- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.041
canım mehmet eren koyun bence gayet güzel hem eşinin hemde senin gönlün olsun.Banada banadaben Eren ismini istiyom ama esimle daha anlasamadik, pek soylemesede kp ismini koymak istiyo dogrusu onuda ben istemiyom pek guzel bisey degil Mehmet Emin,
Bana yardimci olsaniz
Açar Allah in izniyle canım benim onlar oynuyo kordonla bunu okumuştum bi yerdeOhh darısı bana inşallah kolayca kavuşurum yawruma bende daha once de olmuştu ama küçüktü açmıştı şimdiyse bilemiyorum açar mi
İnşallah canım inşallahAçar Allah in izniyle canım benim onlar oynuyo kordonla bunu okumuştum bi yerde
İnşallah canım teşekkürler ama okuduklarimi unutamiyorum bi de .. Sağlıklı kucağımıza alsaydik biPamukprncess tatlım canını sıkma bebişinide üzme emi açılır kordon annesi nası doladıysa o şekilde açar inş. en kısa zamanda
Canim int.den okuyup moralini bozma lütfen hep olumsuz şeyler yazıyor kimse güzel sonuçlanan hikayelerini paylaşmıyor sen olumlu olduğun sürece biseycikler olmaz Allahin izniyle sen yeterki dr ihmal etme raporunu da aldin soluna yat dinlen bak nasılda çözüyor küçük prens kordonunuKordon dolanması yle ilgili deneyimleri okudum ama benim haftamda çok kötü şeyler yaşamış anneler yaamoralim çok bozuk şu an
geldim canım geldim.
idrarda protein izi yok artık, çok şükür.
bol su içmem ve düzenli magnezyum alımım durum düzeltmiş. tansiyonum da normal. doktor pre eklamsi çok tehlikeli takip etmemiz lazımdı dedi. ettik ve şükür temiz.
bebişimin de maşallahı var. 2000 gr olmuş, geçen hafta 1627 idi. bu gidişle gününü doldurmayacak bu kız maşallahı var dedi. 2 hafta önden gidiyor. aldığım kilolar boşuna değilmiş çok şükür içim rahatladı..
daha dönmedi mi peki dedim döner daha zamanı var dedi. kızım hala ters. zilli
raporu da sordum, işe devam etmiceksen hemen bugün verelim dedi. bu hafta olmaz dr hanım dedim. cidden öyle. herkes fuarda. bugün bırakıp gidemezdim.
tamam o zaman haftaya perşembe gel. 17 sinden itibaren başlatalım çünkü önde gidiyorsunuz. artık kendinizi yormamanız lazım dedi.
haftaya perşembe son. oleyyy
Kızımla yan gelip yatçiiz
Değişikmiş:)evet cig yumurt konuluyomus banyo suyun icine
YA aslına bakarsan benim annem bana söyle dedi. Ay kızım geliyim de bişey yapacağımdan değil zaten hastayım ki öyle hasta değildir. . Merak ederim şimdi seni ondan bilmem ne .ben de yok gerek yok dedimm . 20 gün sonra biz geliriz zaten dedimAyy bende müdahaleye gelemem tatlım valla pat pat söylerim kızıncaama annem bize yardım amaçlı geliyo ilk torun filan ben istiyorum yanımda olmasını ailemin de
teşekkür ederim canım. ne rahatladım bir bilsen. daha hiç bişi alamadım kuzuma ben. izne çıkalım hepsini tamamlicam.Canim çok sevindim güzel haberler almanıza maşallah beril kuzuyabak büyümüş kocaman olmuş annesi sen üzülme daha bi hafta sıkın disinizi sonra gelsin keyif yapma alışverişin dibine vurma zamani
Sorma ben de doluyum. Başlarda gidip ankarada yanlarinda doğururm diodum. Sonra düşündüm ki aman aman onca kalabalık her kafadan bi ses bi eleştiri. İyisimi kimse gelmesin. İsteyene biz kendimizi toparlamis bi şekilde gideriz zaten . Gerek kv.ye gerek annemlereal benden de o kadar. zaten gelip 40 gün kalacaklarını söylediler, şimdi onunla da yetinmeyip yok yok sen evinde değil gel bizim yanımızda doğur diye tutturdular. Herşeye daha fazla müdahale edebilmek için. iki gündür birbirimize giriyoruz, hiç düşünmüyorlar da hamile haliyle moralini mi bozuyoruz, acaba bu kadın çocuğuyla ilgili ne düşünüyor ne istiyor vs diye. kafalarında bişey doğruysa kesin o doğru, başka seçenek yok hiç hayatta! Ay neyse çok uzattım kusura bakmayın, bu konuda biraz doluyum galiba.
