- 31 Ağustos 2015
- 226
- 489
- 23
- 48
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.101
daha şuncacık şeyler oyuncak ediyor bizi.gelişimi 2 hafta önde olduğu için sorun olmaz belki ama genede tedirgin olduk...hayırlısı artık ne diyelim.maşallah baya önden gidiyormuş, 2 kilonun bile üstüne çıkmış pıtırcıkbence hiç kötü bi durumda değilsin :)
erken doğsa bile sorun olmaz diye düşünüyorum. Sen moralini yüksek tut. elinden geleni zaten yaparsın annesi, gerisi ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek kızına kalıyor.
Oyy oyy maşallah güzel günlerde giyinsin paşam
Kızlar Bugün Defne min kalbi için kontrole gittik. Tam bir buçuk saat sürdü muayene.
Asd yani kalpte delik var ve dr da bunu çok sorun etmedi. Zaten çoğunuzda biliyorsunuz bu şekilde hayatına devam edebilir sorunsuz bir şekilde. başka bir sıkıntı daha gördü ama ondan emin olamadı. O yüzden ptesi tekrar gidicez. o bile olsa onunda tedavisi var hiç endişelenmeyin dedi. İnanılmaz tatlı sevecen ve motive eden bir doktordu. Doğumdan hemen sonra veya 1-2 gün içerisinde mutlaka görmem gerekicek bebeğinizi dedi. eğer problem düzelmemişse en azından erken tanı olucak. Yani doğuma kadar düzelme ihtimali var.
benim güçlü kızım bunuda aşacak inanıyorum.
Rabbim dermansiz dert vermesin. Cani sagolsunda kucucuk bir operasyon geçirin dogunca tatlim. Bu günler de gecicek insallah. Kuzucuklarin gazini kakasini konusacagiz buralar da.Günaydın kızlar
Herkes iyidir inşallah. Bizim dün dr kontrolümüz vardı. Bende uzun uzun dualar etmiştim hatırlarsanız. Allahım yavruşumun böbrekleri küçülmüş, totosu büyümüş olsun inşallah diye
Ama sadece totosu büyümüş kısmı tutmuş sanırım
Böbrekteki genişleme 9,5 tan 11 mm olmuş malesef. Buda doğumun erkene alınıp, sonrasında bebeğin operasyon geçirmesi olasılığının nerdeyse kesinleştiğini gösteriyormuş. Bu değerlerden sonra büyüme durmuyor malesef dedi doktorum. Ama yinede bizi kötü şeylerin beklemediğini, hiççç ama hiçç üzülecek birşey olmadığını söyleyip durdu.
Gelişimine gelince, 29+1 de 1580 gr olmuş. Buda doktorumu epey sevindirdi. Erken almamız gerekirse bu ilerilik bizim için avantaj dedi.
Bizde artık kabullendik durumu. Daha soğukkanlıyız. Rabbim hayırlısını nasip eylesin. 36. Haftada alırlarsa 26 nisanda doğum olacak demek. Geri sayım başladı sanırım...
Hayırlısı inşallah
ben bebege hala isim bulamadim kizlarr kaynanamin adi olacak. ismini hic sormayin. =))))))basina bi isim ariyorummmm kesinlikleee duru kumsal isimlerine sicak bakiyorum sizce nasil varmi guzel guzel oneriler verecek olan
Çınarcık rahat durmamış kordonu boynuna dolamış yaaaizne ayriliyoz ve ntsde yiz şu an inşallah kordonu açar ilerde, doğum pozisyonu için konuşmak erken ama bebek ters durmuyor sıkıntı yok dedi doktorumuz 1713 gr olmuş oğluşum haftasiyla uyumlu şimdilik doktorum sola yat dedi ama daha iyi beslensin diye
Ya aslinda zamaninda gelsinler tabi ama inan bazen bende azciik erkenmi gelse diyorum . Osledimmm kizimi. Sağlıklı olsunlarda ne zaman gekirkerse geksinler . Erken dogsa bile memitolarla sismanlatirsin annesi üzülme.dr dan geldik kızlar.
düzensiz sancılarımız varmış.dr um düzenli olmadığı sürece panik yok dedi.fakat 36 yı bitirebilirsek iyi dedi.yani en fazla 3 haftamız var...magnezyumu her gün kullanıcaz.dinlen dedi.eğer sancılar düzenli gelirse hemen görüşücez yoksa 15 gün sonra bir daha.ama erken geleceği kesin dedi.offf neyse artık yapacak birşey yok.
bebişimiz boyu 35+4 ile uyumlu kilomuz 2260 gr.yani uzun boylu zayıf bir kız olacak dedi.durumlar böyle yani.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ki ben.
