- 22 Ekim 2015
- 568
- 887
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.881
İyi akşamlar bende yarın kontrole gidecegim inşallah kızım iyidir bu arada bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekür ederim kv akşam bize geldi bende konuştum eşimde Yanındaydı kayın Peder yukarı çıktı kapıyı tekmeledi bana agız alınmıycak küfürler etti çok sinirli biri kv eşim önüne geçti beni dövecek ti nerdeyse üstüme yürüdü kv olcak insana vurdu ben dursam bana vuracaktı açtım kapıyı oglum çok korktu agladı bitanem canımın içi çok Üzgünüm mutsuzum korkudan iki kere bayıldım yarın ailemin yanına gidecegim en kısa zamandada bu evden taşınacagım
Her yerde var böyle insanlar ama bu kadar cahil leri varmı hiç bilmiyorum yazıklar olsun diyecek sözüm yokCnm çok üzüldüm gerçekten sen bebişine düşün iilllaki bi mikserlik yapmasalar olmuyor biraz sakinleşmeye çalış tatlım allah ıslah etsin hepsini hamile bi kadınayapılacak birşey mi bu
Tatlım üzsende üzmesemde elimden hiç bi şey gelmiyor tek bildigim şey o insanlarla artık konuşmamak görüşmemek ama kv demin dolduruşana gelip babana bunları yapan kpedim benim ona hiç bir şekilde lafım sözüm olmadı ama allah ıslah etsinOf yaa okurken icim parcalandı canımAllah oğluşuna bu yasadıklarını hemen unuttursun kıyamam ona ya. Sen de artık daha fazla üzme kendini ve minik kızını canım
Evet canım gözü gördü ben ne kadar anlatsamda asla bu şekilde görüp inanmazdı çok yıprandık oglumda bende bana yaşattıkları bu korkuyu asla atmıycan içimden allah büyük ben ne desem boşcananarya canim çok üzüldüm bugün yasadiklarina insanliktan nasibini gercekten almamislar onlar bir kadina el kaldirmak nedir ya helede bu kadin hamile iken ayy sinirden cumle kuramiyorum resmen. İnşallah yarin doktorun sana çok güzel seyler soyler bugun yasadiklarinizi azda olsa unutursun. Ailenin yanindada kendine gelirsin sende oglusunda cabucak atlatirsiniz bu durumu. Esinin yaninda olmasi en büyük tesellin gercekten en azindan ailesinin nasil birileri oldugunu gormus
Canım maddi imkansızlık degil buraya gelin geldim evleri var diye ama asla tahmin edemezdim bunları yaşıycamı tabiki ilk işim benim burdan taşınmak olacak ben bu insanlarda vicdan oldugunu düşünmüyorumHep görüyorum eşinin ailesi il ilgili sorunları, ama yorum yapsam sanki daha çok üzüleceksin gibi geldiğinden cevap yazmadım. Ne Allah'tan korkmaz insanlarmış, hamile halinle sana bunları nasıl yaparlar aklım almıyor. Bence de ordan taşınmadan olmayacak bu iş. Bebek doğmadan taşının hatta. Maddi sebeplerle mi aile apartmanındasınız bilmiyorum ama inşallah rızkınız bollaşır, kolayca ayrılırsınız.
Sodalı bayatlamayan poğaça
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı ılık süt
5-6 su bardağı un
1 yemek kaşığı toz şeker
1 şişe soda
1.5 tatlı kaşığı tuz
1 yumurta sarısı
ılık sütün içine şeker eklenip karıştırılır. maya ilave edilip oda karıştırılır. sıvıyağ soda tuz eklenir.
un yavaş yavaş eklenir. ele yapışan bir hamur olur. üzeirni kapatıp mayalanması için bekletilir. mayalanan hamurdan cevizden büyük parçalar alıp iç malzemesi konur. yağlı tepsiye aralıklarla konur. yarım saat kadar tepside de mayalanması için bekletilir. üzerine yumurta sürülüp susam dökülür. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirilir.
ben bu poğaçayı en çok patatesli seviyorum. püre patates in içine kavrulmuş ev salçası ilave edip karıştırıyorum.
@smilesny @eryesil kızlar tarif bu
gunaydinnn kizlaaaaar maalesef usutup hasta oldum genzim yaniyor gece yatamadim hic acidan kivrandim ne gecirir acaba dogalCanim bende tam olarak bilmiyom ama 2-3 gundur bendede var o islaklikbende acaba suyum siziyormu diye dusunuyom,bende cok korkuyom.... 12 gun sonra kontrolum var ama galiba okadar beklemicem,zaten gecen hafta gittigimde bana suyumun az oldugunu soyledi, offf yaaa insallah su degildir
Günaydın kızlar dün bende aldım bundan sevibebe marka epttavm den minikoli markasından 32,90 tl yeKizlar dun yada bugün bi ara konuşulmuştu tam emin olamadım pusetlerin içine bel desteği benim.bebek te indirime girmiş buradan almayı düşünüyorum ben başka almak isteyen olursa bakabilirEki Görüntüle 1792113 @mgul cum sana da yazicam yazıdan unutuyorum göğüs ucu kremini sordum dr a 32.haftadan itibaren surebilirsin göğüsleri uyarmadan dedi:)
Kızlar Bugün Defne min kalbi için kontrole gittik. Tam bir buçuk saat sürdü muayene.
Asd yani kalpte delik var ve dr da bunu çok sorun etmedi. Zaten çoğunuzda biliyorsunuz bu şekilde hayatına devam edebilir sorunsuz bir şekilde. başka bir sıkıntı daha gördü ama ondan emin olamadı. O yüzden ptesi tekrar gidicez. o bile olsa onunda tedavisi var hiç endişelenmeyin dedi. İnanılmaz tatlı sevecen ve motive eden bir doktordu. Doğumdan hemen sonra veya 1-2 gün içerisinde mutlaka görmem gerekicek bebeğinizi dedi. eğer problem düzelmemişse en azından erken tanı olucak. Yani doğuma kadar düzelme ihtimali var.
benim güçlü kızım bunuda aşacak inanıyorum.
İyi akşamlar bende yarın kontrole gidecegim inşallah kızım iyidir bu arada bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekür ederim kv akşam bize geldi bende konuştum eşimde Yanındaydı kayın Peder yukarı çıktı kapıyı tekmeledi bana agız alınmıycak küfürler etti çok sinirli biri kv eşim önüne geçti beni dövecek ti nerdeyse üstüme yürüdü kv olcak insana vurdu ben dursam bana vuracaktı açtım kapıyı oglum çok korktu agladı bitanem canımın içi çok Üzgünüm mutsuzum korkudan iki kere bayıldım yarın ailemin yanına gidecegim en kısa zamandada bu evden taşınacagım
çok teşekkür ederim....evet birden mesela karnım tepecik oluyor sağ taraf ya da sol taraf :) oraya toplanıyor resmen....10 saniyede geçiyor...bu 4e bölüp takip etme yöntemi güzelmiş faydalı oldu :)) hepimiz sağ salim zamanında kavuşalım evlatlarımıza inşallahKarin sertlesmesi icin karnini 4 bolgeye bolunmus gibi dusun. Hepsi birden sertse ve 1 dakikadan uzunsa 15 dakikada bir ise mutlaka doktoruna haber et. Ama bolgesel bir sertlik varsa sadece sag ust ya da sol alt gibi o zaman bebek kafasini ya da sirtini fln dayamis oluyor endiselenme pozisyon degisiyor arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?