2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
insallah zamaninda gleir o durumlari gostermez Allah

Rica ederim tatlım.benimde daha kesin değilde doktor tedbir amaçlı yaptır dedi.olurya erken alırlarsa küvez ihtiyacı filan olmuyomuş.sende sor yinede bi.

Vee yeni okudum ne kadar uzaga goturursen 40 ucurmaya o kadar iyiymis teyzesi hazirlan biz size geliyoruz o zaman yeterince uzak bence ay sen bunlari 10a katlarsin hamarat anne
Hahhaa gelin canim gelin aynen yeterince uzaktayım ay ben kendimden de biseyler katarım onlari okurken gözümde canlandirdim zaten baska neler yapilabilir diye cok da güzel seyler yapılır valla isin ucunda minik bir bebise hatıra bırakmak var

Oh oh hep boyle güzel haberlerle mutlu olalım canim maşallah prenseseinşallah vaktini bekler tatlım sen doktorun dedigi gibi yatmaya devam et

EVET CNMMM ALISTIK VALLA :)

Canim bildigim kadariyla igneyi 34.-36. Haftadan once dogma riski varsa yapiyorlar... cunku bebislerin cigeri 34 haftada en gec 36. Haftada gelismis oluyo, doktorum oyle dedi.... ama 34. Once kesinle gelme riski varsa yapilmali,cunku benim oyle bi riskim var bugun 31+0 olduk ve 32+4 de kontrolum var duruma gore o bi kac hafta icinde gelme riski varsa hemen yapilacak ama daha gider derse 34 haftayi bekleyip sonrasinda takip altinda devam etcek ,hayirlisi....

Kordon dolanması yle ilgili deneyimleri okudum ama benim haftamda çok kötü şeyler yaşamış anneler yaa moralim çok bozuk şu an

Kızlar nasılsınız ben yine ara ara kaçıyom sonra yeni haberlerle zıplıyorum haftasonu balıkesirdeydim eşimin hala kızının düğününe gittik. Doktora sormadan yola cıktım ama şükür hiç bi sorun yaşamadım. Geldiğim günüm sabahında eve temizlikçi aldım, Muhsin Tuna'mın kıyafetlerini yıkamıştım onları ütülettim,meğer 0-3 aylık bi dünya kıyafeti olmuş oğluşumun, ama bana az geliyo, az mı cok mu bilemedim sizinlede paylaşmak istedim

Eklentiler

• image.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 113
Kordon dolanması yle ilgili deneyimleri okudum ama benim haftamda çok kötü şeyler yaşamış anneler yaa moralim çok bozuk şu an
Canim yaaa artik internetten bisye bakmayin,sadece moral bozup sknti veriyo... bende suyum az sizma varsa neler olabilir diye bakmisdim,allahhim 1 haftadir kendime gelemedim be, dusunmekten kendimi uzmekten.... sonra diyom okadar acil kotu bisey olsaydi herhalde doktor bana derdi gecen hafta acil durumun var onu yapma sunu yapma bu gerekiyo diye.... sadece dinlen ve bol su ic dedi... bence sende skma canini moralleri yuksek tutalim ve birbirimze bol dua edelim,hamislerin duasi kabul olurmus

cancat canımmm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim annesi gibi güzel bir prenses olur inşallah
Pamukprncess canımm ben de senin gibi birşey söyledi mi doktor anında netten araştırıyorum hatta bu aralar ödemlerle ilgili saçma sapan şeyler okudum gebelik zehirlenmesi vs doktorum bana sürekli sakın netten araştırma bir sıkıntın olur ise benimle paylaş demişti merak bizlerin ki işte evham yapıyoruz Allahın iziniyle hepimiz sağlıkla kavuşacağız minnaklarımıza içini ferah tut ve neti fazla kurcalama ben de haftaya cumartesi kontrole gittiğimde doktoruma sorucam bakalım neden kaynaklanıyor hoş nedenini biliyorum toplam 8 saat masa başı çalışıyorum nedeni bu ama yine de bir baksın istiyorum

Banada banada ben Eren ismini istiyom ama esimle daha anlasamadik, pek soylemesede kp ismini koymak istiyo dogrusu onuda ben istemiyom pek guzel bisey degil Mehmet Emin,
Bana yardimci olsaniz
canım eren ismi de çok güzel mehmet emin ismi de. Hatta bende bi ara eşime mehmet eren ismini teklif edeyim dedim ama kızkardeşimin bebeğinin ismi mehmet emir olunca kaldı, bizde oğuzhan ismini koymayı düşünüyoruz. tabi doğuma kadar fikrimiz değişmezse.

Oyyy masallahhh insallah zamani gelince sag salim kucagimizada alcaz.... benimde bebisin basi cok adagida dedi,30+0 da gitmisdim... ama hic.sormadim bi terslik olurmu yani daha erken gelme gibi ???

Kedibochi ve @barok-bi güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar inşallah her sey yolundadır

geldim canım geldim.
idrarda protein izi yok artık, çok şükür.
bol su içmem ve düzenli magnezyum alımım durum düzeltmiş. tansiyonum da normal. doktor pre eklamsi çok tehlikeli takip etmemiz lazımdı dedi. ettik ve şükür temiz.

bebişimin de maşallahı var. 2000 gr olmuş, geçen hafta 1627 idi. bu gidişle gününü doldurmayacak bu kız maşallahı var dedi. 2 hafta önden gidiyor. aldığım kilolar boşuna değilmiş çok şükür içim rahatladı..
daha dönmedi mi peki dedim döner daha zamanı var dedi. kızım hala ters. zilli

raporu da sordum, işe devam etmiceksen hemen bugün verelim dedi. bu hafta olmaz dr hanım dedim. cidden öyle. herkes fuarda. bugün bırakıp gidemezdim.
tamam o zaman haftaya perşembe gel. 17 sinden itibaren başlatalım çünkü önde gidiyorsunuz. artık kendinizi yormamanız lazım dedi.
haftaya perşembe son. oleyyy
Kızımla yan gelip yatçiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…