2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kararlı mirandammm sen git git aman boşver merak ediyoz halla halla bizimde yan yatiyo ama sona doğru döner ve kordonu da atar boynundan inşallah

selam kizlar dun internete hic giremedim. butun gun hastane doktor kosturdum. diyetisyenimle tanistim ve diyabet egitimine katildim.
parmagimi 4 kere delip kan alip sekerimi olctugum zimbirtiyi verdiler (ya bi de allah rizasi icin bilen soylesin su aletin adi nedir yaa! glukoz olcer falan mi oluyor ki).
ay ben yine kendimi sansli saydim. egitimde bir kadin daha vardi ki ignelerden cok korkuyormus. 27 haftalik gebeymis. egitim baslamadan once azicik sohbet ettik. iki de bir de kan aliyorlar ben dayanamiyorum artik falan diyordu. gunde dort kere igneyle parmagini delmesi gerektigini duyunca aglamaya basladi. butun egitim boyunca da boncuk boncuk goz yasi doktu. ustelik kandan da korkuyormus. ilk deneyiminde nefesi kesiliyordu, nerdeyse bayilacakti. yazik o kadini dusundukce cok kotu oldum butun gun.

ben toplamda dort olcum aldim su ana kadar. yani bir gunluk diyetimi tamamladim. ama diyabet oldugumu ogrendigim pazar gununden beri diyetime dikkat ediyorum. ozellikle pambix in burda bana verdigi ogutler dogrultusunda.
sonuc olarak son bes gunde, gebeligimde aldigim 2 kiloyu da geri verdim. hatta bugun gebe kaldigim kilonun 300 gr altinda oldugumu farkettim. Doktorum o su kaybidir onemli degil dedi, ama insallah kilo kaybim daha fazla olmaz. omur billah su icse kilo alan ben ilk defa kilo veriyorum kendi kendime... o da beni deliler gibi korkutuyor. insallah bebise zarari yoktur !

simdilik olcumlerimin hepsi sinirlarin bayagi altinda. boyle giderse rahat gececek gebeligin geri kalan kismi ve insulin kullanmama gerek kalmayacak.

evet kizlar iste boyle. bir kac gundur moralim cok bozuktu diyabet ciktigim ve diyetle ugrasmak zorunda kaldigim icin. ama dun biraz daha rahatladim. durumu benim gibi olanlar icin de bir umut olur belki diye boyle yazayim dedim. hepinizi kocaman opuyorum

Kararlı mirandammm sen git git aman boşver merak ediyoz halla halla bizimde yan yatiyo ama sona doğru döner ve kordonu da atar boynundan inşallah
kordon mu dolanmis boynuna cinar beyimizin? :) kiyamam ben ona. ama kendini dolayacak kadar donduyse belki de cozecek kadar da doner :) sen hic uzulme mgulcum. saglikla dogacak insallah!

valla ben de gidicem yaa. bakalim benim sipa kime cekmis. bu aralar surekli ruyamda bebeigimi kucagima aliyorum ama yuzunu bir turlu goremiyorum. cok merak eder oldum artik!

Teyzelerim çamaşırlarım yıkanıyoooo bi makineyi doldurdum valla Eki Görüntüle 1793103
Oh oh mis gibi Çınar kokmustur simdi evin içi

Aynen tatlimmm hayatimda ilk kez, yaşadım garip ve kötü bisey ama sebep olan harika, bal , şeker napalim
Evet kuzum yaa bal onlar balgerçi babam bana bebekken ninni söylermiş hep "ben kızıma bal demem balın tadı az olur, ben kızıma gül demem gülün ömrü az olur...) diye biz de bebelere bal demeyelim bari de baldan tatlı diyelim

Amin canim benim aminay tahmin edebiliyorum o sevimlilik abidesi cimcimenin alışveriş hallerinimaşallah abla moduna girmiş hemen güzellik

Güle güle giy canım hepsi cok güzel olmuş

An itibariyle doğum izni olleeyyy :)
Ohh bol bol keyif yapma zamani o zaman canim

Ayy doktora bak yaa bi de özlemiş neyseki her sey yolundaymis canim senin icin en hayırlısı neyse o olsun

Ayyy bence de kaçamak yapmak lazim bazen canım36dan sonra ne kaliyor ki doğuma önemli olan ondan önce de bi kere olsun görmek

