- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.021
Vee yeni okudum ne kadar uzaga goturursen 40 ucurmaya o kadar iyiymis teyzesi hazirlan biz size geliyoruz o zaman yeterince uzak benceay sen bunlari 10a katlarsin hamarat anne
geldim canım geldim.
idrarda protein izi yok artık, çok şükür.
bol su içmem ve düzenli magnezyum alımım durum düzeltmiş. tansiyonum da normal. doktor pre eklamsi çok tehlikeli takip etmemiz lazımdı dedi. ettik ve şükür temiz.
bebişimin de maşallahı var. 2000 gr olmuş, geçen hafta 1627 idi. bu gidişle gününü doldurmayacak bu kız maşallahı var dedi. 2 hafta önden gidiyor. aldığım kilolar boşuna değilmiş çok şükür içim rahatladı..
daha dönmedi mi peki dedim döner daha zamanı var dedi. kızım hala ters. zilli
raporu da sordum, işe devam etmiceksen hemen bugün verelim dedi. bu hafta olmaz dr hanım dedim. cidden öyle. herkes fuarda. bugün bırakıp gidemezdim.
tamam o zaman haftaya perşembe gel. 17 sinden itibaren başlatalım çünkü önde gidiyorsunuz. artık kendinizi yormamanız lazım dedi.
haftaya perşembe son. oleyyy
Kızımla yan gelip yatçiiz
Kızlar nasılsınız ben yine ara ara kaçıyom sonra yeni haberlerle zıplıyorumhaftasonu balıkesirdeydim eşimin hala kızının düğününe gittik. Doktora sormadan yola cıktım ama şükür hiç bi sorun yaşamadım. Geldiğim günüm sabahında eve temizlikçi aldım, Muhsin Tuna'mın kıyafetlerini yıkamıştım onları ütülettim,meğer 0-3 aylık bi dünya kıyafeti olmuş oğluşumun, ama bana az geliyo, az mı cok mu bilemedim sizinlede paylaşmak istedim
Banada banadaben Eren ismini istiyom ama esimle daha anlasamadik, pek soylemesede kp ismini koymak istiyo dogrusu onuda ben istemiyom pek guzel bisey degil Mehmet Emin,
Bana yardimci olsaniz
geldim canım geldim.
idrarda protein izi yok artık, çok şükür.
bol su içmem ve düzenli magnezyum alımım durum düzeltmiş. tansiyonum da normal. doktor pre eklamsi çok tehlikeli takip etmemiz lazımdı dedi. ettik ve şükür temiz.
bebişimin de maşallahı var. 2000 gr olmuş, geçen hafta 1627 idi. bu gidişle gününü doldurmayacak bu kız maşallahı var dedi. 2 hafta önden gidiyor. aldığım kilolar boşuna değilmiş çok şükür içim rahatladı..
daha dönmedi mi peki dedim döner daha zamanı var dedi. kızım hala ters. zilli
raporu da sordum, işe devam etmiceksen hemen bugün verelim dedi. bu hafta olmaz dr hanım dedim. cidden öyle. herkes fuarda. bugün bırakıp gidemezdim.
tamam o zaman haftaya perşembe gel. 17 sinden itibaren başlatalım çünkü önde gidiyorsunuz. artık kendinizi yormamanız lazım dedi.
haftaya perşembe son. oleyyy
Kızımla yan gelip yatçiiz
Hahhaa gelin canim gelin aynen yeterince uzaktayımay ben kendimden de biseyler katarım onlari okurken gözümde canlandirdim zaten baska neler yapilabilir diye cok da güzel seyler yapılır valla isin ucunda minik bir bebise hatıra bırakmak var
Canım bebek için hediye koyabilirsin.bildiğim kadarıyla öyle oluyo.
