2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Hep görüyorum eşinin ailesi il ilgili sorunları, ama yorum yapsam sanki daha çok üzüleceksin gibi geldiğinden cevap yazmadım. Ne Allah'tan korkmaz insanlarmış, hamile halinle sana bunları nasıl yaparlar aklım almıyor. Bence de ordan taşınmadan olmayacak bu iş. Bebek doğmadan taşının hatta. Maddi sebeplerle mi aile apartmanındasınız bilmiyorum ama inşallah rızkınız bollaşır, kolayca ayrılırsınız.

Gunaydin tatli hamisler izne ayrilacaklar hayirli olsun inanin evde olmak gibisi yok 1 haftadır evdeyim rapor almistim yuruyusumu yapiyorum evimle ilgileniyorum kizima muzik dinletiyorum derken zaman nasil geciyor anlamiyorum bile izne daha vakti olanlar icinse Zaman su gibi akip gecsin insallah ve Allah yardimcilari olsun hemencik gecsin gunleri

Cnm çok üzüldüm gerçekten sen bebişine düşün iilllaki bi mikserlik yapmasalar olmuyor biraz sakinleşmeye çalış tatlım allah ıslah etsin hepsini hamile bi kadınayapılacak birşey mi bu
Her yerde var böyle insanlar ama bu kadar cahil leri varmı hiç bilmiyorum yazıklar olsun diyecek sözüm yok
Of yaa okurken icim parcalandı canım Allah oğluşuna bu yasadıklarını hemen unuttursun kıyamam ona ya. Sen de artık daha fazla üzme kendini ve minik kızını canım
Tatlım üzsende üzmesemde elimden hiç bi şey gelmiyor tek bildigim şey o insanlarla artık konuşmamak görüşmemek ama kv demin dolduruşana gelip babana bunları yapan kpedim benim ona hiç bir şekilde lafım sözüm olmadı ama allah ıslah etsin
Evet canım gözü gördü ben ne kadar anlatsamda asla bu şekilde görüp inanmazdı çok yıprandık oglumda bende bana yaşattıkları bu korkuyu asla atmıycan içimden allah büyük ben ne desem boş

Canım maddi imkansızlık degil buraya gelin geldim evleri var diye ama asla tahmin edemezdim bunları yaşıycamı tabiki ilk işim benim burdan taşınmak olacak ben bu insanlarda vicdan oldugunu düşünmüyorum

Eline sağlık canım. Aaa hazır bulnusken bizde aldik tarifi

Kedibochi gayet iyi gorunuyorsunuz güzeller sizi mavitepe bende tam 31+6 da almış olacağım izni inşallah kolay güzel geçer vaktiniz paşa da büyümüş ne iş yapiyordun tatlım

Teşekkür ederim, hepimizin yavruları büyüsün büyüsün kolayca doğup mutlu mutlu yaşasınlar
Ben memurum canım, devlette çalışıyorum. İşim artık masabaşına döndü çoğunlukla, araziye pek çıkmıyorum. Rahatım iş konusunda ama işte müdür arkadaşlar vs yine bi stres yaratıyor illa ki. Evdeki huzurum gibisi yok..

gunaydinnn kizlaaaaar maalesef usutup hasta oldum genzim yaniyor gece yatamadim hic acidan kivrandim ne gecirir acaba dogal
canim eb dun farkettim term dedim ama ortada akinti kenarlari islakti renksiz kokusuz korkum ondan insallah degildir benimde diger hafta sonu randevum acaba beklemesemmiki

Günaydın kızlar dün bende aldım bundan sevibebe marka epttavm den minikoli markasından 32,90 tl ye

bunu duyduğuma çok sevindim canım, geçmiş olsun. inşallah her şey çok güzel olacak, defnemiz gelişip kocaman sağlıklı bir kız olarak doğacak :)

oyy neler olmuş öyle yaa, çok geçmiş olsun, umarım bir an önce huzurlu bir ortama geçersin. Kızın için güçlü ol, zor da olsa kafaya takmamaya çalış ki kızının huzuru kaçmasın. çok geçmiş olsun...

çok teşekkür ederim....evet birden mesela karnım tepecik oluyor sağ taraf ya da sol taraf :) oraya toplanıyor resmen....10 saniyede geçiyor...bu 4e bölüp takip etme yöntemi güzelmiş faydalı oldu :)) hepimiz sağ salim zamanında kavuşalım evlatlarımıza inşallah

Günaydın Mayıs anneleri, ben haziran annesi olacağım kısmetse, minik İpek kızım sabırsızlık yapıp erken gelmez ise.
1 ay önümde olduğunuz için sizi de takip ediyorum arada sırada, neler yapıyorsunuz diye.
O yüzden size de günaydın demek geldi içimden.

Günaydın güzel anneler ve bebekleri

cananarya canim yasadiklarini.dehset icinde okudum. Cidden 2.ay.sonra anne olacak karni burnunda bir kadina.ve bebegine ne.olursa olsun yasattiklarina anlam veremedim. Ah ah.kaynana k.peder dunya iyisi de.olsa.uzakta iyi olsunlar.hep.savurunum. umarim en.kisa zamanda.feraha cikarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…