Bebegi tuzkama isi konusulmus sanirim ben en küçük kardesimi tuzladiklarinda yaninda idim o kadarda korklacak birsey degil bence kizimi bendr tuzlamayi dusunuyorum bizdede ya suyuna az tuz konur o dokulur yada az tuzlanir hemen su dokulur yikanir bebek bizlerde tuzlanmisik bir zararini gormedik kizimda gormez inşallah. Kundak konusuna gelince yeni cikan hazir kundaklar var onlardan aldim ben bacak kismi kendinden kapali zaten icinde duruyor ellerinide cirtcirtli o sekilde kapatiyorsun kizim rahat ederse icinde kullanmayi dusunuyorum bebekler kendini çok uyandiriyor cunku hareket ederek benim dusuncelerimde bu yonde

Gule güle kullan canim hepsi çok güzel olmuslar

Ayy güzel teyzemiz teşekkür ederiz salona astım ki gözlerimi anlamıyorum minicik minicikler yaaa elimde dusuyolar filan alırken. Asarken ayy dedim acemi anne oğlum

Ayy ayy ne güzel kokmustur ev simdi utulerkende çok güzel oluyr canim en severek yaptigim utuydu kizimin esyalarini utulemek

İyi akşamlar annişler yemeği yapıp şöyle bi bakayım dedim neler yapmiş bizim güzel anneler.
Pamukprncess ve Lorenaa canlarım ooohh miss gibi bebiş kokmuştur sağlıcakla giysin yavrucaklarım.
miranda_1986 canım çok sevindim herseyin yolunda,gitmesine şurda,zaten az kaldı canım ondan sonra gelsin tatlılar gelsin çikolatalar
barok-bi canım oooo şurda,az bi zaman kalmış ben çok heyecanlandım seni düşenemiyorum
NicksizYumurta canımcım ay o kramplar nedir öyle bütün gün ağrıyor gercekten canım.
lavin canım hayırlı olsun sağlıcakla kullan
@msgulerr canım çok şükür hersey yoluna girmiş hangi doktor sana güven veriyorsa onu tercih et bence

Ay canım benim gerçekten doğru demek.bende kundakladımda şöyle hafiften kollarını sardım.oda gece filan.yorganı ellerini hareket ettirip yüzüne çekiyodu.korkuyodum yüzüne çekmesin diye.ama kvgile kalsa çocuğu mumyalıycaklardı nerdeyseama çok şükür akıllandılar şimdi sözümden çıkmazlar hiç bişeyede karışmazlar.

Bizde de var tuzlama olayı ama ben karşı değilim açıkçası, yikanma esnasında bir avuç tuz vücuduna sürülüyor hemen su dökülüyor ve yikaniyor güzelce. Teninde kalmıyor hiç bi etki, kundak yapaim ben cocuguma ama düdük gibi sımsıkı sarmak yerine hazır fermuar kundaklar var onlardan almayı düşünüyorum, hem rahat olur hem ellerinden korkup uyanmak zorunda kalmaz.

Hakkında hayırlısı olsun inşallahh, erken gelmek istiyorsa bebis buyursun gelsin ama inşallah sağlıklı sihhatli gelsin

Çocuk soğan kokusundan göğsünü almazsa ya. Soğan kokusu yikamaylada kolay cikacak bi koku da değil

saol sekerim ac kalmicakmisim ya ben ona da raziyim vallahi

BEN TAM30 HAFTADA GITMISTIM 32. HAFTADA TEKRAR CAGIRDI SANIRIM BUNDAN SONRA 2 HAFTADA BIR GIDICEZ AMA BENDE SEKER OLDUGU ICINDE OLABILIR ERKEN DOGUMA SEBEB OLUYORMUS
yesimcim sendeki seker gebelik diyabeti mi yoksa sen normalde de mi diyabetsin? bir de insulin kullaniyor musun?
erken doguma bebek buyuk olursa sebep oluyormus diye duymustum ben. ama diyet ve insulin le bebegin buyumesini kontrol altina aliyorlarmis. ona ragmen yine de erken dogum oluyor muymus?

Oooo baba-kız aşkına bak sen aynen teyzesi baldan tatlı aşklar onlar bizim minik bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…