- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.521
Gözün aydın canımGünaydin güzel anneler ve tatlis bebisler.Saglikli mutlu güzel hafta sonu olsun hepimi icin.
Dün akşam kardesim geldi 2 gunde olsa vakit gecirmek ailemden biri ile iyi gelecek bana çok mutluyuz kizimla teyzemiz geldigi icin
Bekletmez annesi onlarda sabızrsız biZe kavuşmak içinGünaydın kızlardün gece erken dogumdan falan konuştuk ya rüyamda benim cadı 2mayıs olmasina rağmen gelmiyordu bi türlü bekliyorum bekliyorum sancı falan yok cok sinir oluyordum. Hatta su an hamile olmayan arkadasımın bile bebeği oluyordu
Ay inşallah amaaan 41. Haftayı da göreyim öyle cıkarım demez bu kız
Ayy o daha güzel oturma pozisyonu da aliyo tatlım iyi yapmissin güzel güzel kullanın inşallah mirac pasaylaGüle güle kullanın tatlım benimde aklımda bu tarz küçük bişey vardı.letgodan tinylove 3in1 buldum çook sevindimhediye gelmiş hiç kullanılmamış 200 tl ye aldım.
Teşekkür ederim canım benimBende alcam bundan canım.oturma odasına iyi olur.bende afyonda beğendim bitane gidince alcam.güle güle kullan canım sende.
Günaydın kizlarr.. Tiny love i bende cok begenerek aldim. Kullanacağım guju sabirsizlikla bekliyorumGüle güle kullanın tatlım benimde aklımda bu tarz küçük bişey vardı.letgodan tinylove 3in1 buldum çook sevindimhediye gelmiş hiç kullanılmamış 200 tl ye aldım.
Bende çok beğeniyodum ama pahalı geliyodu hep 200 e kullanılmamış bulunca kaçırmıyım dedim o miraç ın şansına denk geldi teyzesiAyy o daha güzel oturma pozisyonu da aliyo tatlım iyi yapmissin güzel güzel kullanın inşallah mirac pasaylabende onlara bayılıyorumm
Neyseki sezaryene gerek kalmamış canım inatçı cimcime yaaEvet canım bekledi valla.artık ümidi kestik sezeryan dedik gece sancın tuttu.o zamandan aksiydi benim kızım hala aksi
Güle güle kullan canım bizde öyle çok sabırsızızGünaydın kizlarr.. Tiny love i bende cok begenerek aldim. Kullanacağım guju sabirsizlikla bekliyorum
Evet canım hala çok inatçı.karnında nasıl olursa çıkıncada öyle oluyo.Neyseki sezaryene gerek kalmamış canım inatçı cimcime yaa
Canım çok boşuma gitti ya baktım şimdi 15 kg yazıyor ama ağırlığına nasıl araba ağırmı çok güzelmiş hayırlı olsun düşünmedim dersem yalan olurGünaydınn güzel anneler. Korktuğum başıma gelmediii.Bebek arabamız beklediğimden de iyi çıktı. Fotoğrafların hepsini ekleyemicem çünkü kombinasyonları çok fazla içinden çantası ve onun da içinden alt açma bezi de çıkınca tamam dedim kumaşı naylon değil ve yıkanabilir yumuşacık bi kumaş. Arabası olanlar için gerçekten ideal bir travel set. Katlandığında hele ki tekerlekleri çıkarılırsa çok rahatlıkla her bagaja sığar. Pusetle katlandığında tabii ki biraz daha fazla yer kaplıyor. Tekerlekleri beklediğimden biraz büyük çıktı yalnız.
