- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.301
Canim hediyeliklerin cok güzel ellerine saglik biraz ugrastirici ama sen ustesinden gelirsin kapi süsü ve yastikta çok güzeller onlari yapmak daha kolay olur elin alismis olacak cunkusimdiden hepsi icin kolay gelsin
Saglikla güzel gunlerde giy canim bence güzel hem şık hem rahat bir takima benziyor
Zevkli anane ne de güzel almış canım benim iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Çok güzel zevkli düşünceli anneler yaaaiyiki varlar
bence çok cici canım güle güle giy
maaşallah ne güzel büyümüş.ama tavsiyem erken doğmasın sonra ço özliycez tekmelerini hareketlerini..
tatlım bir yerde okudum ben eğer bebek sırtı dönükse duyulabiliyor kalp atışları.zaten rahatlıkla ayırtediliyor annenin kalp atışından.bence duymuştur çünkü biz de duyduk ama sadece bir kere..tabii ben değil babası duydu.ağbimiz uyuyordu dinleyemedi sonra da çok defalar denedi ama olmadı.
canım ilk mi olucam bilemiyorum ama mayıs annesi diye başlayıp mart annesi olan ilk ben olucam heralde..nisan annesine razıyız mart beni bozar sanki ama neyse artık.biz 33. haftadayız.bebeişi de 35 yada 36 da bekliyoruz...ay çoooooooooook azz kaldı.
ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar.çok ciddi bir emek var.az sayıda olunca yapılırda ben 100 tane yapıcağaım için uğraşamazdım.ama çok güzeller bayıldım.hele yastık yaparsan çok güzel görünüyor
güle güle giy canım. annende çok zevkliymiş.
geçmiş olsun canım.ıhlamura kuvvet canım.gargara falan inşallah ilerlemez de bir an önce kurtulursunuz hastalıktan kzınla.lcw uğramama kararı aldım canım.girdim mi çıkamıyorum çünkü
Çooooooook teşekkürler kızlar Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah herşeyimiz onlar iyi ki ama iyi ki varlarGecmis olsun canimBen de uzun zamandır olmuyor diye seviniyordum iki gece üst üste oldu amaaan bisey olmaz tatlım miniklerimiz sağlıklı olsun da kramplar da gelip gececek nasil olsa dimi
Canım ellerine sağlık cok güzel olmuş bence cok basarilisin eminim kapı süsü ve yastigi da cok güzel yapacaksin elin alışmış olacak
Cok guzelmis canım güle güle giyah anneciklerimiz ahhhh
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen cabucak gecsin inşallahBen her seyi aldığım icin su an minigime hicbisey alamiyorum neyse hele bi gelsin sağlıkla da kilosuna göre yazlık mini mini kiyafetler alacagım
Ah canım cok yüklendin sanirim kendine artık bol bol dinlen sakın hicbisey yapma hemen gecer inşallah
Ooohh senden keyiflisi yoktur simdi canimkeyfine bak canim hediyelikler yormaz nasil olsa ağır işler yapılacak
Canım benim çok güzel olmuş gule gule giyinKızlar pijamalarım geldiiii
Önden düğmeli ola l beden, lohusa takımı m beden. M bile büyük geldi bilginize. Ama gebeliğin sonuna kadar daha da genişleyeceğimiz için bencr biraz büyük olması daha iyi.
Eki Görüntüle 1793164 Eki Görüntüle 1793165 Eki Görüntüle 1793166
Bu da n11 den 25 tlye aldığım:
Eki Görüntüle 1793167
Aynen kiz, poposunun cremine bile ozen gosteriyoz acaba iyi markami iyi gelirmi diye... sonra kalk sen tuzla el kadar bebisi... bende cok karsiyim oyle seylere, allahtan kv oyle seylere pek karismaz...tuz olayını bende bılıyorum ama kesinlikle karşıyım. kv de yaparım derse hiç lafımı esirgemem yaptırmam biz o kadar herşeyin en iyisini alalım en zararsız şampuanlarda yıkayalım dıye düşünelim gelsin tuza bulasın bebişi
Kızlar bu tuzlama olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Biz kv ile bu konuda tartışcaz gibi sanırım. Ben pek sıcak bakmadım. Bebek cildi ilk etapta yıkamaya karşı bile hassasken o tuz nasıl bir etki yapcak ciltlerinde. Bir de kundak yüzünden kavga çıkcak gibi.
