2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

çok sağol cnm benim bakalım becerebilecekmiyim :))) evet bende çok beyendim gördüğümde bakalım yapabilirim die düşünüyorum atarım onuda yapınca beyenirsen neden olmasın :))

GÜNAYDIN KIZLAR,
HERKESE MUTLU CUMALAR DİLİYORUM. Oh haftanın sonu geldi nihayet.
Zor kalktım sabah. Hem belim hem karnım göbek ve yanlardan sancıyor. Arabayı çukurlardan kaça kaça yavaş yavaş kullana kullana geldim. Ama çok zor oldu, şu çukurları hamile kadınları da düşünerek doldursunlar yaa, titreşim mahvediyor
Hiç sorma süper bencil adam.
Doktorum izin verirse mart sonuna kadar kalırım demiştim. O aklında kaldı demek ki. Aslında doktorum bişi dememişti ben ddim yazın raporu gitsin diye. Raporum ne kadr erken başlarsa bu şirketten tazminatımı alıp kurtuluşum o kadar erken olur. O da yerime ingilizce bilgisi hariç resmen hiç bir şey bilmeyen bir eleman aldı. Bu eleman değil 2 haftada- 4 haftada 6 ayda bile benim seviyeme gelemez, çünkü tecrübe ve bilgi sıfır!. Bile bile göre göre aldı, madem öyle o çeksin sıkıntısını. Ben niye iş ögreteceğim diye kendimi ve bebeğimi kasacakmışım? Hiçte bile !

Ohhh ohhh maşallah annesi hersey atlatilmis guzelce kilolarda alinmis uzerine isimde belli olmus gibi sirada izin ve alisveris kalmis
evet canım çok şükür herşey yolunda. Benim ağırlaşmam hariç.
Allahım işyerinde son 1 haftaaaaaaaaaaa

Kristin Hannah'ın çok sevdiğim Kış Bahçesi romanındaki Rus asıllı baş kahramandı Vera
Artık bizde de yaygınlaşmaya başladı bu isim, kulağa hoş geliyor
Evet doğru canım, o romanı ben de okumuştum ve bayılmıştım.
Ayrıca nazımın Rus yavuklusunun adı da Vera idi.

Masallah bebisine canm...benimde idrarda protein ve enfeksiyon vardi gecmedi senin ne guzel gecmis masaalah diyimde nazar degmesin
Darısı başına canım, geçmiş olsun. Ödem ve yüksek tansiyon da var mı sende? Bende baştan beri bu ikisi yoktu sadece protein gördü idrarda. O da magnezyumu düzensiz kullanmaktanmış.

Çok haklisin güzelim önemli olan sizin rahatiniz adam kendini dusunuyo işte

ben 34te ilkini doğurcam kısmetse
bence yaşla ilgili değildir yaşın o kadar da büyük değil çünkü.
Her hamilelik süreci kendine has derler ya bence ondan öyle
satwa biz ne yapalım kız
ilk bebegimi 38 yaşımı doldurduktan yaklaşık 1 ay sonra doğuracağım.
Mutlaka yaşın etkisi vardır gerçi ama sen daha gençsin. sus

Canim hediyeliklerin cok güzel ellerine saglik biraz ugrastirici ama sen ustesinden gelirsin kapi süsü ve yastikta çok güzeller onlari yapmak daha kolay olur elin alismis olacak cunku simdiden hepsi icin kolay gelsin

Kızlar ananemiz bu lohusa takımını almış hediye bandanası falan da varmış aynı fotodaki gibi pembeliyi almış nasıl sizce

Saglikla güzel gunlerde giy canim bence güzel hem şık hem rahat bir takima benziyor

Canim benimde ilk gebeligimde kan uyusmazligi ignesi yapilmadim ama hemen dogumdan sonra bebegin kanina bakiyorlar ve sayet bebekte negatifse gerekmiyo igne falan ama bebek pozitif kan gurubundansa 72 saat icinde o igne vuruluyo.... benim kizimda dogumdan hemen bi kac saat sonra igne yaptilarki gelecekteki hamilelikte problem olmasin diye... suan 2. Ciye hamileyim ve 2 defa igne oldum, birincisi erken donemde kanamam oldu acilen yapildi digeride normalde 28. Haftadan sonra mutlaka yapilmali....

Heyecanlı anneler lohusa takımlarını hangi beden aldınız ? Bu gecelik aldım deneye deneye L aldım. Iyimi kötü mu bilmiyorum çünkü bedenim S. Pijama takımını hangi beden alman gerektiği konusunda kafam karıştı. Yardımcı olur musunuz ☺

çok sağol cnm benim :))

Ben de normalde s bedenim, ama m beden aldım hamile geceliklerinin zaten kalıbı büyük oluyor diye, gayet rahat oldu.

gunaydinnnnnn hastayimmmmmm cok fenaa doktor ilac yazmiyorrrr tuzlu su gargaraaaaa yap dedi evdeyiz kizimla rapor aldim cok skldm evde ise gitmek gibisi yok mus ama ise gidincede evde kalmak istiyorum bu arada lcw ye kesin ugrayin o bebe kiyafetleri nedir Yarabbim ozellikle kiz bebek icin 5 takim beyendim yarin gidip alicam slopetler sortlu takimlar tiril tiril tulumlar akillim cikti kizimda suslu olcak bnm gibiiii hohohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…