- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.381
İyi o zaman bi de onu eksikten saymıyım o zamanOhh çok güzel canim anne izin gunlerini çınar icin güzel güzel geciriyor cokda yorma kendini canimayy gercekten çok seviniyorlar esimde oyleydi benim yikadigimda
Canim ben file aldim ama kullanmadim eger makinan simdiye kadar hicbirseyi yutmadi ise bebegin esyalarinida yutmaz
Ben bazen korkuyorum canım acaba bakabilecek miyim ona yetebilecek miyim diye durabildiği kadar dursun içeride evet gelsin sevim koklayim diyorum hatta bazı bebekler 37de tamamlarmis gelişimini doktor tamamladi derse temizlik yapıp kaldırım gelsin diyorumay bugun tam 200 gundur hamileymisim.. pffff daha da 80 gun varmis.
ne guzel bazi arkadaslarimizin az zamani kaldi burda..
ay ben cok sabirisizim!! bebisim hemen dogsun da seveyim istiyorum yaaaa.... bazi forumlarda gebelerin bu donemde aman dogmasin, bebegim simdi cok guvenli, cikinca bu kadar guven de olabilecek mi, koruyabilecek miyim diye korktuklarini okudum. ben de saolsun hiiiiiiiiic oyle bir duygu yok. sizlerde benim gibi misiniz kizlar? yoksa bebegim ne kadar gec dogsa o kadar iyi mi diye dusunuyorsunuz?
ay bugun tam 200 gundur hamileymisim.. pffff daha da 80 gun varmis.
ay ben cok sabirisizim!! bebisim hemen dogsun da seveyim istiyorum yaaaa.... bazi forumlarda gebelerin bu donemde aman dogmasin, bebegim simdi cok guvenli, cikinca bu kadar guven de olabilecek mi, koruyabilecek miyim diye korktuklarini okudum. ben de saolsun hiiiiiiiiic oyle bir duygu yok. sizlerde benim gibi misiniz kizlar? yoksa bebegim ne kadar gec dogsa o kadar iyi mi diye dusunuyorsunuz?
Ayy yok canım o sabırsızlardan biride benimay bugun tam 200 gundur hamileymisim.. pffff daha da 80 gun varmis.
battaniyenin kenari degil mi o? pek guzelmis vallahi. eline saglik.Hayırlı cumalar kizlar.Bu da bizim battaniyemiz inşallah doguma yetişir
Hem biran once dogsun istiyorum hem de su anda en guze yerde 40. Hafatay kadar kalsin diyorum. Ben korkuyorum biraz
Ayy yok canım o sabırsızlardan biride benimbazen eşime dayanamıyorum artık o sert yerleri elime geldikçe çekip çıkarasım geliyor diyorum napalım bu aşk bi başka
Canim tabiki insan birgun once kavusmak istiyo bebislere ama zamanindan cok erken gelmeside iyi degil... saglik acisindan cok problem oluyo,dusuk kilo,kuvozde kalma riski vs. Onun icin bukadar sabr ettik surda 2 ay kalmis onuda sabr ederiz insallahay bugun tam 200 gundur hamileymisim.. pffff daha da 80 gun varmis.
Ama bu çokk güzelll. Kendin mi yaptınn? Sabır istiyor bayaBurda ay ne kadar beceriksizim
ay benim midem bulandigi zamanlarda cok yardimci oluyordu. cunku su icerken birden kusabiliyordum. ve cok susuz hissediyordum kendimi. doktorum maden suyu ic hem mideni rahatlatir hem sivi alimin fazlalasir demisti. gunde iki bardak iciyordum benMaden suyunu hiç sevmezdim. İçenler nasıl içiyor diye merak ederdim bir de. Şimdi öyle canım istiyor ki tadı çok güzelmiş gibi içiyorumdoğal olduğu için faydalıymış tabi abartmadan
Sizin de var mı hamilelikten sonra ortaya çıkan tuhaf alışkanlıklarınız ?
mantiken dedigin herseye katiliyorum. :) ama ben cok sabirsizim yaaaa!Canim tabiki insan birgun once kavusmak istiyo bebislere ama zamanindan cok erken gelmeside iyi degil... saglik acisindan cok problem oluyo,dusuk kilo,kuvozde kalma riski vs. Onun icin bukadar sabr ettik surda 2 ay kalmis onuda sabr ederiz insallah
Böyle böyle ailenin yeni üyesine hazirlaniyoruz .. Yormayiz teyzesiBabaciklar yaa somut şeyler onları daha bi sevindiriyo
İyi o zaman bi de onu eksikten saymıyım o zamanyok canım kapak tarafına itiyor hep inşallah o minnak çoraplarda kaçmaz
Kizlar okuldan bi arkadasim yapmis :)
Burda ay ne kadar beceriksizim
Yok canm bende öyle bi şikayet yani sislik varda öyle abartilcak gibi değil ben bayadir magnezyum kullanıyorum ama anlamadım neyse cokta takmiyorum zaten allah korusun hepimizi insGÜNAYDIN KIZLAR,
HERKESE MUTLU CUMALAR DİLİYORUM. Oh haftanın sonu geldi nihayet.
