2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ben bebege hala isim bulamadim kizlarr kaynanamin adi olacak. ismini hic sormayin. =))))))basina bi isim ariyorummmm kesinlikleee duru kumsal isimlerine sicak bakiyorum sizce nasil varmi guzel guzel oneriler verecek olan

kv adı nedir uyumlu olur mu bilmiyorum ama duru çok güzel ve çok beğendiğim bir isim.

mavitepe ay canimmm bosver desifre olmayak allah muhafaza biri denk gelir falan duru cok hosuma gidiyo benimde sabun markasi ya dalga konusu olurmu acaba

bana da bi erkek ismi lazım, hala!

Ben lina istiyordum ama babmiz begenmedi Öykü olucak insallah :) lina dusunursen benim cok hosuma gidiyor :)
lina da guzel alya ismi cok hosuma gidiyo oykude guzel aslinda ama bu ara herkeste var ben lina yada alya ya cesaret edemedim aklimdaydi anneme dedim o ne be dedi sanki bi isim oneriyoda =))))esimde oyle antin kuntin isimleri nerden buluyon allasendedi haha

Ay benimkiler de oyle dedi :) ne varsa sanki hih

40 cikartmak banyo yaptirilir guzelcene giydrilir ilk ziyarete gidilir bebisle simdide yeni isim bulmuslar40 ucurmak :)))))) baby showerrr nasi moda olduysa ucurmada oyleee mevlut okutulur ben oylesatafatli seyleri sevmiyorum kuranimi okuturum guzelce yikarim bebemi oh mis

belki elif, nehir, derya, mira olabilir.. farklı seçenek olur :)
agzina saglik canim benim ama esim anasinin adini vercem ya baska isimleri beyenmiyo hihhhhh yawrum anasinin adiyla annemin adiyla sevio cok geleneksel bi adam yahu kendi i d imleride oyle ebe dedelerinina di bizde de hic oyle adet yok ilk cocuk diye veriyorum yoksa nanik

omer ismine asigim okadar sicak geliyoki kizdada zeynep ama oglum olsun omer koyacam Allah izin verirse

eşim arapça isim konusunda takıntılı biraz, yarın bir gün yurt dışına giderse orta doğulu muamelesi görmesin istiyor, ben de hak veriyorum. Annem de illa ki arapça dini bir isim olsun istiyor, ben de mümkünse pasaportunda ve uçak biletinde sorun yaşamayacağı bir isim olsun istiyorum, ben o konuda çok sıkıntı yaşadım da Türkçe karakterler yüzünden of ne zormuş isim bulmak yaa, karnımız burnumuzda hala isim yok ortada. Bu gidişle çocuk kendi adını kendi verecek gibi

hakli oda tabiki aren arel isimleri valla guzel gelio kulaga aras altan isimleride guclu gelio kulaga

Ben de her gün bakıyordum, salı gecesi yine bakarken denk geldim. Müsaitsen sen de her gün bak derim.
Teşekkürler canım ben de öyle yapayım bari

Merhaba ben yarım dünya günaydınnnn
Oyy anne kız ne tatlısınız siz maşallah

Tatlım cok şükür ki doktorun sorunun büyük olmadığını söylemiş ve rahatlamissin. Ogluşun gelisimi de iyiymis erken alınırsa bile sorun olmayacak inşallah. Ben de nedense diger arkadaslar gibi dogumdan sonra operasyona gerek kalmayacak gibi hissediyorum

Günaydınlarrr biz işe gitmek icin yola koyulanlardanız göbüşimle son iki ay inş özlicemmm bu hallerimi :)
Alıştık dimi canım koca göbüşleremaşallah size pek güzelsiniz

Bak şu yaramazın yaptıgına yaa neyse biz Çınarı sakacı oğluş olarak görüyoruz ve o kordonu usulca yerine bırakmasını rica ediyoruz ohh izne de ayriliyorsun tatlım evde keyif zamanııııbu arada maşallah kocaman olmuş minigimiz

Güle güle kullan canım güzel görünüyor inşallah dedigin gibi kaliteli gelir ve miniginle bol bol gezmelere gidersin

Kizlar arkadasim 40 ucurmasi icin bebisiyle bana gelicek yakin zamanda ama ne yapilir ne alinir ne hazirlanir hic fikrim yok tabiki de tecrubeli bilgi sahibi hamisler bana bi anlativerin ne yapayim ben
Canim hiç kırk uçurmaya rastlamadim yeni yeni facebookta arkadaslardan görüyorum ben de sen söyleyince nete baktım bi blog gördüm eğer cok samimi bir arkadaşınsa burdaki gibi bir sepet hazırlayabilirsin. Iyi dileklerle birlikte sunulmuş hoş olmuş sanki .bi incele istersen
http://www.bereketkusu.com/2014/01/busra-ece-gezmelerde-anneannesinden-krk.html?m=1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…