2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Çok geçmiş olsun dinlen güzelce evde, hastayken iş hiç çekilmez yat keyfine bak canım

Dün akıllı ben yordum kendimi ve belimin ağrısı da gecmiyo bi turlu sabah uyandırdı erkenden off kızlar ya gecmiyo bel ağrısı bir turlu

ben de normalde s bedenım ama pıjamamı geceliğimi m aldım gayette uzerime oldu

Çok güzelmiş bu site teşekkürler ☺

canım ben S bedenim, çok kilo almadım, 59 kiloyum şu an, boy 155. Görerek dokunarak mağazadan aldığım gecelikte bedenlere baktım, S beden oldu, lohusa olunca biraz büyük yapmışlardı. birissine den aldığım pijama da XL gelmişti değişim yapıldı az önce de S bedeni geldi, deneyince akşam yazarım internetten alınca nasıl oluyor diye..

günaydın annişler ve bebekleri
biz bu sabah çok geç kalktık kızımla.bu hafta çok uyuyoruz biz.
dün yazmıştım risklerimizi dr umuz dinleniceksin asla yorulmak yok dedi ya teyzemiz ve anneannemiz geliyor bugün.teyzemiz mutfak dolaplarını temizliycek anneanne de ütü yapacak.biz de kzımla keyif çatıcaz.. şaka şaka biz de mevlütte dağıtacağımız hediyeliklerimizi bitiricez.sizlerle de paylaşırım bitirince.
ama bugün anca yemek vs hazırlar misafirlerimizi bekleriz.

Bugun bizim kontrolumuz vardi
Mahsallhimiz var teysozlar
1920 gram olmuşuz. 41 cmde boyumuz
Fıldır fıldır dönüyordu gözler. Tombisde yanaklar dogsunlar artik yaaa
maaşallah ne güzel büyümüş.ama tavsiyem erken doğmasın sonra ço özliycez tekmelerini hareketlerini..

tatlım bir yerde okudum ben eğer bebek sırtı dönükse duyulabiliyor kalp atışları.zaten rahatlıkla ayırtediliyor annenin kalp atışından.bence duymuştur çünkü biz de duyduk ama sadece bir kere..tabii ben değil babası duydu.ağbimiz uyuyordu dinleyemedi sonra da çok defalar denedi ama olmadı.

canım ilk mi olucam bilemiyorum ama mayıs annesi diye başlayıp mart annesi olan ilk ben olucam heralde..nisan annesine razıyız mart beni bozar sanki ama neyse artık.biz 33. haftadayız.bebeişi de 35 yada 36 da bekliyoruz...ay çoooooooooook azz kaldı.

ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar.çok ciddi bir emek var.az sayıda olunca yapılırda ben 100 tane yapıcağaım için uğraşamazdım.ama çok güzeller bayıldım.hele yastık yaparsan çok güzel görünüyor

Kızlar ananemiz bu lohusa takımını almış hediye bandanası falan da varmış aynı fotodaki gibi pembeliyi almış nasıl sizce
güle güle giy canım. annende çok zevkliymiş.

geçmiş olsun canım.ıhlamura kuvvet canım.gargara falan inşallah ilerlemez de bir an önce kurtulursunuz hastalıktan kzınla.lcw uğramama kararı aldım canım.girdim mi çıkamıyorum çünkü

Günaydın güzellikler
Bugün artık harekete geçip cicilerimizi yıkamaya başlayacağız inşallah. Ablasıda (4,5 yaşındaki kızım) da yardım edecekmiş bana. Çok heyecanlıyım ayolll
Kendi çantamıda hazırlamaya başlamalıyım. İçim rahat etsin artık.
Haftayada annecim geliyor istanbuldan. Biraz erken ama bir yardımcı alıp cam kapı pencere komple temizlik yapılacak. Annemde işlerin başında duracak
Bide doğumdan önceki hafta alırız kadını. Ondan sonra bende mis bebeğime kavuşurum inşallah. Hani olurda 26 nisanda alırlarsa beni doğuma, şafak 46 demektirrrrr

Ayy sabah sabah bana da oldu yaaa bi daha da uyuyamadik esimle ama güzel bir kahvaltiyla kendimize geldik
Gecmis olsun canimBen de uzun zamandır olmuyor diye seviniyordum iki gece üst üste oldu amaaan bisey olmaz tatlım miniklerimiz sağlıklı olsun da kramplar da gelip gececek nasil olsa dimi

Canım ellerine sağlık cok güzel olmuş bence cok basarilisin eminim kapı süsü ve yastigi da cok güzel yapacaksin elin alışmış olacak

Kızlar ananemiz bu lohusa takımını almış hediye bandanası falan da varmış aynı fotodaki gibi pembeliyi almış nasıl sizce
Cok guzelmis canım güle güle giyah anneciklerimiz ahhhh

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen cabucak gecsin inşallah Ben her seyi aldığım icin su an minigime hicbisey alamiyorumneyse hele bi gelsin sağlıkla da kilosuna göre yazlık mini mini kiyafetler alacagım

Dün akıllı ben yordum kendimi ve belimin ağrısı da gecmiyo bi turlu sabah uyandırdı erkenden off kızlar ya gecmiyo bel ağrısı bir turlu
Ah canım cok yüklendin sanirim kendine artık bol bol dinlen sakın hicbisey yapma hemen gecer inşallah

Ooohh senden keyiflisi yoktur simdi canim keyfine bak canim hediyelikler yormaz nasil olsa ağır işler yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…