- 25 Aralık 2014
- 551
- 654
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.001
insallah zamaninda gleir o durumlari gostermez AllahCanim yaa insallah su 34. Haftaya bi bitirekdik gerisi cokta kritik degil,benim eltim dogum yapti 35+6 da 3 hasatanede kaldi cikti... ben en cok kuvezden korkuyombol bol dua ediyom benim bu durumda yada daha zorda olanlar icin allahim tam zamaninda gelmeyi nasip eder insallah,sag salim kucagimiza aliriz
Rica ederim tatlım.benimde daha kesin değilde doktor tedbir amaçlı yaptır dedi.olurya erken alırlarsa küvez ihtiyacı filan olmuyomuş.sende sor yinede bi.Tatlım hiç öyle birşey demedi. Sormakta benim aklıma gelmedi açıkcası
Bide şöyle bir durum var. Erken alınacağı henüz tam kesinleşmedi. Şöyleki 24 mayıs beklenen doğum tarihimdi, sezeryan olacağı için 10 mayıs demişlerdi. Ama böyle oluncada 36. Haftayı kesin bekleriz, büyüme çok ilerlemezse 37 dede alabiliriz dedi. Belkide çok erken alınmayacağı için iğneden bahsetmedi. Ama ben yinede bir sorayım. Saol canım hatırlattığın için
Hahhaa gelin canim gelin aynen yeterince uzaktayımVee yeni okudum ne kadar uzaga goturursen 40 ucurmaya o kadar iyiymis teyzesi hazirlan biz size geliyoruz o zaman yeterince uzak benceay sen bunlari 10a katlarsin hamarat anne
Tamam tatlım biz gelelim ucuralim kirkimizi ben hazirlik yaparken de sen Simayımızı büyütürsün iade-i kırk ucurma yaparız sonraTeyzesi biz gelelim inşallah da size sen bize bunlari yapmasan da olur. Ama senin ilk önce olacak 40 ucurmaniz bastan siz gelin
Canım bebek için hediye koyabilirsin.bildiğim kadarıyla öyle oluyo.Kizlar arkadasim 40 ucurmasi icin bebisiyle bana gelicek yakin zamanda ama ne yapilir ne alinir ne hazirlanir hic fikrim yok tabiki de tecrubeli bilgi sahibi hamisler bana bi anlativerin ne yapayim ben
Ne yumurtası canın ilk defa duydumbanyo suyuna yumurta falan koyuluyomus ben anlamam annem yapacak o isi bizde para falan atiliyomus :)))) ne kadan deisik adetlerimiz var
Ahh ah teyzesi kordonla şaka olmaz oğluşum diyorum ama ikidir kordonu doluyoşu durumda olup geliyoruz doktordan
Oh oh hep boyle güzel haberlerle mutlu olalım canim maşallah prenseseTeyzoşlar biz de kontrolden geldik32+0 doğum iznine de başladık raporumuzu aldık kızımız 43cm 1750gr olmuş uzun ama ince bi kız olucak belli kilosu normal dedi dr ama ztn tombiş olmasın oğlum hep tombikti babası gibi kızım da benzesin inş uzun ve ince progestan iyi gelmiş ama yatmaya devam dedi başı çok aşağıda aşırı baskı hissediyodum idrar tahilili ve kültürü yaptırdım. Tahlil temiz çıktı. Enfeksiyon fln yok büyük ihtimal kültür de temiz çıkar dedi. O vajinada hissettiklerim tamamen bebiştenmiş yani nst ye girdim ufak kasılmalar var onun haricinde güzel. Haftaya kontrole gidicem yine. Bizden haberler böyle teyzoşlar öpüyoruz hepinizi
EVET CNMMM ALISTIK VALLA :)Teşekkürler canım ben de öyle yapayım bari
Oyy anne kız ne tatlısınız siz maşallah
Tatlım cok şükür ki doktorun sorunun büyük olmadığını söylemiş ve rahatlamissin. Ogluşun gelisimi de iyiymis erken alınırsa bile sorun olmayacak inşallah. Ben de nedense diger arkadaslar gibi dogumdan sonra operasyona gerek kalmayacak gibi hissediyorum
Alıştık dimi canım koca göbüşleremaşallah size pek güzelsiniz
