- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.341
Kararlı mirandammm sen git git aman boşver merak ediyoz halla hallaahhahah ay teknolojiden cok uzagiz biz. bilmez onlar oyle seyler!
bebisimin gul yuzunu hakikaten cok ozledim. bundan sonra ki ultrason 36. haftada dedi doktor. bebis yan yatiyormus benim. o zaman bakariz dondu mu diye ama doner seninki cok hareketli dedi.
bundan bir oncekini de 24. haftada gormustum. 12 hafta daha bekle diyor yani. ama ben sanirim kacamak yapacagim. sizlerden ozeniyorum ben de 3d/4d resimlerini gormek istiyorum oglusumun. belki 33 haftalikken falan giderim bir ultrason klinigine. tabii benim doktorum her zamanki gibi gitme dedi ama ben de durumlar aynen soyle:
kordon mu dolanmis boynuna cinar beyimizin? :) kiyamam ben ona. ama kendini dolayacak kadar donduyse belki de cozecek kadar da doner :) sen hic uzulme mgulcum. saglikla dogacak insallah!Kararlı mirandammm sen git git aman boşver merak ediyoz halla hallabizimde yan yatiyo ama sona doğru döner ve kordonu da atar boynundan inşallah
Oh oh mis gibi Çınar kokmustur simdi evin içi
Evet kuzum yaa bal onlar balAynen tatlimmm hayatimda ilk kez, yaşadım garip ve kötü bisey ama sebep olan harika, bal , şeker napalim
Amin canim benim aminİnşallah göreceksin tabi teyzesi
Bide ne var biliyormusun. Bu işin en keyifli kısımlarından birisi mesela, kardeşe aldığımız cicilerin çoğunu hatta belkide hepsini ablasına seçtirdikkk
Ablası şunumu alalım bunumu diyoruz. Hemen heyecanlanıp birini seçiyor ve elinden düşürmüyor. Çok güzel çok yaşanası şeyler bunlar çokkkk
Şükürler olsun Yaradana. Darısı Ela Baharcığımın başına
Güle güle giy canım hepsi cok güzel olmuşKızlar pijamalarım geldiiii
Önden düğmeli ola l beden, lohusa takımı m beden. M bile büyük geldi bilginize. Ama gebeliğin sonuna kadar daha da genişleyeceğimiz için bencr biraz büyük olması daha iyi.
Eki Görüntüle 1793164 Eki Görüntüle 1793165 Eki Görüntüle 1793166
Bu da n11 den 25 tlye aldığım:
Eki Görüntüle 1793167
Ohh bol bol keyif yapma zamani o zaman canimAn itibariyle doğum izni olleeyyy :)
Ayy doktora bak yaa bi de özlemişkızlar bu arada benim suyum azdı ya hani dr en az 3 lt su iç demişti içtim ama yine değişmemişti. ben ünide çalışıyorum ünideki dr a gittik bugün doç. o baktı bebişimin suyuna ve gayet iyi olduğunu söyledi. kendi drum 6,5 cm var toplamda demişti en son bu dr 16-17 cm rahat var dedi :) bi rahatladık bi sevindik ki sormayın. kilosu 1589 boyu da 40cm olmuş bal kızımınn.. maşallah ona maşallahhhhh :)
o az diyen dr özeldi ona gitmicem artıkk üniye devam edicem. bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnn. sağlıkla gelsin hepimizin melekleri.
Ayyy bence de kaçamak yapmak lazim bazen canımahhahah ay teknolojiden cok uzagiz biz. bilmez onlar oyle seyler!
bebisimin gul yuzunu hakikaten cok ozledim. bundan sonra ki ultrason 36. haftada dedi doktor. bebis yan yatiyormus benim. o zaman bakariz dondu mu diye ama doner seninki cok hareketli dedi.
bundan bir oncekini de 24. haftada gormustum. 12 hafta daha bekle diyor yani. ama ben sanirim kacamak yapacagim. sizlerden ozeniyorum ben de 3d/4d resimlerini gormek istiyorum oglusumun. belki 33 haftalikken falan giderim bir ultrason klinigine. tabii benim doktorum her zamanki gibi gitme dedi ama ben de durumlar aynen soyle:
Kızlar pijamalarım geldiiii
Önden düğmeli ola l beden, lohusa takımı m beden. M bile büyük geldi bilginize. Ama gebeliğin sonuna kadar daha da genişleyeceğimiz için bencr biraz büyük olması daha iyi.
