2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ağrı icin kesin bisey diyemem ama senin haftalarinda artik bebekler rahme baskı yapmaya basladigi icin ağrı oluyor bence endiselenecek bir durum yoktur ama icine sinmiyorsa doktorunabi danis canim

Günaydın :) çok teşekkür ederim cevabın için. Çok yorgundum dün gece 8buçukta yattım şimdi gayet iyiyim hem yorgunluk hem de rahim çevresindeki kas ağrıları olabilir diye düşündüm.

Şu an böceğimi hıçkırık tutmuş durumda ilk defa hissediyorum hıçkırıkları :)

Amin canım benim

Aynen nasıl da uyumlular bende keçeden yaptın sandım bebek sekerini nerden ne kadara aldin canım
Canım bebek şekerini gitti gidiyordan 0.75 kuruşa aldım.hemende geldi.kapı süsünüde aslında başka beğenmiştim burdan oda keçeydi çok güzeldi.bunu görünce aaa şekerlede uyar dedim hemde 15l olunca bunu aldım tatlım.

Günaydın:) ay cok güzel dimi pit pit pit hissediyorsunbiraz daha büyüsün bebisin bi tataftan hıçkıracak bi taraftan da isyan edip tekmeleyecek sagdan soldan alttan ustten nerden vuracagini sasiriyorlar

Doğru çok karşılaşıyorlardir doktorlar eminim belki ben evham yaptım benim kan degeri de ilaç kullanmama ragmen dusuk ve idrarda enfeksiyon da çıktı inşallah sağlıklı bitiririz bu hamileliği artik
Cnm kanın kaç çıktı benim 11 le başladı gebelik başında 9 a kadar düştü yaklaşık 3 aydır düzenli demir hapı alıyorum en son 26.haftada 10.6 çıktı
Drum 11 ve üstü ilaç kullanmasa da olur demişti
Ben 10.6 çıkınca gyno ferro sanola mecbur devam dedim..

canım duyabilir. Benim takip ettiğim kitapta yazıyordu, bak burda da internet sitesi var orda da söylüyor, tek problem ingilizce olması.. Ama kısaca eşiniz kulağını karnınıza dayarsa bebeğin kalp atışlarını duyabilir diyor.

http://www.whattoexpect.com/pregnancy/week-by-week/week-27.aspx

"... some family fun at 27 weeks pregnant: If your partner presses his ear to your belly, he might be able to hear the baby's heartbeat."

ÇOK GÜZEL YAKISMIS CNM GULE GULE GIY INS BEDEN GENİŞLİGİ KALIBI NASIL GENİŞMİ CNM BILGI VERIMISIN FIYATI UYGUNMUS BENDE ALMAYI DUSUNDUM AMA XL VAR EN BUYUK BIRAZ KILOMUZ FAZLA OLURMU ACABA

benim üstümdeki xl cnm bende az tombişim bana omuzları kolları biraz büyük geldi ama rahat rahat giyerim şişeriz yine dpğuma kadar ama kesimi geniş baya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…