- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.221
Bana kaç çıktığını söylemedi tatlım aynı ilacı sabah ac karına bende iciyorum tatlım ..Cnm kanın kaç çıktı benim 11 le başladı gebelik başında 9 a kadar düştü yaklaşık 3 aydır düzenli demir hapı alıyorum en son 26.haftada 10.6 çıktı
Drum 11 ve üstü ilaç kullanmasa da olur demişti
Ben 10.6 çıkınca gyno ferro sanola mecbur devam dedim..
Ayy sabah sabah bana da oldu yaaa bi daha da uyuyamadik esimleGünaydın güzelleeeeerbu zamana kadarki en kötü krampımın etkisiyle güne topallayarak başladım ama olsun moral bozmak yok herkes haftayı cok güzel tamamlasın haftasonu da keyifler hiiiicccc bozulmasın
Çok iyi almissin canım bi de tül alsan kapı için tam anlamıyla tamamlanmış olurCanım bebek şekerini gitti gidiyordan 0.75 kuruşa aldım.hemende geldi.kapı süsünüde aslında başka beğenmiştim burdan oda keçeydi çok güzeldi.bunu görünce aaa şekerlede uyar dedim hemde 15l olunca bunu aldım tatlım.
Yaşın ilerledi ondan diyorlar
Ne bileyim
Kızımı 29 yaşımda doğurdum
Şimdi 31 de oğluma hamileyim
Bu kadar fark eder mi 2 yaş?
ay çok güzel olmuş. çok emekli değil mi ama. kaç tane yapacaksın bir akşamda kaç tane yapılabiliyor. bayıldım canım, çok şık...Eki Görüntüle 1792985 Günaydinnn günaydinnn günaydinn kızlar dün aksamdan beri bununla ugrastım sizlede paylasmak istedim ilk denemem biraz eksiklerim degisikliklerim olucak nasıl olmuş sizce) saçlarımız biraz kısa oldu :)
ay çok güzel olmuş. çok emekli değil mi ama. kaç tane yapacaksın bir akşamda kaç tane yapılabiliyor. bayıldım canım, çok şık...
Eki Görüntüle 1792985 Günaydinnn günaydinnn günaydinn kızlar dün aksamdan beri bununla ugrastım sizlede paylasmak istedim ilk denemem biraz eksiklerim degisikliklerim olucak nasıl olmuş sizce) saçlarımız biraz kısa oldu :)
İmşallah canım benimsağol cnm sende güle güle kullan inşallah :))) sağlıkla kucaklıyalım bebişlerimizi :)
canım hıçkırıkla karıştırmasın eşinHanımlar eşiniz kulağını karnınıza dayayınca bebeğin kalp atışlarını dutabiliyor mu? Eşim az önce bebeğin kalp atışlarını duyuyorum dedi ve duyduğu ritimde bana vurmaya başladı ne benim kalbim o kadar hızlı ne bebek öyle hızlı hareket ediyor gerçekten kalp atışlarını duyması mümkün mü?
Evet canım olabilir bak iyi getirdin aklıma.ay bide hastane için herşey tamammıki unuttuğum bişey varmıki.sanki ilkinde daha tecrübeliydim bu kadar ara verince unutuyo insan.en son emzirme südyeni ve atletide aldım inşallah eksik yokturÇok iyi almissin canım bi de tül alsan kapı için tam anlamıyla tamamlanmış olur
Ben daha atleti almadim ama lazım olur mu kiEvet canım olabilir bak iyi getirdin aklıma.ay bide hastane için herşey tamammıki unuttuğum bişey varmıki.sanki ilkinde daha tecrübeliydim bu kadar ara verince unutuyo insan.en son emzirme südyeni ve atletide aldım inşallah eksik yoktur
çok sevimli görünüyorlar gerçekten ellerine sağlık. Benim gibi 100-150 tane yapanlar için işkence olur heralde bu, ama az yapacaksan süper şık ve çok orjinal bi hediye olur :) maşallah yetenekli annelerimize
Bide becerebilirsem kapi susu ve yastiginida yapıcam elim alissin die ilk kucuklerden basladim)
Ben hem atlet hem sütyen almıştım ama sütyenle hiç rahat edemedim atleti giyiyorum sadeceBen daha atleti almadim ama lazım olur mu ki
Canım dağıtacağın süsler çok başarılı olmuş ellerine sağlık takı yastığı ve kapı süsüde bir harika eminim onları da yapabilirsin bu beceriklilikle.Eğer takı yastığını yaparsan bnde satın almak isterim:))Harika görünüyorBide becerebilirsem kapi susu ve yastiginida yapıcam elim alissin die ilk kucuklerden basladim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?