- 23 Ekim 2015
- 1.199
- 1.216
- 48
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.161
Canım benim bencede hiç internete bakma! Ben artık psikolojik olarak dibe vurmuştum okumaktan.doktora bile inanmıyordum.kapı kapı doktor gezdim bu kış.internet doğru doktor yanliş.tövbe ya! eşim dahil herkes bıktı artık.ben bile kendimden bıkmiştım.çok görülen bi durum bu canım çıkartır onu boynundan akıllı miniğim.şallah canım bu ikidir yapiyo bunu yaramaz yaaasığamadı plesenta ya.. Hakikaten netten cok okumamak doktora guvenmek en iyisi .. Tatlım anakucagi bel desteğini sen mi almak istiyodun
Fiyat olarak da iyi bak kapı susunun dahil olduğunu sonra farkettimPamukprncess ya canim ben netten alalim diyorum esim herseyi netten almasina ragmen kizinin hediyeliklerini gormeden ellemeden alamazmis pinpirikligi tuttu o yuzden tanidik ya bunlardan alayim bari dedim
Berenebru sagol canim benim insallah cok tesekkurler
Çok haklisin ahhh biz pimpirikli annelerCanım benim bencede hiç internete bakma! Ben artık psikolojik olarak dibe vurmuştum okumaktan.doktora bile inanmıyordum.kapı kapı doktor gezdim bu kış.internet doğru doktor yanliş.tövbe ya! eşim dahil herkes bıktı artık.ben bile kendimden bıkmiştım.çok görülen bi durum bu canım çıkartır onu boynundan akıllı miniğim.
benim oğlanı göndereyim sana çok güzel mutfak temizliği yaparDünnden beri mutfağı temizlemeye çalışıyorum ya bitmiyor bi turlu kızlar off çok yorucu gerçekten Kalkım yardıma gelin bana
Aminn canımmneff1316 canim cok sevindim iyi haberler almana. Insallah sorunsuz saglikla gelir Defne ve diger bebekler. Allah dermansiz dert vermesin cnm
canım kilosu gayet iyi. gelişimide iyi belliki hiç üzülme sevin bencedr dan geldik kızlar.
düzensiz sancılarımız varmış.dr um düzenli olmadığı sürece panik yok dedi.fakat 36 yı bitirebilirsek iyi dedi.yani en fazla 3 haftamız var...magnezyumu her gün kullanıcaz.dinlen dedi.eğer sancılar düzenli gelirse hemen görüşücez yoksa 15 gün sonra bir daha.ama erken geleceği kesin dedi.offf neyse artık yapacak birşey yok.
bebişimiz boyu 35+4 ile uyumlu kilomuz 2260 gr.yani uzun boylu zayıf bir kız olacak dedi.durumlar böyle yani.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ki ben.
Kızlar lohusa tacı ve terliği ve bebek bandanasi takim +60 tane anahtarlık (bebek sekeri yerine daha kalici olur diye dusundum ) + kapi susu totalde 150 tl istiyorlar sizce nasil fiyat ? Anahtarlik tullu ve etiketli olacak.
Ay ay püsküllerini sevsinler onun nasıl da yakışır prensesimizecandanotecann ın ellerine sağlık canım pek güzel olmuş
Aman allahım yaaa çok güzel, çok şekercandanotecann bitanem ellerine sağlık maşallah becerikli hatun gule güle kullanın tatlmm
Allah insallah defnecikle ilgili tüm skntlarini gidersin canim seninde bu gücüne zaval vermesin insKızlar Bugün Defne min kalbi için kontrole gittik. Tam bir buçuk saat sürdü muayene.
Asd yani kalpte delik var ve dr da bunu çok sorun etmedi. Zaten çoğunuzda biliyorsunuz bu şekilde hayatına devam edebilir sorunsuz bir şekilde. başka bir sıkıntı daha gördü ama ondan emin olamadı. O yüzden ptesi tekrar gidicez. o bile olsa onunda tedavisi var hiç endişelenmeyin dedi. İnanılmaz tatlı sevecen ve motive eden bir doktordu. Doğumdan hemen sonra veya 1-2 gün içerisinde mutlaka görmem gerekicek bebeğinizi dedi. eğer problem düzelmemişse en azından erken tanı olucak. Yani doğuma kadar düzelme ihtimali var.
benim güçlü kızım bunuda aşacak inanıyorum.
Kızlarrr bakıncandanotecann teyzemiz kızıma neler ördü bayıldım resmen ellerine sağlık tekrar şekerim gerçekten nicki gibi çok candan kendisi
Eki Görüntüle 1792773 Eki Görüntüle 1792774
Bitirirsiniz insallah allaha tevekkul et bu arada canım masallah senin bebegin kac haftalikdr dan geldik kızlar.
düzensiz sancılarımız varmış.dr um düzenli olmadığı sürece panik yok dedi.fakat 36 yı bitirebilirsek iyi dedi.yani en fazla 3 haftamız var...magnezyumu her gün kullanıcaz.dinlen dedi.eğer sancılar düzenli gelirse hemen görüşücez yoksa 15 gün sonra bir daha.ama erken geleceği kesin dedi.offf neyse artık yapacak birşey yok.
bebişimiz boyu 35+4 ile uyumlu kilomuz 2260 gr.yani uzun boylu zayıf bir kız olacak dedi.durumlar böyle yani.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ki ben.
