- 22 Ekim 2015
- 568
- 887
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.401
Ama bu çokk güzelll. Kendin mi yaptınn? Sabır istiyor baya
Aynen tatlım yaa bu sefer cok fena olduİyi akşamlar annişler yemeği yapıp şöyle bi bakayım dedim neler yapmiş bizim güzel anneler.
Pamukprncess ve @Lorenaa canlarım ooohh miss gibi bebiş kokmuştur sağlıcakla giysin yavrucaklarım.
miranda_1986 canım çok sevindim herseyin yolunda,gitmesine şurda,zaten az kaldı canım ondan sonra gelsin tatlılar gelsin çikolatalar
@barok-bi canım oooo şurda,az bi zaman kalmış ben çok heyecanlandım seni düşenemiyorum
NicksizYumurta canımcım ay o kramplar nedir öyle bütün gün ağrıyor gercekten canım.
@lavin canım hayırlı olsun sağlıcakla kullan
@msgulerr canım çok şükür hersey yoluna girmiş hangi doktor sana güven veriyorsa onu tercih et bence
Ay evet canım yaa en güzel aşkmış buOooo baba-kız aşkına bak senaynen teyzesi baldan tatlı aşklar onlar bizim minik bebeklerimiz
Maşallah minik prensese ya kocaman olmuş canımmerhaba, kontrolümüz iyi geçti kızçem 2180 gr, 45 cm olmuş. 8-9 gün önden gidiyor dedi. çalışmaya devam etmeyi düşünüyor musun?diye sordu doktorum. ben de 2-3 hafta daha çalışsam mı bilemiyorum. ağırlaştım da dedim. masa başı mı çalışıyorsun diye sordu. şantiyelere gidiyorum deyince, bebek dönmüş aşağıda da tehlikeli olabilir karar senin dedi. riske atmak istemedim. çalışamaz raporu aldım. sezeryan olduğu için 23-28 nisan arası alalım dedi. bir de önden gidiyor diye kilolu doğacak diye bir şey yok herşey son ay alacağı kiloya bağlı dedi. 2 hafta önden gidip 2800-2900 doğan bebekler de var. geriden gelip 3500 doğan da son ayki beslenmen çok önemli bol bol proteğin ve kalsiyum tüket hamurişinden uzak dur dedi.
Ayy bazen sabırsızliktan ölüyorum ben canimay bugun tam 200 gundur hamileymisim.. pffff daha da 80 gun varmis.
ne guzel bazi arkadaslarimizin az zamani kaldi burda..
ay ben cok sabirisizim!! bebisim hemen dogsun da seveyim istiyorum yaaaa.... bazi forumlarda gebelerin bu donemde aman dogmasin, bebegim simdi cok guvenli, cikinca bu kadar guven de olabilecek mi, koruyabilecek miyim diye korktuklarini okudum. ben de saolsun hiiiiiiiiic oyle bir duygu yok. sizlerde benim gibi misiniz kizlar? yoksa bebegim ne kadar gec dogsa o kadar iyi mi diye dusunuyorsunuz?
Ay cok seker olmus canım güle güle kullanKizlar okuldan bi arkadasim yapmis :)
Canım cok güzel olmus cok begendim ellerine sağlıkBurda ay ne kadar beceriksizim
Aynen tatlım yaa bu sefer cok fena oldu
Ay evet canım yaa en güzel aşkmış bu
Maşallah minik prensese ya kocaman olmuş canımraporu almakla iyi etmissin evde kuzucugunla dinlen artik doguma kadar ohh miss
Ayy bazen sabırsızliktan ölüyorum ben canimhele de minik ayacıklarını elimle hissedersem tutup cıkarasım geliyor eşim de benim gibi pek hevesli 2 hafta önceki nstde sancı cıkmadi diye morali bozuldu tüh ya ben de erkenden gelecek kızım da seveceğim diyordum dedi bakamam diye hic korkmuyorum ama hamilelik süreci 40 hafta olduğuna göre vardır bi sebebi dimi en azından 38i barı görelim diyorum hep
Ay cok seker olmus canım güle güle kullan
Canım cok güzel olmus cok begendim ellerine sağlıkyalnız epey sabır istiyor bu yaa tamamen dolgu takdir ettim seni
ooo el emegi goz nuru diye bosuna demiyorlar. helal olsun vallahi ne emek!Tamami bu sekilde olacak canim bitince pqylasicam insallahhem cok istiyorum hem de bu kavusmadan korkuyorum. Kucagimiza alinca bu korkular bitecek insallah kirk yillik ana gibi sevip bakicaz
Evet canım kendim yaptım bir yarısı kdar oldu borlestiriyorum simdi inşallah doğumdan önce biter. Eme istiyor ama değer yawrular imza. Inşallah bunu bitirince senin Patik modellerinden yapacagim
Maden suyunu hiç sevmezdim. İçenler nasıl içiyor diye merak ederdim bir de. Şimdi öyle canım istiyor ki tadı çok güzelmiş gibi içiyorumdoğal olduğu için faydalıymış tabi abartmadan
Sizin de var mı hamilelikten sonra ortaya çıkan tuhaf alışkanlıklarınız ?
