- 8 Eylül 2015
- 903
- 1.038
- 113
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.241
Cok sirinler bayildim. Maharetli anne olmak baska bisi tabi. Ozaman masallah annemize
Canım dağıtacağın süsler çok başarılı olmuş ellerine sağlık takı yastığı ve kapı süsüde bir harika eminim onları da yapabilirsin bu beceriklilikle.Eğer takı yastığını yaparsan bnde satın almak isterim:))Harika görünüyor
Aynen aynen irtibatta kalalım benceçok sağol cnm benim bakalım becerebilecekmiyim :))) evet bende çok beyendim gördüğümde bakalım yapabilirim die düşünüyorum atarım onuda yapınca beyenirsen neden olmasın :))
Aynen aynen irtibatta kalalım bence
Atleti daha kullanışlı olurmuş diye ben iki de atlat aldım. Bakalım kullanılır bir şekilde.Ben daha atleti almadim ama lazım olur mu ki
Hiç sorma süper bencil adam.İstersen iş yerinde başlasın doğum ve sende ebesi ol deseydinbizimki de haftayı kapat dedi mudur bugün eline verdim izin belgesini çıktım havalı havali bu bizim en doğal hakkımız kendileri de dogursa böyle düşüncesiz olabilir lermiydi acaba tatlım bende çok severim dondurma öbür türlü aynı şeyleri yiyoz ama ben omlet yapıyorum sanırım haşlanmış daha iyi
evet canım çok şükür herşey yolunda. Benim ağırlaşmam hariç.Ohhh ohhh maşallah annesi hersey atlatilmis guzelce kilolarda alinmis uzerine isimde belli olmus gibi sirada izin ve alisveris kalmis
Evet doğru canım, o romanı ben de okumuştum ve bayılmıştım.Kristin Hannah'ın çok sevdiğim Kış Bahçesi romanındaki Rus asıllı baş kahramandı Vera
Artık bizde de yaygınlaşmaya başladı bu isim, kulağa hoş geliyor
Darısı başına canım, geçmiş olsun. Ödem ve yüksek tansiyon da var mı sende? Bende baştan beri bu ikisi yoktu sadece protein gördü idrarda. O da magnezyumu düzensiz kullanmaktanmış.Masallah bebisine canm...benimde idrarda protein ve enfeksiyon vardi gecmedi senin ne guzel gecmis masaalah diyimde nazar degmesin
bunlar çok güzelmiş bayıldımBide becerebilirsem kapi susu ve yastiginida yapıcam elim alissin die ilk kucuklerden basladim)
Hadi ya bende sadce sutyen aldimBen hem atlet hem sütyen almıştım ama sütyenle hiç rahat edemedim atleti giyiyorum sadece
Çok haklisin güzelim önemli olan sizin rahatinizGÜNAYDIN KIZLAR,
HERKESE MUTLU CUMALAR DİLİYORUM. Oh haftanın sonu geldi nihayet.
Zor kalktım sabah. Hem belim hem karnım göbek ve yanlardan sancıyor. Arabayı çukurlardan kaça kaça yavaş yavaş kullana kullana geldim. Ama çok zor oldu, şu çukurları hamile kadınları da düşünerek doldursunlar yaa, titreşim mahvediyor
Hiç sorma süper bencil adam.
Doktorum izin verirse mart sonuna kadar kalırım demiştim. O aklında kaldı demek ki. Aslında doktorum bişi dememişti ben ddim yazın raporu gitsin diye. Raporum ne kadr erken başlarsa bu şirketten tazminatımı alıp kurtuluşum o kadar erken olur. O da yerime ingilizce bilgisi hariç resmen hiç bir şey bilmeyen bir eleman aldı. Bu eleman değil 2 haftada- 4 haftada 6 ayda bile benim seviyeme gelemez, çünkü tecrübe ve bilgi sıfır!. Bile bile göre göre aldı, madem öyle o çeksin sıkıntısını. Ben niye iş ögreteceğim diye kendimi ve bebeğimi kasacakmışım? Hiçte bile !
evet canım çok şükür herşey yolunda. Benim ağırlaşmam hariç.
Allahım işyerinde son 1 haftaaaaaaaaaaa
Evet doğru canım, o romanı ben de okumuştum ve bayılmıştım.
Ayrıca nazımın Rus yavuklusunun adı da Vera idi.
Darısı başına canım, geçmiş olsun. Ödem ve yüksek tansiyon da var mı sende? Bende baştan beri bu ikisi yoktu sadece protein gördü idrarda. O da magnezyumu düzensiz kullanmaktanmış.
Benim o eksik o zaman o da lazım olacak gibi hepiniz almissinizAtleti daha kullanışlı olurmuş diye ben iki de atlat aldım. Bakalım kullanılır bir şekilde.
Valla canım bence iyi atlet yaza gelcekya sadece atletle yatabiliriz serin serin.Ben daha atleti almadim ama lazım olur mu ki
ben 34te ilkini doğurcam kısmetse
bence yaşla ilgili değildir yaşın o kadar da büyük değil çünkü.
Her hamilelik süreci kendine has derler ya bence ondan öyle
Eki Görüntüle 1792985 Günaydinnn günaydinnn günaydinn kızlar dün aksamdan beri bununla ugrastım sizlede paylasmak istedim ilk denemem biraz eksiklerim degisikliklerim olucak nasıl olmuş sizce) saçlarımız biraz kısa oldu :)
Kızlar ananemiz bu lohusa takımını almış hediye bandanası falan da varmış aynı fotodaki gibi pembeliyi almış nasıl sizce
Canim benimde ilk gebeligimde kan uyusmazligi ignesi yapilmadim ama hemen dogumdan sonra bebegin kanina bakiyorlar ve sayet bebekte negatifse gerekmiyo igne falan ama bebek pozitif kan gurubundansa 72 saat icinde o igne vuruluyo.... benim kizimda dogumdan hemen bi kac saat sonra igne yaptilarki gelecekteki hamilelikte problem olmasin diye... suan 2. Ciye hamileyim ve 2 defa igne oldum, birincisi erken donemde kanamam oldu acilen yapildi digeride normalde 28. Haftadan sonra mutlaka yapilmali....slm ikinci hamileliğin olduğu için mi kan uyuşmazlığı iğnesi olacaksın benim de kan uyuşmazlığı var iğne yapmadı doktorum bana aslında benim de öncesinde boş gebeliğim var bu ikinci hamileliğim
Canim hediyeliklerin cok güzel ellerine saglik biraz ugrastirici ama sen ustesinden gelirsin kapi süsü ve yastikta çok güzeller onlari yapmak daha kolay olur elin alismis olacak cunkusimdiden hepsi icin kolay gelsin
Saglikla güzel gunlerde giy canim bence güzel hem şık hem rahat bir takima benziyor
Heyecanlı anneler lohusa takımlarını hangi beden aldınız ? Bu gecelik aldım deneye deneye L aldım. Iyimi kötü mu bilmiyorum çünkü bedenim S. Pijama takımını hangi beden alman gerektiği konusunda kafam karıştı. Yardımcı olur musunuz ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?