- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.541
Miraçların hepsi böyle galibaKizlar merhabalar takip ediyorum sizleri ama yazmaya fırsat bulamiyorum. Dun 32 hafta kontrolumuz vardi kafamiz uc hafta vucudumuz 1 hafta onden gidiyormus. Bu onden gitme bende 28 den sonra basladi doktorumuz bi sorun yok genetik diyo hersey normal kilosu biraz fazla dedi 2200 gr olmusuz tombul olacagiz sanirim :) +12 kiloyla da ben gidiyorum doguma kadar bakalim kac olacagim..
Mide yanmalarim had safhada mirac beyin kafasi halen yukarda cunku uyuyamiyorum. Kramplar da basladi birde sag kasigimda agrilar hissediyorum sanirim onlar da bacaklar :)
Ayy dimi canim kiyamaz onlar da annelerineBekletmez annesi onlarda sabızrsız biZe kavuşmak içinzaten burda ne konuşsak gece rüyamda görüyorum bende
Ayy o zaman yandık bizimki inatçı ve nazlı olacakEvet canım hala çok inatçı.karnında nasıl olursa çıkıncada öyle oluyo.
Ayakta bekliyor mu yavrucak annesiBiz çıktık ama Öykü hanım çok uğraştırdı nst de bizi maalesef çünkü makat duruşunda yani kafa yukarıda ayaklar aşağıda dikeliyor bizimkibu sorun olabilir mi dedim doktor 38. Haftaya kadar dönmezse sezeryan olur şimdilik sorun yok dedi. 2kg olmuş bebişim artık ve herşey iyi normal çok şükür duruş dışında
Oh oh maşallah uzun boylu bir minik mi geliyor yoksaKızlar minisimi gordukk.1850 kg 44 cm olmuş fındık kurdum massallahh herşey yolunda şükürler olsun
Aynen tatlım dimdik ayağı kasıklarımda agrılarının sebebi hep bu yüzden diyo doktor teyzemiz 10 gün sonra bidaha gidicez bakalım dönsün diye dua edicezAyy dimi canim kiyamaz onlar da annelerinesorma tatlım yaa ruyalarim artık KK muhabbetlerinin dizi versiyonu oldu
Ayy o zaman yandık bizimki inatçı ve nazlı olacaktabi kıpır olması da güzel severim hareketli çocuğu
Ayakta bekliyor mu yavrucak annesikızım nöbet bitti göm kafayı aşağıya de o da dönsün canım saglikliymis ya cok şükür o yeter canım
Oh oh maşallah uzun boylu bir minik mi geliyor yoksa
Pek karıştırmamak lazım valla anlaşılan :)Ay canım benim gerçekten doğru demek.bende kundakladımda şöyle hafiften kollarını sardım.oda gece filan.yorganı ellerini hareket ettirip yüzüne çekiyodu.korkuyodum yüzüne çekmesin diye.ama kvgile kalsa çocuğu mumyalıycaklardı nerdeyseama çok şükür akıllandılar şimdi sözümden çıkmazlar hiç bişeyede karışmazlar.
Zaten o hazır yeni kundaklarda bacaklar nerdeyse tamamen serbest sakıncası olacağını sanmıyorum ben de.Bizde de var tuzlama olayı ama ben karşı değilim açıkçası, yikanma esnasında bir avuç tuz vücuduna sürülüyor hemen su dökülüyor ve yikaniyor güzelce. Teninde kalmıyor hiç bi etki, kundak yapaim ben cocuguma ama düdük gibi sımsıkı sarmak yerine hazır fermuar kundaklar var onlardan almayı düşünüyorum, hem rahat olur hem ellerinden korkup uyanmak zorunda kalmaz.
