2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ay super oldu tatlim bu bitanesin sen ben de mavili hazirliyayim erkek bebis gelicek hazirlayinca paylasirim burda iyi ki varsin yardim melegi

Annesi o kordonla oynuyordur birakir inşallah biran önce maşallah kocaman olmus çınar pasamiz ohh iznin hayirli ugurlu olsun canim

Kizlar arkadasim 40 ucurmasi icin bebisiyle bana gelicek yakin zamanda ama ne yapilir ne alinir ne hazirlanir hic fikrim yok tabiki de tecrubeli bilgi sahibi hamisler bana bi anlativerin ne yapayim ben

Canim yeni donemde nasil yapilir bilmiyorum ama annem bize kirk cikarmaya gelenlere yumurta verirdi ve yuzune un surerler akca pakca olsun diye eskilerden öyle gormus bildigim bu benim sadece

Amin cnm inşallah zamanında sağlıcakla gelir
esmerim0786 36 haftasında canım benim dün doğum yaptı hatta paylasti şimdi buldum canım baktım da
Ne güzelmiş cnm teşekkürler inşallah bizimkine ax daha sabreder

maaşallah size.biz de aynı durumdayız.nisan annesi olucaz desene..bu arada başın sağolsun canım.gidememişsin ama bebişlerimiz için katlanıyoruz birçok şeye...allah sabır versin canım
Çok sağol cnm dostlar sağolsun öle gözüküyor sanırım nisan annesi olucam 37 38 gibi dikişler alunacak sabrederse .kızımız

İnsallah tatlim. Bebrklerimiz asacak her turlu sorunu.

Ay cok eglenceli geldi bana bunlar yaa kırk ucurmaya bebislerinizi NicksizYumurta teyzesine getirsenizehic üsenmem hepsını yaparım

Ay cok eglenceli geldi bana bunlar yaa kırk ucurmaya bebislerinizi NicksizYumurta teyzesine getirsenizehic üsenmem hepsını yaparım
Vee yeni okudum ne kadar uzaga goturursen 40 ucurmaya o kadar iyiymis teyzesi hazirlan biz size geliyoruz o zaman yeterince uzak bence ay sen bunlari 10a katlarsin hamarat anne

Ayy valla bende ozendim bizlerde inşallah gideriz kirk ucurmaya kara surmeyim genede siz un zararsiz en azindan NicksizYumurta 'nin gonderdikleri daha guzelmis canim ortaya karisik yap bizimlede paylas yaptiklarini

Teşekkürler güzel teyzemizzz inşallah bu isi kendi halleder çınarcik annesi de sol yanıni çürütmeye devam edecek daha iyi beslensin diye

Ayy valla bende ozendim bizlerde inşallah gideriz kirk ucurmaya kara surmeyim genede siz un zararsiz en azindan NicksizYumurta 'nin gonderdikleri daha guzelmis canim ortaya karisik yap bizimlede paylas yaptiklarini
Evet tatlim aynen guzel bi hazirliyayim da paylasirim Allahin izniyle cok tesekkur ettim

Canim yaa insallah su 34. Haftaya bi bitirekdik gerisi cokta kritik degil,benim eltim dogum yapti 35+6 da 3 hasatanede kaldi cikti... ben en cok kuvezden korkuyom bol bol dua ediyom benim bu durumda yada daha zorda olanlar icin allahim tam zamaninda gelmeyi nasip eder insallah,sag salim kucagimiza aliriz

Ahh ah teyzesi kordonla şaka olmaz oğluşum diyorum ama ikidir kordonu doluyo şu durumda olup geliyoruz doktordan

Eklentiler

• FB_IMG_1454319760173.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 81
Teyzoşlar biz de kontrolden geldik 32+0 doğum iznine de başladık raporumuzu aldık kızımız 43cm 1750gr olmuş uzun ama ince bi kız olucak belli kilosu normal dedi dr ama ztn tombiş olmasın oğlum hep tombikti babası gibi kızım da benzesin inş uzun ve ince progestan iyi gelmiş ama yatmaya devam dedi başı çok aşağıda aşırı baskı hissediyodum idrar tahilili ve kültürü yaptırdım. Tahlil temiz çıktı. Enfeksiyon fln yok büyük ihtimal kültür de temiz çıkar dedi. O vajinada hissettiklerim tamamen bebiştenmiş yani nst ye girdim ufak kasılmalar var onun haricinde güzel. Haftaya kontrole gidicem yine. Bizden haberler böyle teyzoşlar öpüyoruz hepinizi

Ohh güzel haberler almak bizlerede iyi geliyor maşallah canim sizede gelsin simdi tatil keyfi desene hayirli olsun tatilin az daha sabret canim dinlenemeye yatmaya devam sonrasinda bol bol uykusuz kalacagiz galiba

Masallah prensesine canim manken gibi uzun ince olur iste fistik gibi iznin de hayirli olsun tatlim yorma kendini dinlen bol bol

Insallah allahin izniyle guzel haberlerle gelirsin canim, guzel dusunelim guzel olsun.... seni cok iyi anliyom canim benimde kizim 3 hafta erken dogmusdu ve su anda oglum okadar dogsun yeter diyorum bende cok istiyodum 39 lari gormek ama kismet olmicak .... suan 31+0 oldum ve dua ediyom allahim 34-35 gorim yine yeter diye... skma canini insallah bi kac haftada dinlenerek gecirirsen saglikli olarak dogar insallah , zaten 39 haftadan sonrasi sadece kilo alimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…