- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.961
Ben lina istiyordum ama babmiz begenmedi Öykü olucak insallah :) lina dusunursen benim cok hosuma gidiyor :)he valla aslinda benim belliydi de kv adi gelince ok uzun oldu rafa kalkti ipejte guzel evet
ben bebege hala isim bulamadim kizlarr kaynanamin adi olacak. ismini hic sormayin. =))))))basina bi isim ariyorummmm kesinlikleee duru kumsal isimlerine sicak bakiyorum sizce nasil varmi guzel guzel oneriler verecek olan
Biz de henüz isim seçemedik kızımıza. Ela yı çok beğeniyorum. Zarif, güzel, kısa, ince ünlülerden oluşan bir isim istiyorum. Ama anlamı da güzel lsun istiyorum. Elanın öyl8çok güzel bir anlamı yok. Ben inci istiyordum kocam inci istemiyor. Dün ipek düşünmeye başladım. Off isim seçmek çok zor.
lina da guzel alya ismi cok hosuma gidiyo oykude guzel aslinda ama bu ara herkeste var ben lina yada alya ya cesaret edemedim aklimdaydi anneme dedim o ne be dedi sanki bi isim oneriyoda =))))esimde oyle antin kuntin isimleri nerden buluyon allasendedi hahaBen lina istiyordum ama babmiz begenmedi Öykü olucak insallah :) lina dusunursen benim cok hosuma gidiyor :)
omer ismine asigim okadar sicak geliyoki kizdada zeynep ama oglum olsun omer koyacam Allah izin verirsebana da bi erkek ismi lazım, hala!
Ay benimkiler de oyle dedi :) ne varsa sanki hihlina da guzel alya ismi cok hosuma gidiyo oykude guzel aslinda ama bu ara herkeste var ben lina yada alya ya cesaret edemedim aklimdaydi anneme dedim o ne be dedi sanki bi isim oneriyoda =))))esimde oyle antin kuntin isimleri nerden buluyon allasendedi haha
Kizlar arkadasim 40 ucurmasi icin bebisiyle bana gelicek yakin zamanda ama ne yapilir ne alinir ne hazirlanir hic fikrim yok tabiki de tecrubeli bilgi sahibi hamisler bana bi anlativerin ne yapayim ben
mavitepe ay canimmm bosver desifre olmayak allah muhafaza biri denk gelir falan duru cok hosuma gidiyo benimde sabun markasi ya dalga konusu olurmu acaba
agzina saglik canim benim ama esim anasinin adini vercem ya baska isimleri beyenmiyo hihhhhh yawrum anasinin adiyla annemin adiyla sevio cok geleneksel bi adam yahu kendi i d imleride oyle ebe dedelerinina di bizde de hic oyle adet yok ilk cocuk diye veriyorum yoksa nanikbelki elif, nehir, derya, mira olabilir.. farklı seçenek olur :)
omer ismine asigim okadar sicak geliyoki kizdada zeynep ama oglum olsun omer koyacam Allah izin verirse
40 ucurması ilk defa duydum canım ben40 uçurması ne ola ki
ck guzelmi zeynep koyacaktim ben amamamama malesefff diyimmmn artik efsun da guzel ama sihir buyu demek oda elendi duru kumsal var aklimda olan oyku masal artik herkes verdi populer olan ayy ne zor yaaa bebem isimsiz olacak kv nin adi var Allahtan =))))
hakli oda tabiki aren arel isimleri valla guzel gelio kulaga aras altan isimleride guclu gelio kulagaeşim arapça isim konusunda takıntılı biraz, yarın bir gün yurt dışına giderse orta doğulu muamelesi görmesin istiyor, ben de hak veriyorum. Annem de illa ki arapça dini bir isim olsun istiyor, ben de mümkünse pasaportunda ve uçak biletinde sorun yaşamayacağı bir isim olsun istiyorum, ben o konuda çok sıkıntı yaşadım da Türkçe karakterler yüzündenof ne zormuş isim bulmak yaa, karnımız burnumuzda hala isim yok ortada. Bu gidişle çocuk kendi adını kendi verecek gibi
aynennn vallahiEvet çok zor ve her kafadan ses çıkıyor :)
Teşekkürler canım ben de öyle yapayım bariBen de her gün bakıyordum, salı gecesi yine bakarken denk geldim. Müsaitsen sen de her gün bak derim.
