2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aynen tatlım yaa bu sefer cok fena oldu

Oooo baba-kız aşkına bak sen aynen teyzesi baldan tatlı aşklar onlar bizim minik bebeklerimiz
Ay evet canım yaa en güzel aşkmış bu

Maşallah minik prensese ya kocaman olmuş canım raporu almakla iyi etmissin evde kuzucugunla dinlen artik doguma kadar ohh miss

Ayy bazen sabırsızliktan ölüyorum ben canimhele de minik ayacıklarını elimle hissedersem tutup cıkarasım geliyor eşim de benim gibi pek hevesli 2 hafta önceki nstde sancı cıkmadi diye morali bozuldu tüh ya ben de erkenden gelecek kızım da seveceğim diyordumdedibakamam diye hic korkmuyorum ama hamilelik süreci 40 hafta olduğuna göre vardır bi sebebi dimi en azından 38i barı görelim diyorum hep

Kizlar okuldan bi arkadasim yapmis :)
Ay cok seker olmus canım güle güle kullan

Burda ay ne kadar beceriksizim
Canım cok güzel olmus cok begendim ellerine sağlık yalnız epey sabır istiyor bu yaa tamamen dolgutakdir ettim seni

yaa bilmiyom ki NicksizYumurtam... 37 hafta full term diyor doktorlar.
sonra sadece siskolasiyorlar herhalde

Tamami bu sekilde olacak canim bitince pqylasicam insallah hem cok istiyorum hem de bu kavusmadan korkuyorum. Kucagimiza alinca bu korkular bitecek insallah kirk yillik ana gibi sevip bakicaz
ooo el emegi goz nuru diye bosuna demiyorlar. helal olsun vallahi ne emek!
ben bunu ancak bilgisayarda modelini cikaririm. copy paste copy paste yok vallahi ben de sabir denen seyin kirtisi! baksana bebisimi bile sigdiramiyom icime..

Çok garip ama kullanmama karşın hamilwligimin başında resmen canım içki istiyordu tv defalarca içki içenlerin gördükçe ağzımin suyu alıyordu. Bu aralar gene canım istiyor artık ben çareyi limonata meyve suyunda buldum

bakarsin canim niye bakamayacaksin. ilk basta biraz saskin olursun, sonra biraz korkarsin. sonra butun duygular birbirine karisir. ama ona olan askinla anne olmayi da ogrenirsin. sonucta annelik sonradan ogrenilen bir meziyet. ama merak etme bu sirada hic yalniz kalmiyor insan. anneler, teyzeler, halalar, ablalar o kadar iyiler ki.. biri gelip biri gidiyor basindan. ben ablama yardimci oldugumda daha 18 dim. ama ben bile ogrenmistim. bir hafta icinde bebekle tamamiyle yalniz basima kalip ona bakabilecek kadar ogrenmistim ki ben sadece bir teyzeyim. anne olmak cok daha guzel

Ayy ucarim mutluluktannnnn şaka maka az kaldı canım yaa büyüdüler de aman birkac haftadan bisey olmaz gelsinler yaa
gelirler belki yaaa... niyeyse ben hic mayisin sonunu bekleyecekmisim gibi gelmiyor bana. zaten basindan beridir herkes ne zaman bebek geliyor diye sorsa ben hep mayis da bir gun dedim. icimden hep oyle gecti cunku.
hamilelik fotocumu bile razi ettim mayis in 1ine. bana sanki ondan sonraki her an bebis cat kapi ben geeeelddiiiimmm dicekmis gibi geliyo :)

Ben onu mecburiyetten içiyorum yaa hem magnezyum filan var , aslında asiti hoşuma gitmiyo ama ben hala tam Alışamadım, ama eskiden içerken rahatsız ederdi icmezdim, nasılsa alistim şimdi içe içe sevmen ne güzel böyle...

Ayy ucarim mutluluktannnnn şaka maka az kaldı canım yaa büyüdüler de aman birkac haftadan bisey olmaz gelsinler yaa
Evet evet bişey olmaz canım bencedeeğer oğluş beklerse 38 de doktorun yanına koşup hürrem gibi oğlumu verin banaaa diye çemkiricem

Evet evet bişey olmaz canım bencedeeğer oğluş beklerse 38 de doktorun yanına koşup hürrem gibi oğlumu verin banaaa diye çemkiricem
Yerim miraçı sabırsız annesi çınardan önce pırtlarsa fotosunu isterim valla doktorların biz nazlı anneler-bebeklerinden cekecekleri var

Güzeller en iyi pişik kremi bi yere not edin kullanan kurtulmuş hep, facete paylaştılar annler de hep olumlu tecrübelerini yazmışlar nerden bulacaksak onu bilmiyorum
bu burda cok yaygin yaa.. bu muymus en iyisi.. bana da gittigim ultrason merkezinden hediye verdiler bu kadar kucuk bir numune. acaba hastaneye gotursem de orda kullansam mi diye dusunuyordum...

Seninki daha ilginçmiş

ayyy evet o 40. haftayi gecince cok zor oluyormus! insan nasil bekler ki o gunleri? -1 -2 diye saymalara baslariz artik

40 hafta 41. haftayı görenler bile var yaa o kadar da durmasın bence 38 iyidir
Bunu da buraya yazıyorum bakalım gerçekte ne zaman gelecek
Bir de forumda bebeklerine kavuşanları gördükçe iyice sabırsızlanıcaz gibii

Ben de eskiden hiç içemezdim ama şimdi içerken görsen canın çeker

Güzeller en iyi pişik kremi bi yere not edin kullanan kurtulmuş hep, facete paylaştılar annler de hep olumlu tecrübelerini yazmışlar nerden bulacaksak onu bilmiyorum
Bu ismi biliyorum piyasadaki en iyi pişik kremi ve en doğala yakını sanırım. N11.com da en uygun fiyatla kargo ücreti olmadan alabilirsin. Ben öyle yapıcam şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…