- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.181
evet tatlım gördüm şimdi mesajınıİnşallah canım bu ikidir yapiyo bunu yaramaz yaaasığamadı plesenta ya.. Hakikaten netten cok okumamak doktora guvenmek en iyisi .. Tatlım anakucagi bel desteğini sen mi almak istiyodun
Yakın zamanda tuketicez zaten koydum burdan arkadaşlar da koyabilirsin deyince icim rahat bi şekilde bakalım nasıl olucakhiç patatesli yapıp saklamadım caınım. genelde peynirli koydum. ama neden olmasın ki diye düşündüm sen sorunca.
çook sağol canım. bu güç kızçemin tekmeciklerinden geliyor sanırım. Anne ben burdayım iyiyim der gibi kıpır kıpır miniğimAllah insallah defnecikle ilgili tüm skntlarini gidersin canim seninde bu gücüne zaval vermesin ins
ne görürse onu yaşıyor bebeler canım. inşallah büyüdkçe huy olur ondada. tembelleşmesinde sonradanAyy teyzesi onu yesin sen onu bana yolla da biraz minciklayim butun yorgunlugum gider inan maşallah ya çok iyi böyle alıştırmış olman ne güzel
inşallah bende alistirabilirim babasına çekerse rahatim da
Arkadaşlardan biri zeyna yazmis ya bayıldım defne için küçük zeyna ayy çocukken ne izlerdik onu defnenin ondan kat kat güzel olucana eminim ayy sarı zeyna olur o daçook sağol canım. bu güç kızçemin tekmeciklerinden geliyor sanırım. Anne ben burdayım iyiyim der gibi kıpır kıpır miniğim
evet canım bende gördüm Lavin demiş koyuyorum diye. bende koytarım bari . patatesli daha çok seviliyor bizde deYakın zamanda tuketicez zaten koydum burdan arkadaşlar da koyabilirsin deyince icim rahat bi şekilde bakalım nasıl olucak
Zeyna ya bende bayıldım yaaaArkadaşlardan biri zeyna yazmis ya bayıldım defne için küçük zeyna ayy çocukken ne izlerdik onu defnenin ondan kat kat güzel olucana eminim ayy sarı zeyna olur o da
Seve seve akşama kadar oynarim yan komşunun cocuklari geliyor da uyuycam deyip yolluyorum çocukları en son annesi beni yormasinlar diye artık küstüm ben ona gitmeyin demiş kiyamam gördüm diyo annem sana kusmus yollamiyo bizine görürse onu yaşıyor bebeler canım. inşallah büyüdkçe huy olur ondada. tembelleşmesinde sonradan
pek mıncıklatmqaz bizimki kendini. ama oyun oynarsan herşeyi yapabilirisn
BENCE INSGRAM FIYATLARI BIRAZ PAHALI BENCE FACEDEKI SAYFALARI ARASTIRIN DAHA UYGUNA BULABILIRSINIZYa sorun var galiba yukleyemedim canim bi arkadasin ablasi yapicak instagramda da sayfalari var ben begendim ama fiyatlara baktigimda simdi lohusa takimina bile sadece diger sayfalar 70tl falan demisler azicik daha pazarlik yapayim ben ama sunnettir nede olsa
Pazarlık da yaparsan daha iyi olur canimYa sorun var galiba yukleyemedim canim bi arkadasin ablasi yapicak instagramda da sayfalari var ben begendim ama fiyatlara baktigimda simdi lohusa takimina bile sadece diger sayfalar 70tl falan demisler azicik daha pazarlik yapayim ben ama sunnettir nede olsa
Aminnn canım benimÇok şükür canım siz atlattını. Çok seviniyorum sizler adına. İnşallah darısıda başımıza olsun. Dualarızı bekliyoruz tatlım
İnşallah canımBenimde öyleydi canm şimdi geçmiş yani çok paniklememekve kendini dinlememklazım insallah bi sıkıntı olmuycak annesi:)
Canım belki tontis kizinin ultrason fotolarindanmi etkilendim bilinmez senin çok tontis ve çok cok sevimli ve herşey yolunda giden bi kızın olcagi icime doguyor :)
Cnm bana ilk gebelikte de 28.haftada yapilmisti bunda da 28.haftada yapılacak sana niye yapılmamış anlayamadimslm ikinci hamileliğin olduğu için mi kan uyuşmazlığı iğnesi olacaksın benim de kan uyuşmazlığı var iğne yapmadı doktorum bana aslında benim de öncesinde boş gebeliğim var bu ikinci hamileliğim
Amin cnmAminn insallah canim.
Nr guzel dedin kokten cozumu buluruz insallah
Yaşın ilerledi ondan diyorlarBende oyle.
Oglumda nasil enerjiktim simdiyse tam tersi kollarim kalkmiyor
İlk gebelikte son ay birinin koluna girmeden yürüyemez olmuştum bazen o sebeple de aksatiyordum yürüyüşleri ama iyi geliyordu yürümekCanim ben sabah ogle aksam yuruyorum. Disari cikamasam bile koridorda yuruyorum valla. Ben yuruyuse cikarken sana da sesleneyim haydiiiii diye 20dk yuruyup gelelimevde butun gun yalnizim esim aksamlari gec cikiyor isten sabah onla kahvalti yapiyorum ara ogunlerde yogurt sut yada meyve yiyorum oglen yiyorum bide aksam calisirken daha duzensizdi yeme duzenim. Fastfood yiyordum mecburen. O yuzden evde olmak yaradi bana
Ağrı icin kesin bisey diyemem ama senin haftalarinda artik bebekler rahme baskı yapmaya basladigi icin ağrı oluyor bence endiselenecek bir durum yoktur ama icine sinmiyorsa doktorunabi danis canim [/QUOTE]
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?