Çınarcık rahat durmamış kordonu boynuna dolamış yaaaizne ayriliyoz ve ntsde yiz şu an inşallah kordonu açar ilerde, doğum pozisyonu için konuşmak erken ama bebek ters durmuyor sıkıntı yok dedi doktorumuz 1713 gr olmuş oğluşum haftasiyla uyumlu şimdilik doktorum sola yat dedi ama daha iyi beslensin diye
Çınar paşa şimdiden yaramazlığamı başlamışşKordon dolanması yle ilgili deneyimleri okudum ama benim haftamda çok kötü şeyler yaşamış anneler yaamoralim çok bozuk şu an
canım inş. zamanında gelir yine ya maşşallah gelişimi cok iyi yaa boyu kilosu çok iyi nazar değmesin sağlıklı sıhhatli gelsin inş.dr dan geldik kızlar.
düzensiz sancılarımız varmış.dr um düzenli olmadığı sürece panik yok dedi.fakat 36 yı bitirebilirsek iyi dedi.yani en fazla 3 haftamız var...magnezyumu her gün kullanıcaz.dinlen dedi.eğer sancılar düzenli gelirse hemen görüşücez yoksa 15 gün sonra bir daha.ama erken geleceği kesin dedi.offf neyse artık yapacak birşey yok.
bebişimiz boyu 35+4 ile uyumlu kilomuz 2260 gr.yani uzun boylu zayıf bir kız olacak dedi.durumlar böyle yani.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ki ben.
Çok sevindim canım ya biraz stres yaptın ama çok şükür temiz çıkmış sonuçlarıngeldim canım geldim.
bol su içmem ve düzenli magnezyum alımım durum düzeltmiş. tansiyonum da normal. doktor pre eklamsi çok tehlikeli takip etmemiz lazımdı dedi. ettik ve şükür temiz.
bebişimin de maşallahı var. 2000 gr olmuş, geçen hafta 1627 idi. bu gidişle gününü doldurmayacak bu kız maşallahı var dedi. 2 hafta önden gidiyor. aldığım kilolar boşuna değilmiş çok şükür içim rahatladı..
raporu da sordum, işe devam etmiceksen hemen bugün verelim dedi. bu hafta olmaz dr hanım dedim. cidden öyle. herkes fuarda. bugün bırakıp gidemezdim.
tamam o zaman haftaya perşembe gel. 17 sinden itibaren başlatalım çünkü önde gidiyorsunuz. artık kendinizi yormamanız lazım dedi.
Canım Muhsin Tunamız güle güle giysin hepsiniKızlar nasılsınız ben yine ara ara kaçıyom sonra yeni haberlerle zıplıyorumhaftasonu balıkesirdeydim eşimin hala kızının düğününe gittik. Doktora sormadan yola cıktım ama şükür hiç bi sorun yaşamadım. Geldiğim günüm sabahında eve temizlikçi aldım, Muhsin Tuna'mın kıyafetlerini yıkamıştım onları ütülettim,meğer 0-3 aylık bi dünya kıyafeti olmuş oğluşumun, ama bana az geliyo, az mı cok mu bilemedim sizinlede paylaşmak istedim
Ay canim yaa cok sevindim sorun olmamasinageldim canım geldim.
Hemen uçalım uçuralım tatlımNicksizYumurta suphem yok tatlim sen donatirsin valla sepeti :) I iremerve1990 canim evet hediye incik cincik koyucam bakalim ne cikacak ortaya :) @mavitepe bak bu da mantikli toplanin alin biletleri ucuyoruz kizlar @miranda_1986 da 40 ucurucaz :)
Ağzından bal damlıyor dedikleri bu olsa gerek AllahımmmmCanım güzel dileklerin için teşekkürlerama ben senin bebişinin operasyon geçireceğine hiç inanmıyorum bence doğduktan sonra düzelecek böbrekleri..geçende sana demiştim sanırım eşimin arkadaşınada aynı şeyleri söyleyip durmuşlar hatta sen yine umutla yaklaşabiliyosun o kadın yazık ayılıp bayılıyodu sürekli ama tosuncuk bi doğdu ne operasyon ne de başka bişey şu an da 6-7 aylık falan hatta sonra doktora demişler neden operasyon olmadı diye o da erkek bebeklerin bu durumu anne karnında çok belli olmuyor demiş.inşallah senin bebişininde gerek kalmayacak.
Haklisin bitanem keşke okumasaydim ama merak iştePamukprncess canim benim uzme kendini cok takilirsan gider gorursun oglusunu ya izinde degil misin artik evde kafani dagiticak biseyler bulursun ana ogul takilin guzelce. Çınar bey çok yaramaz annesi napsın internete bakma tatlım doktordan iyi bilmşyor kimse emin ol kötüyü çağırma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?