2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Banada banada ben Eren ismini istiyom ama esimle daha anlasamadik, pek soylemesede kp ismini koymak istiyo dogrusu onuda ben istemiyom pek guzel bisey degil Mehmet Emin,
Bana yardimci olsaniz
canım mehmet eren koyun bence gayet güzel hem eşinin hemde senin gönlün olsun.

Kordon dolanması yle ilgili deneyimleri okudum ama benim haftamda çok kötü şeyler yaşamış anneler yaa moralim çok bozuk şu an
Canim int.den okuyup moralini bozma lütfen hep olumsuz şeyler yazıyor kimse güzel sonuçlanan hikayelerini paylaşmıyor sen olumlu olduğun sürece biseycikler olmaz Allahin izniyle sen yeterki dr ihmal etme raporunu da aldin soluna yat dinlen bak nasılda çözüyor küçük prens kordonunu

Canim çok sevindim güzel haberler almanıza maşallah beril kuzuya bak büyümüş kocaman olmuş annesi sen üzülme daha bi hafta sıkın disinizi sonra gelsin keyif yapma alışverişin dibine vurma zamani

Ayy bende müdahaleye gelemem tatlım valla pat pat söylerim kızınca ama annem bize yardım amaçlı geliyo ilk torun filan ben istiyorum yanımda olmasını ailemin de
YA aslına bakarsan benim annem bana söyle dedi. Ay kızım geliyim de bişey yapacağımdan değil zaten hastayım ki öyle hasta değildir. . Merak ederim şimdi seni ondan bilmem ne .ben de yok gerek yok dedimm . 20 gün sonra biz geliriz zaten dedim

Canim çok sevindim güzel haberler almanıza maşallah beril kuzuya bak büyümüş kocaman olmuş annesi sen üzülme daha bi hafta sıkın disinizi sonra gelsin keyif yapma alışverişin dibine vurma zamani
teşekkür ederim canım. ne rahatladım bir bilsen. daha hiç bişi alamadım kuzuma ben. izne çıkalım hepsini tamamlicam.
bu arada ismimiz yine değişti. babamızdan beril de veto yedi. şimdi en son Ece Vera dedim. Buna sesini çıkarmadı şimdiye kadar. Artık buna da birşey derse carlicam ama haa. En çok içime sinen isim bu oldu bu olacak o kadar

dr dan geldik kızlar.
düzensiz sancılarımız varmış.dr um düzenli olmadığı sürece panik yok dedi.fakat 36 yı bitirebilirsek iyi dedi.yani en fazla 3 haftamız var...magnezyumu her gün kullanıcaz.dinlen dedi.eğer sancılar düzenli gelirse hemen görüşücez yoksa 15 gün sonra bir daha.ama erken geleceği kesin dedi.offf neyse artık yapacak birşey yok.
bebişimiz boyu 35+4 ile uyumlu kilomuz 2260 gr.yani uzun boylu zayıf bir kız olacak dedi.durumlar böyle yani.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ki ben.

Sorma ben de doluyum. Başlarda gidip ankarada yanlarinda doğururm diodum. Sonra düşündüm ki aman aman onca kalabalık her kafadan bi ses bi eleştiri. İyisimi kimse gelmesin. İsteyene biz kendimizi toparlamis bi şekilde gideriz zaten . Gerek kv.ye gerek annemlere

Kordon dolanması yle ilgili deneyimleri okudum ama benim haftamda çok kötü şeyler yaşamış anneler yaa moralim çok bozuk şu an
Çınar paşa şimdiden yaramazlığamı başlamışşçekeceğimiz var tatlım bu yaramazlardan..canım acil bi durum olsa hiç riske atmaz hemen doğuma alırdı bence..sıkma canını nolur illaki düşünceksin ama araştırıp o hikayeleri okuma;( ben 3-4 dolama olmadan sorun olmuyo diye duymuştum..ama paşamız çözücek eminimbelli ki canı sıkılmış oyun aramış kendine bebişimiz.

canım inş. zamanında gelir yine ya maşşallah gelişimi cok iyi yaa boyu kilosu çok iyi nazar değmesin sağlıklı sıhhatli gelsin inş.

Çok sevindim canım ya biraz stres yaptın ama çok şükür temiz çıkmış sonuçların prensesede maşallah güzel beslemiş annesidönmemesinede kafayı takma sağlıklı gelsinlerde nasıl olursa olsun canım

merhaba arkadaşlar, benim de yarın kontrolüm var. sizler gibi güzel haberler alırım inşallah. bebiş kaburgalarıma çok bası yapmaya başladı. özellikle sol taraftan. ağrı akşamları sırtıma vuruyor. 35. haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama bu gidişle sanırım çalışmam. zaten moral olarak ta hassaslaştım. bakalım kontrolde doktor neler diyecek...

Pamukprncess canim benim uzme kendini cok takilirsan gider gorursun oglusunu ya izinde degil misin artik evde kafani dagiticak biseyler bulursun ana ogul takilin guzelce. Çınar bey çok yaramaz annesi napsın internete bakma tatlım doktordan iyi bilmşyor kimse emin ol kötüyü çağırma lütfen

Canım Muhsin Tunamız güle güle giysin hepsiniyeterli gibi görünüyor sana da öyle geliyorsa alma artık dogumdan sonra kilo durumuna göre alırsın

Ay canim yaa cok sevindim sorun olmamasinamaşallah minik kusa bak sen kocaman olmuş

Hemen uçalım uçuralım tatlım

Ağzından bal damlıyor dedikleri bu olsa gerek Allahımmmm
Canım inşallah dediğin gibi olur. Doktorumuz başımıza gelebilecek en kötü ihtimali söyledi ama Rabbim ne dediyse o olur. Bakma artık sakinleştiğime, başlarda bende çok ayılıp bayıldım
Ama artık işin teslimiyet ve dua kısmındayım. Saolsun eşim başından beri çok soğukkanlı davrandı bu konuda. Bide hani benim ikili test sonucumada defalarca bakıp irdeleyince doktorlar benimde içime kurt düşmüştü ya. Çünkü down sendormunda görülebiliyormuş bu böbrek büyümesi. Oda beni çok yıpratmıştı. Artık sabredip beklemek kaldı geriyeHani bunu burda söylemek doğrumu bilmem ama bu konuyla ilgili 2 adak adadı babası. İnşallah operasyona gerek kalmadan bu dertten kurtulur isek 2 kurban kesicez. Birde taa en başından kesmeye niyetlendiğimiz akika kurbanı vardı. Ettimi üç kurban
Hayırlısıyla niyetimiz sahih olur inşallah. Tüm yavrularımız sağlıkla sıhhatle mutlulukla gelir kucaklarımıza
Canım bu arada bişey sormak istiyorum. Bahsettiğin arkadaşınızın oğlunun böbrek değerleri max. kaç olmuştu. Bilgin varmı. Ve onlar adınada çok sevindim. Şükür operasyona gerek kalmadan kavuşmuşlar sağlıklarına

Haklisin bitanem keşke okumasaydim ama merak işte iyi olsun da yaramaz çınar cok oynuyo ondan olmuş olabilir .. Henüz basasagi da degil yan yatıp keyfine bakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…