- 12 Ekim 2008
- 7.123
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.370
- 773
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.201
Ağrı icin kesin bisey diyemem ama senin haftalarinda artik bebekler rahme baskı yapmaya basladigi icin ağrı oluyor bence endiselenecek bir durum yoktur ama icine sinmiyorsa doktorunabi danis canim
Amin canım benimYap canim bisey olmaz
Gecmis olsun canım aman boşver yaa ben ne yalandan ayılmalar bayilmalar gördümoh oh İncimizin kiyafetleri mis gibi koktu diyorsun Allah yavrunun kokusunu da icine cekmeyi nasip etsin
Ayy dimi canim yaa bazen benim de ayaklarını tutup dışarı çıkarıp ısırasım geliyor
Canim güle güle giy cok güzel olmuşeger kuşağı gelmezse kırmızı bir kurdele de işini görür
Oh oh pek güzeller canım Allah sağlıkla dagitmayi nasip etsin
Saol tatlım şansımıza takım oldu bi tacımız kaldı bakalım:)Çok güzel olmuş canım benim hepsi uyumlu da birbirine
Canım bebek şekerini gitti gidiyordan 0.75 kuruşa aldım.hemende geldi.kapı süsünüde aslında başka beğenmiştim burdan oda keçeydi çok güzeldi.bunu görünce aaa şekerlede uyar dedim hemde 15l olunca bunu aldım tatlım.Aynen nasıl da uyumlular bende keçeden yaptın sandımbebek sekerini nerden ne kadara aldin canım
Güle güle giy canım bende aynısının mavisini aldım.benimde dün geldi gerçekten çok iyi bende çok beğendim.Ayy kizlar pijamam geldi benimde ama sabahligin belindeki ipi gelmedi ya( ama mali gercekten fiyatina gore iyi tavsiye ederim )
Ayyy canım yaa çok teşekkür ederimCanım belki tontis kizinin ultrason fotolarindanmi etkilendim bilinmez senin çok tontis ve çok cok sevimli ve herşey yolunda giden bi kızın olcagi icime doguyor :)
Günaydın:) ay cok güzel dimi pit pit pit hissediyorsunGünaydın :) çok teşekkür ederim cevabın için. Çok yorgundum dün gece 8buçukta yattım şimdi gayet iyiyim hem yorgunluk hem de rahim çevresindeki kas ağrıları olabilir diye düşündüm.
Şu an böceğimi hıçkırık tutmuş durumda ilk defa hissediyorum hıçkırıkları :)
Cnm kanın kaç çıktı benim 11 le başladı gebelik başında 9 a kadar düştü yaklaşık 3 aydır düzenli demir hapı alıyorum en son 26.haftada 10.6 çıktıDoğru çok karşılaşıyorlardir doktorlar eminim belki ben evham yaptımbenim kan degeri de ilaç kullanmama ragmen dusuk ve idrarda enfeksiyon da çıktı inşallah sağlıklı bitiririz bu hamileliği artik
Güle güle kullan canım, içinde mutlu, sendromsuz bir lohusalık geçirirsin inşallah.Ayy kizlar pijamam geldi benimde ama sabahligin belindeki ipi gelmedi ya( ama mali gercekten fiyatina gore iyi tavsiye ederim )
Hanımlar eşiniz kulağını karnınıza dayayınca bebeğin kalp atışlarını dutabiliyor mu? Eşim az önce bebeğin kalp atışlarını duyuyorum dedi ve duyduğu ritimde bana vurmaya başladı ne benim kalbim o kadar hızlı ne bebek öyle hızlı hareket ediyor gerçekten kalp atışlarını duyması mümkün mü?
Güle güle kullan canım, içinde mutlu, sendromsuz bir lohusalık geçirirsin inşallah.
Benim de bugün gelecek.
Güle güle giy canım bende aynısının mavisini aldım.benimde dün geldi gerçekten çok iyi bende çok beğendim.
Cnm hangi beden aldin bende alicam da bedene karar veremedim
Çok begndim canım rengi de çok güzel olmuş
ÇOK GÜZEL YAKISMIS CNM GULE GULE GIY INS BEDEN GENİŞLİGİ KALIBI NASIL GENİŞMİ CNM BILGI VERIMISIN FIYATI UYGUNMUS BENDE ALMAYI DUSUNDUM AMA XL VAR EN BUYUK BIRAZ KILOMUZ FAZLA OLURMU ACABA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?