- 7 Ocak 2014
- 3.157
- 4.450
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.261
gunaydinnnnnn hastayimmmmmmcok fenaa doktor ilac yazmiyorrrr tuzlu su gargaraaaaa yap dedi evdeyiz kizimla rapor aldim cok skldm evde ise gitmek gibisi yok mus ama ise gidincede evde kalmak istiyorum bu arada lcw ye kesin ugrayin o bebe kiyafetleri nedir Yarabbim ozellikle kiz bebek icin 5 takim beyendim yarin gidip alicam slopetler sortlu takimlar tiril tiril tulumlar akillim cikti kizimda suslu olcak bnm gibiiii hohohh
Zevkli anane ne de güzel almış canım benim iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallahKızlar ananemiz bu lohusa takımını almış hediye bandanası falan da varmış aynı fotodaki gibi pembeliyi almış nasıl sizce
Çok güzel zevkli düşünceli anneler yaaaKızlar ananemiz bu lohusa takımını almış hediye bandanası falan da varmış aynı fotodaki gibi pembeliyi almış nasıl sizce
sagolasin canimmm hastalik hic cekilmiyo ama minigim bana eslik ediyor cok sukur hareketleriyle onla mutlu oluyorum ancakÇok geçmiş olsun dinlen güzelce evde, hastayken iş hiç çekilmez yat keyfine bak canım
bence çok cici canım güle güle giyKızlar ananemiz bu lohusa takımını almış hediye bandanası falan da varmış aynı fotodaki gibi pembeliyi almış nasıl sizce
Günaydın:) ay cok güzel dimi pit pit pit hissediyorsunbiraz daha büyüsün bebisin bi tataftan hıçkıracak bi taraftan da isyan edip tekmeleyecek sagdan soldan alttan ustten nerden vuracagini sasiriyorlar
ben de normalde s bedenım ama pıjamamı geceliğimi m aldım gayette uzerime olduHeyecanlı anneler lohusa takımlarını hangi beden aldınız ? Bu gecelik aldım deneye deneye L aldım. Iyimi kötü mu bilmiyorum çünkü bedenim S. Pijama takımını hangi beden alman gerektiği konusunda kafam karıştı. Yardımcı olur musunuz ☺
canım duyabilir. Benim takip ettiğim kitapta yazıyordu, bak burda da internet sitesi var orda da söylüyor, tek problem ingilizce olması.. Ama kısaca eşiniz kulağını karnınıza dayarsa bebeğin kalp atışlarını duyabilir diyor.
http://www.whattoexpect.com/pregnancy/week-by-week/week-27.aspx
"... some family fun at 27 weeks pregnant: If your partner presses his ear to your belly, he might be able to hear the baby's heartbeat."
Canım benim maşallah çok güzel gerçekten hamarat anne valla kızın çok şanslıBide becerebilirsem kapi susu ve yastiginida yapıcam elim alissin die ilk kucuklerden basladim)
Canım benim maşallah çok güzel gerçekten hamarat anne valla kızın çok şanslı
Heyecanlı anneler lohusa takımlarını hangi beden aldınız ? Bu gecelik aldım deneye deneye L aldım. Iyimi kötü mu bilmiyorum çünkü bedenim S. Pijama takımını hangi beden alman gerektiği konusunda kafam karıştı. Yardımcı olur musunuz ☺
Kızlaar çatlaklar oluşmuş göbüşümde bi gecede ;(
tamam cnm cok saol bende alayım hosuma gıttı pembesını begendım ınş ıcıne sıgarımbenim üstümdeki xl cnm bende az tombişim bana omuzları kolları biraz büyük geldi ama rahat rahat giyerim şişeriz yine dpğuma kadar ama kesimi geniş baya ...
maaşallah ne güzel büyümüş.ama tavsiyem erken doğmasın sonra ço özliycez tekmelerini hareketlerini..Bugun bizim kontrolumuz vardi
Mahsallhimiz var teysozlar
1920 gram olmuşuz. 41 cmde boyumuz
Fıldır fıldır dönüyordu gözler. Tombisde yanaklardogsunlar artik yaaa
tatlım bir yerde okudum ben eğer bebek sırtı dönükse duyulabiliyor kalp atışları.zaten rahatlıkla ayırtediliyor annenin kalp atışından.bence duymuştur çünkü biz de duyduk ama sadece bir kere..tabii ben değil babası duydu.ağbimiz uyuyordu dinleyemedi sonra da çok defalar denedi ama olmadı.Hanımlar eşiniz kulağını karnınıza dayayınca bebeğin kalp atışlarını dutabiliyor mu? Eşim az önce bebeğin kalp atışlarını duyuyorum dedi ve duyduğu ritimde bana vurmaya başladı ne benim kalbim o kadar hızlı ne bebek öyle hızlı hareket ediyor gerçekten kalp atışlarını duyması mümkün mü?