Doğumdan çok sonrası korkutuyo beni valla. Şimdiden lohusa moduna geçtim sanırım :)
Tesekkür ederim canımmm. Daha güzelleri sizlerin olsun.Canım benim çok güzel olmuş gule gule giyin
Oyy yaaa eldivenlere bak yesinler ellerini
sebebi belli değil canım.ama 3 hafta önce yalancı sancılarım başlamıştı.ama günde 2-3 kere oluyordu o da yorulunca.ama son bir haftadır çok fazla sayıda olmaya başladı.son 4 gündür 10'un üzerine çıktı.zaten nst de de çıktı sancılar.sebep yok ama 3 hafta durabilecek mi daha emin değil drum.normal bekliyoruz doğumu.ilki de normal olduğu için.boynunda kordonu var iki kere dolamış eğer sıkıntı yaratmazsa normal olacak inşallah.valla çok heyecanlıyım.biraz sıkıntı yaptım aslına bakarsan ,bu kadar erken olmasını beklemeyince.ama çoooooook heyecanlıyım ya....Kiz desene surda 2-3 hafta kalmissss ayyyy ben heycanlandim vallaherhalde ben kacirdim erken gelmesinin nedenini... sezaryanlami alinacak yoksa erken dogummu bekliyon
aynen bende kollaını sarmayı yani kundaklamayı düşünüyorum.zaten birçok kaynakta bunu öneriyor.ama tuzlamayı bilmiyorum ben.Benim eşimin tarafında yok tuzlama bi tek bizim tarafta var. Zaten 5-10 dk bekletiliyor. Etkisi olduğunu düşünüyorum beni de tuzlamışlar zamanında şu yaşımdayım vücudumda koku oluşmaz. Benim annem yapacak tuzlamayı, tabi o anki psikolojim değişmezse.
Kundak aslında bebeklik refleksleri için oldukça faydalı. O ani refleksler bebişleri uyandırabiliyor. Tabi ki sadece uyurken ve kolları saracak şekildd yapılmalı, asla bacakları sıkmamalı. Ben bu şekilde kundak yapmayı da düşünüyorum.
hadi bakalım iyi dinlenmeler...rahatsın artık.bebeişinle bol bol dinlenin.An itibariyle doğum izni olleeyyy :)
Tuzlama her yerde uygulanan bir şey değil zaten. Ben de araştırmış değilim tamamen içgüdüsel düşünüyorumaynen bende kollaını sarmayı yani kundaklamayı düşünüyorum.zaten birçok kaynakta bunu öneriyor.ama tuzlamayı bilmiyorum ben.
Kızlar pijamalarım geldiiii
Önden düğmeli ola l beden, lohusa takımı m beden. M bile büyük geldi bilginize. Ama gebeliğin sonuna kadar daha da genişleyeceğimiz için bencr biraz büyük olması daha iyi.
Eki Görüntüle 1793164 Eki Görüntüle 1793165 Eki Görüntüle 1793166
Bu da n11 den 25 tlye aldığım:
Eki Görüntüle 1793167
CANIM ÖYLE DE TUZ BEBEĞİN SUSUZ KALMASINA NEDEN OLUYORMUŞBen kizimi tuzlamayi dusunuyorum. Bosunami demisler tuzlayimda kokma diye. Kizimin tursunu kurucam kimselwre vermicem
Saka bir yana zaten cok aşiri bir tuz kullanilmiyo. Tuz faydali bisey. Mikrop kiricidir. Dr cok.biliyo. zamanla eski geleneklerin dogrulugu ortaya cikiyor zaten. Ayrıca bildiğim kadariyla tuz
Vucutta kotu enerjiyide notralize ediyor.
Tabi abartmamak lazim .cokta tuzlamayin.
O dogal diye aldigimiz sampuanlar deyerjanlat yumusaticilar hatta ve hatta kalite diye alip giydirdigimiz kiyafetlerin boyalari yaninda tuz en masumu kalir. Sakin olun panik yookkkkk
Canım benim ilk doğumumdada kundak diye tutturmuşlardı kv gil filan.ama ben yapmadım.hatta eşimde onların lafına bakıp yapalım demişti ama ben eşimin yanında çocuk doktoruna sordum.oda kundağa ben değil tıp karşı dedi.çocukta kalça çıkığının birinci sebebi kundak dedi.bidaha kimse ağzını açamadıbenide tuzlamışlar terleme olmasın diye ama ben oldukça çok terliyorum :) şuan kv hıc demedi tuzlayalım falan diye baklm ileriki zamanlrda soyler mi.ama kundak yapmayı ben dusunuyorum bebeğin rahat uyuması için gerekli bence.3 hafta önce bi arkadsım dogum yaptı da doktor kundak yapmayın demiş cocuk elini oynatmayla uyanıyomus cok pısman yapmadıgına.birde kv dogum cantana soğan koy kızım dedım napcam kı ben soğanı dedimikiye bölüp göğüs uclarına kaptılıyomus bu acıya falan ıyı gelıyomus sutu de cabuk getiriyomus yapıcaz baklm inş. agrıyla falan karsılasmayız da
tatlım evet kalca cıkıklıgı yapıyomuş ama sanırım sıkı sıkıya sarıyolar cocugu eskiden hep kundak yapılırmıs cok sukur bızlere bısey olmamıs tabı bu herksein kendı fıkrıdir.göğüs kremi de lansınoh kullanıyorum ben smdiden ama soğan cabuk ıyılstrr acı sızıyı dıyolar baklm artık zamn ne gostercek ıns boyle bıseyle karsılasmayızCanım benim ilk doğumumdada kundak diye tutturmuşlardı kv gil filan.ama ben yapmadım.hatta eşimde onların lafına bakıp yapalım demişti ama ben eşimin yanında çocuk doktoruna sordum.oda kundağa ben değil tıp karşı dedi.çocukta kalça çıkığının birinci sebebi kundak dedi.bidaha kimse ağzını açamadıgöğüs çatlağı içinde en iyisi krem ben hematan kullanmıştım soğan filan hikaye canım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?