- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.281
Oh oh hamaratlar kızlar siziiiiiGünaydın güzellikler
Bugün artık harekete geçip cicilerimizi yıkamaya başlayacağız inşallah. Ablasıda (4,5 yaşındaki kızım) da yardım edecekmiş bana. Çok heyecanlıyım ayolll
Kendi çantamıda hazırlamaya başlamalıyım. İçim rahat etsin artık.
Haftayada annecim geliyor istanbuldan. Biraz erken ama bir yardımcı alıp cam kapı pencere komple temizlik yapılacak. Annemde işlerin başında duracak
Bide doğumdan önceki hafta alırız kadını. Ondan sonra bende mis bebeğime kavuşurum inşallah. Hani olurda 26 nisanda alırlarsa beni doğuma, şafak 46 demektirrrrr
Öyle düşünmek istiyorum ama sabah gördüğümden beri bi moral çöküklüğü yaşıyorum ister istemezonlar minişinin tekmeleri ve sana bıraktığı hediyeler annesi..
Kızlar bu tuzlama olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Biz kv ile bu konuda tartışcaz gibi sanırım. Ben pek sıcak bakmadım. Bebek cildi ilk etapta yıkamaya karşı bile hassasken o tuz nasıl bir etki yapcak ciltlerinde. Bir de kundak yüzünden kavga çıkcak gibi.
Doğumdan çok sonrası korkutuyo beni valla. Şimdiden lohusa moduna geçtim sanırım :)
Kızlar bu tuzlama olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Biz kv ile bu konuda tartışcaz gibi sanırım. Ben pek sıcak bakmadım. Bebek cildi ilk etapta yıkamaya karşı bile hassasken o tuz nasıl bir etki yapcak ciltlerinde. Bir de kundak yüzünden kavga çıkcak gibi.
Doğumdan çok sonrası korkutuyo beni valla. Şimdiden lohusa moduna geçtim sanırım :)
Ay bizi de tuzlamışlar ama su kaybına sebep olur hastalık getirilmiş ben izin vermem , ben yok dersem bana söz geçiremezlertuz olayı nedir? yeni doğan çocuğu tuza batırıyorlar deme sakın!
Ayy teşekkürler teyzesi inşallah canımmay yerim ben o mini mini kıyafetleri, çok tatlılar :) güzel günlerde giyinsin minişin :)
Aynen tatlimmm hayatimda ilk kez, yaşadım garip ve kötü bisey ama sebep olan harika, bal , şeker napalimGecmis olsun canimBen de uzun zamandır olmuyor diye seviniyordum iki gece üst üste oldu amaaan bisey olmaz tatlım miniklerimiz sağlıklı olsun da kramplar da gelip gececek nasil olsa dimi
Canım ellerine sağlık cok güzel olmuş bence cok basarilisin eminim kapı süsü ve yastigi da cok güzel yapacaksin elin alışmış olacak
Cok guzelmis canım güle güle giyah anneciklerimiz ahhhh
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen cabucak gecsin inşallahBen her seyi aldığım icin su an minigime hicbisey alamiyorum neyse hele bi gelsin sağlıkla da kilosuna göre yazlık mini mini kiyafetler alacagım
Ah canım cok yüklendin sanirim kendine artık bol bol dinlen sakın hicbisey yapma hemen gecer inşallah
Ooohh senden keyiflisi yoktur simdi canimkeyfine bak canim hediyelikler yormaz nasil olsa ağır işler yapılacak
tuz olayını bende bılıyorum ama kesinlikle karşıyım. kv de yaparım derse hiç lafımı esirgemem yaptırmam biz o kadar herşeyin en iyisini alalım en zararsız şampuanlarda yıkayalım dıye düşünelim gelsin tuza bulasın bebişiKızlar bu tuzlama olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Oyy teyzesi yesin onu ya miss gibi kokucak ev şimdi bebek bebek
Canım dik durucaz hiç bi istemedigimizi yaptirmicaz herkes birşeyler dicek ve yapmak isticek ben şimdiden korkuyorum evet herkes eminim korkuyodur ama esinle konuş ben öyle yaptım istemedigim hiç biseyi yaptirmicam hiç olmadı eşler yardım ederKızlar bu tuzlama olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Oyy teyzesi yesin onu ya miss gibi kokucak ev şimdi bebek bebek
İnşallah göreceksin tabi teyzesiOh oh hamaratlar kızlar siziiiiikolay gelsin tatlım ayy ben de kızımın bana yardım ettigi gunleri görecek miyim yaa çok heveslendim duygulandım şimdi
Gizli gizli mi yapmaya çalıştı ayy ya insanlar gerçekten bazen ne yapicam diye gozlucez heralde benim kv hiç bisey yapmadı sarı tülbent yaptı yok bu kadinlardan kurtuluşumuzsihirlikk canım benim kızımın doğumunda kayınvalidem bu konuda bana çok baskı yapmıştı. Bende kibar kibar olmaz annecim falan diyordum. Eşimde kırmadan birkaçkere sakın yapmayın öyle bişey dedi. Ama baktım birgün kadın elinde bir avuç tuzla banyoya giriyor ben dehşete kapıldım
Hemen kayınpederimin yanına koştum. Baba lütfen anneme söz geçiremiyoruz ama ben bu konuda çok endişeliyim dedim. Adam banyoya koşup elindeki tuzu zorla lavobaya döktürdü
Bide karısına "bu kocakarı kafalarını sana hiç yakıştıramadım" dedi
Kiiii bunu yapan kayınvalidem banka müdiresi bir hanım. Varın gerisini siz düşünün
Neyseki kızımı kurtardı dedesi o eziyetten. Ama oğluşumda kendi annem burda olacağı için içim rahat. Benim oğlumun anneannesi yapmaz öyle şeylerrr
Kiz desene surda 2-3 hafta kalmissss ayyyy ben heycanlandim vallamaaşallah ne güzel büyümüş.ama tavsiyem erken doğmasın sonra ço özliycez tekmelerini hareketlerini..
tatlım bir yerde okudum ben eğer bebek sırtı dönükse duyulabiliyor kalp atışları.zaten rahatlıkla ayırtediliyor annenin kalp atışından.bence duymuştur çünkü biz de duyduk ama sadece bir kere..tabii ben değil babası duydu.ağbimiz uyuyordu dinleyemedi sonra da çok defalar denedi ama olmadı.
canım ilk mi olucam bilemiyorum ama mayıs annesi diye başlayıp mart annesi olan ilk ben olucam heralde..nisan annesine razıyız mart beni bozar sanki ama neyse artık.biz 33. haftadayız.bebeişi de 35 yada 36 da bekliyoruz...ay çoooooooooook azz kaldı.
ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar.çok ciddi bir emek var.az sayıda olunca yapılırda ben 100 tane yapıcağaım için uğraşamazdım.ama çok güzeller bayıldım.hele yastık yaparsan çok güzel görünüyor
güle güle giy canım. annende çok zevkliymiş.
geçmiş olsun canım.ıhlamura kuvvet canım.gargara falan inşallah ilerlemez de bir an önce kurtulursunuz hastalıktan kzınla.lcw uğramama kararı aldım canım.girdim mi çıkamıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?