canım ilk mi olucam bilemiyorum ama mayıs annesi diye başlayıp mart annesi olan ilk ben olucam heralde.barok-bi
Cnm bu topigin ilk annesi mi olacaksın sen maşallah :)
Kaçıncı haftadasin
İnşallah bebeğin gerektiği kadarınca hayirlisiyla gelişir karnında ve arzu ettiğin vakitte doğar
Allah yardımcin olsun
ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar.çok ciddi bir emek var.az sayıda olunca yapılırda ben 100 tane yapıcağaım için uğraşamazdım.ama çok güzeller bayıldım.hele yastık yaparsan çok güzel görünüyorEki Görüntüle 1792985 Günaydinnn günaydinnn günaydinn kızlar dün aksamdan beri bununla ugrastım sizlede paylasmak istedim ilk denemem biraz eksiklerim degisikliklerim olucak nasıl olmuş sizce) saçlarımız biraz kısa oldu :)
güle güle giy canım. annende çok zevkliymiş.Kızlar ananemiz bu lohusa takımını almış hediye bandanası falan da varmış aynı fotodaki gibi pembeliyi almış nasıl sizce
geçmiş olsun canım.ıhlamura kuvvet canım.gargara falan inşallah ilerlemez de bir an önce kurtulursunuz hastalıktan kzınla.lcw uğramama kararı aldım canım.girdim mi çıkamıyorum çünkügunaydinnnnnn hastayimmmmmmcok fenaa doktor ilac yazmiyorrrr tuzlu su gargaraaaaa yap dedi evdeyiz kizimla rapor aldim cok skldm evde ise gitmek gibisi yok mus ama ise gidincede evde kalmak istiyorum bu arada lcw ye kesin ugrayin o bebe kiyafetleri nedir Yarabbim ozellikle kiz bebek icin 5 takim beyendim yarin gidip alicam slopetler sortlu takimlar tiril tiril tulumlar akillim cikti kizimda suslu olcak bnm gibiiii hohohh
Gecmis olsun canimAyy sabah sabah bana da oldu yaaa bi daha da uyuyamadik esimleama güzel bir kahvaltiyla kendimize geldik
Canım ellerine sağlık cok güzel olmuş bence cok basarilisin eminim kapı süsü ve yastigi da cok güzel yapacaksin elin alışmış olacakEki Görüntüle 1792985 Günaydinnn günaydinnn günaydinn kızlar dün aksamdan beri bununla ugrastım sizlede paylasmak istedim ilk denemem biraz eksiklerim degisikliklerim olucak nasıl olmuş sizce) saçlarımız biraz kısa oldu :)
Cok guzelmis canım güle güle giyKızlar ananemiz bu lohusa takımını almış hediye bandanası falan da varmış aynı fotodaki gibi pembeliyi almış nasıl sizce
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen cabucak gecsin inşallahgunaydinnnnnn hastayimmmmmmcok fenaa doktor ilac yazmiyorrrr tuzlu su gargaraaaaa yap dedi evdeyiz kizimla rapor aldim cok skldm evde ise gitmek gibisi yok mus ama ise gidincede evde kalmak istiyorum bu arada lcw ye kesin ugrayin o bebe kiyafetleri nedir Yarabbim ozellikle kiz bebek icin 5 takim beyendim yarin gidip alicam slopetler sortlu takimlar tiril tiril tulumlar akillim cikti kizimda suslu olcak bnm gibiiii hohohh
Ah canım cok yüklendin sanirim kendine artık bol bol dinlen sakın hicbisey yapma hemen gecer inşallahDün akıllı ben yordum kendimi ve belimin ağrısı da gecmiyo bi turlu sabah uyandırdı erkenden off kızlar ya gecmiyo bel ağrısı bir turlu
Ooohh senden keyiflisi yoktur simdi canimgünaydın annişler ve bebekleri
biz bu sabah çok geç kalktık kızımla.bu hafta çok uyuyoruz biz.
dün yazmıştım risklerimizi dr umuz dinleniceksin asla yorulmak yok dedi ya teyzemiz ve anneannemiz geliyor bugün.teyzemiz mutfak dolaplarını temizliycek anneanne de ütü yapacak.biz de kzımla keyif çatıcaz.. şaka şaka biz de mevlütte dağıtacağımız hediyeliklerimizi bitiricez.sizlerle de paylaşırım bitirince.
ama bugün anca yemek vs hazırlar misafirlerimizi bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?