2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy teyzesi onu yesin sen onu bana yolla da biraz minciklayim butun yorgunlugum gider inan maşallah ya çok iyi böyle alıştırmış olman ne güzel
inşallah bende alistirabilirim babasına çekerse rahatim da
ne görürse onu yaşıyor bebeler canım. inşallah büyüdkçe huy olur ondada. tembelleşmesinde sonradan
pek mıncıklatmqaz bizimki kendini. ama oyun oynarsan herşeyi yapabilirisn

çook sağol canım. bu güç kızçemin tekmeciklerinden geliyor sanırım. Anne ben burdayım iyiyim der gibi kıpır kıpır miniğim
Arkadaşlardan biri zeyna yazmis ya bayıldım defne için küçük zeyna ayy çocukken ne izlerdik onu defnenin ondan kat kat güzel olucana eminim ayy sarı zeyna olur o da

ne görürse onu yaşıyor bebeler canım. inşallah büyüdkçe huy olur ondada. tembelleşmesinde sonradan
pek mıncıklatmqaz bizimki kendini. ama oyun oynarsan herşeyi yapabilirisn
Seve seve akşama kadar oynarim yan komşunun cocuklari geliyor da uyuycam deyip yolluyorum çocukları en son annesi beni yormasinlar diye artık küstüm ben ona gitmeyin demiş kiyamam gördüm diyo annem sana kusmus yollamiyo bizi
Valla öyle yakisikliyla akşama kadar oynarım tembellesmez canım içinde olsun da elbet yapar maşallah diyelim yeniden pasamiza

KI
BENCE INSGRAM FIYATLARI BIRAZ PAHALI BENCE FACEDEKI SAYFALARI ARASTIRIN DAHA UYGUNA BULABILIRSINIZ

Pazarlık da yaparsan daha iyi olur canim alırsan paylaş bizimle

Cnm bana ilk gebelikte de 28.haftada yapilmisti bunda da 28.haftada yapılacak sana niye yapılmamış anlayamadim

İlk gebelikte son ay birinin koluna girmeden yürüyemez olmuştum bazen o sebeple de aksatiyordum yürüyüşleri ama iyi geliyordu yürümek

barok-bi
Cnm bu topigin ilk annesi mi olacaksın sen maşallah :)
Kaçıncı haftadasin
İnşallah bebeğin gerektiği kadarınca hayirlisiyla gelişir karnında ve arzu ettiğin vakitte doğar
Allah yardımcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…