Masallah bebisine canm...benimde idrarda protein ve enfeksiyon vardi gecmedi senin ne guzel gecmis masaalah diyimde nazar degmesingeldim canım geldim.
idrarda protein izi yok artık, çok şükür.
bol su içmem ve düzenli magnezyum alımım durum düzeltmiş. tansiyonum da normal. doktor pre eklamsi çok tehlikeli takip etmemiz lazımdı dedi. ettik ve şükür temiz.
bebişimin de maşallahı var. 2000 gr olmuş, geçen hafta 1627 idi. bu gidişle gününü doldurmayacak bu kız maşallahı var dedi. 2 hafta önden gidiyor. aldığım kilolar boşuna değilmiş çok şükür içim rahatladı..
daha dönmedi mi peki dedim döner daha zamanı var dedi. kızım hala ters. zilli
raporu da sordum, işe devam etmiceksen hemen bugün verelim dedi. bu hafta olmaz dr hanım dedim. cidden öyle. herkes fuarda. bugün bırakıp gidemezdim.
tamam o zaman haftaya perşembe gel. 17 sinden itibaren başlatalım çünkü önde gidiyorsunuz. artık kendinizi yormamanız lazım dedi.
haftaya perşembe son. oleyyy
Kızımla yan gelip yatçiiz
Oy oy yerim ben bunları bence gayet yeterli canm olmassa çıkar esiniki dakkada alirKızlar nasılsınız ben yine ara ara kaçıyom sonra yeni haberlerle zıplıyorumhaftasonu balıkesirdeydim eşimin hala kızının düğününe gittik. Doktora sormadan yola cıktım ama şükür hiç bi sorun yaşamadım. Geldiğim günüm sabahında eve temizlikçi aldım, Muhsin Tuna'mın kıyafetlerini yıkamıştım onları ütülettim,meğer 0-3 aylık bi dünya kıyafeti olmuş oğluşumun, ama bana az geliyo, az mı cok mu bilemedim sizinlede paylaşmak istedim
hiç patatesli yapıp saklamadım caınım. genelde peynirli koydum. ama neden olmasın ki diye düşündüm sen sorunca.Kızlar gene bi soru sorucam ama yufka sarıp aticam dolaba ama haslanmis patatesli yapsam bozulur mu sigara boregi tarzinda bilemedim ya hakkınızı helal edin hiç atmadim böyle dolaba kimsenin canı cekmez diye düşündüm de yazdım geçti ya o zamanlarımiz
Amin canim benim ya. Benim de ayni canım özellikle sabaha karşı ellerim artik nerdeyse kapanmıyor sislikten tuvalete giderken ayaklarım aciyor üstüne pofuduk pofuduk bastigimi hissediyorum. Dedigin gibi kalktiktan birkac saat sonra azalıyor ilk zamanlar arada bir oluyordu ama simdi gun içerisinde bile birden sistigi oluyor[/AY
canm çok geçmiş olsun....az kaldı ha gayret:)
heheeheh zeyna süpeeerr fikirmiş canımmmCanim bende inaniyorum gercekten tum kalbimle. Bebişin dogacak ve her sorunun ustesinden kendiliginden gelecek . Gobek adinida zeyna koyacagiz o zaman tamammi.
Ayy teyzesi onu yesin sen onu bana yolla da biraz minciklayim butun yorgunlugum gider inan maşallah ya çok iyi böyle alıştırmış olman ne güzelbenim oğlanı göndereyim sana çok güzel mutfak temizliği yapar
bulaşık yıkar dolap indirir bi daha toplar paspasta yapabiliyor. henüz ocak dolap silmişliği yok ama yap dersen hayır demez
Benimde öyleydi canm şimdi geçmiş yani çok paniklememekve kendini dinlememklazım insallah bi sıkıntı olmuycak annesi:)İnşallah canım bu ikidir yapiyo bunu yaramaz yaaasığamadı plesenta ya.. Hakikaten netten cok okumamak doktora guvenmek en iyisi .. Tatlım anakucagi bel desteğini sen mi almak istiyodun
ÇOK GÜZEL YAKISMIS CNM GULE GULE GIY INS BEDEN GENİŞLİGİ KALIBI NASIL GENİŞMİ CNM BILGI VERIMISIN FIYATI UYGUNMUS BENDE ALMAYI DUSUNDUM AMA XL VAR EN BUYUK BIRAZ KILOMUZ FAZLA OLURMU ACABAAyy kizlar pijamam geldi benimde ama sabahligin belindeki ipi gelmedi ya( ama mali gercekten fiyatina gore iyi tavsiye ederim )
slm ikinci hamileliğin olduğu için mi kan uyuşmazlığı iğnesi olacaksın benim de kan uyuşmazlığı var iğne yapmadı doktorum bana aslında benim de öncesinde boş gebeliğim var bu ikinci hamileliğimGünaydın kızlar
Bu gebelikte epey yavaş hareket ediyorum
İlk gebeligimde bu aylarda hala çok enerji doluydum daha kilolu olmama rağmen
Yaş ilerliyor herhalde
Genç yaşta anne olmak daha iyiymiş anladım
Bu hafta sonu kan uyuşmazlığı iğnemi olacağım Dr kontrolü var
Bakalim oğlum kaç kilo almış nasilmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?