2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bana da ilkten kız denmişti ya. Neyse her kime söylediysem olsunn kız da evlattir dediler . Annem kv . Kız mı ii hiii. . Ama senin oğlun olacak dioduk biz neyse madem dediler. . Ablam da hamile ay benim oğlum olurmuş bi de sen çok istemistin demek senın kız neyse üzülme dedi. .. ki öyle bişi yok üzülmedim
Su an onun kızı olacak mis
Yani düşündüm de benim de cevrem de kız meraklısı yok nerdeeeee

Canım ben hamilelik öncesinde kullandım hamileligimi ogrendigimde de ilk Ayimda 2 tane kullanıp bıraktım olumsuz bir şey duymadım

evet hayatim. aslinda icimizde, ailemizde ve cevremizde bile o kadar cok insan varki hala bu ayrimciligi yapan! iste o yuzden bize cok buyuk gorevler dusuyor. ilk once bu tip cumleleri kuran herkese ne kadar yanlis olduklarini bikmadan usanmadan anlatacagiz, sonra da cocuklarimizi boyle cumleler kurmamasi icin bastan esitlikci yetistirecegiz. haydi gazamiz mubarek olsun!

Amin canım benim

Merakla bekliyoru canim beyazi seven tek kisi benmisim onu farkettim

Ohh ne güzel haberler bunlar maşallah bebegine

yagmurr_damlasi kızlarrr o en mutlu günüzde kullanın inşallahçok uygun bi setmiş yarın bende bakayım

Teşekkürler canim ayy hic alasim yokken aldim bende sen bak begenirsen al sampuanlari hastanede kullanmasam bile esim yazlari denize gidiyor o zaman kullanir dedim cantasinida kizimin taraklarini felan toplarim diye dusundum hastaneden sonra cok islevli oldu

Aynini bugün bende düşünüyordum, bi kaç gündür bi anda belim karnim kalcam diz kapaklarım ağrıyor, cok kısa sürüyor 1 veya 2 dk anca. Normal demekki

miranda_1986 canim çok güzel bir yazi olmus gercekten o laflari soyleyen insanlara soyleyecek soz bulamiyorum birde kendilerinide birer kadin dogurmusken insanlar hala kiz cocuklari icin böyle dusunebiliyor ya ne denir ki onlara pes dogrusu. İnşallah bizler kizlarimizi ve erkeklerimizi daha bilincli ve bu dusuncelerden uzak yetistirecegiz biz 3 kiz kardesiz en küçük kardesim 16 yasinda doktor cinsiyetini babama soylerken buda kiz demis babamda ne güzel iste daha ne isterim demis her zaman arkamizda olmustur ve olmayada devam etmektedir basimizdan eksik etmesin Rabbim onu. Torununun cinsiyetini ogrenmeden önce baba sence ne olur icinden gecen ne dedim hic ikilemeden kiz olur inşallah dedi. Canim babam evde 4 kadinla yasamaktan hala bikmamis ayy bende icimi doktum galiba kusura bakmayin

Kızlar biraz gribim bi kaç gündür.bugün 2 büyük çay bardağı ıhlamur içtim.bitane daha içsem zararı olmaz dimi?hiç nefeste alamıorum ya burnum tıkalı inş.geçer hemen

Kizlar nasilsiniz umarim hersry yolundadir benimde sol diz kapagimda sorun var cok aciyo agryo kireclenme mi oldu anlamadim ozellikle wc ye cktgmda otururken canim cok yaniyor. Bu ara da bebek sekerlrni de yaptik esimle beraber:)

Gecmis olsun canim. Hediyelikleriniz cok güzel olmus maşallah güzel gunlerde dagitin canim

Dok sekerim dok. konusa konusa cikacak bunlar disariya. benimkisi gibi kotu babalarin yaninda seninkisi gibi iyi babalarin olmasi da bizim umudumuz. bir de Berenebru nun babasi gibi... demek ki iyi babalar, kiz evlatlarina deger veren insanlar cogaliyor bu dunyada. insallah daha da cogalacak.
zaman gelecek "kiz dogdu sessizlik oldu" gibi kavramlar yok olacak. biri kiz bebege hamileyim dediginde, karsisindaki "ayy ne guzel, mini sen" diyebilecek "uzulme bir dahaki erkek olur" yerine... baska bir kadin erkek bebege hamileyim dediginde, karsisindaki "hayirli evlat olur insallah" diyebilecek "erkek anasi oldun" modlari yerine..

iste tam da bunlar olabilsin diye yazdim bugun yazdiklarimi. ve de ne guzel cevaplar, ne guzel destekler aldim sizlerden!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…