- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.981
Teşekkürler canım ben de öyle yapayım bari
Oyy anne kız ne tatlısınız siz maşallah
Tatlım cok şükür ki doktorun sorunun büyük olmadığını söylemiş ve rahatlamissin. Ogluşun gelisimi de iyiymis erken alınırsa bile sorun olmayacak inşallah. Ben de nedense diger arkadaslar gibi dogumdan sonra operasyona gerek kalmayacak gibi hissediyorum
Alıştık dimi canım koca göbüşleremaşallah size pek güzelsiniz
Bak şu yaramazın yaptıgına yaaneyse biz Çınarı sakacı oğluş olarak görüyoruz ve o kordonu usulca yerine bırakmasını rica ediyoruz ohh izne de ayriliyorsun tatlım evde keyif zamanıııı bu arada maşallah kocaman olmuş minigimiz
Güle güle kullan canım güzel görünüyor inşallah dedigin gibi kaliteli gelir ve miniginle bol bol gezmelere gidersin
Ay super oldu tatlim bu bitanesin senCanim hiç kırk uçurmaya rastlamadim yeni yeni facebookta arkadaslardan görüyorum ben desen söyleyince nete baktım bi blog gördüm eğer cok samimi bir arkadaşınsa burdaki gibi bir sepet hazırlayabilirsin. Iyi dileklerle birlikte sunulmuş hoş olmuş sanki .bi incele istersen
http://www.bereketkusu.com/2014/01/busra-ece-gezmelerde-anneannesinden-krk.html?m=1
Ayy ne demek tatlım yaa böyle seylerle bile yardimim dokunuyorsa cooook mutlu olurum vallaAy super oldu tatlim bu bitanesin senben de mavili hazirliyayim erkek bebis gelicek hazirlayinca paylasirim burda iyi ki varsin yardim melegi
Çınarcık rahat durmamış kordonu boynuna dolamış yaaaizne ayriliyoz ve ntsde yiz şu an inşallah kordonu açar ilerde, doğum pozisyonu için konuşmak erken ama bebek ters durmuyor sıkıntı yok dedi doktorumuz 1713 gr olmuş oğluşum haftasiyla uyumlu şimdilik doktorum sola yat dedi ama daha iyi beslensin diye
Kizlar arkadasim 40 ucurmasi icin bebisiyle bana gelicek yakin zamanda ama ne yapilir ne alinir ne hazirlanir hic fikrim yok tabiki de tecrubeli bilgi sahibi hamisler bana bi anlativerin ne yapayim ben
Amin cnm inşallah zamanında sağlıcakla gelirMaşallah canım minigine kocaman olmuş annesi sen hiç uzme kendini odaha büyüyecek içerde rahatı yerinde kiloları almış önden önden gidiyor sen yeterki sabırlı ol stres yapma onlar bizden daha güçlü :)
Ne güzelmiş cnm teşekkürler inşallah bizimkine ax daha sabrederesmerim0786 36 haftasında canım benim dün doğum yaptı hatta paylasti şimdi buldum canım baktım da
Çok sağol cnm dostlar sağolsun öle gözüküyor sanırım nisan annesi olucam 37 38 gibi dikişler alunacak sabrederse .kızımızmaaşallah size.biz de aynı durumdayız.nisan annesi olucaz desene..bu arada başın sağolsun canım.gidememişsin ama bebişlerimiz için katlanıyoruz birçok şeye...allah sabır versin canım
Geçmişe bir bakayım dedim. Şükür güzel haberler var hep
@Mjdmjd Miraç kuzusuna maşallah. Sağlıcakla gelsin annesinin kucağına
@Wiwi tatlım sizede maşallah.O b12 düşüklüğünün en hızlı tedavisi dodex. Çok faydasını göreceksin inşallah
@mavitepe canım senin oğluşla benim oğluş dün hep beraber nihayet 1,5 kiloyu görmüşler
Maşallah sizede tatlım
