- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.901
Ben şimdiden ağırlaştımCanım yaaa zaman su gibi geciyo azcık sabırvalla agirlasiyrouz da izin şart oluyo
Cnm ya ben evdeyken yürüyüşleri ihmal edip daha çok yeme içmeye kendimi vermiştim hepten salmistim yani ilk gebelikte bunda daha dikkatli olmam şart 4 kilo daha alma hakkim kaldi cunku ve cok zooorrrr bakalım başarabilecek miyimGunaydin tatli hamislerizne ayrilacaklar hayirli olsun inanin evde olmak gibisi yok 1 haftadır evdeyim rapor almistim yuruyusumu yapiyorum evimle ilgileniyorum kizima muzik dinletiyorum derken zaman nasil geciyor anlamiyorum bile izne daha vakti olanlar icinse Zaman su gibi akip gecsin insallah ve Allah yardimcilari olsun hemencik gecsin gunleri
Canım aman valla en kısa zamanda taşının hamile gelinini dövcekti he ay şok oldum resmen.korku çok kötü bişey hele hamilelikte.allah yardımcın olsun tatlım.İyi akşamlar bende yarın kontrole gidecegim inşallah kızım iyidir bu arada bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekür ederim kv akşam bize geldi bende konuştum eşimde Yanındaydı kayın Peder yukarı çıktı kapıyı tekmeledi bana agız alınmıycak küfürler etti çok sinirli biri kv eşim önüne geçti beni dövecek ti nerdeyse üstüme yürüdü kv olcak insana vurdu ben dursam bana vuracaktı açtım kapıyı oglum çok korktu agladı bitanem canımın içi çok Üzgünüm mutsuzum korkudan iki kere bayıldım yarın ailemin yanına gidecegim en kısa zamandada bu evden taşınacagım
Canim ben sabah ogle aksam yuruyorum. Disari cikamasam bile koridorda yuruyorum valla. Ben yuruyuse cikarken sana da sesleneyim haydiiiii diye 20dk yuruyup gelelimCnm ya ben evdeyken yürüyüşleri ihmal edip daha çok yeme içmeye kendimi vermiştim hepten salmistim yani ilk gebelikte bunda daha dikkatli olmam şart 4 kilo daha alma hakkim kaldi cunku ve cok zooorrrr bakalım başarabilecek miyim
Aminn insaallah tatlimmneff1316 inşallah annesinin gücü ona da yansıyacak çok güzel olacak her şey annesi .. Allah dermansız dert vermesin bitanem defnemiz güçlü toparlayacak basit sorunları da aşacak inşallah
çok üzüldüm canım yaşadıklarına.keşke hiç yaşanmasaymış ama eşinin gözü önünde olması iyi olmuş.söylemesikolay yapması zor ama unutmaya çalış tatlım.ailenin yanında olmak iyi gelecektir sana.en kısa zamanda oğlunda sende atlatırsınız inşallah...İyi akşamlar bende yarın kontrole gidecegim inşallah kızım iyidir bu arada bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekür ederim kv akşam bize geldi bende konuştum eşimde Yanındaydı kayın Peder yukarı çıktı kapıyı tekmeledi bana agız alınmıycak küfürler etti çok sinirli biri kv eşim önüne geçti beni dövecek ti nerdeyse üstüme yürüdü kv olcak insana vurdu ben dursam bana vuracaktı açtım kapıyı oglum çok korktu agladı bitanem canımın içi çok Üzgünüm mutsuzum korkudan iki kere bayıldım yarın ailemin yanına gidecegim en kısa zamandada bu evden taşınacagım
ben oğlumda küvetin içine birşey alayım dedim sadece file vardı o zaman almadım.eskiden annelerin yaptığı gibi yaptım.içine havlu koyup üzerinde yıkadım.eski usul ama gayet oldu.bunda da yöntem budur..ama süngeri sevdim güzelmiş.Evet canım file yada içine oturan sungerlerden diyorlar. Var ya en güzeli annelerimizin yöntemi bebein cikardigin kiyafetlerini koy legenin içine yatır bebei yıkaeskiden kuvetmis fileymis mi vardi Eki Görüntüle 1792141
Yikasrsiniz tabii canim.insan ilk bi nasil yikicam diye tedirgin oluyor ama basariyorda.Oturunca daha kolay bıcı bıcı yapacağız deseneayy ben 40 imi yalnız cikararim büyük ihtimal 20 gün filan durur anneler yanımda sonra esimle yaptiririz ohh miss
Allahımmm yüzündeki güzelliğe ne demeliiiiMerhaba ben yarım dünya günaydınnnn
İnsaallah canimm.Valla canım bayılıyorum sana.eminim defnecikte sen gibi güçlü.böyle güçlü bi annesi olduğu için çok şanslı.inşallah sağlıkla alcaksın kucağına tatlı kızını.
