- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.159
- 313
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.061
Çok şükür canım siz atlattını. Çok seviniyorum sizler adına. İnşallah darısıda başımıza olsun. Dualarızı bekliyoruz tatlımCANIM HİC
ÜZÜLME BÖBREK OLAYI BİLİYORSUN BİZDDE VARDI ORANIM DÜŞÜKTÜ BÜYÜME OLMADI AMA OLURSADA ALIRIZ DEMİŞTİ DOKTORUM ÖLE KORKULCAK BİR DURUM DEİL YANİ Kİ İNS SENİN MİNNAKTA SAGLIKLA DOGACAK 2 KİLOYU GECER İNS ANNESİ ALINANA KADAR SAGLIKLA
Allah razı olsun tatlımEvet canim yaa doktorum hic erken dogum riskin var demedi ama kizima hep diyorum ki kizim erkende gelsen 36. Haftadan sonra gel ki direk yanima alabileyimhep dualarimiz birbirimizle canim. Amin inşallah
dr dan geldik kızlar.
düzensiz sancılarımız varmış.dr um düzenli olmadığı sürece panik yok dedi.fakat 36 yı bitirebilirsek iyi dedi.yani en fazla 3 haftamız var...magnezyumu her gün kullanıcaz.dinlen dedi.eğer sancılar düzenli gelirse hemen görüşücez yoksa 15 gün sonra bir daha.ama erken geleceği kesin dedi.offf neyse artık yapacak birşey yok.
bebişimiz boyu 35+4 ile uyumlu kilomuz 2260 gr.yani uzun boylu zayıf bir kız olacak dedi.durumlar böyle yani.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ki ben.
Annesi birazcık rahat bi bebiş demekki fırlama yaHaklisin bitanem keşke okumasaydim ama merak işteiyi olsun da yaramaz çınar cok oynuyo ondan olmuş olabilir .. Henüz basasagi da degil yan yatıp keyfine bakiyo
Alll işte oğlumm ağzından bal damlayan bir teyze dahaTeşekkürler canım ben de öyle yapayım bari
Oyy anne kız ne tatlısınız siz maşallah
Tatlım cok şükür ki doktorun sorunun büyük olmadığını söylemiş ve rahatlamissin. Ogluşun gelisimi de iyiymis erken alınırsa bile sorun olmayacak inşallah. Ben de nedense diger arkadaslar gibi dogumdan sonra operasyona gerek kalmayacak gibi hissediyorum
Alıştık dimi canım koca göbüşleremaşallah size pek güzelsiniz
Bak şu yaramazın yaptıgına yaaneyse biz Çınarı sakacı oğluş olarak görüyoruz ve o kordonu usulca yerine bırakmasını rica ediyoruz ohh izne de ayriliyorsun tatlım evde keyif zamanıııı bu arada maşallah kocaman olmuş minigimiz
Güle güle kullan canım güzel görünüyor inşallah dedigin gibi kaliteli gelir ve miniginle bol bol gezmelere gidersin
Ahh ahh bitanem annesi seviyo diye verdi enerjiyi, çerezleri oyna oyna olacağı buÇınar paşa şimdiden yaramazlığamı başlamışşçekeceğimiz var tatlım bu yaramazlardan..canım acil bi durum olsa hiç riske atmaz hemen doğuma alırdı bence..sıkma canını nolur illaki düşünceksin ama araştırıp o hikayeleri okuma;( ben 3-4 dolama olmadan sorun olmuyo diye duymuştum..ama paşamız çözücek eminim belli ki canı sıkılmış oyun aramış kendine bebişimiz.
Madem hasta bisey yapamayacak senin için daha zor olurdu zatenYA aslına bakarsan benim annem bana söyle dedi. Ay kızım geliyim de bişey yapacağımdan değil zaten hastayım ki öyle hasta değildir. . Merak ederim şimdi seni ondan bilmem ne .ben de yok gerek yok dedimm . 20 gün sonra biz geliriz zaten dedim
Belkide bu yüzden doktorum iğneden falan bahsetmedi canım haklısın. İnşallah gerek kalmaz yinede. Sanada çok geçmiş olsun tatlım. İnşallah zamanında hayırlısıyla gelsin yavruşun kucağınaCanim bildigim kadariyla igneyi 34.-36. Haftadan once dogma riski varsa yapiyorlar... cunku bebislerin cigeri 34 haftada en gec 36. Haftada gelismis oluyo, doktorum oyle dedi.... ama 34. Once kesinle gelme riski varsa yapilmali,cunku benim oyle bi riskim varbugun 31+0 olduk ve 32+4 de kontrolum var duruma gore o bi kac hafta icinde gelme riski varsa hemen yapilacak ama daha gider derse 34 haftayi bekleyip sonrasinda takip altinda devam etcek ,hayirlisi....
