- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.159
- 313
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.941
Aminn canım benim inşallahhCanim benim erken bile kavussan ogluna masallah gelisimi iyi olacak cok sukur . Allahim beterinden korusun. Tabiki zor bi durum ama ben inaniyorum sen ve guzel ailen bunu atlatip oglusuna sarilicaksiniz. Masallah tosun pasaya
Tatlım hiç öyle birşey demedi. Sormakta benim aklıma gelmedi açıkcasıCanım erken alınacağı kesinse ciğer geliştirici iğne filan verdimi.benimde şekerden dolayı erken alınma riski var.onun için ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı.bu hafta vurundum.iki tanede haftaya var.
Merhaba ben yarım dünya günaydınnnn
ben bebege hala isim bulamadim kizlarr kaynanamin adi olacak. ismini hic sormayin. =))))))basina bi isim ariyorummmm kesinlikleee duru kumsal isimlerine sicak bakiyorum sizce nasil varmi guzel guzel oneriler verecek olan
ben bebege hala isim bulamadim kizlarr kaynanamin adi olacak. ismini hic sormayin. =))))))basina bi isim ariyorummmm kesinlikleee duru kumsal isimlerine sicak bakiyorum sizce nasil varmi guzel guzel oneriler verecek olan
Amin canım inşallah küvezede gerek kalmaz. Çünkü bir anne için en zor olaylardan birisi o. Dualarınızı eksik etmeyin teyzesi. Hep birlikte kavuşalım yavrularımızaDoktorunuz ne güzel konusmus canim dogduktan sonra hemen operasyon olur hicbirseyi kalmaz pasamizin inşallah 36. Haftada alacagi icin kuveze gerekde kalmaz gününü doldurmus olacak kilosuda maşallah
Canım güzel dileklerin için teşekkürlerGünaydın kızlar
Herkes iyidir inşallah. Bizim dün dr kontrolümüz vardı. Bende uzun uzun dualar etmiştim hatırlarsanız. Allahım yavruşumun böbrekleri küçülmüş, totosu büyümüş olsun inşallah diye
Ama sadece totosu büyümüş kısmı tutmuş sanırım
Böbrekteki genişleme 9,5 tan 11 mm olmuş malesef. Buda doğumun erkene alınıp, sonrasında bebeğin operasyon geçirmesi olasılığının nerdeyse kesinleştiğini gösteriyormuş. Bu değerlerden sonra büyüme durmuyor malesef dedi doktorum. Ama yinede bizi kötü şeylerin beklemediğini, hiççç ama hiçç üzülecek birşey olmadığını söyleyip durdu.
Gelişimine gelince, 29+1 de 1580 gr olmuş. Buda doktorumu epey sevindirdi. Erken almamız gerekirse bu ilerilik bizim için avantaj dedi.
Bizde artık kabullendik durumu. Daha soğukkanlıyız. Rabbim hayırlısını nasip eylesin. 36. Haftada alırlarsa 26 nisanda doğum olacak demek. Geri sayım başladı sanırım...
Hayırlısı inşallah
TESEKKÜR EDERİM CNMM EVET O YÜZDEN DİORUMYA ÖZLÜCEZ DİE :) HAYIRLISIYLA GELSELER SAGLIKLA İNS MİNNAKLARMaşallah canim pek güzel gozukuyorsunuz bebeginleherkes dogumdan sonra ozlendigini soyluyor gobislerin ve tekmelerin
Ayy bende müdahaleye gelemem tatlım valla pat pat söylerim kızıncaBen hiç anne bilmem ne çağırmak istemiyorum. İnşallah normal doğum olur dà ben de Kimseye muhtaç olmam. Ilk banyosunü da ilklerini de ben ve esim kendi bildiğimiz gibi yapmak istiyorum. Annem de olsa kimsenin işime karışmasını istemiyorm. Kv . Eskiden ebeymis geliyim falan dedi yok dedim.inşallah muhtaç olmam.
