2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaşlar bir geri dönüşüm grubunda buldum demir bileşiklere örülmüş bebek için çerçeveler çok hoşuma gitti sizlerede fikir olsun

Eklentiler

• FB_IMG_1457615221245.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 60
  • FB_IMG_1457615197306.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 60
  • FB_IMG_1457615143282.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 57
Her şeyin yolunda olmasına sevindim cnm kilo mühim değil sonra da alır nasıl olsa ama yatmaya devammış malesef sen de bol bol dinlenirsin

Dünnden beri mutfağı temizlemeye çalışıyorum ya bitmiyor bi turlu kızlar off çok yorucu gerçekten Kalkım yardıma gelin bana
Ah ah kelin ilacı olsaaaaaevi süpüresim var oyle dip köşe falan degil haa ama totoyu yerinden hiiiic kaldırasım yok canım. Sen de zorlama kendini amaaaannnnnn hamileyiz ayol biz

İki hafta sonraya verdi randevuyu ama ben kesin dayanamam giderim canım inşallah açar kordonu annesini üzmez
Canim gidersin arada bir icin rahat ederah Çınarcım benim ya o kadar hoplayıp zıplamaya karıştı tabi kablolar sen interneti okuma canim hep en kötü seyi yazıyorlar. Bi ara benim kolesterol yüksek çıkmıştı ya doktora sormadan bi internetten okuyayim dedim aman Allahim beni diri diri mezara gömuyordu orda yazanlar bebise bisey olacak diye aglamaktan mahvolmustum. Sonra doktorum tabiki de yuksek cikmasi lazim bebek nasıl yağ baglayacak dedi o gün netten arastirmayı bıraktım tatlım.
Sen doktorunu dinle sadece telaslanacak bir durum olsaydı gel 2 günde bir bakalım derdi bence. 2 hafta sonra gel demezdi

Üzülme canim erken bile gelse miniklerimiz kendini kurtaracak seviyeye geldi cok şükür. Inşallah minik prenses sana sürpriz yapip günü bekler

Inşallah canım benim baldan tatlı yavrularımız için degil kötü seyler konusmak aklımdan bile geçirmem benBen Mayıs bebişlerinin (nisanda dogmaları bisey degistirmiyor) güçlü ve sağlıklı olduklarına inanıyorum. 3-4 ay sonra hepimiz yavrularimizla sokaklarda gezip yazın tadını çıkarırken bugünlerimizi hatırlayıp amaan boş yere ne stres yapmisiz be diyeceğiz Allahın izniyle

Kızlar ben ailemin yanına geldim kızım gayet iyi 2000 kilo olmuş boyu 43 cm tek tek alıntı yapamadım çok teşekür ederim canlarım
Ohh cok şükür canım amaaannn kapıyı cekip geldin ya annenlerin yanına simdi rahatla tatlım hiiic düşünme olanları sakin sakin oğluşunla ilgilen kızını düşün

Doğru çok karşılaşıyorlardir doktorlar eminim belki ben evham yaptım benim kan degeri de ilaç kullanmama ragmen dusuk ve idrarda enfeksiyon da çıktı inşallah sağlıklı bitiririz bu hamileliği artik

Arkadaşlar bir geri dönüşüm grubunda buldum demir bileşiklere örülmüş bebek için çerçeveler çok hoşuma gitti sizlerede fikir olsun
Ayy burda böyle seyler paylasıp bana iş çıkariyor bu mayıs anneleri yaacanim cok guzelmis paylastigin icin tesekkurler ilk fırsatta denemem lazım

cananarya maşallah size annesi güzelce büyümüş bebişin sende keyfine bak artık bol bol eğlenmeye bakın canını sıktın yeterince .. Her şey yolunda daha ne olsun

İnşallah bitanem canım inşallah keyfi yerinde oynuyo neyseki bende rahatladim valla sayenizde

Vera demek :) çok mu çok severim ben bu ismi yaaa
Evet benim de acayip içime sindi.
Latince gerçek anlamına geliyor. Ayrıca dini isim takıntılı aile büyüklerim için de güzel çünkü takvanın bir üst boyutu demek. Doktorumuz bile beğendi ismi. Babanın şansı kalmadı

sağol şekerparem çok teşekkür ederim. valla aynen öyle oldu içtim suları bastım magnezyumu şükürler olsun.
senin bebişkonda kıracak inşallah şanssızlığını ve çok saglıklı dogacak minişimiz.
doktor iki kilo olmuş bu deyince bende çok şaşırdım eşim de sevindi ama belli etmiyor. maşallah de diyor
hepimize maşallah

Kızlar ben ailemin yanına geldim kızım gayet iyi 2000 kilo olmuş boyu 43 cm tek tek alıntı yapamadım çok teşekür ederim canlarım
oh şükürler olsun canım maşallah kızımız da büyümüş. annesi ile artık kafa dinlesinler çok sevindim ailenin yanında olmana. aklımız sendeydi.
canımsın. burdaki tüm kızlar çok seviyorum
hoca iyi desteklemiş ama hee Mira da harika bir isim, kadının fendi erkeği yenmiş yani babaya söz düşmez
açıkçası defneyi çok istemiştim beril çok değildi eh işteydi. ama defne fazla popüler bir isim. geçen birine kızınıza ne isim vereceksin deyince defne düşünüyorum demiştim. aa kiralık aşktaki defneden doğru dimi deyince tepem atmıştı. sanki dizilerde olmasa o ismi bilmicez ala alaa bu yorum üzerine çok sevdigim halde o isimden de sogudum babasına baskı yapmadım. ama Ece Vera son kararım inşallah. Taş koydurtmiyciiim
Kedibochi neyle besledin kızını maşallah annesi hadi bakalım az kaldı izninize de

kız valla bilmiyorum. bol bol dondurma yiyorum deli gibi. günde en az 2 yumurta bol peynir. gerisi öyle matah değil normal yiyorum yani. annesi duba gibi oldu ama kızımız da beslenmiş. oh boşuna değilmiş çok rahatladım.

az önce patrona telefonda söyledim. 17 si son diye. bi dk ya o kadar mıyakın diyo. dedim bebek önde gidiyo. 2 hafta kadar. ee doguma zaten 8 hafta var ben geç bile gideceğim. doktorum 1 haftadan çok müsade etmedi dedim. bozuldu ama ben de bozulmuştum hakkımı vermiceni söyleyince. umrumda değil naparlarsa yapsınlar

Canım işyeriyle anlaştım cikisimida issizligimide haklarimi alicam demistin sorun cikartmiycaklardi son anda çark mi ettiler eğer öyleyse bırak yüzüstü naparlarsa yapsınlar bu işverenlere yaranilmaz.

39 da gözüm yok ama 37-38 olsa fena olmazdı.ama yapacak birşey yok.hayırlısıyla ve sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Kordon dolanması yle ilgili deneyimleri okudum ama benim haftamda çok kötü şeyler yaşamış anneler yaa moralim çok bozuk şu an
benim bugünkü kontrolde kızımın boynuna 2 kere dolanmış kordonu.dr sorun olmaz dedi hareketli bebelerde oluyor böyle şeyler,düzelecektir dedi.herşeyin çözümü var merak etme diye de ekledi..sen de rahat ol hayırlısıyla birşey olmayacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…