- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.921
Güzel haberlerle gel canim bize inşallah hersey yoluna girmis olsun. Kizinda sana güzel güzel pozlar versin
Canim inşallah doktorun korktugun seyleri soylmez güzel seyler duyarsin doktorundan bizede haber ver
Çok güzel gozukuyorsun canim bebeginle birlikte maşallah size
İnsallah canim. Bende iyi olacaginas fazlasiyla inaniyorum artikbunu duyduğuma çok sevindim canım, geçmiş olsun. inşallah her şey çok güzel olacak, defnemiz gelişip kocaman sağlıklı bir kız olarak doğacak :)
Canım erken alınacağı kesinse ciğer geliştirici iğne filan verdimi.benimde şekerden dolayı erken alınma riski var.onun için ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı.bu hafta vurundum.iki tanede haftaya var.Günaydın kızlar
Herkes iyidir inşallah. Bizim dün dr kontrolümüz vardı. Bende uzun uzun dualar etmiştim hatırlarsanız. Allahım yavruşumun böbrekleri küçülmüş, totosu büyümüş olsun inşallah diye
Ama sadece totosu büyümüş kısmı tutmuş sanırım
Böbrekteki genişleme 9,5 tan 11 mm olmuş malesef. Buda doğumun erkene alınıp, sonrasında bebeğin operasyon geçirmesi olasılığının nerdeyse kesinleştiğini gösteriyormuş. Bu değerlerden sonra büyüme durmuyor malesef dedi doktorum. Ama yinede bizi kötü şeylerin beklemediğini, hiççç ama hiçç üzülecek birşey olmadığını söyleyip durdu.
Gelişimine gelince, 29+1 de 1580 gr olmuş. Buda doktorumu epey sevindirdi. Erken almamız gerekirse bu ilerilik bizim için avantaj dedi.
Bizde artık kabullendik durumu. Daha soğukkanlıyız. Rabbim hayırlısını nasip eylesin. 36. Haftada alırlarsa 26 nisanda doğum olacak demek. Geri sayım başladı sanırım...
Hayırlısı inşallah
İnsallah caniimmneff1316 çok sevındım cnm prensese inş sahlıklı sıhhatli zamanında gelicek annesi
Günaydın kızlar
Herkes iyidir inşallah. Bizim dün dr kontrolümüz vardı. Bende uzun uzun dualar etmiştim hatırlarsanız. Allahım yavruşumun böbrekleri küçülmüş, totosu büyümüş olsun inşallah diye
Ama sadece totosu büyümüş kısmı tutmuş sanırım
Böbrekteki genişleme 9,5 tan 11 mm olmuş malesef. Buda doğumun erkene alınıp, sonrasında bebeğin operasyon geçirmesi olasılığının nerdeyse kesinleştiğini gösteriyormuş. Bu değerlerden sonra büyüme durmuyor malesef dedi doktorum. Ama yinede bizi kötü şeylerin beklemediğini, hiççç ama hiçç üzülecek birşey olmadığını söyleyip durdu.
Gelişimine gelince, 29+1 de 1580 gr olmuş. Buda doktorumu epey sevindirdi. Erken almamız gerekirse bu ilerilik bizim için avantaj dedi.
Bizde artık kabullendik durumu. Daha soğukkanlıyız. Rabbim hayırlısını nasip eylesin. 36. Haftada alırlarsa 26 nisanda doğum olacak demek. Geri sayım başladı sanırım...
Hayırlısı inşallah
Bende oyle.Ben şimdiden ağırlaştım
Neden anlamadim
Bu gebeliğimde daha yorgun hissediyorum
Aminn insallah canim.neff1316
Canim cok geçmiş olsun
Allahın verdiği güç ile ne güzel de dimdik ayaktasin ve yazdiklarin çok güzel masallah
İnşallah yine Allahın vereceği şifa ile doğum öncesi ya da sonrası ama kökten şifa bulsun meleğin..
Ben hiç anne bilmem ne çağırmak istemiyorum. İnşallah normal doğum olur dà ben de Kimseye muhtaç olmam. Ilk banyosunü da ilklerini de ben ve esim kendi bildiğimiz gibi yapmak istiyorum. Annem de olsa kimsenin işime karışmasını istemiyorm. Kv . Eskiden ebeymis geliyim falan dedi yok dedim.inşallah muhtaç olmam.Oturunca daha kolay bıcı bıcı yapacağız deseneayy ben 40 imi yalnız cikararim büyük ihtimal 20 gün filan durur anneler yanımda sonra esimle yaptiririz ohh miss
Maşallah canim . Evet gelişim bilgilerinde bu halimizden sikilacagimiz yazıo ama galiba bendé senin gibj düşünüyorm insan özler bu gobuslu haliniGünaydınlarrr biz işe gitmek icin yola koyulanlardanız göbüşimle son iki ay inş özlicemmm bu hallerimi :)
Güzel haberlerle gel canim bize inşallah hersey yoluna girmis olsun. Kizinda sana güzel güzel pozlar versin
Canim inşallah doktorun korktugun seyleri soylmez güzel seyler duyarsin doktorundan bizede haber ver
Çok güzel gozukuyorsun canim bebeginle birlikte maşallah size
Günaydınlarrr biz işe gitmek icin yola koyulanlardanız göbüşimle son iki ay inş özlicemmm bu hallerimi :)
İnsallah hep keyifli haberler paylasiriz canim birbirimizleçok üzüldüm canım yaşadıklarına.keşke hiç yaşanmasaymış ama eşinin gözü önünde olması iyi olmuş.söylemesikolay yapması zor ama unutmaya çalış tatlım.ailenin yanında olmak iyi gelecektir sana.en kısa zamanda oğlunda sende atlatırsınız inşallah...
ben oğlumda küvetin içine birşey alayım dedim sadece file vardı o zaman almadım.eskiden annelerin yaptığı gibi yaptım.içine havlu koyup üzerinde yıkadım.eski usul ama gayet oldu.bunda da yöntem budur..ama süngeri sevdim güzelmiş.
neff1316 canım defne ile ilgili güzel haberler almışsınız.inşallah doğuma kadar da düzelir de bu mutluluk katlanır.güçlü bir kız o...inşallah daha da güzel haberler alırız defneden
Günaydınlarrr biz işe gitmek icin yola koyulanlardanız göbüşimle son iki ay inş özlicemmm bu hallerimi :)
Motive eden doktor candiirr
Hic endiselenmetin canim. Cok zor bi operasyon drgilmis o bildigim'kadariyla bidr yenidoganlar zaten daha cabuk iyilesiyorlar.
İnan bende cok sevindim. Hem kilosuda cok iyi kendini daha kolay toparlaf bebisimiz
ben bebege hala isim bulamadim kizlarr kaynanamin adi olacak. ismini hic sormayin. =))))))basina bi isim ariyorummmm kesinlikleee duru kumsal isimlerine sicak bakiyorum sizce nasil varmi guzel guzel oneriler verecek olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?