Zor kalktım sabah. Hem belim hem karnım göbek ve yanlardan sancıyor. Arabayı çukurlardan kaça kaça yavaş yavaş kullana kullana geldim. Ama çok zor oldu, şu çukurları hamile kadınları da düşünerek doldursunlar yaa, titreşim mahvediyor
Hiç sorma süper bencil adam.
Doktorum izin verirse mart sonuna kadar kalırım demiştim. O aklında kaldı demek ki. Aslında doktorum bişi dememişti ben ddim yazın raporu gitsin diye. Raporum ne kadr erken başlarsa bu şirketten tazminatımı alıp kurtuluşum o kadar erken olur. O da yerime ingilizce bilgisi hariç resmen hiç bir şey bilmeyen bir eleman aldı. Bu eleman değil 2 haftada- 4 haftada 6 ayda bile benim seviyeme gelemez, çünkü tecrübe ve bilgi sıfır!. Bile bile göre göre aldı, madem öyle o çeksin sıkıntısını. Ben niye iş ögreteceğim diye kendimi ve bebeğimi kasacakmışım? Hiçte bile !
evet canım çok şükür herşey yolunda. Benim ağırlaşmam hariç.
Allahım işyerinde son 1 haftaaaaaaaaaaa
Evet doğru canım, o romanı ben de okumuştum ve bayılmıştım.
Ayrıca nazımın Rus yavuklusunun adı da Vera idi.
Darısı başına canım, geçmiş olsun. Ödem ve yüksek tansiyon da var mı sende? Bende baştan beri bu ikisi yoktu sadece protein gördü idrarda. O da magnezyumu düzensiz kullanmaktanmış.
ay benim midem bulandigi zamanlarda cok yardimci oluyordu. cunku su icerken birden kusabiliyordum. ve cok susuz hissediyordum kendimi. doktorum maden suyu ic hem mideni rahatlatir hem sivi alimin fazlalasir demisti. gunde iki bardak iciyordum ben
Ohh ohh en güzel uyeler onlar canimaynen canim gormeden zor seviyor onlar ancak ya hissedecekler yada gorecekler
Sayma canim bende kacarsa diye aldim ama sonradan koymaktan vazgectim. Benimde öyle itiyor bir tane corabini oradan alip duruladik sadece o kadar
Ayy cok güzel olmus canim buyuklugunu nasil ama sanki alt acma esyalarini toplamaya yeter gibi geldi hemde devamli anmis olursun arkadasini
Kolay gelsin canim güle güle kullanin simdiden
miranda_1986 bende biran önce kavusmak istiyorum kizima ama yinede 36. Haftaya kadar sabret kizim ki direk alip eve gideyim diyorum bakamam diye korkum yok benimde onun sagligi icin az daha bekleyelim
bebek dogunca etkilemez bence gazli olma durumunu. o gazi annenin sutunden aliyor, bence annenin usutmesine ya da beslenirken bebegin hava yutup yutmamasina bagli.Yani günde iki şişe içebiliriz anlamına mı geliyor? Beni bi tanesi kesmiyor bazen de
Bebek doğduğunda gazlı olmaz demişti biri de
bebek dogunca etkilemez bence gazli olma durumunu. o gazi annenin sutunden aliyor, bence annenin usutmesine ya da beslenirken bebegin hava yutup yutmamasina bagli.
ama ben gebeligimin ilk 20 haftasi boyunca ictim gunde 2 bardak. dr uma iciyorum demistim o da okay sorun degil demisti. yalniz hangi marka ictigine dikkat etmen lazim. bazilarinin icindeki sodyum orani yuksek oluyor ki o da bebek icin zararli olabilirmis. ben burda perrier diye bir marka iciyordum turkiye de de var sanirim. ben sadesini ictim.
battaniyenin kenari degil mi o? pek guzelmis vallahi. eline saglik.
ben hic 40. haftaya kadar kalsin demiyorum yaa.. 38de cikmazsan dogunca poponu isiririm diye tehdit ediyorum bebegi
al benden de o kadar! kucucuk ayaklarini opup koklamak geliyor icimden!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?