2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Vee yeni okudum ne kadar uzaga goturursen 40 ucurmaya o kadar iyiymis teyzesi hazirlan biz size geliyoruz o zaman yeterince uzak bence ay sen bunlari 10a katlarsin hamarat anne

ne adetler çıkıyor her gün yenisini duyuyorum, ama bu eğlenceli görünüyor. Madem uzaklık iyi bişey o zaman bence atlayıp miranda_1986 teyzemizi ziyarete gidelim

Offff kizlarrr sol tarafima yatmaktan artik sol bacagimi hissetmiyom... normalmi belimin sol tarafina vuruyo,,, saga dondugum zaman herhalde rahatsiz oluyo tekmeleyip duruyo bide idrar torbasina tepiniyo canimi acitiyo... napcam ben yaa arada gece bile uykudan uyanip agridan 5dk oturup tekrar devam ediyom ... varmu caresi kizlarrr

Canımm çok sevindim herşeyin iyi olmasına çok şükür bana da doktor 28 hafta gittiğimde iki hafta önden gidiyor demişti ben de haftaya gidip çalışabilir raporu alıcam 35 hafta pes ediyorum ama artık çok sabırsızlanıyorum doktor sana yormaman lazım kendini artık demiş bana da dermiki acep

oy oy bunların hepsi 0-3 aylık mı? bence yeterli gibi ama tecrübesi olan arkadaşlar daha net cevap verirler. Maşallah güle güle giyinsin oğluşun çok sevimli görünüyorlar minik minik

hadi gözün aydın, çok sevindim haberlerin iyi olmasına :)

Canım bebek için hediye koyabilirsin.bildiğim kadarıyla öyle oluyo.

ne adetler çıkıyor her gün yenisini duyuyorum, ama bu eğlenceli görünüyor. Madem uzaklık iyi bişey o zaman bence atlayıp miranda_1986 teyzemizi ziyarete gidelim
NicksizYumurta suphem yok tatlim sen donatirsin valla sepeti :) I iremerve1990 canim evet hediye incik cincik koyucam bakalim ne cikacak ortaya :) mavitepe bak bu da mantikli toplanin alin biletleri ucuyoruz kizlar miranda_1986 da 40 ucurucaz :)

Bende internete bakmadan böyle fena değildim ama şimdi moralim bozuk aynen dediğin gibi inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize

Oyy oyy maşallah güzel günlerde giyinsin paşam

Pamukprncess üzülme kordon dolanması bebekler kendi kendilerine cozuyo hiç merak etme benim oglumda hep kordonuyla oynuyor çekiyor kendine falan bizim bi yakinimiz da iki kere dolamisti oğlu kordonu boynuna ama kendi kendine cozmus iki kere dolamis demis doktoru bi de ve suni da soyleyim normal doğum yaptı bebek cozmus kenri

Ya kadınlar yazmış Allah korusun kaybetmişler besin, oksijen gidememiş akımdan çıkmıyor inşallah çözer bu haftalarda büyüdüğü için zor açılır sanırım valla sezeryan istemeyen ben böyle olursa doğum kanalında sıkışmasın diye sezeryan da olurum yeter ki iyi olsun inşallah iyi olur boşa takiyorum belki.. Doğum sırasında mi çözmüş canm

Canım uzun sure hep öyle kalmış sonra çözmüş tam bilmiyorum ama doktor hiç korkutmamis rahat ol en fazla sezeryan olursun demis ona da ama 37.haftasında çatır çatır doğurdu

benim de öyle bebek ters, dönsün diye hep sola yattm ama sol yanım çürüdü.
agrı kesici almadan uyuyamaz oldum. bugün doktora söyledim. sol yanın çok agrıyorsa saga yat. ama sırt üstü yatma dedi. ben yine kendimi sola zorlicam ama çok agrırsa saga da yatacağım zaten öyle de yapıyordum. aynılarını yaşıyoruz yani. kalkıp parol alıyorum her gece anca öyle uyuyabiliyorum agrılarım öldürüyor beni.

canım doktor bana gününü bekle yoksa dogumdan sonra daha erken dönmek zorunda kalırsın dedi.
ben dönmicem ki doktor hanım siz bana raporu verin dedim. eee o zaman beklemeye gerek yok, bebeğin ileride görünüyor ben sana raporu veririm sorun yok. normalde 23 martta zaman doluyor ama zaten bebek ileride dedi. bugün verecekti işyeri karışır diye bir hafta daha mühlet istedim. yeni eleman aldılar bir hafta oldu ama asla yerimi doldurabilecek bilgiye sahip biri değil. aman ne halleri varsa görsünler. söz verdikleri primimi kestiler. asla bu saatten sonra extra çaba sarfetmem..

ama sen geri döneceğim diyorsun o yüzden çalışmak istiyorsan ve doktorun da izin verirse çalışabilir raporu al madem. sana kalmış yani. doktor veriyor raporu ona göre sorun yok.

Güzelim yaaa bende de ödem var baya ama bu sorun basit bence boşa araştırma bende hareketli değildim ve bu kordon dolanmasi sebebi de olabilir inşallah sağlıklı olur da bebişlerimiz

Canım uzun sure hep öyle kalmış sonra çözmüş tam bilmiyorum ama doktor hiç korkutmamis rahat ol en fazla sezeryan olursun demis ona da ama 37.haftasında çatır çatır doğurdu
Ohh darısı bana inşallah kolayca kavuşurum yawruma bende daha once de olmuştu ama küçüktü açmıştı şimdiyse bilemiyorum açar mi

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…