Yeni doğan bebek yıkama videolarını izliyorum mesela orada ailecek bebeği yikayan o çok bilmiş ebeveynleri görmek bile sinirlerimi ziplatio
CANIM HİCGünaydın kızlar
Herkes iyidir inşallah. Bizim dün dr kontrolümüz vardı. Bende uzun uzun dualar etmiştim hatırlarsanız. Allahım yavruşumun böbrekleri küçülmüş, totosu büyümüş olsun inşallah diye
Ama sadece totosu büyümüş kısmı tutmuş sanırım
Böbrekteki genişleme 9,5 tan 11 mm olmuş malesef. Buda doğumun erkene alınıp, sonrasında bebeğin operasyon geçirmesi olasılığının nerdeyse kesinleştiğini gösteriyormuş. Bu değerlerden sonra büyüme durmuyor malesef dedi doktorum. Ama yinede bizi kötü şeylerin beklemediğini, hiççç ama hiçç üzülecek birşey olmadığını söyleyip durdu.
Gelişimine gelince, 29+1 de 1580 gr olmuş. Buda doktorumu epey sevindirdi. Erken almamız gerekirse bu ilerilik bizim için avantaj dedi.
Bizde artık kabullendik durumu. Daha soğukkanlıyız. Rabbim hayırlısını nasip eylesin. 36. Haftada alırlarsa 26 nisanda doğum olacak demek. Geri sayım başladı sanırım...
Hayırlısı inşallah
Amin canım inşallah küvezede gerek kalmaz. Çünkü bir anne için en zor olaylardan birisi o. Dualarınızı eksik etmeyin teyzesi. Hep birlikte kavuşalım yavrularımıza
bosverrr zorunlu oldu onun adi zaten ada benimde aklimda da bilmiyorum valla inci var irmak var berili sevmem oldum olasi ipekte hic aklimda yoktu tesekkur ederimTatlım kayınvalidenin adını bilsem öneride bulunmaya çalışırım ama
Ada(Maalesef fazla yaygınlaştı)
Irmak
Beril
İpek
İnci beğendiğim kız isimleri.
Klasik olarak da Beyza ismini güzel buluyorum.
he valla aslinda benim belliydi de kv adi gelince ok uzun oldu rafa kalkti ipejte guzel evetBiz de henüz isim seçemedik kızımıza. Ela yı çok beğeniyorum. Zarif, güzel, kısa, ince ünlülerden oluşan bir isim istiyorum. Ama anlamı da güzel lsun istiyorum. Elanın öyl8çok güzel bir anlamı yok. Ben inci istiyordum kocam inci istemiyor. Dün ipek düşünmeye başladım. Off isim seçmek çok zor.
Çok haklisin canm bende okul rehber öğretmeniyim ve şimdiki okulum çok problemli o yüzden bende ayrılmayı istiyordumTeşekkür ederim, hepimizin yavruları büyüsün büyüsün kolayca doğup mutlu mutlu yaşasınlar
Ben memurum canım, devlette çalışıyorum. İşim artık masabaşına döndü çoğunlukla, araziye pek çıkmıyorum. Rahatım iş konusunda ama işte müdür arkadaşlar vs yine bi stres yaratıyor illa ki. Evdeki huzurum gibisi yok..
ck guzelmi zeynep koyacaktim ben amamamama malesefff diyimmmn artik efsun da guzel ama sihir buyu demek oda elendi duru kumsal var aklimda olan oyku masal artik herkes verdi populer olan ayy ne zor yaaa bebem isimsiz olacak kv nin adi var Allahtan =))))Ben de BEREN ADA diyordum şimdi de ELİZ ADA aklıma çok yatıyor değişmezse ELİZ ADA olacak :)
Ben hiç anne bilmem ne çağırmak istemiyorum. İnşallah normal doğum olur dà ben de Kimseye muhtaç olmam. Ilk banyosunü da ilklerini de ben ve esim kendi bildiğimiz gibi yapmak istiyorum. Annem de olsa kimsenin işime karışmasını istemiyorm. Kv . Eskiden ebeymis geliyim falan dedi yok dedim.inşallah muhtaç olmam.
Yeni doğan bebek yıkama videolarını izliyorum mesela orada ailecek bebeği yikayan o çok bilmiş ebeveynleri görmek bile sinirlerimi ziplatio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?