2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Patatesli hiç atmadim ama peynirli cokelek li çok sardim koydum bişey olcagini sanmiyorum

Kızlar dün sağlık ocağı çağırmıştı beni, iki kontrol arası 4 kg almışım. Hemşire çok almışsın dedi.
Pilav, ekmek gibi yiyeceklerin bebeğe yaramadığını anca bize kilo yaptığını söyledi -gerçi biliyordum-
Son aylarda et, balığa ağırlık verilmesi gerektiğini ve bakliyatın da faydalı olacağını söyledi.

Gün içinde öğünler arasında karnımız acıkınca birkaç öneri
-Kepekli ekmeğe yağsız tost
-Bir kase yoğurt yanında ceviz ya da badem
-Bir bardak süt yanında muz

Yap canim bisey olmaz

Gecmis olsun canım aman boşver yaa ben ne yalandan ayılmalar bayilmalar gördüm oh oh İncimizin kiyafetleri mis gibi koktu diyorsun Allah yavrunun kokusunu da icine cekmeyi nasip etsin

Oyyyy yaaa suna bak ayyy cok goresim var kuzumu nicsiz yaaa mincirmak istiyorum
Ayy dimi canim yaa bazen benim de ayaklarını tutup dışarı çıkarıp ısırasım geliyor

Ayy kizlar pijamam geldi benimde ama sabahligin belindeki ipi gelmedi ya ( ama mali gercekten fiyatina gore iyi tavsiye ederim )
Canim güle güle giy cok güzel olmuşeger kuşağı gelmezse kırmızı bir kurdele de işini görür

Oh oh pek güzeller canım Allah sağlıkla dagitmayi nasip etsin

Hanımlar eşiniz kulağını karnınıza dayayınca bebeğin kalp atışlarını dutabiliyor mu? Eşim az önce bebeğin kalp atışlarını duyuyorum dedi ve duyduğu ritimde bana vurmaya başladı ne benim kalbim o kadar hızlı ne bebek öyle hızlı hareket ediyor gerçekten kalp atışlarını duyması mümkün mü?

Hıçkırık olabilir mi canim? Benim eşim hıçkırıkları duyuyor

Bugun bizim kontrolumuz vardi
Mahsallhimiz var teysozlar
1920 gram olmuşuz. 41 cmde boyumuz
Fıldır fıldır dönüyordu gözler. Tombisde yanaklar dogsunlar artik yaaa
Maşallah canım benim evet zaman azaldıkça sabır da bitiyo insan gelsin de kokusunu içine çekim diyo
Teyzesi yesin onu

İyi akşamlar tatlı hamişler bal yanaklı yavrular.nasılsınız maşallah bizim kuzucuklarimıza nazar değmesin hepimizin iyi gidiyor tontiş olacaklar.ne güzel bende çok özledim oğluşumu çarsamba randevum var.inşallah iki haftada bire düşer kontrollerde.kontrolden sonra kıyafetleri yıkayayım artık bende.

Bugun bizim kontrolumuz vardi
Mahsallhimiz var teysozlar
1920 gram olmuşuz. 41 cmde boyumuz
Fıldır fıldır dönüyordu gözler. Tombisde yanaklar dogsunlar artik yaaa

Maşallah ona annesi insan gelseler de sevsek diyor amaa daha erken dursunlar azcık daha

Bence duyamaz o sizin kalp atışlarınız olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…