2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim benim erken bile kavussan ogluna masallah gelisimi iyi olacak cok sukur . Allahim beterinden korusun. Tabiki zor bi durum ama ben inaniyorum sen ve guzel ailen bunu atlatip oglusuna sarilicaksiniz. Masallah tosun pasaya
Aminn canım benim inşallahh
Dualarınızı eksik etmeyin güzel teyzesi

Tatlım hiç öyle birşey demedi. Sormakta benim aklıma gelmedi açıkcası
Bide şöyle bir durum var. Erken alınacağı henüz tam kesinleşmedi. Şöyleki 24 mayıs beklenen doğum tarihimdi, sezeryan olacağı için 10 mayıs demişlerdi. Ama böyle oluncada 36. Haftayı kesin bekleriz, büyüme çok ilerlemezse 37 dede alabiliriz dedi. Belkide çok erken alınmayacağı için iğneden bahsetmedi. Ama ben yinede bir sorayım. Saol canım hatırlattığın için

ben bebege hala isim bulamadim kizlarr kaynanamin adi olacak. ismini hic sormayin. =))))))basina bi isim ariyorummmm kesinlikleee duru kumsal isimlerine sicak bakiyorum sizce nasil varmi guzel guzel oneriler verecek olan

Biz de henüz isim seçemedik kızımıza. Ela yı çok beğeniyorum. Zarif, güzel, kısa, ince ünlülerden oluşan bir isim istiyorum. Ama anlamı da güzel lsun istiyorum. Elanın öyl8çok güzel bir anlamı yok. Ben inci istiyordum kocam inci istemiyor. Dün ipek düşünmeye başladım. Off isim seçmek çok zor.

ben bebege hala isim bulamadim kizlarr kaynanamin adi olacak. ismini hic sormayin. =))))))basina bi isim ariyorummmm kesinlikleee duru kumsal isimlerine sicak bakiyorum sizce nasil varmi guzel guzel oneriler verecek olan

Tatlım kayınvalidenin adını bilsem öneride bulunmaya çalışırım ama

Ada(Maalesef fazla yaygınlaştı)
Irmak
Beril
İpek
İnci beğendiğim kız isimleri.

Klasik olarak da Beyza ismini güzel buluyorum.

Doktorunuz ne güzel konusmus canim dogduktan sonra hemen operasyon olur hicbirseyi kalmaz pasamizin inşallah 36. Haftada alacagi icin kuveze gerekde kalmaz gününü doldurmus olacak kilosuda maşallah
Amin canım inşallah küvezede gerek kalmaz. Çünkü bir anne için en zor olaylardan birisi o. Dualarınızı eksik etmeyin teyzesi. Hep birlikte kavuşalım yavrularımıza

Canım güzel dileklerin için teşekkürlerama ben senin bebişinin operasyon geçireceğine hiç inanmıyorum bence doğduktan sonra düzelecek böbrekleri..geçende sana demiştim sanırım eşimin arkadaşınada aynı şeyleri söyleyip durmuşlar hatta sen yine umutla yaklaşabiliyosun o kadın yazık ayılıp bayılıyodu sürekli ama tosuncuk bi doğdu ne operasyon ne de başka bişey şu an da 6-7 aylık falanhatta sonra doktora demişler neden operasyon olmadı diye o da erkek bebeklerin bu durumu anne karnında çok belli olmuyor demiş.inşallah senin bebişininde gerek kalmayacak.

