2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
şallah canım bu ikidir yapiyo bunu yaramaz yaaa sığamadı plesenta ya.. Hakikaten netten cok okumamak doktora guvenmek en iyisi .. Tatlım anakucagi bel desteğini sen mi almak istiyodun
Canım benim bencede hiç internete bakma! Ben artık psikolojik olarak dibe vurmuştum okumaktan.doktora bile inanmıyordum.kapı kapı doktor gezdim bu kış.internet doğru doktor yanliş.tövbe ya! eşim dahil herkes bıktı artık.ben bile kendimden bıkmiştım.çok görülen bi durum bu canım çıkartır onu boynundan akıllı miniğim.

Fiyat olarak da iyi bak kapı susunun dahil olduğunu sonra farkettim babaniz da diyosa kirmayin

Çok haklisin ahhh biz pimpirikli anneler vallahi eşim vize sınavlarına hazırlanıyor onu da germek istemiyorum inşallah akıllıca halleder kendi güzel beslensin sıkıntı olmaz inşallah teşekkürler güzel teyzemizzz

Dünnden beri mutfağı temizlemeye çalışıyorum ya bitmiyor bi turlu kızlar off çok yorucu gerçekten Kalkım yardıma gelin bana
benim oğlanı göndereyim sana çok güzel mutfak temizliği yapar
bulaşık yıkar dolap indirir bi daha toplar paspasta yapabiliyor. henüz ocak dolap silmişliği yok ama yap dersen hayır demez

canım kilosu gayet iyi. gelişimide iyi belliki hiç üzülme sevin bence

Kızlar lohusa tacı ve terliği ve bebek bandanasi takim +60 tane anahtarlık (bebek sekeri yerine daha kalici olur diye dusundum ) + kapi susu totalde 150 tl istiyorlar sizce nasil fiyat ? Anahtarlik tullu ve etiketli olacak.

Bence fiyatı çok iyi

Ay ay püsküllerini sevsinler onun nasıl da yakışır prensesimize candanotecann ın ellerine sağlık canım pek güzel olmuş

Aman allahım yaaa çok güzel, çok şeker candanotecann bitanem ellerine sağlık maşallah becerikli hatungule güle kullanın tatlmm

Sağ olun kızlar

Allah insallah defnecikle ilgili tüm skntlarini gidersin canim seninde bu gücüne zaval vermesin ins

Bitirirsiniz insallah allaha tevekkul et bu arada canım masallah senin bebegin kac haftalik

Masallah bebisine canm...benimde idrarda protein ve enfeksiyon vardi gecmedi senin ne guzel gecmis masaalah diyimde nazar degmesin

Oy oy yerim ben bunları bence gayet yeterli canm olmassa çıkar esiniki dakkada alir

hiç patatesli yapıp saklamadım caınım. genelde peynirli koydum. ama neden olmasın ki diye düşündüm sen sorunca.

benim oğlanı göndereyim sana çok güzel mutfak temizliği yapar
bulaşık yıkar dolap indirir bi daha toplar paspasta yapabiliyor. henüz ocak dolap silmişliği yok ama yap dersen hayır demez
Ayy teyzesi onu yesin sen onu bana yolla da biraz minciklayim butun yorgunlugum gider inan maşallah ya çok iyi böyle alıştırmış olman ne güzel
inşallah bende alistirabilirim babasına çekerse rahatim da

İnşallah canım bu ikidir yapiyo bunu yaramaz yaaa sığamadı plesenta ya.. Hakikaten netten cok okumamak doktora guvenmek en iyisi .. Tatlım anakucagi bel desteğini sen mi almak istiyodun
Benimde öyleydi canm şimdi geçmiş yani çok paniklememekve kendini dinlememklazım insallah bi sıkıntı olmuycak annesi:)

Ayy kizlar pijamam geldi benimde ama sabahligin belindeki ipi gelmedi ya ( ama mali gercekten fiyatina gore iyi tavsiye ederim )
ÇOK GÜZEL YAKISMIS CNM GULE GULE GIY INS BEDEN GENİŞLİGİ KALIBI NASIL GENİŞMİ CNM BILGI VERIMISIN FIYATI UYGUNMUS BENDE ALMAYI DUSUNDUM AMA XL VAR EN BUYUK BIRAZ KILOMUZ FAZLA OLURMU ACABA

slm ikinci hamileliğin olduğu için mi kan uyuşmazlığı iğnesi olacaksın benim de kan uyuşmazlığı var iğne yapmadı doktorum bana aslında benim de öncesinde boş gebeliğim var bu ikinci hamileliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…