İlk denemeyi de ilk göz ağrımla yaptık tabii ki. Daha iyisini doğurana kadar ben en iyisi bu
Onun kullanan arkadaşlarım çok çok memnunlar, siz de keyifle kullanın inşallahBende çok beğeniyodum ama pahalı geliyodu hep 200 e kullanılmamış bulunca kaçırmıyım dedim o miraç ın şansına denk geldi teyzesi
Canım valla şimdi ağırlığı konusunda ne desem yalan olur çünkü hiç gidip de diğer arabalara bakmadım ama kedim 6 kg civarında ve ben onunla çok rahat tek elle yönlendirebildim arabayı hafif geldi bana gayet. Bence de düşünebilirsin.Canım çok boşuma gitti ya baktım şimdi 15 kg yazıyor ama ağırlığına nasıl araba ağırmı çok güzelmiş hayırlı olsun düşünmedim dersem yalan olur
Bu arada araba 10 kg 15 değil bebeği taşıma kapasitesi 15 kg a kadar.Canım çok boşuma gitti ya baktım şimdi 15 kg yazıyor ama ağırlığına nasıl araba ağırmı çok güzelmiş hayırlı olsun düşünmedim dersem yalan olur
Çok iyi denk gelmiş canım ben de daha ücra bi köşedeyim ankra gibi merkezide değil :))) güle güle kullansın inşallah :)Canım valla şimdi ağırlığı konusunda ne desem yalan olur çünkü hiç gidip de diğer arabalara bakmadım ama kedim 6 kg civarında ve ben onunla çok rahat tek elle yönlendirebildim arabayı hafif geldi bana gayet. Bence de düşünebilirsin.
Oto koltuğu biraz derin gibi. Onu da bel desteği ya da minik bir yastık minderle hallederim diye umuyorum. Belki de hiç gerek kalmazbilemiyorum. Sonuçta avrupa standardına sahip. Dediğim gibi diğer koltukları görmedim önümüzdeki hafta gidip en iyi anakucağı/oto koltuklarına da bakıp ona göre gerek var mı bakıcam. Eğer istanbuldaysan ayhan çocuk ya da lorelli türkiye distribitör mağazasından da görebilirsin. Şubeleri mevcut. Ben ankarada olduğum için şansıma diip aldımburda satışını yapa kimse yok çünkü.
Ben çok araştırdım diğer özellikli pahalı tüm arabaların videolarını izledim. Hepsinin artı ve eksi yönleri var ama fiyat/performans açısından bu tüm istediklerimi karşıladı. Senin de kalsın bence aklının bi kenarında. Daha az özellikli ve iki güne dağılıcakmış hissi veren arabalara 600-700 vermektense buna 1ooo vermek Daha mantıklı geldi ama yine dediğim gibi olay tamamen bebeklerimizin arabayı sevmesinden ve rahat etmesinden geçiyor. Yoksa işimiz zorÇok iyi denk gelmiş canım ben de daha ücra bi köşedeyim ankra gibi merkezide değil :))) güle güle kullansın inşallah :)
Canım çok haklısın ben de baya düşünmeye başladım wolex san francisko alacaktım görmüşündür belki stokta yok şu an olsa almış olacaktım araba özellliklerinde araba 15 ana kucağı 13 yazıyo taşıdığı kapasite galiba baya karar vermiştim ama şimdi eşime de gösterdim oda çok beğendi :) n11.comdan aldın dimi canım :)Ben çok araştırdım diğer özellikli pahalı tüm arabaların videolarını izledim. Hepsinin artı ve eksi yönleri var ama fiyat/performans açısından bu tüm istediklerimi karşıladı. Senin de kalsın bence aklının bi kenarında. Daha az özellikli ve iki güne dağılıcakmış hissi veren arabalara 600-700 vermektense buna 1ooo vermek Daha mantıklı geldi ama yine dediğim gibi olay tamamen bebeklerimizin arabayı sevmesinden ve rahat etmesinden geçiyor. Yoksa işimiz zor
Canım çok haklısın ben de baya düşünmeye başladım wolex san francisko alacaktım görmüşündür belki stokta yok şu an olsa almış olacaktım araba özellliklerinde araba 15 ana kucağı 13 yazıyo taşıdığı kapasite galiba baya karar vermiştim ama şimdi eşime de gösterdim oda çok beğendi :) n11.comdan aldın dimi canım :)
Hangisini alsam karsr veremedim ben bunu görüyodum ama diğerini baya araştırdığım için kolayıma kaçıyodu fazla yorumda yoktu ve tek arabaydı sanırım wolex mi yok sa bu mu bilemedim o da 12.5 kg ve haliyel daha ucuz indirimde değil stoğu yok zaten ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?