- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.361
Ayyy minik minik ya bi de bitmeyen keyif misaliGule güle kullan canim hepsi çok güzel olmuslar
Ayy ayy ne güzel kokmustur ev simdi utulerkende çok güzel oluyr canim en severek yaptigim utuydu kizimin esyalarini utulemek
Ayy evet teyzesi oynaya oynaya başına iş açtıkordon mu dolanmis boynuna cinar beyimizin? :) kiyamam ben ona. ama kendini dolayacak kadar donduyse belki de cozecek kadar da doner :) sen hic uzulme mgulcum. saglikla dogacak insallah!
valla ben de gidicem yaa. bakalim benim sipa kime cekmis. bu aralar surekli ruyamda bebeigimi kucagima aliyorum ama yuzunu bir turlu goremiyorum. cok merak eder oldum artik!
Ayy annesi hayatında yapacagin en eğlenceli işAy ne güzel telaşeler ben de sabrediyorum oda düzenlensin yıkayıp ütüleyim yerleştireyim diye :)
Ben hiç düşünümüyorum yaptırmayı açıkçası. Eşimi tuzlamışlar haliyle kendisinin annesi baskı yapan zaten. Ama bizde böyle bişey yok. Çok şükür ikimizde kokmuyoruz :)
Benim de inadım inattır olmaz dediysem bitmiştir. Olay çıkarıtırm çocuğu alır çıkar giderim gene de istemediğim şeyi yaptırmam ama neticede kırgınlıklar olur işte :)
Aynen öyle en iyi şampuanı alıyoruz, deterjanı özenle seçiyoruz cildi zarar görmesin diye her şey. Sonuçta biz bu çocukların anneleriyiz kötülükleri için bile isteye bişey istemeyiz heralde.
Canım çok şükür ki eşim bu konularda hep destekçim. Kendisiyle de konuşurum gerekirse asla yaptırmam istemediğim bişeyi. Şimdiden ben de korkular başladı aklımdan geçiyo bir delirip herkesi kovabilirim sanki ilk günlerde :)
Ay bide gizlice yapmak nedir ya işi inada bindiriyorlar gerçekten. Sizin banka müdiresi bunu yaptıysa bizimki neler yapmaz aman allahım
Canım kundak konusu biraz sıkıntılı doğru yazmışsın bacaklar asla sıkılmamalı. Kollar da abartılmamalı. Benim kundak dolayısıyla kalça çıkıklığı ameliyatım var bebeklikten. Hala acısını çekiyorum bak doğum bile istediğim gibi olamıyor ki hamilelik sıkıntısını saymıyorum bile
Canım valla ben tuzlanmadım kokmuyorum eşim tuzlanmış o da kokmuyo bence yapısal bi durum bu :)
Soğan olayına da koptum ayrıcaBizimki de doğuma girme konusunda bi yorum yapmıştı şoklara girdim ben. Dedim eşim gircek doğuma benle birlikte. Bize direk biz de girecek miyiz dedi kadın :O Napcaz bunlarla bilmiyorum.
Ben yaşadım canım kalça çıkıklığınnı işte. Beni de babannem zorla kundaklamış annnem hep kızmış. SOnuç kalca çıkılığı ve bebekken ameliyat. Şimdi ise hala sıkıntıları devam ediyor. İLerleyen yaşlarda protez ameliyatı olmak zorundayım
Gerçi üç ayda yok yaKızlar gribimin üstüne bide dolgu olan dişim sızlamaya ağrımaya basladı.sizce ne yapmalıyım.ne ii gelir.nazara geldim resmen.bütün kış hasta olmadım olmadım sona yaklaştıkça dökülmeye başladım.son üç ayda dişe müdahale ediliyormu acaba?
Bitanem dalin granül sabun matik aldım ama gross varmış veya farklı marketlerde sabun granül 5tl ben pahalı aldım ama şimdi öğrendim yerlerini bitince oralardan alırız artıkPamukprncess canım ellerine sağlık şimdiden neyle yıkadın nasıl yıkadın ben daha almadım deterjan falan neyi bekliyorum onu da bilmiyorum ama tembellik diz boyu resmen bi ara ben de yıkasam iyi olacak
gecmis olsun hayatim. ama acar o merak etme.Ayy evet teyzesi oynaya oynaya başına iş açtışimdi açması için elimden ne gelse yapıyorum ama iş ona kalmış, ben kordon çözülmezse çok istememe rağmen normal doğum yapmam riske atamam yawrunu inşallah açılır .. Ayy görmen lazım yaa insan meraktan catliyor valla
Çok zevklidir eminm bende sabırsızlanıyorum dolabımızı bekliyodum eve gider gitmez başlıcamAyy güzel teyzemizteşekkür ederiz salona astım ki gözlerimi anlamıyorum minicik minicikler yaaa elimde dusuyolar filan alırken. Asarken ayy dedim acemi anne oğlum
Aynen tatlım.. Nasıl dogacaklarina kendileri karar veriyo aslında biz acı çekmeye de raziyiz, keyfi doğum yapıp sonrasında acı çekmeye degecmis olsun hayatim. ama acar o merak etme.