Ay o zaman 37de geliversinler tatlim yaa madem her sey tamamlanmiş oluyoryaa bilmiyom ki NicksizYumurtam... 37 hafta full term diyor doktorlar.
sonra sadece siskolasiyorlar herhalde
dusunsene simdi senin kiz nisan ortasinda kollarindaAy o zaman 37de geliversinler tatlim yaa madem her sey tamamlanmiş oluyor
ayyy evet o 40. haftayi gecince cok zor oluyormus! insan nasil bekler ki o gunleri? -1 -2 diye saymalara baslariz artikBen zamanında gelsin diyorum, acele de etmesin geç de kalmasın
bakarsin canim niye bakamayacaksin. ilk basta biraz saskin olursun, sonra biraz korkarsin. sonra butun duygular birbirine karisir. ama ona olan askinla anne olmayi da ogrenirsin. sonucta annelik sonradan ogrenilen bir meziyet. ama merak etme bu sirada hic yalniz kalmiyor insan. anneler, teyzeler, halalar, ablalar o kadar iyiler ki.. biri gelip biri gidiyor basindan. ben ablama yardimci oldugumda daha 18 dim. ama ben bile ogrenmistim. bir hafta icinde bebekle tamamiyle yalniz basima kalip ona bakabilecek kadar ogrenmistim ki ben sadece bir teyzeyim. anne olmak cok daha guzelBen bazen korkuyorum canım acaba bakabilecek miyim ona yetebilecek miyim diye durabildiği kadar dursun içeride evet gelsin sevim koklayim diyorum hatta bazı bebekler 37de tamamlarmis gelişimini doktor tamamladi derse temizlik yapıp kaldırım gelsin diyorumkafam karman corman
Ayy ucarim mutluluktannnnndusunsene simdi senin kiz nisan ortasinda kollarinda
gelirler belki yaaa... niyeyse ben hic mayisin sonunu bekleyecekmisim gibi gelmiyor bana. zaten basindan beridir herkes ne zaman bebek geliyor diye sorsa ben hep mayis da bir gun dedim. icimden hep oyle gecti cunku.Ayy ucarim mutluluktannnnnşaka maka az kaldı canım yaa büyüdüler de aman birkac haftadan bisey olmaz gelsinler yaa
Ben onu mecburiyetten içiyorum yaa hem magnezyum filan var , aslında asiti hoşuma gitmiyo ama ben hala tam Alışamadım, ama eskiden içerken rahatsız ederdi icmezdim, nasılsa alistim şimdi içe içeMaden suyunu hiç sevmezdim. İçenler nasıl içiyor diye merak ederdim bir de. Şimdi öyle canım istiyor ki tadı çok güzelmiş gibi içiyorumdoğal olduğu için faydalıymış tabi abartmadan
Sizin de var mı hamilelikten sonra ortaya çıkan tuhaf alışkanlıklarınız ?
Evet evet bişey olmaz canım bencedeAyy ucarim mutluluktannnnnşaka maka az kaldı canım yaa büyüdüler de aman birkac haftadan bisey olmaz gelsinler yaa
Yerim miraçı sabırsız annesi çınardan önce pırtlarsa fotosunu isterim vallaEvet evet bişey olmaz canım bencedeeğer oğluş beklerse 38 de doktorun yanına koşup hürrem gibi oğlumu verin banaaa diye çemkiricem
bu burda cok yaygin yaa.. bu muymus en iyisi.. bana da gittigim ultrason merkezinden hediye verdiler bu kadar kucuk bir numune. acaba hastaneye gotursem de orda kullansam mi diye dusunuyordum...Güzeller en iyi pişik kremi bi yere not edin kullanan kurtulmuş hep, facete paylaştılar annler de hep olumlu tecrübelerini yazmışlar nerden bulacaksak onu bilmiyorum
Çok garip ama kullanmama karşın hamilwligimin başında resmen canım içki istiyordu tv defalarca içki içenlerin gördükçe ağzımin suyu alıyordu. Bu aralar gene canım istiyor artık ben çareyi limonata meyve suyunda buldum
ayyy evet o 40. haftayi gecince cok zor oluyormus! insan nasil bekler ki o gunleri? -1 -2 diye saymalara baslariz artik
Ben onu mecburiyetten içiyorum yaa hem magnezyum filan var , aslında asiti hoşuma gitmiyo ama ben hala tam Alışamadım, ama eskiden içerken rahatsız ederdi icmezdim, nasılsa alistim şimdi içe içesevmen ne güzel böyle...
Bu ismi biliyorum piyasadaki en iyi pişik kremi ve en doğala yakını sanırım. N11.com da en uygun fiyatla kargo ücreti olmadan alabilirsin. Ben öyle yapıcam şahsenGüzeller en iyi pişik kremi bi yere not edin kullanan kurtulmuş hep, facete paylaştılar annler de hep olumlu tecrübelerini yazmışlar nerden bulacaksak onu bilmiyorum
ahahah cok guldum vallahi :) ama aklima da yatmadi degilEvet evet bişey olmaz canım bencedeeğer oğluş beklerse 38 de doktorun yanına koşup hürrem gibi oğlumu verin banaaa diye çemkiricem
Canım eczanelerde satılıyor.ben oğluma hep bunu kullandım.kızımada sudo krem kullancam inşGüzeller en iyi pişik kremi bi yere not edin kullanan kurtulmuş hep, facete paylaştılar annler de hep olumlu tecrübelerini yazmışlar nerden bulacaksak onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?