2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
daha şuncacık şeyler oyuncak ediyor bizi.gelişimi 2 hafta önde olduğu için sorun olmaz belki ama genede tedirgin olduk...hayırlısı artık ne diyelim.

Kızlar gene bi soru sorucam ama yufka sarıp aticam dolaba ama haslanmis patatesli yapsam bozulur mu sigara boregi tarzinda bilemedim ya hakkınızı helal edin hiç atmadim böyle dolaba kimsenin canı cekmez diye düşündüm de yazdım geçti ya o zamanlarımiz

Selamlar kızlar yine kayıplardaydım.. Kv 3gün önce ameliyat oldu pek ameliyatta sayılmaz ya İdrar yollarında sorunu var botoks yaptırıyor sürekli.. Ama ona kalsa doğum gibi acı çekti hastaneyi inletti.. Koca kadın rezil etti kendini.. Beni de bu halimle strese soktu hastanede.. Şimdi gayet iyi gülüyo konuşuyo geziyo Neyse dedikodumu yaptığıma görekızımın kıyafetlerini yıkadık ütüledik yerleştirdik bugün de annemle çarşıya gittik annemin bohçasını ayarladık hafttaya da o bohçasını getirecek.. Bizden haberler böyle sizler de iyisinizdir inşallah hepinizi öpüyorm

@Sherrysherrylady söylemeden edemicem, Vera aynı zamanda Rusçada güven-bağlılık anlamına geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam (çok emin olmamakla birlikte bir de) özgür anlamına gelen bir kız ismi.

Canim bende inaniyorum gercekten tum kalbimle. Bebişin dogacak ve her sorunun ustesinden kendiliginden gelecek . Gobek adinida zeyna koyacagiz o zaman tamammi.

Rabbim dermansiz dert vermesin. Cani sagolsunda kucucuk bir operasyon geçirin dogunca tatlim. Bu günler de gecicek insallah. Kuzucuklarin gazini kakasini konusacagiz buralar da.

ben bebege hala isim bulamadim kizlarr kaynanamin adi olacak. ismini hic sormayin. =))))))basina bi isim ariyorummmm kesinlikleee duru kumsal isimlerine sicak bakiyorum sizce nasil varmi guzel guzel oneriler verecek olan

Duru da kumsalda cok guzel bence.

Ozellikle kumsali cok begenirim. Iyyyy kaynana ismimi ... kabusa bakk

Canim ya hareketlerini iyi takip.et panik yapma sakin. Minnoş cok hareketli demekki . Hareketlerinde sorun yoksa dert edinme hic. Surda azicik kaldi sabredio hep tetikte olacagiz. Simdi sen kordon dolandigini bildigin icin bahsedilen riskli durumlari yasamassin merak etme. En ufak sorunda dr gideceğin icin minigin saglam ellerde.

Ya aslinda zamaninda gelsinler tabi ama inan bazen bende azciik erkenmi gelse diyorum . Osledimmm kizimi. Sağlıklı olsunlarda ne zaman gekirkerse geksinler . Erken dogsa bile memitolarla sismanlatirsin annesi üzülme.

Ay bunu paylaşmazsam çatlardım Bizim bebitolar da böyle sırıtarak gelsin yaaaa
Eki Görüntüle 1792625
Oyyyy yaaa suna bak ayyy cok goresim var kuzumu nicsiz yaaa mincirmak istiyorum

İnşallah canım benim yaaa acsinlar yaramazlar kordonu zaman azaldıkça sıkılıp ne yapacaklarını şasiriyorlar içerde inşallah sağlıklı olsunlar da tatlım

Aynen tetikteyim hep oynuyo mu diye teşekkürler tatlım inşallah sıkıntı yaratmayacak bu durum.. Sığamadı plesantaya bi teyzesi

Ben atıyorum canım patatesli. Bir şeycikler olmuyor.

İstersen iş yerinde başlasın doğum ve sende ebesi ol deseydin bizimki de haftayı kapat dedi mudur bugün eline verdim izin belgesini çıktım havalı havali bu bizim en doğal hakkımız kendileri de dogursa böyle düşüncesiz olabilir lermiydi acaba tatlım bende çok severim dondurma öbür türlü aynı şeyleri yiyoz ama ben omlet yapıyorum sanırım haşlanmış daha iyi

Lorenaa cim tahlillerimizde iyi değil enfeksiyon var, kan degeri dusuk ... İnşallah sağlıklı dogsun da az kaldı iyi bakacak annesi

Ayy kizlar pijamam geldi benimde ama sabahligin belindeki ipi gelmedi ya ( ama mali gercekten fiyatina gore iyi tavsiye ederim )

Eklentiler

• 2016-03-10 18.51.09.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 141
  • 2016-03-10 18.54.47.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 152
  • 2016-03-10 18.55.10.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 146
  • Screenshot_2016-03-10-18-35-51.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 143
Ayy kizlar pijamam geldi benimde ama sabahligin belindeki ipi gelmedi ya ( ama mali gercekten fiyatina gore iyi tavsiye ederim )
Bu rengi de çok hoşmuş canlı canlı tavsiyem çok dusuk isida yıka annesi benim çok çok az bi etkilendi musteri hizmetleri nosu varsa ara şöyle tatlım ama olmadı.. İnşallah hayırlısıyla giymek nasip olur

Merhaba kızlar. Ben haziran annesiyim. 25. Hafta şeker yüklememi yaptırdım 50 lik açlık 87 , 1 saat sonra 169 çıktı. Doktorum endokrinolojiye yönlendirdi ve kendin evde ölçüm yap dedi. Endekrinoloji şart mı dahiliye olmuyor mu. Bir de bu ölçümler ne zaman ne sıklıkla yapılıyor. Yardım ederseniz bilgi verirseniz çok sevinirim.

Dahiliye olur canım ben dahiliye ye gidiyorum, benimde biraz yüksek çıktı suan diyetteyim

Tmm cnm dusuk isida yikarim aslinda ariycaktimda vazgectim yarin ararim ama rengi benimde hosuma gitti )amin insallah cnm hepimiz sag salim alalim bebislerimizi kucaklarimiza )

Ohhh ohhh maşallah annesi hersey atlatilmis guzelce kilolarda alinmis uzerine isimde belli olmus gibi sirada izin ve alisveris kalmis

Kızlar ben ailemin yanına geldim kızım gayet iyi 2000 kilo olmuş boyu 43 cm tek tek alıntı yapamadım çok teşekür ederim canlarım

Ohh bir maşallahda size canim bebisin ne guzel kilo almis öyle annenlerin yanina gitmis olmanada sevindim az rahat gecir kalan zamanlarini

Arkadaşlar bir geri dönüşüm grubunda buldum demir bileşiklere örülmüş bebek için çerçeveler çok hoşuma gitti sizlerede fikir olsun

Çok guzellermis canim yapabilenler icin gercekten

Pek güzel olmus canim güle güle giy

Çok guzeller canim bunlarda saglikla kullanin ve dagitin inşallah bugun civilde bende gordum hastanedeki kapi icin alsam mi acaba hastane kendisi suslermi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…