esmerim0786 bir maşallahta size gelsin Ne güzel gelişimide öndeymiş, tarihlerde belirlenmiş. Heyecanım sizinle kat kat artıyor kızlar
Heyecanla bekleniyor bebişler inşallah miadında doğar hepsi
neff1316 Canım sana söyleyecek tek sözüm var daima. Defnenin böyle annesi olduktan sonra herşey yolunda gidecek kesinlikle
Maşallah prensesinede
İnsallah tatlim. Bebrklerimiz asacak her turlu sorunu.Geçmişe bir bakayım dedim. Şükür güzel haberler var hep
@Mjdmjd Miraç kuzusuna maşallah. Sağlıcakla gelsin annesinin kucağına
@Wiwi tatlım sizede maşallah.O b12 düşüklüğünün en hızlı tedavisi dodex. Çok faydasını göreceksin inşallah
@mavitepe canım senin oğluşla benim oğluş dün hep beraber nihayet 1,5 kiloyu görmüşler
Maşallah sizede tatlım
esmerim0786 bir maşallahta size gelsin Ne güzel gelişimide öndeymiş, tarihlerde belirlenmiş. Heyecanım sizinle kat kat artıyor kızlar
neff1316 Canım sana söyleyecek tek sözüm var daima. Defnenin böyle annesi olduktan sonra herşey yolunda gidecek kesinlikle
Maşallah prensesinede
Ay cok eglenceli geldi bana bunlar yaa kırk ucurmaya bebislerinizi NicksizYumurta teyzesine getirsenizeNicksizYumurta ben bi cikayim kese sepet falan alayim bari haftasonu anca hazirlarim bunlardan kopya cekeyim az biraz
yagmurr_damlasi ay evet kkudum canim hatta yuzune kara suruyolarmis nazar degmesin falan diye eski yeni ortaya karisik biseyler hazirliyayim en iyisi ben de ogrenmis oldum sayenizde
Vee yeni okudum ne kadar uzaga goturursen 40 ucurmaya o kadar iyiymis teyzesi hazirlan biz size geliyoruz o zaman yeterince uzak benceAy cok eglenceli geldi bana bunlar yaa kırk ucurmaya bebislerinizi NicksizYumurta teyzesine getirsenizehic üsenmem hepsını yaparım
NicksizYumurta ben bi cikayim kese sepet falan alayim bari haftasonu anca hazirlarim bunlardan kopya cekeyim az biraz
yagmurr_damlasi ay evet kkudum canim hatta yuzune kara suruyolarmis nazar degmesin falan diye eski yeni ortaya karisik biseyler hazirliyayim en iyisi ben de ogrenmis oldum sayenizde
Ay cok eglenceli geldi bana bunlar yaa kırk ucurmaya bebislerinizi NicksizYumurta teyzesine getirsenizehic üsenmem hepsını yaparım
Teşekkürler güzel teyzemizzzAnnesi o kordonla oynuyordur birakir inşallah biran önce maşallah kocaman olmus çınar pasamiz ohh iznin hayirli ugurlu olsun canim
Canim yeni donemde nasil yapilir bilmiyorum ama annem bize kirk cikarmaya gelenlere yumurta verirdi ve yuzune un surerler akca pakca olsun diye eskilerden öyle gormus bildigim bu benim sadece
Evet tatlim aynen guzel bi hazirliyayim da paylasirim Allahin izniyle cok tesekkur ettimAyy valla bende ozendim bizlerde inşallah gideriz kirk ucurmayakara surmeyim genede siz un zararsiz en azindan NicksizYumurta 'nin gonderdikleri daha guzelmis canim ortaya karisik yap bizimlede paylas yaptiklarini
Canim yaa insallah su 34. Haftaya bi bitirekdik gerisi cokta kritik degil,benim eltim dogum yapti 35+6 da 3 hasatanede kaldi cikti... ben en cok kuvezden korkuyomgunaydinnn kizlaaaaar maalesef usutup hasta oldum genzim yaniyor gece yatamadim hic acidan kivrandim ne gecirir acaba dogal
