2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oh oh hamaratlar kızlar siziiiiikolay gelsin tatlım ayy ben de kızımın bana yardım ettigi gunleri görecek miyim yaa çok heveslendim duygulandım şimdi

onlar minişinin tekmeleri ve sana bıraktığı hediyeler annesi..
Öyle düşünmek istiyorum ama sabah gördüğümden beri bi moral çöküklüğü yaşıyorum ister istemez
Alıştırmıştım kendimi halbuki. Ama birden görünce fena oldum nasıl da acıyolar.

Kızlar bu tuzlama olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Biz kv ile bu konuda tartışcaz gibi sanırım. Ben pek sıcak bakmadım. Bebek cildi ilk etapta yıkamaya karşı bile hassasken o tuz nasıl bir etki yapcak ciltlerinde. Bir de kundak yüzünden kavga çıkcak gibi.
Doğumdan çok sonrası korkutuyo beni valla. Şimdiden lohusa moduna geçtim sanırım :)

tuz olayı nedir? yeni doğan çocuğu tuza batırıyorlar deme sakın!

biraz araştırdım da bak ne buldum:

http://www.aktuelkadin.com/bebeginize-bu-iskenceleri-yapmayin.html

sakat bi durum gibi sanki ya, bizimkiler neyse ki sadece hastaneden sarı yemeni örterek çıkartma olayını çıkardılar başıma, o da zarar veren bişey değil diye ses çıkarmadım, ama tuz falan çok sıkıntı canım yaa..

Aynen tatlimmm hayatimda ilk kez, yaşadım garip ve kötü bisey ama sebep olan harika, bal , şeker napalim

tuz olayını bende bılıyorum ama kesinlikle karşıyım. kv de yaparım derse hiç lafımı esirgemem yaptırmam biz o kadar herşeyin en iyisini alalım en zararsız şampuanlarda yıkayalım dıye düşünelim gelsin tuza bulasın bebişi

Canım dik durucaz hiç bi istemedigimizi yaptirmicaz herkes birşeyler dicek ve yapmak isticek ben şimdiden korkuyorum evet herkes eminim korkuyodur ama esinle konuş ben öyle yaptım istemedigim hiç biseyi yaptirmicam hiç olmadı eşler yardım eder

Oh oh hamaratlar kızlar siziiiiikolay gelsin tatlım ayy ben de kızımın bana yardım ettigi gunleri görecek miyim yaa çok heveslendim duygulandım şimdi
İnşallah göreceksin tabi teyzesi
Bide ne var biliyormusun. Bu işin en keyifli kısımlarından birisi mesela, kardeşe aldığımız cicilerin çoğunu hatta belkide hepsini ablasına seçtirdikkk
Ablası şunumu alalım bunumu diyoruz. Hemen heyecanlanıp birini seçiyor ve elinden düşürmüyor. Çok güzel çok yaşanası şeyler bunlar çokkkk
Şükürler olsun Yaradana. Darısı Ela Baharcığımın başına

sihirlikk canım benim kızımın doğumunda kayınvalidem bu konuda bana çok baskı yapmıştı. Bende kibar kibar olmaz annecim falan diyordum. Eşimde kırmadan birkaçkere sakın yapmayın öyle bişey dedi. Ama baktım birgün kadın elinde bir avuç tuzla banyoya giriyor ben dehşete kapıldım
Hemen kayınpederimin yanına koştum. Baba lütfen anneme söz geçiremiyoruz ama ben bu konuda çok endişeliyim dedim. Adam banyoya koşup elindeki tuzu zorla lavobaya döktürdü
Bide karısına "bu kocakarı kafalarını sana hiç yakıştıramadım" dedi
Kiiii bunu yapan kayınvalidem banka müdiresi bir hanım. Varın gerisini siz düşünün
Neyseki kızımı kurtardı dedesi o eziyetten. Ama oğluşumda kendi annem burda olacağı için içim rahat. Benim oğlumun anneannesi yapmaz öyle şeylerrr

Gizli gizli mi yapmaya çalıştı ayy ya insanlar gerçekten bazen ne yapicam diye gozlucez heralde benim kv hiç bisey yapmadı sarı tülbent yaptı yok bu kadinlardan kurtuluşumuz

Kiz desene surda 2-3 hafta kalmissss ayyyy ben heycanlandim valla herhalde ben kacirdim erken gelmesinin nedenini... sezaryanlami alinacak yoksa erken dogummu bekliyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…