Oyyyy yaaa suna bak ayyy cok goresim var kuzumu nicsiz yaaa mincirmak istiyorumAy bunu paylaşmazsam çatlardımBizim bebitolar da böyle sırıtarak gelsin yaaaa
Eki Görüntüle 1792625
İnşallah canım benim yaaa acsinlar yaramazlar kordonubenim bugünkü kontrolde kızımın boynuna 2 kere dolanmış kordonu.dr sorun olmaz dedi hareketli bebelerde oluyor böyle şeyler,düzelecektir dedi.herşeyin çözümü var merak etme diye de ekledi..sen de rahat ol hayırlısıyla birşey olmayacak inşallah..
Aynen tetikteyim hep oynuyo mu diyeCanim bende inaniyorum gercekten tum kalbimle. Bebişin dogacak ve her sorunun ustesinden kendiliginden gelecek . Gobek adinida zeyna koyacagiz o zaman tamammi.
Rabbim dermansiz dert vermesin. Cani sagolsunda kucucuk bir operasyon geçirin dogunca tatlim. Bu günler de gecicek insallah. Kuzucuklarin gazini kakasini konusacagiz buralar da.
Duru da kumsalda cok guzel bence.
Ozellikle kumsali cok begenirim. Iyyyy kaynana ismimi ... kabusa bakk
Canim ya hareketlerini iyi takip.et panik yapma sakin. Minnoş cok hareketli demekki . Hareketlerinde sorun yoksa dert edinme hic. Surda azicik kaldi sabredio hep tetikte olacagiz. Simdi sen kordon dolandigini bildigin icin bahsedilen riskli durumlari yasamassin merak etme. En ufak sorunda dr gideceğin icin minigin saglam ellerde.
Ya aslinda zamaninda gelsinler tabi ama inan bazen bende azciik erkenmi gelse diyorum . Osledimmm kizimi. Sağlıklı olsunlarda ne zaman gekirkerse geksinler . Erken dogsa bile memitolarla sismanlatirsin annesi üzülme.
Oyyyy yaaa suna bak ayyy cok goresim var kuzumu nicsiz yaaa mincirmak istiyorum
Ben atıyorum canım patatesli. Bir şeycikler olmuyor.Kızlar gene bi soru sorucam ama yufka sarıp aticam dolaba ama haslanmis patatesli yapsam bozulur mu sigara boregi tarzinda bilemedim ya hakkınızı helal edin hiç atmadim böyle dolaba kimsenin canı cekmez diye düşündüm de yazdım geçti ya o zamanlarımiz
Canım benim ya sağol gerçektenBen atıyorum canım patatesli. Bir şeycikler olmuyor.
İstersen iş yerinde başlasın doğum ve sende ebesi ol deseydinEvet benim de acayip içime sindi.
Latince gerçek anlamına geliyor. Ayrıca dini isim takıntılı aile büyüklerim için de güzel çünkü takvanın bir üst boyutu demek. Doktorumuz bile beğendi ismi. Babanın şansı kalmadı
sağol şekerparem çok teşekkür ederim. valla aynen öyle oldu içtim suları bastım magnezyumu şükürler olsun.
senin bebişkonda kıracak inşallah şanssızlığını ve çok saglıklı dogacak minişimiz.
doktor iki kilo olmuş bu deyince bende çok şaşırdım eşim de sevindi ama belli etmiyor. maşallah de diyor
hepimize maşallah
oh şükürler olsun canım maşallah kızımız da büyümüş. annesi ile artık kafa dinlesinler çok sevindim ailenin yanında olmana. aklımız sendeydi.
canımsın. burdaki tüm kızlar çok seviyorum
hoca iyi desteklemiş ama heeMira da harika bir isim, kadının fendi erkeği yenmiş yani babaya söz düşmez
açıkçası defneyi çok istemiştim beril çok değildi eh işteydi. ama defne fazla popüler bir isim. geçen birine kızınıza ne isim vereceksin deyince defne düşünüyorum demiştim. aa kiralık aşktaki defneden doğru dimi deyince tepem atmıştı.sanki dizilerde olmasa o ismi bilmicez ala alaa bu yorum üzerine çok sevdigim halde o isimden de sogudum babasına baskı yapmadım. ama Ece Vera son kararım inşallah. Taş koydurtmiyciiim
kız valla bilmiyorum. bol bol dondurma yiyorum deli gibi. günde en az 2 yumurta bol peynir. gerisi öyle matah değil normal yiyorum yani. annesi duba gibi oldu ama kızımız da beslenmiş. oh boşuna değilmiş çok rahatladım.
