- 7 Ocak 2014
- 3.157
- 4.450
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.121
Kızlar gene bi soru sorucam ama yufka sarıp aticam dolaba ama haslanmis patatesli yapsam bozulur mu sigara boregi tarzinda bilemedim ya hakkınızı helal edin hiç atmadim böyle dolaba kimsenin canı cekmez diye düşündüm de yazdım geçti ya o zamanlarımiz
Yok canım temizlik de yemek için attım hazır fazla almışken odaları değiştiricem de o zaman birileri gelicek hazır dursun yoksa erkeneryesil cnm bence acele etme doğum için koyuyorsun sanırım. Şu an çok erken diye düşünüyorum. Ne kadar geç koyarsak o kadar iyi
Yok tatlım ben yapmadım bende nerde o beceriI iremerve1990 canım güle güle giyin inşallah bebişin kucagindave harika yapmissin kapı susu magneti yaaa bayıldım becerikli anne
Cnm hangi beden aldin bende alicam da bedene karar veremedimAyy kizlar pijamam geldi benimde ama sabahligin belindeki ipi gelmedi ya( ama mali gercekten fiyatina gore iyi tavsiye ederim )
Yap canim bisey olmazKızlar gene bi soru sorucam ama yufka sarıp aticam dolaba ama haslanmis patatesli yapsam bozulur mu sigara boregi tarzinda bilemedim ya hakkınızı helal edin hiç atmadim böyle dolaba kimsenin canı cekmez diye düşündüm de yazdım geçti ya o zamanlarımiz
Gecmis olsun canım aman boşver yaa ben ne yalandan ayılmalar bayilmalar gördümSelamlar kızlar yine kayıplardaydım.. Kv 3gün önce ameliyat oldu pek ameliyatta sayılmaz yaİdrar yollarında sorunu var botoks yaptırıyor sürekli.. Ama ona kalsa doğum gibi acı çekti hastaneyi inletti.. Koca kadın rezil etti kendini.. Beni de bu halimle strese soktu hastanede.. Şimdi gayet iyi gülüyo konuşuyo geziyo Neyse dedikodumu yaptığıma göre kızımın kıyafetlerini yıkadık ütüledik yerleştirdik bugün de annemle çarşıya gittik annemin bohçasını ayarladık hafttaya da o bohçasını getirecek.. Bizden haberler böyle sizler de iyisinizdir inşallah hepinizi öpüyorm
Ayy dimi canim yaa bazen benim de ayaklarını tutup dışarı çıkarıp ısırasım geliyorOyyyy yaaa suna bak ayyy cok goresim var kuzumu nicsiz yaaa mincirmak istiyorum
Canim güle güle giy cok güzel olmuşAyy kizlar pijamam geldi benimde ama sabahligin belindeki ipi gelmedi ya( ama mali gercekten fiyatina gore iyi tavsiye ederim )
Oh oh pek güzeller canım Allah sağlıkla dagitmayi nasip etsinKızlar bizde kapı süsümüzü ve bebek şekerimizi hallettik.@mgul tatlım pijamamızda geldi gerçekten çok güzelmiş saol canım benim.bi tek keçeden taç yaptırcam o kaldı.ikiside çok içime sindi.eşimde çok beğendi hepsini.Eki Görüntüle 1792687 Eki Görüntüle 1792689
Oyyy teyzesi yesin onun tontiş yanaklarınıBugun bizim kontrolumuz vardi
Mahsallhimiz var teysozlar
1920 gram olmuşuz. 41 cmde boyumuz
Fıldır fıldır dönüyordu gözler. Tombisde yanaklardogsunlar artik yaaa
Hıçkırık olabilir mi canim? Benim eşim hıçkırıkları duyuyorHanımlar eşiniz kulağını karnınıza dayayınca bebeğin kalp atışlarını dutabiliyor mu? Eşim az önce bebeğin kalp atışlarını duyuyorum dedi ve duyduğu ritimde bana vurmaya başladı ne benim kalbim o kadar hızlı ne bebek öyle hızlı hareket ediyor gerçekten kalp atışlarını duyması mümkün mü?
Maşallah canım benim evet zaman azaldıkça sabır da bitiyo insan gelsin de kokusunu içine çekim diyoBugun bizim kontrolumuz vardi
Hıçkırık olabilir mi canim? Benim eşim hıçkırıkları duyuyor
Çok begndim canım rengi de çok güzel olmuşAyy kizlar pijamam geldi benimde ama sabahligin belindeki ipi gelmedi ya( ama mali gercekten fiyatina gore iyi tavsiye ederim )
Çok güzel olmuş canım benim hepsi uyumlu da birbirineKızlar bizde kapı süsümüzü ve bebek şekerimizi hallettik.@mgul tatlım pijamamızda geldi gerçekten çok güzelmiş saol canım benim.bi tek keçeden taç yaptırcam o kaldı.ikiside çok içime sindi.eşimde çok beğendi hepsini.Eki Görüntüle 1792687 Eki Görüntüle 1792689
Aynen nasıl da uyumlular bende keçeden yaptın sandımYok tatlım ben yapmadım bende nerde o becerikapı süsünü ankaradan aldım.bebek şekerinide internetten getirttim.şansıma uydu birbirine.
Bugun bizim kontrolumuz vardi
Hanımlar eşiniz kulağını karnınıza dayayınca bebeğin kalp atışlarını dutabiliyor mu? Eşim az önce bebeğin kalp atışlarını duyuyorum dedi ve duyduğu ritimde bana vurmaya başladı ne benim kalbim o kadar hızlı ne bebek öyle hızlı hareket ediyor gerçekten kalp atışlarını duyması mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?