zaten biz bir suru plan yapiyoruz da bakalim dogumda ne olacak... o zaman doktor nasil karar verirse o yone dogrulacagiz. hani acilma olmadi beklemeyelim falan derlerse belki normal dogum icin israr etmenin bir anlami vardir ama cocugun pozisyonu dogru degilse, tehlikesi varsa, tabii ki ona gore sezeryana girilir. benim bir arkadasimin bebegi strese girmis, kalp atislari yavaslamis. doktor iki saati var demis. istiyorsan simdi sezeryana girip alalim, ya da iki saat icinde dogumun bitmesini de bekleyebiliriz. kadin hic riske etme doktooooor deyip girmis sezeryana. hemde ucuncu cocugunda! ve ilk ikisini normal dogum yapti. ama ben de olsam ben de aynisini yapardim !
Bak onu hiç dusunmemistim tatlım.. File kullanmadim ama eksik yok sanırımÇok zevklidir eminm bende sabırsızlanıyorum dolabımızı bekliyodum eve gider gitmez başlıcamküçücükler annesi baksana yaa fike kullanmadın sanırım dmi canım?bana çoraplar eldivenler kaça diyolar hep ama makinelerimiz eski model değil kaçmaz diye düşünüyorum bazen cepte unutulan para vs onları bile kaçırmıyor içine onlarda kaçmaz heraldr
Maşallah canım minnakimizamerhaba, kontrolümüz iyi geçti kızçem 2180 gr, 45 cm olmuş. 8-9 gün önden gidiyor dedi. çalışmaya devam etmeyi düşünüyor musun?diye sordu doktorum. ben de 2-3 hafta daha çalışsam mı bilemiyorum. ağırlaştım da dedim. masa başı mı çalışıyorsun diye sordu. şantiyelere gidiyorum deyince, bebek dönmüş aşağıda da tehlikeli olabilir karar senin dedi. riske atmak istemedim. çalışamaz raporu aldım. sezeryan olduğu için 23-28 nisan arası alalım dedi. bir de önden gidiyor diye kilolu doğacak diye bir şey yok herşey son ay alacağı kiloya bağlı dedi. 2 hafta önden gidip 2800-2900 doğan bebekler de var. geriden gelip 3500 doğan da son ayki beslenmen çok önemli bol bol proteğin ve kalsiyum tüket hamurişinden uzak dur dedi.
Ayyy minik minik ya bi de bitmeyen keyif misaliyarın da ütümüzü yaparız babamız oglunun kiyafetleri boyle Gorunce sevinçten napacagini şaşırdı
Çok zevklidir eminm bende sabırsızlanıyorum dolabımızı bekliyodum eve gider gitmez başlıcamküçücükler annesi baksana yaa fike kullanmadın sanırım dmi canım?bana çoraplar eldivenler kaça diyolar hep ama makinelerimiz eski model değil kaçmaz diye düşünüyorum bazen cepte unutulan para vs onları bile kaçırmıyor içine onlarda kaçmaz heraldr
Böyle böyle ailenin yeni üyesine hazirlaniyoruz .. Yormayiz teyzesiOhh çok güzel canim anne izin gunlerini çınar icin güzel güzel geciriyor cokda yorma kendini canimayy gercekten çok seviniyorlar esimde oyleydi benim yikadigimda
Canim ben file aldim ama kullanmadim eger makinan simdiye kadar hicbirseyi yutmadi ise bebegin esyalarinida yutmaz
Evet canım izne ayrıldım. 32. Haftamın dolduğu gün çalışamaz raporu almış olduım. 16 haftanın akabinde ücretsiz izin alacağım için bir kaç haftanın hesabını yapmamanın daha mantıklı olduğunu düşündüm.shrylz canım sen izne ayrılmayı secmissindir inşallah gerçi doğum pozisyonu alması artık normal ama şantiyeye gittiğin için doktorun haklı maşallah bebisine ne güzel büyümüş
Ben zamanında gelsin diyorum, acele de etmesin geç de kalmasınay bugun tam 200 gundur hamileymisim.. pffff daha da 80 gun varmis.
ne guzel bazi arkadaslarimizin az zamani kaldi burda..
ay ben cok sabirisizim!! bebisim hemen dogsun da seveyim istiyorum yaaaa.... bazi forumlarda gebelerin bu donemde aman dogmasin, bebegim simdi cok guvenli, cikinca bu kadar guven de olabilecek mi, koruyabilecek miyim diye korktuklarini okudum. ben de saolsun hiiiiiiiiic oyle bir duygu yok. sizlerde benim gibi misiniz kizlar? yoksa bebegim ne kadar gec dogsa o kadar iyi mi diye dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?