Oyy anne kız ne tatlısınız siz maşallahMerhaba ben yarım dünya günaydınnnn
Tatlım cok şükür ki doktorun sorunun büyük olmadığını söylemiş ve rahatlamissin. Ogluşun gelisimi de iyiymis erken alınırsa bile sorun olmayacak inşallah. Ben de nedense diger arkadaslar gibi dogumdan sonra operasyona gerek kalmayacak gibi hissediyorumGünaydın kızlar
Herkes iyidir inşallah. Bizim dün dr kontrolümüz vardı. Bende uzun uzun dualar etmiştim hatırlarsanız. Allahım yavruşumun böbrekleri küçülmüş, totosu büyümüş olsun inşallah diye
Ama sadece totosu büyümüş kısmı tutmuş sanırım
Böbrekteki genişleme 9,5 tan 11 mm olmuş malesef. Buda doğumun erkene alınıp, sonrasında bebeğin operasyon geçirmesi olasılığının nerdeyse kesinleştiğini gösteriyormuş. Bu değerlerden sonra büyüme durmuyor malesef dedi doktorum. Ama yinede bizi kötü şeylerin beklemediğini, hiççç ama hiçç üzülecek birşey olmadığını söyleyip durdu.
Gelişimine gelince, 29+1 de 1580 gr olmuş. Buda doktorumu epey sevindirdi. Erken almamız gerekirse bu ilerilik bizim için avantaj dedi.
Bizde artık kabullendik durumu. Daha soğukkanlıyız. Rabbim hayırlısını nasip eylesin. 36. Haftada alırlarsa 26 nisanda doğum olacak demek. Geri sayım başladı sanırım...
Hayırlısı inşallah
Alıştık dimi canım koca göbüşlereGünaydınlarrr biz işe gitmek icin yola koyulanlardanız göbüşimle son iki ay inş özlicemmm bu hallerimi :)
Bak şu yaramazın yaptıgına yaaÇınarcık rahat durmamış kordonu boynuna dolamış yaaaizne ayriliyoz ve ntsde yiz şu an inşallah kordonu açar ilerde, doğum pozisyonu için konuşmak erken ama bebek ters durmuyor sıkıntı yok dedi doktorumuz 1713 gr olmuş oğluşum haftasiyla uyumlu şimdilik doktorum sola yat dedi ama daha iyi beslensin diye
Güle güle kullan canım güzel görünüyor inşallah dedigin gibi kaliteli gelir ve miniginle bol bol gezmelere gidersinEki Görüntüle 1792345
Günaydın kızlar. Naılsınız? Bebeğimizin arabasını da aldık. Benim için hala çok erkenmiş gibi geliyor bu tarz alışverişlere ama. Uzun bir araştırma sonucunda buna karar verince almak istedim. Dün gece internetten aldım. Bugün kargoya verildi bakalım en geç yarın elimde olucak. Umarım göründüğü kadar iyidir.
Kullanan birkaç kişiyle daha konuştum çok memnun olduklarını belirttiler. Şans eseri karşılaştım internette bu marka ve modelle. Markası Lorelli Modeli Luna. İtalyan markası ve pek çok ünlü ve pahalı arabanın özelliklerini bir arada taşıyor. Tabi ki görüp almadığım için şüphelerim var ama umarım beklediğimden de iyi çıkar. Umarım bebeğim bebek arabasında gezmekten bunalmayan tosbaalardan olur en önemlisiYoksa en pahalısını da alsam en ucuzunu da para mı her halükarda çöpe atmış oluyorum.
Sonuçta kullanım alanı benim için avm den avm ye olcak çok fazla zor zeminlerde kullanmıcam. Bakalım.
Güle güle kullan canım güzel görünüyor inşallah dedigin gibi kaliteli gelir ve miniginle bol bol gezmelere gidersin
Canim hiç kırk uçurmaya rastlamadim yeni yeni facebookta arkadaslardan görüyorum ben deKizlar arkadasim 40 ucurmasi icin bebisiyle bana gelicek yakin zamanda ama ne yapilir ne alinir ne hazirlanir hic fikrim yok tabiki de tecrubeli bilgi sahibi hamisler bana bi anlativerin ne yapayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?