2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Zevkli anane ne de güzel almış canım benim iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

Çok güzel zevkli düşünceli anneler yaaa iyiki varlar

bence çok cici canım güle güle giy

Çooooooook teşekkürler kızlar Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah herşeyimiz onlar iyi ki ama iyi ki varlar

Aynen kiz, poposunun cremine bile ozen gosteriyoz acaba iyi markami iyi gelirmi diye... sonra kalk sen tuzla el kadar bebisi... bende cok karsiyim oyle seylere, allahtan kv oyle seylere pek karismaz...

Benim eşimin tarafında yok tuzlama bi tek bizim tarafta var. Zaten 5-10 dk bekletiliyor. Etkisi olduğunu düşünüyorum beni de tuzlamışlar zamanında şu yaşımdayım vücudumda koku oluşmaz. Benim annem yapacak tuzlamayı, tabi o anki psikolojim değişmezse.

Kundak aslında bebeklik refleksleri için oldukça faydalı. O ani refleksler bebişleri uyandırabiliyor. Tabi ki sadece uyurken ve kolları saracak şekildd yapılmalı, asla bacakları sıkmamalı. Ben bu şekilde kundak yapmayı da düşünüyorum.

Kiz desene surda 2-3 hafta kalmissss ayyyy ben heycanlandim valla herhalde ben kacirdim erken gelmesinin nedenini... sezaryanlami alinacak yoksa erken dogummu bekliyon
sebebi belli değil canım.ama 3 hafta önce yalancı sancılarım başlamıştı.ama günde 2-3 kere oluyordu o da yorulunca.ama son bir haftadır çok fazla sayıda olmaya başladı.son 4 gündür 10'un üzerine çıktı.zaten nst de de çıktı sancılar.sebep yok ama 3 hafta durabilecek mi daha emin değil drum.normal bekliyoruz doğumu.ilki de normal olduğu için.boynunda kordonu var iki kere dolamış eğer sıkıntı yaratmazsa normal olacak inşallah.valla çok heyecanlıyım.biraz sıkıntı yaptım aslına bakarsan ,bu kadar erken olmasını beklemeyince.ama çoooooook heyecanlıyım ya....

aynen bende kollaını sarmayı yani kundaklamayı düşünüyorum.zaten birçok kaynakta bunu öneriyor.ama tuzlamayı bilmiyorum ben.

Ben kizimi tuzlamayi dusunuyorum. Bosunami demisler tuzlayimda kokma diye. Kizimin tursunu kurucam kimselwre vermicem
Saka bir yana zaten cok aşiri bir tuz kullanilmiyo. Tuz faydali bisey. Mikrop kiricidir. Dr cok.biliyo. zamanla eski geleneklerin dogrulugu ortaya cikiyor zaten. Ayrıca bildiğim kadariyla tuz
Vucutta kotu enerjiyide notralize ediyor.
Tabi abartmamak lazim .cokta tuzlamayin.

O dogal diye aldigimiz sampuanlar deyerjanlat yumusaticilar hatta ve hatta kalite diye alip giydirdigimiz kiyafetlerin boyalari yaninda tuz en masumu kalir. Sakin olun panik yookkkkk

benide tuzlamışlar terleme olmasın diye ama ben oldukça çok terliyorum :) şuan kv hıc demedi tuzlayalım falan diye baklm ileriki zamanlrda soyler mi.ama kundak yapmayı ben dusunuyorum bebeğin rahat uyuması için gerekli bence.3 hafta önce bi arkadsım dogum yaptı da doktor kundak yapmayın demiş cocuk elini oynatmayla uyanıyomus cok pısman yapmadıgına.birde kv dogum cantana soğan koy kızım dedım napcam kı ben soğanı dedim ikiye bölüp göğüs uclarına kaptılıyomus bu acıya falan ıyı gelıyomus sutu de cabuk getiriyomus yapıcaz baklm inş. agrıyla falan karsılasmayız da

CANIM ÖYLE DE TUZ BEBEĞİN SUSUZ KALMASINA NEDEN OLUYORMUŞ

Canım benim ilk doğumumdada kundak diye tutturmuşlardı kv gil filan.ama ben yapmadım.hatta eşimde onların lafına bakıp yapalım demişti ama ben eşimin yanında çocuk doktoruna sordum.oda kundağa ben değil tıp karşı dedi.çocukta kalça çıkığının birinci sebebi kundak dedi.bidaha kimse ağzını açamadıgöğüs çatlağı içinde en iyisi krem ben hematan kullanmıştım soğan filan hikaye canım malesef

Benim bi yakinimiz da tuzlucam ben bebegi diyo bence önemli olan nsil söylendiği kızlar biraz insan bu yuzden sert çıkıyor o bana anlattı bi avuç bile kullanmicaz tuzu diyo öyle çok ustine bile surulmuyomus anlatsalar güzelce ifade etseler yok KV bana direkt sarı tülbent ortcez bebeğe dedi ne olucak orterim iki uç kere kırılmasındiye a tavır işte değiştiriyor herşeyi sakladım asla kullanmicam

tatlım evet kalca cıkıklıgı yapıyomuş ama sanırım sıkı sıkıya sarıyolar cocugu eskiden hep kundak yapılırmıs cok sukur bızlere bısey olmamıs tabı bu herksein kendı fıkrıdir.göğüs kremi de lansınoh kullanıyorum ben smdiden ama soğan cabuk ıyılstrr acı sızıyı dıyolar baklm artık zamn ne gostercek ıns boyle bıseyle karsılasmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…