Eki Görüntüle 1793167
Ayy güzel teyzemizteşekkür ederiz salona astım ki gözlerimi anlamıyorum minicik minicikler yaaa elimde dusuyolar filan alırken. Asarken ayy dedim acemi anne oğlum
AY NE GUZEL MINNAK MINNAK SER SER BITMEZ BENDE BU HAFTA YIKASAM IYI OLACAK HASTANE CANTAMIZI HAZIRLAYALIM ARTIK
SABAHLIKLI OLANI NE KADARA ALDIN CNM HANGI SITEDEN ALDINKızlar pijamalarım geldiiii
Eki Görüntüle 1793167
Ay canım benim gerçekten doğru demek.bende kundakladımda şöyle hafiften kollarını sardım.oda gece filan.yorganı ellerini hareket ettirip yüzüne çekiyodu.korkuyodum yüzüne çekmesin diye.ama kvgile kalsa çocuğu mumyalıycaklardı nerdeyseAy ne güzel telaşeler ben de sabrediyorum oda düzenlensin yıkayıp ütüleyim yerleştireyim diye :)
Ben hiç düşünümüyorum yaptırmayı açıkçası. Eşimi tuzlamışlar haliyle kendisinin annesi baskı yapan zaten. Ama bizde böyle bişey yok. Çok şükür ikimizde kokmuyoruz :)
Benim de inadım inattır olmaz dediysem bitmiştir. Olay çıkarıtırm çocuğu alır çıkar giderim gene de istemediğim şeyi yaptırmam ama neticede kırgınlıklar olur işte :)
Aynen öyle en iyi şampuanı alıyoruz, deterjanı özenle seçiyoruz cildi zarar görmesin diye her şey. Sonuçta biz bu çocukların anneleriyiz kötülükleri için bile isteye bişey istemeyiz heralde.
Canım çok şükür ki eşim bu konularda hep destekçim. Kendisiyle de konuşurum gerekirse asla yaptırmam istemediğim bişeyi. Şimdiden ben de korkular başladı aklımdan geçiyo bir delirip herkesi kovabilirim sanki ilk günlerde :)
Ay bide gizlice yapmak nedir ya işi inada bindiriyorlar gerçekten. Sizin banka müdiresi bunu yaptıysa bizimki neler yapmaz aman allahım
Canım kundak konusu biraz sıkıntılı doğru yazmışsın bacaklar asla sıkılmamalı. Kollar da abartılmamalı. Benim kundak dolayısıyla kalça çıkıklığı ameliyatım var bebeklikten. Hala acısını çekiyorum bak doğum bile istediğim gibi olamıyor ki hamilelik sıkıntısını saymıyorum bile
Canım valla ben tuzlanmadım kokmuyorum eşim tuzlanmış o da kokmuyo bence yapısal bi durum bu :)
Soğan olayına da koptum ayrıcaBizimki de doğuma girme konusunda bi yorum yapmıştı şoklara girdim ben. Dedim eşim gircek doğuma benle birlikte. Bize direk biz de girecek miyiz dedi kadın :O Napcaz bunlarla bilmiyorum.
Ben yaşadım canım kalça çıkıklığınnı işte. Beni de babannem zorla kundaklamış annnem hep kızmış. SOnuç kalca çıkılığı ve bebekken ameliyat. Şimdi ise hala sıkıntıları devam ediyor. İLerleyen yaşlarda protez ameliyatı olmak zorundayım
BEN TAM30 HAFTADA GITMISTIM 32. HAFTADA TEKRAR CAGIRDI SANIRIM BUNDAN SONRA 2 HAFTADA BIR GIDICEZ AMA BENDE SEKER OLDUGU ICINDE OLABILIR ERKEN DOGUMA SEBEB OLUYORMUS30. Haftadan sonra kac gunde bir cagiriyo doktor kontrole
Kızlar bu tuzlama olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Biz kv ile bu konuda tartışcaz gibi sanırım. Ben pek sıcak bakmadım. Bebek cildi ilk etapta yıkamaya karşı bile hassasken o tuz nasıl bir etki yapcak ciltlerinde. Bir de kundak yüzünden kavga çıkcak gibi.