Ayy bende müdahaleye gelemem tatlım valla pat pat söylerim kızınca ama annem bize yardım amaçlı geliyo ilk torun filan ben istiyorum yanımda olmasını ailemin de

CANIM HİC
ÜZÜLME BÖBREK OLAYI BİLİYORSUN BİZDDE VARDI ORANIM DÜŞÜKTÜ BÜYÜME OLMADI AMA OLURSADA ALIRIZ DEMİŞTİ DOKTORUM ÖLE KORKULCAK BİR DURUM DEİL YANİ Kİ İNS SENİN MİNNAKTA SAGLIKLA DOGACAK 2 KİLOYU GECER İNS ANNESİ ALINANA KADAR SAGLIKLA

Amin canım inşallah küvezede gerek kalmaz. Çünkü bir anne için en zor olaylardan birisi o. Dualarınızı eksik etmeyin teyzesi. Hep birlikte kavuşalım yavrularımıza

Evet canim yaa doktorum hic erken dogum riskin var demedi ama kizima hep diyorum ki kizim erkende gelsen 36. Haftadan sonra gel ki direk yanima alabileyim hep dualarimiz birbirimizle canim. Amin inşallah

Çınarcık rahat durmamış kordonu boynuna dolamış yaaa izne ayriliyoz ve ntsde yiz şu an inşallah kordonu açar ilerde, doğum pozisyonu için konuşmak erken ama bebek ters durmuyor sıkıntı yok dedi doktorumuz 1713 gr olmuş oğluşum haftasiyla uyumlu şimdilik doktorum sola yat dedi ama daha iyi beslensin diye

bosverrr zorunlu oldu onun adi zaten ada benimde aklimda da bilmiyorum valla inci var irmak var berili sevmem oldum olasi ipekte hic aklimda yoktu tesekkur ederim

Günaydın kızlar. Naılsınız? Bebeğimizin arabasını da aldık. Benim için hala çok erkenmiş gibi geliyor bu tarz alışverişlere ama. Uzun bir araştırma sonucunda buna karar verince almak istedim. Dün gece internetten aldım. Bugün kargoya verildi bakalım en geç yarın elimde olucak. Umarım göründüğü kadar iyidir.

Kullanan birkaç kişiyle daha konuştum çok memnun olduklarını belirttiler. Şans eseri karşılaştım internette bu marka ve modelle. Markası Lorelli Modeli Luna. İtalyan markası ve pek çok ünlü ve pahalı arabanın özelliklerini bir arada taşıyor. Tabi ki görüp almadığım için şüphelerim var ama umarım beklediğimden de iyi çıkar. Umarım bebeğim bebek arabasında gezmekten bunalmayan tosbaalardan olur en önemlisi Yoksa en pahalısını da alsam en ucuzunu da para mı her halükarda çöpe atmış oluyorum.

Sonuçta kullanım alanı benim için avm den avm ye olcak çok fazla zor zeminlerde kullanmıcam. Bakalım.

he valla aslinda benim belliydi de kv adi gelince ok uzun oldu rafa kalkti ipejte guzel evet

Çok haklisin canm bende okul rehber öğretmeniyim ve şimdiki okulum çok problemli o yüzden bende ayrılmayı istiyordum

Ben de BEREN ADA diyordum şimdi de ELİZ ADA aklıma çok yatıyor değişmezse ELİZ ADA olacak :)
ck guzelmi zeynep koyacaktim ben amamamama malesefff diyimmmn artik efsun da guzel ama sihir buyu demek oda elendi duru kumsal var aklimda olan oyku masal artik herkes verdi populer olan ayy ne zor yaaa bebem isimsiz olacak kv nin adi var Allahtan =))))

al benden de o kadar. zaten gelip 40 gün kalacaklarını söylediler, şimdi onunla da yetinmeyip yok yok sen evinde değil gel bizim yanımızda doğur diye tutturdular. Herşeye daha fazla müdahale edebilmek için. iki gündür birbirimize giriyoruz, hiç düşünmüyorlar da hamile haliyle moralini mi bozuyoruz, acaba bu kadın çocuğuyla ilgili ne düşünüyor ne istiyor vs diye. kafalarında bişey doğruysa kesin o doğru, başka seçenek yok hiç hayatta! Ay neyse çok uzattım kusura bakmayın, bu konuda biraz doluyum galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…