az önce patrona telefonda söyledim. 17 si son diye. bi dk ya o kadar mıyakın diyo. dedim bebek önde gidiyo. 2 hafta kadar. ee doguma zaten 8 hafta var ben geç bile gideceğim. doktorum 1 haftadan çok müsade etmedi dedim. bozuldu ama ben de bozulmuştum hakkımı vermiceni söyleyince. umrumda değil naparlarsa yapsınlar
Bu rengi de çok hoşmuş canlı canlı tavsiyem çok dusuk isida yıka annesi benim çok çok az bi etkilendiAyy kizlar pijamam geldi benimde ama sabahligin belindeki ipi gelmedi ya( ama mali gercekten fiyatina gore iyi tavsiye ederim )
Banada banadaben Eren ismini istiyom ama esimle daha anlasamadik, pek soylemesede kp ismini koymak istiyo dogrusu onuda ben istemiyom pek guzel bisey degil Mehmet Emin,
Bana yardimci olsaniz
Merhaba kızlar. Ben haziran annesiyim. 25. Hafta şeker yüklememi yaptırdım 50 lik açlık 87 , 1 saat sonra 169 çıktı. Doktorum endokrinolojiye yönlendirdi ve kendin evde ölçüm yap dedi. Endekrinoloji şart mı dahiliye olmuyor mu. Bir de bu ölçümler ne zaman ne sıklıkla yapılıyor. Yardım ederseniz bilgi verirseniz çok sevinirim.
Tmm cnm dusuk isida yikarim aslinda ariycaktimda vazgectim yarin ararim ama rengi benimde hosuma gittiBu rengi de çok hoşmuş canlı canlı tavsiyem çok dusuk isida yıka annesi benim çok çok az bi etkilendimusteri hizmetleri nosu varsa ara şöyle tatlım ama olmadı.. İnşallah hayırlısıyla giymek nasip olur
geldim canım geldim.
idrarda protein izi yok artık, çok şükür.
bol su içmem ve düzenli magnezyum alımım durum düzeltmiş. tansiyonum da normal. doktor pre eklamsi çok tehlikeli takip etmemiz lazımdı dedi. ettik ve şükür temiz.
bebişimin de maşallahı var. 2000 gr olmuş, geçen hafta 1627 idi. bu gidişle gününü doldurmayacak bu kız maşallahı var dedi. 2 hafta önden gidiyor. aldığım kilolar boşuna değilmiş çok şükür içim rahatladı..
daha dönmedi mi peki dedim döner daha zamanı var dedi. kızım hala ters. zilli
raporu da sordum, işe devam etmiceksen hemen bugün verelim dedi. bu hafta olmaz dr hanım dedim. cidden öyle. herkes fuarda. bugün bırakıp gidemezdim.
tamam o zaman haftaya perşembe gel. 17 sinden itibaren başlatalım çünkü önde gidiyorsunuz. artık kendinizi yormamanız lazım dedi.
haftaya perşembe son. oleyyy
Kızımla yan gelip yatçiiz
Kızlar ben ailemin yanına geldim kızım gayet iyi 2000 kilo olmuş boyu 43 cm tek tek alıntı yapamadım çok teşekür ederim canlarım
Arkadaşlar bir geri dönüşüm grubunda buldum demir bileşiklere örülmüş bebek için çerçeveler çok hoşuma gitti sizlerede fikir olsun
Ayy kizlar pijamam geldi benimde ama sabahligin belindeki ipi gelmedi ya( ama mali gercekten fiyatina gore iyi tavsiye ederim )
Kızlar bizde kapı süsümüzü ve bebek şekerimizi hallettik.@mgul tatlım pijamamızda geldi gerçekten çok güzelmiş saol canım benim.bi tek keçeden taç yaptırcam o kaldı.ikiside çok içime sindi.eşimde çok beğendi hepsini.Eki Görüntüle 1792687 Eki Görüntüle 1792689
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?