2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım erken alınacağı kesinse ciğer geliştirici iğne filan verdimi.benimde şekerden dolayı erken alınma riski var.onun için ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı.bu hafta vurundum.iki tanede haftaya var.

Doktorunuz ne güzel konusmus canim dogduktan sonra hemen operasyon olur hicbirseyi kalmaz pasamizin inşallah 36. Haftada alacagi icin kuveze gerekde kalmaz gününü doldurmus olacak kilosuda maşallah

Aminn insallah canim.
Nr guzel dedin kokten cozumu buluruz insallah

Oturunca daha kolay bıcı bıcı yapacağız desene ayy ben 40 imi yalnız cikararim büyük ihtimal 20 gün filan durur anneler yanımda sonra esimle yaptiririz ohh miss
Ben hiç anne bilmem ne çağırmak istemiyorum. İnşallah normal doğum olur dà ben de Kimseye muhtaç olmam. Ilk banyosunü da ilklerini de ben ve esim kendi bildiğimiz gibi yapmak istiyorum. Annem de olsa kimsenin işime karışmasını istemiyorm. Kv . Eskiden ebeymis geliyim falan dedi yok dedim.inşallah muhtaç olmam.
Yeni doğan bebek yıkama videolarını izliyorum mesela orada ailecek bebeği yikayan o çok bilmiş ebeveynleri görmek bile sinirlerimi ziplatio

Günaydınlarrr biz işe gitmek icin yola koyulanlardanız göbüşimle son iki ay inş özlicemmm bu hallerimi :)
Maşallah canim . Evet gelişim bilgilerinde bu halimizden sikilacagimiz yazıo ama galiba bendé senin gibj düşünüyorm insan özler bu gobuslu halini

İnsallah hep keyifli haberler paylasiriz canim birbirimizle

Geçmişe bir bakayım dedim. Şükür güzel haberler var hep
M Mjdmjd Miraç kuzusuna maşallah. Sağlıcakla gelsin annesinin kucağına

Wiwi tatlım sizede maşallah.O b12 düşüklüğünün en hızlı tedavisi dodex. Çok faydasını göreceksin inşallah

mavitepe canım senin oğluşla benim oğluş dün hep beraber nihayet 1,5 kiloyu görmüşler
Maşallah sizede tatlım

esmerim0786 bir maşallahta size gelsin Ne güzel gelişimide öndeymiş, tarihlerde belirlenmiş. Heyecanım sizinle kat kat artıyor kızlar

neff1316 Canım sana söyleyecek tek sözüm var daima. Defnenin böyle annesi olduktan sonra herşey yolunda gidecek kesinlikle
Maşallah prensesinede

ben bebege hala isim bulamadim kizlarr kaynanamin adi olacak. ismini hic sormayin. =))))))basina bi isim ariyorummmm kesinlikleee duru kumsal isimlerine sicak bakiyorum sizce nasil varmi guzel guzel oneriler verecek olan

Motive eden doktor candiirr
Hic endiselenmetin canim. Cok zor bi operasyon drgilmis o bildigim'kadariyla bidr yenidoganlar zaten daha cabuk iyilesiyorlar.
İnan bende cok sevindim. Hem kilosuda cok iyi kendini daha kolay toparlaf bebisimiz

Evet canım aynen dediğin gibi
Motive etmesi çok önemliydi. Saolsun herşeyi güzel güzel anlatıp izah etti. Operasyon içinde kolay bir işlem olduğunu ve bebeğin çok küçük olduğu için çok acı hissetmeyeceğini ekledi. İnşallah atlatacağız dualarınızla canlar

ben bebege hala isim bulamadim kizlarr kaynanamin adi olacak. ismini hic sormayin. =))))))basina bi isim ariyorummmm kesinlikleee duru kumsal isimlerine sicak bakiyorum sizce nasil varmi guzel guzel oneriler verecek olan

Ben de BEREN ADA diyordum şimdi de ELİZ ADA aklıma çok yatıyor değişmezse ELİZ ADA olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…