2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ya kızlar durup dururken beni bi sıtma tuttu.baş ağrım ve burun tıkanıklığım dewam ediyor.ateşlenmem inş.çok korkuyorum ya

Ya kızlar durup dururken beni bi sıtma tuttu.baş ağrım ve burun tıkanıklığım dewam ediyor.ateşlenmem inş.çok korkuyorum ya
Canım ateşine dikkat et minoset direkt dusuruyo ateşi ben amniyosentezde ateslendim içtim direkt düştü zor ama elini yüzünü yıka biraz ılık suyla soğuğa yakın olsun gecmis olsun yeniden canım

Canım işyeriyle anlaştım cikisimida issizligimide haklarimi alicam demistin sorun cikartmiycaklardi son anda çark mi ettiler eğer öyleyse bırak yüzüstü naparlarsa yapsınlar bu işverenlere yaranilmaz.
Yok.canim gecen seneden bana soz verdigi 3.kurusluk satis primimi gecen yil.odemedi.bu.senede.kur.farkindan.zarar ettik bilmem ne.deyip.iptal etti. Oysaki ben.gitmeden.tum isleri.hallederim diye cirpiniyordum. Farkettim.ki degmez mis? Bende.diyorum ki ne.halleri.varsa görsünler Evleneli 1 yili doldurmadigim icin kidem tazminatı hakkim zaten vardi..tek fark issizlikte alabilmem icin benim cikmam degil onlarin cikarmasi.gerekiyor du. Raporum bitince 1.aylik kadar iznim.var onu.kullanip cikisimi.vermelerini istemistim. Anlastik bu konuda. sonrada evde.kizima bakarım bir.süre dedim.6.5 yıllık emegim var.boru degil yani.

Kedibochi söylemeden edemicem, Vera aynı zamanda Rusçada güven-bağlılık anlamına geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam (çok emin olmamakla birlikte bir de) özgür anlamına gelen bir kız ismi.
evet canim ruscada da anlamı var. Ayrica dunyada yaygın bır kadın ismi. Ece nin.yanında bır de global bir ismi olsun istedim kizimin. Bir tasla.bir kac kus.vuruyor bu.isim ve.kulaga da.hos.geliyor.dedim

evet canim ruscada da anlamı var. Ayrica dunyada yaygın bır kadın ismi. Ece nin.yanında bır de global bir ismi olsun istedim kizimin. Bir tasla.bir kac kus.vuruyor bu.isim ve.kulaga da.hos.geliyor.dedim
Kristin Hannah'ın çok sevdiğim Kış Bahçesi romanındaki Rus asıllı baş kahramandı Vera
Artık bizde de yaygınlaşmaya başladı bu isim, kulağa hoş geliyor

Kızlar lohusa tacı ve terliği ve bebek bandanasi takim +60 tane anahtarlık (bebek sekeri yerine daha kalici olur diye dusundum ) + kapi susu totalde 150 tl istiyorlar sizce nasil fiyat ? Anahtarlik tullu ve etiketli olacak.

Bilemedim ki ben de. Bugün ilk defa karnımda sol altta ağrı var. Daha önce hiç olmamıştı. Eşim de böyle deyince acaba herşey normal mi diye endişelendim.
Ağrı icin kesin bisey diyemem ama senin haftalarinda artik bebekler rahme baskı yapmaya basladigi icin ağrı oluyor bence endiselenecek bir durum yoktur ama icine sinmiyorsa doktorunabi danis canim

Oy oy senin oğluş da tontiş olmuştur simdi annesiaz kalmış göreceksin minişi

Canım gecmiş olsun sürekli ateşini kontrol et eğer kötü olursan acile git inşallah hemen gecer ya

Ay ay püsküllerini sevsinler onun nasıl da yakışır prensesimize candanotecann ın ellerine sağlık canım pek güzel olmuş

balliceviz bitanem instegram da lohusa.terlikleri sayfasına bakmani tavsiye ederim eğer baya baya suslu ve anahtarlık çok güzelse fiyat iyi ama şekerciniz sitesinde de de dağıtılacak hediyelikler veya kazanabil sitesinde ki hediyeliklere de bak tatlım öyle karar ver

Kordon dolanması yle ilgili deneyimleri okudum ama benim haftamda çok kötü şeyler yaşamış anneler yaa moralim çok bozuk şu an
Ay canim lutfen netteki herseyi okuyup takilma bazen bilgi kirliligi. Bende cok yaptim o yanlisi.gece yatmayip biseyler okutyp arastiriyodum. Esim'kizdi en son vazgecrim bende okumaktan. Hic merak rtme daha vakit var kordon kac kerr cikar boynundan

Bana fiyatı iyi gibi geldi canım ürünler nasıl?
Ya sorun var galiba yukleyemedim canim bi arkadasin ablasi yapicak instagramda da sayfalari var ben begendim ama fiyatlara baktigimda simdi lohusa takimina bile sadece diger sayfalar 70tl falan demisler azicik daha pazarlik yapayim ben ama sunnettir nede olsa

Ay canim lutfen netteki herseyi okuyup takilma bazen bilgi kirliligi. Bende cok yaptim o yanlisi.gece yatmayip biseyler okutyp arastiriyodum. Esim'kizdi en son vazgecrim bende okumaktan. Hic merak rtme daha vakit var kordon kac kerr cikar boynundan
İnşallah canım bu ikidir yapiyo bunu yaramaz yaaa sığamadı plesenta ya.. Hakikaten netten cok okumamak doktora guvenmek en iyisi .. Tatlım anakucagi bel desteğini sen mi almak istiyodun

Tamam canim yaptirayim o zaman urunler de hosuma gitti zaten cok dusunmeye irdelemeye gerek
Canım ben internetten çok alışveriş yapmadığım için çok tavsiyede bulunamıyorum o yüzden bana gayet uygun geldi.hoşunada gitmiş madem.prensesle güzel günlerde kullanın güzel anne

dahiliyede olabilir ama insuline falan gerek.gorukurse endikrin daha iyi takip ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…