2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Çok şükür canım siz atlattını. Çok seviniyorum sizler adına. İnşallah darısıda başımıza olsun. Dualarızı bekliyoruz tatlım

maşallah baya önden gidiyormuş, 2 kilonun bile üstüne çıkmış pıtırcık bence hiç kötü bi durumda değilsin :)
erken doğsa bile sorun olmaz diye düşünüyorum. Sen moralini yüksek tut. elinden geleni zaten yaparsın annesi, gerisi ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek kızına kalıyor.

Haklisin bitanem keşke okumasaydim ama merak işte iyi olsun da yaramaz çınar cok oynuyo ondan olmuş olabilir .. Henüz basasagi da degil yan yatıp keyfine bakiyo
Annesi birazcık rahat bi bebiş demekki fırlama ya topiğin en fırlaması işte napıcaksın sıkma canını artık tatlım için rahat edicekse doktorunla bir daha görüş canım en iyisi

Alll işte oğlumm ağzından bal damlayan bir teyze daha
İnşallah canım benim dediğiniz gibi olur bende anneliğimin tadını doya doya çıkarırım. Yoksa el kadar bebeğe genel anesteziler, kesiler, operasyonlar vs. Çok ürkütücü
Rabbim esirgesin cümle yavrularımızı

Ahh ahh bitanem annesi seviyo diye verdi enerjiyi, çerezleri oyna oyna olacağı bu yaramaz yaaa daha 20 li haftalarda da aynı şeyi yapmıştı ahh ah çekeceğimiz varmış demek ben dayanamaz bi daha giderim olmadı veya hareketleri artık daha iyi takip ederim inşallah güzel sağlıklı geçer bu dönemlerimiz

Madem hasta bisey yapamayacak senin için daha zor olurdu zaten en mantiklisi canım ailecek gidersiniz iyi olunca

Belkide bu yüzden doktorum iğneden falan bahsetmedi canım haklısın. İnşallah gerek kalmaz yinede. Sanada çok geçmiş olsun tatlım. İnşallah zamanında hayırlısıyla gelsin yavruşun kucağına

Ay evet yaa millet hep olumsuz yazınca benim moral çöktü artık bebisime daha iyi bakacağım sırt üstü yatardim onu da yapmam artık inşallah açılır teyzesi

Lorenaa canım hep okuyorum ama cepten girdiğim zamanlarda yazmaya fırsat bulamadım. inşallah bebişin saglıkla dogacak. dualarımız sizinle..

Annesi birazcık rahat bi bebiş demekki fırlama ya topiğin en fırlaması işte napıcaksın sıkma canını artık tatlım için rahat edicekse doktorunla bir daha görüş canım en iyisi
Evet kime çekmiş böyle babası küçükken damlardan atlar bu da en fazla kordonla atraksiyonlara giriyor bakalım bizi ne bekliyor

Ayy tahmin edebiliyorum canım bizde eşimle dörtlü test sonuçlarını alınca öyleydik.buraya da ilk ayılıp bayılırkrn yazmıştım mesajımı neler demedilerki bizede belinde kafa kadar fıtıkla doğacak...ameliyata alınacak...fıtık alınsa bile 3 -7 yaşına kadar yaşar..ya da felçli doğar daha neler neler..ama inan hepsini unuttum aklımın ucundan dahi geçmiyor artık çünkü inanıyorum bebeğim sağlıklı allah izin verirse.
Allah kabul etsin şimdiden canım içini niyetini allah biliyor önemli olan o..
Canım ben eşiyle tanışmıyorum banada eşim hep anlatıyodu arkadaş çok üzgün bebeği doğunca ameliyat olcak diye.ama çocuk doğdu dediğim gibi sıkıntı olmadı hiç.bana da sürekli face den gösteriyor bak şunu tatlılığına neler dediler çocuk için hiç bişeyi yok maşallah diye..gerçektende bi görsen bembeyaz yanaklar sarkık sarkık kocaman keltoş bi tosuncukben eşime söyliim detaylı öğrensin arkadaşından öyle haber vereyim sanada canım.şu an fuarları var yoğunlar 3-4 güne sorar

Vera demek :) çok mu çok severim ben bu ismi yaaa

Pamukprncess canım bende çok yapıyordum o internete bakıp bakıp kötü şeyler duyunca tırsma işini
Ama artık pes ettim çokta rahat ettim. Sende öyle yap lütfen. Çınar paşamızda halleder kordon işini merak etme sen annesi

Kedibochi canım seninde sonuçlarınında iyi çıkmasına çok sevindim. Proteinde neymiş canım. Bizim Sherrymiz içer suyu basar magnezyumu üstesinden gelir evelallah dedik, öylede oldu
Allahım prenseste 2 li rakamları görmüş kiloda.Harikaaaa
Maşallah canım ikinizede

colcicegigulbeseker Muhsin Tunanın cicileri yıkanmış asılmış, bide ütülenirler şimdi mis gibi ohhhhh
İçim açıldı canım. Maşallah, sağlıcakla giysin yavrun inşallah

Sen ver yine annesi eneji lazım onlarageçcek canım inşallah neler yaşadık atlattık allahın izniylebelli ki çınar annesi sürekli onu görsün istemişaz kaldı çok şükür napalım azıcık daha stres sonrası bi ömür mutluluk inşallah

Lorenaa canım hep okuyorum ama cepten girdiğim zamanlarda yazmaya fırsat bulamadım. inşallah bebişin saglıkla dogacak. dualarımız sizinle..
Canım benim saol varol. Dualaşmak ne kıymetlii
Bende diyorum arada bir güç geliyor ruhuma, bir ümid doğuyor içime. Neden ola ?
Meğer benim canım mayıs anneleri arkadaşlarımın güzel dualarıymış
İyiki varsınız, iyiki burdayım, iyiki mayıs annesiyiz. Bende herzaman hepiniz için uzun uzun dualar ediyorum

Ahh bu babalar çocuklar isimsiz kalacak onların yüzünden bizde mirayi babaya kabul ettirene kadar catladik resmen. Gecen kanallari gezerken bi hocaya denk geldim esimde var biri soru sormus cevaplıyor kızlara isimleri annesi erkeklere babasi koysun diyordu hem adil olur hemde ahirette anne kizina baba da oğluna konulan isimden sorumlu dedi kadınlar yada erkekler koymadıkları isimlerden sorumlu olmasınlar dedi buyuklerinize isim koydurtmayin karistirtmayin dedi acaip modern bi hocaydi sasirmistik izlerken oyuzden destekliyotuz Ece Vera yı annesi

Afacan çınar.anne karnında başladı demekki yaramazlıklara bişey olmaz inşallah annesi.açar geri o.belkide diyodur anne napıyım burda oynuycak bişey yok çıkasıya vakit geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…