Amin canim tum bebeklerimiz saglikla dogup buyusunler insallahneff1316 inşallahonda da hhiç bir sorun cikmicak. Bebişin de çok çok iyi olucak.o çok şanslı bir bebek böyle bir annesi olucak Rabbim korusun meleklerimizi
Allahımmm yüzündeki güzelliğe ne demeliiii
Maşallah canım gül yüzünede, prenses göbeğinede
Harika görünüyorsunuz
Motive eden doktor candiirrGünaydın kızlar
Herkes iyidir inşallah. Bizim dün dr kontrolümüz vardı. Bende uzun uzun dualar etmiştim hatırlarsanız. Allahım yavruşumun böbrekleri küçülmüş, totosu büyümüş olsun inşallah diye
Ama sadece totosu büyümüş kısmı tutmuş sanırım
Böbrekteki genişleme 9,5 tan 11 mm olmuş malesef. Buda doğumun erkene alınıp, sonrasında bebeğin operasyon geçirmesi olasılığının nerdeyse kesinleştiğini gösteriyormuş. Bu değerlerden sonra büyüme durmuyor malesef dedi doktorum. Ama yinede bizi kötü şeylerin beklemediğini, hiççç ama hiçç üzülecek birşey olmadığını söyleyip durdu.
Gelişimine gelince, 29+1 de 1580 gr olmuş. Buda doktorumu epey sevindirdi. Erken almamız gerekirse bu ilerilik bizim için avantaj dedi.
Bizde artık kabullendik durumu. Daha soğukkanlıyız. Rabbim hayırlısını nasip eylesin. 36. Haftada alırlarsa 26 nisanda doğum olacak demek. Geri sayım başladı sanırım...
Hayırlısı inşallah
Canim benim erken bile kavussan ogluna masallah gelisimi iyi olacak cok sukur . Allahim beterinden korusun. Tabiki zor bi durum ama ben inaniyorum sen ve guzel ailen bunu atlatip oglusuna sarilicaksiniz. Masallah tosun pasayaGünaydın kızlar
Herkes iyidir inşallah. Bizim dün dr kontrolümüz vardı. Bende uzun uzun dualar etmiştim hatırlarsanız. Allahım yavruşumun böbrekleri küçülmüş, totosu büyümüş olsun inşallah diye
Ama sadece totosu büyümüş kısmı tutmuş sanırım
Böbrekteki genişleme 9,5 tan 11 mm olmuş malesef. Buda doğumun erkene alınıp, sonrasında bebeğin operasyon geçirmesi olasılığının nerdeyse kesinleştiğini gösteriyormuş. Bu değerlerden sonra büyüme durmuyor malesef dedi doktorum. Ama yinede bizi kötü şeylerin beklemediğini, hiççç ama hiçç üzülecek birşey olmadığını söyleyip durdu.
Gelişimine gelince, 29+1 de 1580 gr olmuş. Buda doktorumu epey sevindirdi. Erken almamız gerekirse bu ilerilik bizim için avantaj dedi.
Bizde artık kabullendik durumu. Daha soğukkanlıyız. Rabbim hayırlısını nasip eylesin. 36. Haftada alırlarsa 26 nisanda doğum olacak demek. Geri sayım başladı sanırım...
Hayırlısı inşallah
Kizlar.hepinize.günaydın. kontrole geldik. Bakalim doktorumuz.1.haftalik tansiyon olcumune ne.diyecek. umarim.idrarda protein çıkmaz bu kez
herkese günaydın...çok güzel bir gün olsun hepimiz için..
bizim kontrolümüz var bugün.hamileliğimin başından beri en gergin olduğum kontrol bu.1 haftadır çok sancılarım var.son üç gündür tavan yaptı.yalancı sancı falan ama günde 10 kereyi aştı artık.adet ağrısı gibi ağrı da eklendi buna.bugün duyacaklarımdan korkuyorum aslında.oğlum 35 haftalık doğmuştu bunda çok istiyorum 38-39u görmeyi ama sanırım yine zor olacak.offf gitmek istemiyorum duyacaklarımdan korktuğum için...
Merhaba ben yarım dünya günaydınnnn
Evet canım olabilir.boy olayı kesinlikle genetik zaten.ne güzel çıtı pıtı bi kız olurİnsaallah canimm.
Doktor o kadar motive etti o kadar tatli bi bayandiki artik icimde hic korku telas kalmadi.
Hatta minik olusunuda artik genetik olarak dusunuyorum cunku ben 158 im annem 150 ananem dahasa minik. Babannem halalarim da hep kisa boylular. Bence kizimda miniklikte bize cekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?