ne adetler çıkıyor her gün yenisini duyuyorum, ama bu eğlenceli görünüyor. Madem uzaklık iyi bişey o zaman bence atlayıpmiranda_1986 teyzemizi ziyarete gidelim
Bende internete bakmadan böyle fena değildim amaCanim yaaa artik internetten bisye bakmayin,sadece moral bozup sknti veriyo... bende suyum az sizma varsa neler olabilir diye bakmisdim,allahhim 1 haftadir kendime gelemedim be, dusunmekten kendimi uzmekten.... sonra diyom okadar acil kotu bisey olsaydi herhalde doktor bana derdi gecen hafta acil durumun var onu yapma sunu yapma bu gerekiyo diye.... sadece dinlen ve bol su ic dedi... bence sende skma canini moralleri yuksek tutalim ve birbirimze bol dua edelim,hamislerin duasi kabul olurmus
Canım aklına kötü seyler getirme sürekli kontrol eder doktor bisey olmaz Allahin izniyleKordon dolanması yle ilgili deneyimleri okudum ama benim haftamda çok kötü şeyler yaşamış anneler yaamoralim çok bozuk şu an
Oyy oyy maşallah güzel günlerde giyinsin paşamKızlar nasılsınız ben yine ara ara kaçıyom sonra yeni haberlerle zıplıyorumhaftasonu balıkesirdeydim eşimin hala kızının düğününe gittik. Doktora sormadan yola cıktım ama şükür hiç bi sorun yaşamadım. Geldiğim günüm sabahında eve temizlikçi aldım, Muhsin Tuna'mın kıyafetlerini yıkamıştım onları ütülettim,meğer 0-3 aylık bi dünya kıyafeti olmuş oğluşumun, ama bana az geliyo, az mı cok mu bilemedim sizinlede paylaşmak istedim
Ya kadınlar yazmış Allah korusun kaybetmişler besin, oksijen gidememiş akımdan çıkmıyorPamukprncess üzülme kordon dolanması bebekler kendi kendilerine cozuyo hiç merak etme benim oglumda hep kordonuyla oynuyor çekiyor kendine falan bizim bi yakinimiz da iki kere dolamisti oğlu kordonu boynuna ama kendi kendine cozmus iki kere dolamis demis doktoru bi de ve suni da soyleyim normal doğum yaptı bebek cozmus kenri
İki hafta sonraya verdi randevuyu ama ben kesin dayanamam giderim canım inşallah açar kordonu annesini üzmezCanım aklına kötü seyler getirme sürekli kontrol eder doktor bisey olmaz Allahin izniyle
Canım uzun sure hep öyle kalmış sonra çözmüş tam bilmiyorum ama doktor hiç korkutmamis rahat ol en fazla sezeryan olursun demis ona da ama 37.haftasında çatır çatır doğurduYa kadınlar yazmış Allah korusun kaybetmişler besin, oksijen gidememiş akımdan çıkmıyorinşallah çözer bu haftalarda büyüdüğü için zor açılır sanırım valla sezeryan istemeyen ben böyle olursa doğum kanalında sıkışmasın diye sezeryan da olurum yeter ki iyi olsun inşallah iyi olur boşa takiyorum belki.. Doğum sırasında mi çözmüş canm
Offff kizlarrr sol tarafima yatmaktan artik sol bacagimi hissetmiyom... normalmi belimin sol tarafina vuruyo,,, saga dondugum zaman herhalde rahatsiz oluyo tekmeleyip duruyo bide idrar torbasina tepiniyo canimi acitiyo... napcam ben yaa arada gece bile uykudan uyanip agridan 5dk oturup tekrar devam ediyom ... varmu caresi kizlarrr
Canımm çok sevindim herşeyin iyi olmasına çok şükür bana da doktor 28 hafta gittiğimde iki hafta önden gidiyor demişti ben de haftaya gidip çalışabilir raporu alıcam 35 hafta pes ediyorum ama artık çok sabırsızlanıyorum doktor sana yormaman lazım kendini artık demiş bana da dermiki acep
Güzelim yaaa bende de ödem var baya ama bu sorun basit bence boşa araştırma bende hareketli değildim ve bu kordon dolanmasi sebebi de olabilir@cancat canımmm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim annesi gibi güzel bir prenses olur inşallah
Pamukprncess canımm ben de senin gibi birşey söyledi mi doktor anında netten araştırıyorum hatta bu aralar ödemlerle ilgili saçma sapan şeyler okudum gebelik zehirlenmesi vs doktorum bana sürekli sakın netten araştırma bir sıkıntın olur ise benimle paylaş demişti merak bizlerin ki işte evham yapıyoruz Allahın iziniyle hepimiz sağlıkla kavuşacağız minnaklarımıza içini ferah tut ve neti fazla kurcalama ben de haftaya cumartesi kontrole gittiğimde doktoruma sorucam bakalım neden kaynaklanıyor hoş nedenini biliyorum toplam 8 saat masa başı çalışıyorum nedeni bu ama yine de bir baksın istiyorum
Ohh darısı bana inşallah kolayca kavuşurum yawruma bende daha once de olmuştu ama küçüktü açmıştı şimdiyse bilemiyorum açar miCanım uzun sure hep öyle kalmış sonra çözmüş tam bilmiyorum ama doktor hiç korkutmamis rahat ol en fazla sezeryan olursun demis ona da ama 37.haftasında çatır çatır doğurdu
.canım eren ismi de çok güzel mehmet emin ismi de. Hatta bende bi ara eşime mehmet eren ismini teklif edeyim dedim ama kızkardeşimin bebeğinin ismi mehmet emir olunca kaldı, bizde oğuzhan ismini koymayı düşünüyoruz. tabi doğuma kadar fikrimiz değişmezse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?