2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydin güzel anneler ve tatlis bebisler. Saglikli mutlu güzel hafta sonu olsun hepimi icin.

Dün akşam kardesim geldi 2 gunde olsa vakit gecirmek ailemden biri ile iyi gelecek bana çok mutluyuz kizimla teyzemiz geldigi icin
Gözün aydın canım ohh keyfini çıkar bende öyle yapıyorum şu an oğluşta pek mutlu dayısı teyzeleriyle

Bekletmez annesi onlarda sabızrsız biZe kavuşmak içinzaten burda ne konuşsak gece rüyamda görüyorum bende

Güle güle kullanın tatlım benimde aklımda bu tarz küçük bişey vardı.letgodan tinylove 3in1 buldum çook sevindimhediye gelmiş hiç kullanılmamış 200 tl ye aldım.
Ayy o daha güzel oturma pozisyonu da aliyo tatlım iyi yapmissin güzel güzel kullanın inşallah mirac pasayla bende onlara bayılıyorumm

Güle güle kullanın tatlım benimde aklımda bu tarz küçük bişey vardı.letgodan tinylove 3in1 buldum çook sevindimhediye gelmiş hiç kullanılmamış 200 tl ye aldım.
Günaydın kizlarr.. Tiny love i bende cok begenerek aldim. Kullanacağım guju sabirsizlikla bekliyorum

Ayy o daha güzel oturma pozisyonu da aliyo tatlım iyi yapmissin güzel güzel kullanın inşallah mirac pasayla bende onlara bayılıyorumm
Bende çok beğeniyodum ama pahalı geliyodu hep 200 e kullanılmamış bulunca kaçırmıyım dedim o miraç ın şansına denk geldi teyzesi

Teşekkür ederiz güzel teyzeler daha iyileri sizlerin olsun.. Seldayavuz tatlım bunu da odada filan kullanmak için alabilirsiniz aslında küçük zaten ..[/QUOTE]
Cocuk odasinda buyuyen mobilya besik yatak odasinda park besik salonda kullanmak icin ana dizi denen seylerden var oglumda gormemislik yaptik tup bebek olunca ne bulduysak aldik kizimda abisinin esyalariyla buyur sonrada baska cocuklar

Canım çok boşuma gitti ya baktım şimdi 15 kg yazıyor ama ağırlığına nasıl araba ağırmı çok güzelmiş hayırlı olsun düşünmedim dersem yalan olur

Canım çok boşuma gitti ya baktım şimdi 15 kg yazıyor ama ağırlığına nasıl araba ağırmı çok güzelmiş hayırlı olsun düşünmedim dersem yalan olur
Canım valla şimdi ağırlığı konusunda ne desem yalan olur çünkü hiç gidip de diğer arabalara bakmadım ama kedim 6 kg civarında ve ben onunla çok rahat tek elle yönlendirebildim arabayı hafif geldi bana gayet. Bence de düşünebilirsin.

Oto koltuğu biraz derin gibi. Onu da bel desteği ya da minik bir yastık minderle hallederim diye umuyorum. Belki de hiç gerek kalmazbilemiyorum. Sonuçta avrupa standardına sahip. Dediğim gibi diğer koltukları görmedim önümüzdeki hafta gidip en iyi anakucağı/oto koltuklarına da bakıp ona göre gerek var mı bakıcam. Eğer istanbuldaysan ayhan çocuk ya da lorelli türkiye distribitör mağazasından da görebilirsin. Şubeleri mevcut. Ben ankarada olduğum için şansıma diip aldım burda satışını yapa kimse yok çünkü.

Bu arada araba 10 kg 15 değil bebeği taşıma kapasitesi 15 kg a kadar.

Kizlar merhabalar takip ediyorum sizleri ama yazmaya fırsat bulamiyorum. Dun 32 hafta kontrolumuz vardi kafamiz uc hafta vucudumuz 1 hafta onden gidiyormus. Bu onden gitme bende 28 den sonra basladi doktorumuz bi sorun yok genetik diyo hersey normal kilosu biraz fazla dedi 2200 gr olmusuz tombul olacagiz sanirim :) +12 kiloyla da ben gidiyorum doguma kadar bakalim kac olacagim..

Mide yanmalarim had safhada mirac beyin kafasi halen yukarda cunku uyuyamiyorum. Kramplar da basladi birde sag kasigimda agrilar hissediyorum sanirim onlar da bacaklar :)

Çok iyi denk gelmiş canım ben de daha ücra bi köşedeyim ankra gibi merkezide değil :))) güle güle kullansın inşallah :)

Çok iyi denk gelmiş canım ben de daha ücra bi köşedeyim ankra gibi merkezide değil :))) güle güle kullansın inşallah :)
Ben çok araştırdım diğer özellikli pahalı tüm arabaların videolarını izledim. Hepsinin artı ve eksi yönleri var ama fiyat/performans açısından bu tüm istediklerimi karşıladı. Senin de kalsın bence aklının bi kenarında. Daha az özellikli ve iki güne dağılıcakmış hissi veren arabalara 600-700 vermektense buna 1ooo vermek Daha mantıklı geldi ama yine dediğim gibi olay tamamen bebeklerimizin arabayı sevmesinden ve rahat etmesinden geçiyor. Yoksa işimiz zor

Canım çok haklısın ben de baya düşünmeye başladım wolex san francisko alacaktım görmüşündür belki stokta yok şu an olsa almış olacaktım araba özellliklerinde araba 15 ana kucağı 13 yazıyo taşıdığı kapasite galiba baya karar vermiştim ama şimdi eşime de gösterdim oda çok beğendi :) n11.comdan aldın dimi canım :)

Hangisini alsam karsr veremedim ben bunu görüyodum ama diğerini baya araştırdığım için kolayıma kaçıyodu fazla yorumda yoktu ve tek arabaydı sanırım wolex mi yok sa bu mu bilemedim o da 12.5 kg ve haliyel daha ucuz indirimde değil stoğu yok zaten ...

Evet onu ben de görmüştüm stokta olmayınca bakmamıştım. Bunu da çok şans eseri alakasız bir forum da duyup araştırdım. Ayrıntılı yorum çok yok ama alanlar memnun olduğunu belirtmiş olumsuz yorum yok. Ben instagramda kullanan bir hanfendiyle de konuştum o çok yardımcı oldu saolsun. Özelden sana linkini atıyorum. Bu fiyatın da stoğu tükenmek üzere zaten. Acele etmeniz gerekebilir karar vermek için eşinle

Biz çıktık ama Öykü hanım çok uğraştırdı nst de bizi maalesef çünkü makat duruşunda yani kafa yukarıda ayaklar aşağıda dikeliyor bizimki bu sorun olabilir mi dedim doktor 38. Haftaya kadar dönmezse sezeryan olur şimdilik sorun yok dedi. 2kg olmuş bebişim artık ve herşey iyi normal çok şükür duruş dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…