamizda yine de biseyler sekillendi (bana benziyoooorrrrrAy yok tatlım sende haklısın öyle gösterip gösterip kaçınca özlüyodur insan eminim ama bende daha çok merak var..değiştimi aynımı kime benziyo bi sürü sorudmi ya bi de o günler var sağ salim gelelimde o zamanlara sağlık olsun yapcak bişey yok inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum yarını miraç elimi koyduğum an bile tepki veriyo o kemeri takınca düşünemiyorum aşkımı ama belli de olmaz tabi bizim bebişlerin sağı solu belli olmuyo
Bak canım minik minik pek güzeller@yagmurr_damlasi kızlarrr o en mutlu günüzde kullanın inşallahçok uygun bi setmiş yarın bende bakayım
Maşallah ela baharımıza annesio babaya naz yapmış bu durumda sana degil
O zaman sıkma canını tatlım. Bi de her cocuk bir değil belki sakin bir bebis olacaktır. Ciddi ciddi hic hissetmezsen doktora gidersin onun haricinde üzme kendin bos yereHiç sorma canımcım ay bu gebelik iyice paranoya yaptı beni.haklısın en iyisi rahat olmak.kesinlikle kızım daha hareketliydi canım
Sagol teyzesi inşallah artık umudumuz oNicksizYumurta cim masallah kizin pek bir guzel buyumus, kilosu artmis :) kiz evi naz evi derler artik dogunca bol bol gulumser gosterir gul yuzunu :)
Nasil olduysa ikisi ayni haftaya denk geldi canımArtık tatlım bir hafta birine bir hafta birine gidersin annesi bol bol özlem giderirsin kız çesiyle
Devlet hastanesindeki doktorum istemedi henüz canim ama özeldeki kendisi istedi. Bundan sonra 2 haftada bir geleceksin ve nstye de bakacagiz dedi. 2 hafta önce de karnimdaki sertlesmelerin arttigini soyledigimde bi bakalim kasilma mi toto mu demisti ve nstye almıştı beni.Maşallah tombişenst yi doktor mu istedi? kaçıncı haftada başlanıyor?
Erkek çocuğuna sahip olman hakkında söylenen sözler çok kaba, hiç hoşuma gitmedi. Gerçekten cahilce sözler olmuş.
Kız olsa eksik kalırdın da ne demekmiş!
İşte erkek annelerinin kültür sahibi olmasına çok ihtiyacımız var.
Erkek annesi olarak en başta kadın erkek eşitliğini aşılanması lazım. (benimki kız olacak)
Yemek hazırlanırken, ev toplanırken "Sen erkeksin otur, ablan yapar." mantığından kurtulmak gerekiyor artık..
Ailenin en büyüğü olarak iki erkek kardeşime hep bunu aşıladım.
Annem, kardeşlerime "sen otur, ablan yapsın." derken ben karşı çıktım.
Şimdi ikisi de her işi yapıyorlar.
Son olarak kadınlar günümüz kutlu olsun
Ayy ikizlerin süsleri de baska güzel yaaKizlar nasilsiniz umarim hersry yolundadir benimde sol diz kapagimda sorun var cok aciyo agryo kireclenme mi oldu anlamadim ozellikle wc ye cktgmda otururken canim cok yaniyor. Bu ara da bebek sekerlrni de yaptik esimle beraber:)
Amin amin aminLorena Annenin Duası
Ooo ellerine sağlık canım cok güzel görünüyor maşallahKimler yoğurdu evde yapıyor?
Yoğurdum güzel tutmuşUzun zamandır hazır yoğurt almıyoruz.
Eki Görüntüle 1791312
Yakında sütçü var oradan alıyorum bittikçe. Daha lezzetli ve güvenle yiyorum. Sen de devam et yapmaya. Bebeciklerimiz, ek gıdaya geçince de taze taze yediririzOoo ellerine sağlık canım cok güzel görünüyor maşallahben de evlendigimden beri ilk defa gecen hafta yogurt yaptım ama marketten günlük süt alarak yaptım simdi bir Sütçü bulduk deneyecegiz bakalim güzel cikarsa ben de artik hep yoğurdu evde yapacağım inşallah
Biz de burda hiç kovadaki yogurtlardan almıyoruz. Kebirin bidonda satilan yogurdu var ev yogurduna cok yakın hatta ekşiyor bile digerleri gibi degil. Süt bulabilseydim coktan yapardim aslinda dedigin gibi en sağlıklısı ev yoğurdu hem bebişlerimiz icin hem de bizim içinYakında sütçü var oradan alıyorum bittikçe. Daha lezzetli ve güvenle yiyorum. Sen de devam et yapmaya. Bebeciklerimiz, ek gıdaya geçince de taze taze yediririz
Ogluma cok ozenerek dikkat ederek yemek yaptigim icin kendi yediklerimede dikkat etmis oluyorum canm.son zmaanlarda daha fazla ozenmyeye calistim. İnsallah faydasi olur bebeklerimzeAmin canım cumlemizle inşallah. Bilmiyorum ne kg aldırdı çok sık olmasa da yumurta yemeye çalıştım yoğurt süt peynir günde 1 avuç badem ceviz2 hafta da aşırı sistim. Sen de bir dene bir arkadaş demişti süte salep onu da yaptım
Biz de burda hiç kovadaki yogurtlardan almıyoruz. Kebirin bidonda satilan yogurdu var ev yogurduna cok yakın hatta ekşiyor bile digerleri gibi degil. Süt bulabilseydim coktan yapardim aslinda dedigin gibi en sağlıklısı ev yoğurdu hem bebişlerimiz icin hem de bizim için
candanotecann bende her hafta 5 kilo süt alır 1-2 kilosunu içer gerisini mayalarım valla ohh miss eline sağlık canım
Kaç haftadalık olduktan sonra 2 hafta bir çağıryor.
Aynen canım market sütlerini sevmiyorum daO da güzel ama fırsat varsa ev yapımı gibisi yok
Oo maşallah sana o zaman. Taze süt de içmiş oluyorsun bu sebeple
Ayyy bitanem çok teşekkür ederimçok teşekkür ederim bende pembesini aldım az önce :) ayrıca fotolarına baktım bir pijama bu kadar mı yakışır renginede hayran kaldık annemle hemen aldık çok güzel yumuşak durmuş ayrıca :) inşallah kucağında minnoşunla güle güle giyersin :)
Ben görmedimAyyy bitanem çok teşekkür ederiminşallah kucağımızda bebisimizle giymek nasip olur canım hayırlı olsun begenirsin eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?