canim eb dun farkettim term dedim ama ortada akinti kenarlari islakti renksiz kokusuz korkum ondan insallah degildir benimde diger hafta sonu randevum acaba beklemesemmiki
Ahh ah teyzesi kordonla şaka olmaz oğluşum diyorum ama ikidir kordonu doluyoTeşekkürler canım ben de öyle yapayım bari
Oyy anne kız ne tatlısınız siz maşallah
Tatlım cok şükür ki doktorun sorunun büyük olmadığını söylemiş ve rahatlamissin. Ogluşun gelisimi de iyiymis erken alınırsa bile sorun olmayacak inşallah. Ben de nedense diger arkadaslar gibi dogumdan sonra operasyona gerek kalmayacak gibi hissediyorum
Alıştık dimi canım koca göbüşleremaşallah size pek güzelsiniz
Bak şu yaramazın yaptıgına yaaneyse biz Çınarı sakacı oğluş olarak görüyoruz ve o kordonu usulca yerine bırakmasını rica ediyoruz ohh izne de ayriliyorsun tatlım evde keyif zamanıııı bu arada maşallah kocaman olmuş minigimiz
Güle güle kullan canım güzel görünüyor inşallah dedigin gibi kaliteli gelir ve miniginle bol bol gezmelere gidersin
Teyzoşlar biz de kontrolden geldik32+0 doğum iznine de başladık raporumuzu aldık kızımız 43cm 1750gr olmuş uzun ama ince bi kız olucak belli kilosu normal dedi dr ama ztn tombiş olmasın oğlum hep tombikti babası gibi kızım da benzesin inş uzun ve ince progestan iyi gelmiş ama yatmaya devam dedi başı çok aşağıda aşırı baskı hissediyodum idrar tahilili ve kültürü yaptırdım. Tahlil temiz çıktı. Enfeksiyon fln yok büyük ihtimal kültür de temiz çıkar dedi. O vajinada hissettiklerim tamamen bebiştenmiş yani nst ye girdim ufak kasılmalar var onun haricinde güzel. Haftaya kontrole gidicem yine. Bizden haberler böyle teyzoşlar öpüyoruz hepinizi
Masallah prensesine canim manken gibi uzun ince olur iste fistik gibiTeyzoşlar biz de kontrolden geldik32+0 doğum iznine de başladık raporumuzu aldık kızımız 43cm 1750gr olmuş uzun ama ince bi kız olucak belli kilosu normal dedi dr ama ztn tombiş olmasın oğlum hep tombikti babası gibi kızım da benzesin inş uzun ve ince progestan iyi gelmiş ama yatmaya devam dedi başı çok aşağıda aşırı baskı hissediyodum idrar tahilili ve kültürü yaptırdım. Tahlil temiz çıktı. Enfeksiyon fln yok büyük ihtimal kültür de temiz çıkar dedi. O vajinada hissettiklerim tamamen bebiştenmiş yani nst ye girdim ufak kasılmalar var onun haricinde güzel. Haftaya kontrole gidicem yine. Bizden haberler böyle teyzoşlar öpüyoruz hepinizi
Insallah allahin izniyle guzel haberlerle gelirsin canim, guzel dusunelim guzel olsun.... seni cok iyi anliyom canim benimde kizim 3 hafta erken dogmusdu ve su anda oglum okadar dogsun yeter diyorumherkese günaydın...çok güzel bir gün olsun hepimiz için..
bizim kontrolümüz var bugün.hamileliğimin başından beri en gergin olduğum kontrol bu.1 haftadır çok sancılarım var.son üç gündür tavan yaptı.yalancı sancı falan ama günde 10 kereyi aştı artık.adet ağrısı gibi ağrı da eklendi buna.bugün duyacaklarımdan korkuyorum aslında.oğlum 35 haftalık doğmuştu bunda çok istiyorum 38-39u görmeyi ama sanırım yine zor olacak.offf gitmek istemiyorum duyacaklarımdan korktuğum için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?