Bak şu yaramazın yaptıgına yaaneyse biz Çınarı sakacı oğluş olarak görüyoruz ve o kordonu usulca yerine bırakmasını rica ediyoruz ohh izne de ayriliyorsun tatlım evde keyif zamanıııı bu arada maşallah kocaman olmuş minigimiz
Güle güle kullan canım güzel görünüyor inşallah dedigin gibi kaliteli gelir ve miniginle bol bol gezmelere gidersin
Canim bildigim kadariyla igneyi 34.-36. Haftadan once dogma riski varsa yapiyorlar... cunku bebislerin cigeri 34 haftada en gec 36. Haftada gelismis oluyo, doktorum oyle dedi.... ama 34. Once kesinle gelme riski varsa yapilmali,cunku benim oyle bi riskim varTatlım hiç öyle birşey demedi. Sormakta benim aklıma gelmedi açıkcası
Bide şöyle bir durum var. Erken alınacağı henüz tam kesinleşmedi. Şöyleki 24 mayıs beklenen doğum tarihimdi, sezeryan olacağı için 10 mayıs demişlerdi. Ama böyle oluncada 36. Haftayı kesin bekleriz, büyüme çok ilerlemezse 37 dede alabiliriz dedi. Belkide çok erken alınmayacağı için iğneden bahsetmedi. Ama ben yinede bir sorayım. Saol canım hatırlattığın için
Eee adam olacak oğlak b...ndan belli olurmus tatlım ooo Çınarcık halleder onu bence kravat sarmaz ona yaa papyon yapar
Banada banadabana da bi erkek ismi lazım, hala!
Canim yaaa artik internetten bisye bakmayin,sadece moral bozup sknti veriyo... bende suyum az sizma varsa neler olabilir diye bakmisdim,allahhim 1 haftadir kendime gelemedim be, dusunmekten kendimi uzmekten.... sonra diyom okadar acil kotu bisey olsaydi herhalde doktor bana derdi gecen hafta acil durumun var onu yapma sunu yapma bu gerekiyo diye.... sadece dinlen ve bol su ic dedi... bence sende skma canini moralleri yuksek tutalim ve birbirimze bol dua edelim,hamislerin duasi kabul olurmusKordon dolanması yle ilgili deneyimleri okudum ama benim haftamda çok kötü şeyler yaşamış anneler yaamoralim çok bozuk şu an
canım eren ismi de çok güzel mehmet emin ismi de. Hatta bende bi ara eşime mehmet eren ismini teklif edeyim dedim ama kızkardeşimin bebeğinin ismi mehmet emir olunca kaldı, bizde oğuzhan ismini koymayı düşünüyoruz. tabi doğuma kadar fikrimiz değişmezse.Banada banadaben Eren ismini istiyom ama esimle daha anlasamadik, pek soylemesede kp ismini koymak istiyo dogrusu onuda ben istemiyom pek guzel bisey degil Mehmet Emin,
Bana yardimci olsaniz
evet cig yumurt konuluyomus banyo suyun icineNe yumurtası canın ilk defa duydum
Oyyy masallahhh insallah zamani gelince sag salim kucagimizada alcaz.... benimde bebisin basi cok adagida dedi,30+0 da gitmisdim... ama hic.sormadim bi terslik olurmu yani daha erken gelme gibi ???Teyzoşlar biz de kontrolden geldik32+0 doğum iznine de başladık raporumuzu aldık kızımız 43cm 1750gr olmuş uzun ama ince bi kız olucak belli kilosu normal dedi dr ama ztn tombiş olmasın oğlum hep tombikti babası gibi kızım da benzesin inş uzun ve ince progestan iyi gelmiş ama yatmaya devam dedi başı çok aşağıda aşırı baskı hissediyodum idrar tahilili ve kültürü yaptırdım. Tahlil temiz çıktı. Enfeksiyon fln yok büyük ihtimal kültür de temiz çıkar dedi. O vajinada hissettiklerim tamamen bebiştenmiş yani nst ye girdim ufak kasılmalar var onun haricinde güzel. Haftaya kontrole gidicem yine. Bizden haberler böyle teyzoşlar öpüyoruz hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?