Doğumdan çok sonrası korkutuyo beni valla. Şimdiden lohusa moduna geçtim sanırım :)
sebebi belli değil canım.ama 3 hafta önce yalancı sancılarım başlamıştı.ama günde 2-3 kere oluyordu o da yorulunca.ama son bir haftadır çok fazla sayıda olmaya başladı.son 4 gündür 10'un üzerine çıktı.zaten nst de de çıktı sancılar.sebep yok ama 3 hafta durabilecek mi daha emin değil drum.normal bekliyoruz doğumu.ilki de normal olduğu için.boynunda kordonu var iki kere dolamış eğer sıkıntı yaratmazsa normal olacak inşallah.valla çok heyecanlıyım.biraz sıkıntı yaptım aslına bakarsan ,bu kadar erken olmasını beklemeyince.ama çoooooook heyecanlıyım ya....
benide tuzlamışlar terleme olmasın diye ama ben oldukça çok terliyorum :) şuan kv hıc demedi tuzlayalım falan diye baklm ileriki zamanlrda soyler mi.ama kundak yapmayı ben dusunuyorum bebeğin rahat uyuması için gerekli bence.3 hafta önce bi arkadsım dogum yaptı da doktor kundak yapmayın demiş cocuk elini oynatmayla uyanıyomus cok pısman yapmadıgına.birde kv dogum cantana soğan koy kızım dedım napcam kı ben soğanı dedimikiye bölüp göğüs uclarına kaptılıyomus bu acıya falan ıyı gelıyomus sutu de cabuk getiriyomus yapıcaz baklm inş. agrıyla falan karsılasmayız da
CANIM ÖYLE DE TUZ BEBEĞİN SUSUZ KALMASINA NEDEN OLUYORMUŞ
Aynen canım hem eksikler kalmaz azar azar halletmek lazım artıkAY NE GUZEL MINNAK MINNAK SER SER BITMEZ BENDE BU HAFTA YIKASAM IYI OLACAK HASTANE CANTAMIZI HAZIRLAYALIM ARTIK
saol sekerimİyi akşamlar annişler yemeği yapıp şöyle bi bakayım dedim neler yapmiş bizim güzel anneler.
Pamukprncess ve Lorenaa canlarım ooohh miss gibi bebiş kokmuştur sağlıcakla giysin yavrucaklarım.
miranda_1986 canım çok sevindim herseyin yolunda,gitmesine şurda,zaten az kaldı canım ondan sonra gelsin tatlılar gelsin çikolatalar
barok-bi canım oooo şurda,az bi zaman kalmış ben çok heyecanlandım seni düşenemiyorum
NicksizYumurta canımcım ay o kramplar nedir öyle bütün gün ağrıyor gercekten canım.
lavin canım hayırlı olsun sağlıcakla kullan
@msgulerr canım çok şükür hersey yoluna girmiş hangi doktor sana güven veriyorsa onu tercih et bence
yesimcim sendeki seker gebelik diyabeti mi yoksa sen normalde de mi diyabetsin? bir de insulin kullaniyor musun?BEN TAM30 HAFTADA GITMISTIM 32. HAFTADA TEKRAR CAGIRDI SANIRIM BUNDAN SONRA 2 HAFTADA BIR GIDICEZ AMA BENDE SEKER OLDUGU ICINDE OLABILIR ERKEN DOGUMA SEBEB OLUYORMUS
Oooo baba-kız aşkına bak senOh oh mis gibi Çınar kokmustur simdi evin içi
Evet kuzum yaa bal onlar balgerçi babam bana bebekken ninni söylermiş hep "ben kızıma bal demem balın tadı az olur, ben kızıma gül demem gülün ömrü az olur... ) diye biz de bebelere bal demeyelim bari de baldan tatlı diyelim
Amin canim benim aminay tahmin edebiliyorum o sevimlilik abidesi cimcimenin alışveriş hallerini maşallah abla moduna girmiş hemen güzellik
Güle güle giy canım hepsi cok güzel olmuş
Ohh bol bol keyif yapma zamani o zaman canim
Ayy doktora bak yaa bi de özlemişneyseki her sey yolundaymis canim senin icin en hayırlısı neyse o olsun
Ayyy bence de kaçamak yapmak lazim bazen canım36dan sonra ne kaliyor ki doğuma önemli olan ondan önce de bi kere olsun görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?