2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İyi o zaman bi de onu eksikten saymıyım o zamanyok canım kapak tarafına itiyor hep inşallah o minnak çoraplarda kaçmaz

Ben bazen korkuyorum canım acaba bakabilecek miyim ona yetebilecek miyim diye durabildiği kadar dursun içeride evet gelsin sevim koklayim diyorum hatta bazı bebekler 37de tamamlarmis gelişimini doktor tamamladi derse temizlik yapıp kaldırım gelsin diyorum kafam karman corman

Hayırlı cumalar kizlar.Bu da bizim battaniyemiz inşallah doguma yetişir

Hem biran once dogsun istiyorum hem de su anda en guze yerde 40. Hafatay kadar kalsin diyorum. Ben korkuyorum biraz

Ayy yok canım o sabırsızlardan biride benimbazen eşime dayanamıyorum artık o sert yerleri elime geldikçe çekip çıkarasım geliyor diyorumnapalım bu aşk bi başka

Hayırlı cumalar kizlar.Bu da bizim battaniyemiz inşallah doguma yetişir

Hem biran once dogsun istiyorum hem de su anda en guze yerde 40. Hafatay kadar kalsin diyorum. Ben korkuyorum biraz
battaniyenin kenari degil mi o? pek guzelmis vallahi. eline saglik.
ben hic 40. haftaya kadar kalsin demiyorum yaa.. 38de cikmazsan dogunca poponu isiririm diye tehdit ediyorum bebegi
Ayy yok canım o sabırsızlardan biride benimbazen eşime dayanamıyorum artık o sert yerleri elime geldikçe çekip çıkarasım geliyor diyorumnapalım bu aşk bi başka

al benden de o kadar! kucucuk ayaklarini opup koklamak geliyor icimden!

Canim tabiki insan birgun once kavusmak istiyo bebislere ama zamanindan cok erken gelmeside iyi degil... saglik acisindan cok problem oluyo,dusuk kilo,kuvozde kalma riski vs. Onun icin bukadar sabr ettik surda 2 ay kalmis onuda sabr ederiz insallah

ay benim midem bulandigi zamanlarda cok yardimci oluyordu. cunku su icerken birden kusabiliyordum. ve cok susuz hissediyordum kendimi. doktorum maden suyu ic hem mideni rahatlatir hem sivi alimin fazlalasir demisti. gunde iki bardak iciyordum ben

Canim tabiki insan birgun once kavusmak istiyo bebislere ama zamanindan cok erken gelmeside iyi degil... saglik acisindan cok problem oluyo,dusuk kilo,kuvozde kalma riski vs. Onun icin bukadar sabr ettik surda 2 ay kalmis onuda sabr ederiz insallah
mantiken dedigin herseye katiliyorum. :) ama ben cok sabirsizim yaaaa!

Böyle böyle ailenin yeni üyesine hazirlaniyoruz .. Yormayiz teyzesi Babaciklar yaa somut şeyler onları daha bi sevindiriyo

Ohh ohh en güzel uyeler onlar canim aynen canim gormeden zor seviyor onlar ancak ya hissedecekler yada gorecekler

İyi o zaman bi de onu eksikten saymıyım o zamanyok canım kapak tarafına itiyor hep inşallah o minnak çoraplarda kaçmaz

Sayma canim bende kacarsa diye aldim ama sonradan koymaktan vazgectim. Benimde öyle itiyor bir tane corabini oradan alip duruladik sadece o kadar

Kizlar okuldan bi arkadasim yapmis :)

Ayy cok güzel olmus canim buyuklugunu nasil ama sanki alt acma esyalarini toplamaya yeter gibi geldi hemde devamli anmis olursun arkadasini

Burda ay ne kadar beceriksizim

Kolay gelsin canim güle güle kullanin simdiden

miranda_1986 bende biran önce kavusmak istiyorum kizima ama yinede 36. Haftaya kadar sabret kizim ki direk alip eve gideyim diyorum bakamam diye korkum yok benimde onun sagligi icin az daha bekleyelim

Yok canm bende öyle bi şikayet yani sislik varda öyle abartilcak gibi değil ben bayadir magnezyum kullanıyorum ama anlamadım neyse cokta takmiyorum zaten allah korusun hepimizi ins

ay benim midem bulandigi zamanlarda cok yardimci oluyordu. cunku su icerken birden kusabiliyordum. ve cok susuz hissediyordum kendimi. doktorum maden suyu ic hem mideni rahatlatir hem sivi alimin fazlalasir demisti. gunde iki bardak iciyordum ben

Yani günde iki şişe içebiliriz anlamına mı geliyor? Beni bi tanesi kesmiyor bazen de
Bebek doğduğunda gazlı olmaz demişti biri de

evet evet simdi cok erken zaten. benim de demek istedigim o. 36. hafta da cikip gelsinler. olmadi 38 maksimum. ne o oyle 40a kadar beklemeler!

Yani günde iki şişe içebiliriz anlamına mı geliyor? Beni bi tanesi kesmiyor bazen de
Bebek doğduğunda gazlı olmaz demişti biri de
bebek dogunca etkilemez bence gazli olma durumunu. o gazi annenin sutunden aliyor, bence annenin usutmesine ya da beslenirken bebegin hava yutup yutmamasina bagli.

ama ben gebeligimin ilk 20 haftasi boyunca ictim gunde 2 bardak. dr uma iciyorum demistim o da okay sorun degil demisti. yalniz hangi marka ictigine dikkat etmen lazim. bazilarinin icindeki sodyum orani yuksek oluyor ki o da bebek icin zararli olabilirmis. ben burda perrier diye bir marka iciyordum turkiye de de var sanirim. ben sadesini ictim.

candanotecann bu arada doktorum okayledi derken, zaten doktorum tavsiye etmisti midene iyi gelir diye de, ben ictigim miktari soylemistim ona okay aldim.

Tamami bu sekilde olacak canim bitince pqylasicam insallah hem cok istiyorum hem de bu kavusmadan korkuyorum. Kucagimiza alinca bu korkular bitecek insallah kirk yillik ana gibi sevip bakicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…