2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cnm ya ben evdeyken yürüyüşleri ihmal edip daha çok yeme içmeye kendimi vermiştim hepten salmistim yani ilk gebelikte bunda daha dikkatli olmam şart 4 kilo daha alma hakkim kaldi cunku ve cok zooorrrr bakalım başarabilecek miyim

Canım aman valla en kısa zamanda taşının hamile gelinini dövcekti he ay şok oldum resmen.korku çok kötü bişey hele hamilelikte.allah yardımcın olsun tatlım.

neff1316
Canim cok geçmiş olsun
Allahın verdiği güç ile ne güzel de dimdik ayaktasin ve yazdiklarin çok güzel masallah
İnşallah yine Allahın vereceği şifa ile doğum öncesi ya da sonrası ama kökten şifa bulsun meleğin..

Canim ben sabah ogle aksam yuruyorum. Disari cikamasam bile koridorda yuruyorum valla. Ben yuruyuse cikarken sana da sesleneyim haydiiiii diye 20dk yuruyup gelelim evde butun gun yalnizim esim aksamlari gec cikiyor isten sabah onla kahvalti yapiyorum ara ogunlerde yogurt sut yada meyve yiyorum oglen yiyorum bide aksam calisirken daha duzensizdi yeme duzenim. Fastfood yiyordum mecburen. O yuzden evde olmak yaradi bana

çok üzüldüm canım yaşadıklarına.keşke hiç yaşanmasaymış ama eşinin gözü önünde olması iyi olmuş.söylemesikolay yapması zor ama unutmaya çalış tatlım.ailenin yanında olmak iyi gelecektir sana.en kısa zamanda oğlunda sende atlatırsınız inşallah...

ben oğlumda küvetin içine birşey alayım dedim sadece file vardı o zaman almadım.eskiden annelerin yaptığı gibi yaptım.içine havlu koyup üzerinde yıkadım.eski usul ama gayet oldu.bunda da yöntem budur..ama süngeri sevdim güzelmiş.
neff1316 canım defne ile ilgili güzel haberler almışsınız.inşallah doğuma kadar da düzelir de bu mutluluk katlanır.güçlü bir kız o...inşallah daha da güzel haberler alırız defneden

herkese günaydın...çok güzel bir gün olsun hepimiz için..
bizim kontrolümüz var bugün.hamileliğimin başından beri en gergin olduğum kontrol bu.1 haftadır çok sancılarım var.son üç gündür tavan yaptı.yalancı sancı falan ama günde 10 kereyi aştı artık.adet ağrısı gibi ağrı da eklendi buna.bugün duyacaklarımdan korkuyorum aslında.oğlum 35 haftalık doğmuştu bunda çok istiyorum 38-39u görmeyi ama sanırım yine zor olacak.offf gitmek istemiyorum duyacaklarımdan korktuğum için...

Günaydın kızlar
Herkes iyidir inşallah. Bizim dün dr kontrolümüz vardı. Bende uzun uzun dualar etmiştim hatırlarsanız. Allahım yavruşumun böbrekleri küçülmüş, totosu büyümüş olsun inşallah diye
Ama sadece totosu büyümüş kısmı tutmuş sanırım
Böbrekteki genişleme 9,5 tan 11 mm olmuş malesef. Buda doğumun erkene alınıp, sonrasında bebeğin operasyon geçirmesi olasılığının nerdeyse kesinleştiğini gösteriyormuş. Bu değerlerden sonra büyüme durmuyor malesef dedi doktorum. Ama yinede bizi kötü şeylerin beklemediğini, hiççç ama hiçç üzülecek birşey olmadığını söyleyip durdu.
Gelişimine gelince, 29+1 de 1580 gr olmuş. Buda doktorumu epey sevindirdi. Erken almamız gerekirse bu ilerilik bizim için avantaj dedi.
Bizde artık kabullendik durumu. Daha soğukkanlıyız. Rabbim hayırlısını nasip eylesin. 36. Haftada alırlarsa 26 nisanda doğum olacak demek. Geri sayım başladı sanırım...
Hayırlısı inşallah

Valla canım bayılıyorum sana.eminim defnecikte sen gibi güçlü.böyle güçlü bi annesi olduğu için çok şanslı.inşallah sağlıkla alcaksın kucağına tatlı kızını.
İnsaallah canimm.
Doktor o kadar motive etti o kadar tatli bi bayandiki artik icimde hic korku telas kalmadi.
Hatta minik olusunuda artik genetik olarak dusunuyorum cunku ben 158 im annem 150 ananem dahasa minik. Babannem halalarim da hep kisa boylular. Bence kizimda miniklikte bize cekti.

Motive eden doktor candiirr
Hic endiselenmetin canim. Cok zor bi operasyon drgilmis o bildigim'kadariyla bidr yenidoganlar zaten daha cabuk iyilesiyorlar.
İnan bende cok sevindim. Hem kilosuda cok iyi kendini daha kolay toparlaf bebisimiz

Canim benim erken bile kavussan ogluna masallah gelisimi iyi olacak cok sukur . Allahim beterinden korusun. Tabiki zor bi durum ama ben inaniyorum sen ve guzel ailen bunu atlatip oglusuna sarilicaksiniz. Masallah tosun pasaya

Kizlar.hepinize.günaydın. kontrole geldik. Bakalim doktorumuz.1.haftalik tansiyon olcumune ne.diyecek. umarim.idrarda protein çıkmaz bu kez

Güzel haberlerle gel canim bize inşallah hersey yoluna girmis olsun. Kizinda sana güzel güzel pozlar versin

Canim inşallah doktorun korktugun seyleri soylmez güzel seyler duyarsin doktorundan bizede haber ver

Merhaba ben yarım dünya günaydınnnn

Çok güzel gozukuyorsun canim bebeginle birlikte maşallah size

Evet canım olabilir.boy olayı kesinlikle genetik zaten.ne güzel çıtı pıtı bi kız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…