Ay evet yaa millet hep olumsuz yazınca benim moral çöktü artık bebisime daha iyi bakacağım sırt üstü yatardim onu da yapmam artık inşallah açılır teyzesiCanim int.den okuyup moralini bozma lütfen hep olumsuz şeyler yazıyor kimse güzel sonuçlanan hikayelerini paylaşmıyor sen olumlu olduğun sürece biseycikler olmaz Allahin izniyle sen yeterki dr ihmal etme raporunu da aldin soluna yat dinlen bak nasılda çözüyor küçük prens kordonunu
Canim çok sevindim güzel haberler almanıza maşallah beril kuzuyabak büyümüş kocaman olmuş annesi sen üzülme daha bi hafta sıkın disinizi sonra gelsin keyif yapma alışverişin dibine vurma zamani
Evet kime çekmiş böyleAnnesi birazcık rahat bi bebiş demekki fırlama yatopiğin en fırlaması işte napıcaksın sıkma canını artık tatlım için rahat edicekse doktorunla bir daha görüş canım en iyisi
Ayy tahmin edebiliyorum canım bizde eşimle dörtlü test sonuçlarını alınca öyleydik.buraya da ilk ayılıp bayılırkrn yazmıştım mesajımı neler demedilerki bizede belinde kafa kadar fıtıkla doğacak...ameliyata alınacak...fıtık alınsa bile 3 -7 yaşına kadar yaşar..ya da felçli doğar daha neler neler..ama inan hepsini unuttum aklımın ucundan dahi geçmiyor artık çünkü inanıyorum bebeğim sağlıklı allah izin verirse.Ağzından bal damlıyor dedikleri bu olsa gerek Allahımmmm
Canım inşallah dediğin gibi olur. Doktorumuz başımıza gelebilecek en kötü ihtimali söyledi ama Rabbim ne dediyse o olur. Bakma artık sakinleştiğime, başlarda bende çok ayılıp bayıldım
Ama artık işin teslimiyet ve dua kısmındayım. Saolsun eşim başından beri çok soğukkanlı davrandı bu konuda. Bide hani benim ikili test sonucumada defalarca bakıp irdeleyince doktorlar benimde içime kurt düşmüştü ya. Çünkü down sendormunda görülebiliyormuş bu böbrek büyümesi. Oda beni çok yıpratmıştı. Artık sabredip beklemek kaldı geriyeHani bunu burda söylemek doğrumu bilmem ama bu konuyla ilgili 2 adak adadı babası. İnşallah operasyona gerek kalmadan bu dertten kurtulur isek 2 kurban kesicez. Birde taa en başından kesmeye niyetlendiğimiz akika kurbanı vardı. Ettimi üç kurban
Hayırlısıyla niyetimiz sahih olur inşallah. Tüm yavrularımız sağlıkla sıhhatle mutlulukla gelir kucaklarımıza
Canım bu arada bişey sormak istiyorum. Bahsettiğin arkadaşınızın oğlunun böbrek değerleri max. kaç olmuştu. Bilgin varmı. Ve onlar adınada çok sevindim. Şükür operasyona gerek kalmadan kavuşmuşlar sağlıklarına
Vera demek :) çok mu çok severim ben bu ismi yaaateşekkür ederim canım. ne rahatladım bir bilsen. daha hiç bişi alamadım kuzuma ben. izne çıkalım hepsini tamamlicam.
bu arada ismimiz yine değişti. babamızdan beril de veto yedi. şimdi en son Ece Vera dedim. Buna sesini çıkarmadı şimdiye kadar. Artık buna da birşey derse carlicam ama haa. En çok içime sinen isim bu oldu bu olacak o kadar
Canım yorma kendini o kadar.kim ne derse desin.önemli olan senin ve bebeğin sağlığı.Dünnden beri mutfağı temizlemeye çalışıyorum ya bitmiyor bi turlu kızlar off çok yorucu gerçekten Kalkım yardıma gelin bana
Sen ver yine annesi eneji lazım onlaraAhh ahh bitanem annesi seviyo diye verdi enerjiyi, çerezleri oyna oyna olacağı buyaramaz yaaa daha 20 li haftalarda da aynı şeyi yapmıştı ahh ah çekeceğimiz varmış demek ben dayanamaz bi daha giderim olmadı veya hareketleri artık daha iyi takip ederim inşallah güzel sağlıklı geçer bu dönemlerimiz
Canım benim saol varol. Dualaşmak ne kıymetliiLorenaa canım hep okuyorum ama cepten girdiğim zamanlarda yazmaya fırsat bulamadım. inşallah bebişin saglıkla dogacak. dualarımız sizinle..
teşekkür ederim canım. ne rahatladım bir bilsen. daha hiç bişi alamadım kuzuma ben. izne çıkalım hepsini tamamlicam.
bu arada ismimiz yine değişti. babamızdan beril de veto yedi. şimdi en son Ece Vera dedim. Buna sesini çıkarmadı şimdiye kadar. Artık buna da birşey derse carlicam ama haa. En çok içime sinen isim bu oldu bu olacak o kadar
Afacan çınar.anne karnında başladı demekki yaramazlıklaraÇınarcık rahat durmamış kordonu boynuna dolamış yaaaizne ayriliyoz ve ntsde yiz şu an inşallah kordonu açar ilerde, doğum pozisyonu için konuşmak erken ama bebek ters durmuyor sıkıntı yok dedi doktorumuz 1713 gr olmuş oğluşum haftasiyla uyumlu şimdilik doktorum sola yat dedi ama daha iyi beslensin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?