2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Miraçların hepsi böyle galibabizimde 28 de kafa ölçüsü 1 hafta öndeydi canım ama 32 de haftasıyla uyumluydu.doktorum geriden gelmesinden iyidir demişti.genetiktir bencede.

Bekletmez annesi onlarda sabızrsız biZe kavuşmak içinzaten burda ne konuşsak gece rüyamda görüyorum bende
Ayy dimi canim kiyamaz onlar da annelerine sorma tatlım yaa ruyalarim artık KK muhabbetlerinin dizi versiyonu oldu

Evet canım hala çok inatçı.karnında nasıl olursa çıkıncada öyle oluyo.
Ayy o zaman yandık bizimki inatçı ve nazlı olacaktabi kıpır olması da güzel severim hareketli çocuğu

Ayakta bekliyor mu yavrucak annesikızım nöbet bitti göm kafayı aşağıya de o da dönsün canımsaglikliymis ya cok şükür o yeter canım

Kızlar minisimi gordukk.1850 kg 44 cm olmuş fındık kurdum massallahh herşey yolunda şükürler olsun
Oh oh maşallah uzun boylu bir minik mi geliyor yoksa

Aynen tatlım dimdik ayağı kasıklarımda agrılarının sebebi hep bu yüzden diyo doktor teyzemiz 10 gün sonra bidaha gidicez bakalım dönsün diye dua edicez

ay kizlaaar ben cok cok hastayim kutur kutur oksuruyorum ne geciriri acaba balli cevizcim pozisyonu deistirmek icin basini ve gogsunu yastiga dogru amuda kalkar gibi popo yukarda gobek yere bakacak sekilde gunde 2 kere 5 dk beklemek bebegiin pozisyonunu degistirirmis benimde en son gittigimde kafa yukardaydi ama bi kac kez pozisyon degistirdi kiz yerinde duramiyoki zillos

Pek karıştırmamak lazım valla anlaşılan :)
Siz öyle mi büyüdünüz deyip duruyolar onların yöntemiyle büyüdük de al işte hala ceremesini çekiyorum

Zaten o hazır yeni kundaklarda bacaklar nerdeyse tamamen serbest sakıncası olacağını sanmıyorum ben de.

Ayy annesi hayatında yapacagin en eğlenceli iş odasını hazırlayinca yapmak daha iyi biz taşınacağı z doğumdan önce ama hastane çantamiz her an hazır olsun diye de bu işi gorelim dedik
Çantaya koyulcaklar yıkanabilir aslında çanta hazır dursa fena olmaz adet sancıları daha sık olmaya başlıyo artık

Canim gecmis olsun ya öksürük için bal ve kara turp denedin mi?

Kızlar bisey sorucam ama doktorlar ilişkiyi yasakladımi size bizim doktor bisey demiyo genelde esimle gidiyorum ondan heralde

Canım çok geçmiş olsun sıcak sıcak şeyler tuket biraz boğazını yumusatsin

Kızlar bisey sorucam ama doktorlar ilişkiyi yasakladımi size bizim doktor bisey demiyo genelde esimle gidiyorum ondan heralde
Canım ben eşimle gittigimde o konuyu açıkça söylemişti doktorum. Yasak koymadı henüz bisey demedi. biz en başından beri kendimiz yasak koymuştuk zaten o yüzden merak bile etmedim

Canım ben eşimle gittigimde o konuyu açıkça söylemişti doktorum. Yasak koymadı henüz bisey demedi. biz en başından beri kendimiz yasak koymuştuk zaten o yüzden merak bile etmedim
Sağol canım ben bayadir kendi doktoruna gitmedim problem oldu biraz aramızda ama bugüne kadar da hiç bisey demedi eşim olduğundan heralde
Genelde 32 de yasaklayip 37de serbest birakiyolarmis normal doğum isteyenler için

Sağol canım ben bayadir kendi doktoruna gitmedim problem oldu biraz aramızda ama bugüne kadar da hiç bisey demedi eşim olduğundan heralde
Genelde 32 de yasaklayip 37de serbest birakiyolarmis normal doğum isteyenler için
Himm o konuda bi fikrim yok canım daha önce de biz sormadan kendisi söylemişti ilişki serbest diye ama 32de gittigimde yasak demedi. Siz yine de madem 32-37 arası genelde yasak oluyormus dikkat edin bari canım.

Anladım. Geçmiş olsun canım. İnşallah sen de bebek de sağlıkla tamamlarsiniz gebeligini.
Peki sana insülin vereceğiz demediler mi? Yani eğer diyetle denetim altında tutamazsak insülin vereceğiz dedi bana doktor. Bebeğin fazla kilo alımını durdurmak için...

Ama o da baya geç çağırmış yanı 37. Haftada da birçok bebek doğuyo normal.. Sen en iyisine karar vermissin tatlimm bende 35. Haftada cekicem
Evet bence de! Eşim diyor ki kadının büyük ihtimal günü yoktu ondan bu kadar ısrar etti :) biz 1 Mayıs gününe ayarladık. Bence de tarihi uygun.

Ay benim de öyle. Bir mobilyalariyla çantası kaldı hazırlanacak. Çantası için de gerekenleri aldım da daha yıkayıp yerleştirmedim çok erken diye. Kendimi frenliyom. Yoksa o işler de bittiydi :) bence yedi ay çok yavaş geçti yaaa :))

Miraçların hepsi böyle galibabizimde 28 de kafa ölçüsü 1 hafta öndeydi canım ama 32 de haftasıyla uyumluydu.doktorum geriden gelmesinden iyidir demişti.genetiktir bencede.

Sanırm koca kafalı deyimi tam oturcak benimkine =) ben ne kadar fark eder diye sordum bi kac cm den bahsetmiyoruz büyük olarak sadece milim olarak düşün dedi. zaten ben doğdugumda da kafam büyükmüş ftoğraflarda bile öyle sanırm bana çekti. sanırm doğumda sıkıntı yaşayacağim =) aaa senin tahmini doğum tarihin tam miraç kandiline denk geliyo

Yaaaa o 40 i geçince insan nasıl dayanırrrr!! İşte bunlar hep senin yüzünden iremcim. Prensesine bu kadar iyi bakarsan o da rahatını bozup da çıkmaz işte!
Valla 36. Haftadan sonra koşuya mi çıkmak lazım ne lazımsa yapalım yaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…