Çantaya koyulcaklar yıkanabilir aslında çanta hazır dursa fena olmaz adet sancıları daha sık olmaya başlıyo artıkAyy annesi hayatında yapacagin en eğlenceli işodasını hazırlayinca yapmak daha iyi biz taşınacağı z doğumdan önce ama hastane çantamiz her an hazır olsun diye de bu işi gorelim dedik
Inşallah döner canım minik kuş teyzeleri dualarını eksik etmiyor nasıl olsaAynen tatlım dimdik ayağı kasıklarımda agrılarının sebebi hep bu yüzden diyo doktor teyzemiz 10 gün sonra bidaha gidicez bakalım dönsün diye dua edicez
Canim gecmis olsun ya öksürük için bal ve kara turp denedin mi?ay kizlaaar ben cok cok hastayim kutur kutur oksuruyorum ne geciriri acaba balli cevizcim pozisyonu deistirmek icin basini ve gogsunu yastiga dogru amuda kalkar gibi popo yukarda gobek yere bakacak sekilde gunde 2 kere 5 dk beklemek bebegiin pozisyonunu degistirirmis benimde en son gittigimde kafa yukardaydi ama bi kac kez pozisyon degistirdi kiz yerinde duramiyoki zillos
Canım çok geçmiş olsun sıcak sıcak şeyler tuket biraz boğazını yumusatsinay kizlaaar ben cok cok hastayim kutur kutur oksuruyorum ne geciriri acaba balli cevizcim pozisyonu deistirmek icin basini ve gogsunu yastiga dogru amuda kalkar gibi popo yukarda gobek yere bakacak sekilde gunde 2 kere 5 dk beklemek bebegiin pozisyonunu degistirirmis benimde en son gittigimde kafa yukardaydi ama bi kac kez pozisyon degistirdi kiz yerinde duramiyoki zillos
Canım ben eşimle gittigimde o konuyu açıkça söylemişti doktorum. Yasak koymadı henüz bisey demedi. biz en başından beri kendimiz yasak koymuştuk zaten o yüzden merak bile etmedimKızlar bisey sorucam ama doktorlar ilişkiyi yasakladımi sizebizim doktor bisey demiyo genelde esimle gidiyorum ondan heralde
Sağol canım ben bayadir kendi doktoruna gitmedim problem oldu biraz aramızda ama bugüne kadar da hiç bisey demedi eşim olduğundan heraldeCanım ben eşimle gittigimde o konuyu açıkça söylemişti doktorum. Yasak koymadı henüz bisey demedi. biz en başından beri kendimiz yasak koymuştuk zaten o yüzden merak bile etmedim
Himm o konuda bi fikrim yok canım daha önce de biz sormadan kendisi söylemişti ilişki serbest diye ama 32de gittigimde yasak demedi. Siz yine de madem 32-37 arası genelde yasak oluyormus dikkat edin bari canım.Sağol canım ben bayadir kendi doktoruna gitmedim problem oldu biraz aramızda ama bugüne kadar da hiç bisey demedi eşim olduğundan heralde
Genelde 32 de yasaklayip 37de serbest birakiyolarmis normal doğum isteyenler için
Anladım. Geçmiş olsun canım. İnşallah sen de bebek de sağlıkla tamamlarsiniz gebeligini.GEBELIK SEKERI CIKTI CNM 10 GUNDUR DIYETLE IDARE EDIYORUM DIYETISYENE GITTIM AMA SON GITTIGIMDE KADIN DOGUMCUM OYLE DEMISTI YA ANI OLUMLERE YADA ERKEN DOGUMA SEBEB OLUYORMUS KONTROL ALTINA ALINMAYAN SEKERLER MESALA BENDE BIR KAC SEFER TAKIBIMDE 70 DEN YEMEKTEN SONRA 125 CIKMIS BUNLAR IYI DEGIL DEDI BI ANDA YUKSELMESINE YANI DIKKAT ETMEMIZ GEREKIYOR CNM AZ VE SIK YEMEMMIZ GEREKIYOR INS SAGLIKLA DOGAR BEBISLERIMIZ 2 AY SABREDICEZ CNM
Evet bence de! Eşim diyor ki kadının büyük ihtimal günü yoktu ondan bu kadar ısrar etti :) biz 1 Mayıs gününe ayarladık. Bence de tarihi uygun.Ama o da baya geç çağırmış yanı 37. Haftada da birçok bebek doğuyo normal.. Sen en iyisine karar vermissin tatlimm bende 35. Haftada cekicem
Hehehe yarışmaya kanada dan katılıyorum hayatım. Hepimize bol şans diliyorum. Kocaman öperim :)Canim sen turkiyeden katilmiyorsun sanirsam...
Ay benim de öyle. Bir mobilyalariyla çantası kaldı hazırlanacak. Çantası için de gerekenleri aldım da daha yıkayıp yerleştirmedim çok erken diye. Kendimi frenliyom. Yoksa o işler de bittiydi :) bence yedi ay çok yavaş geçti yaaa :))ben hemen doğsun istiyorum, ama doğru dürüst ne odası hazır ne hastane çantası. Hatta doğum yapacağım il bile net değil! Kaldı iki ay (ne ara geçti 7 ay?!??) ama baya ruhsuz ve fazla rahat hissetmeye başladım kendimi. İlk bebek olacak nasıl bişey olacak ki, eve bir bebek geleceğinin hala çok farkında değilim galiba. Odayı eşyaları düzenleyip hazırlayınca da fazla heyecan basarsa bu sefer de sakinleşemem ki
Miraçların hepsi böyle galibabizimde 28 de kafa ölçüsü 1 hafta öndeydi canım ama 32 de haftasıyla uyumluydu.doktorum geriden gelmesinden iyidir demişti.genetiktir bencede.
Yaaaa o 40 i geçince insan nasıl dayanırrrr!! İşte bunlar hep senin yüzünden iremcim. Prensesine bu kadar iyi bakarsan o da rahatını bozup da çıkmaz işte!Canım benim kız 41de doğdu.artık o kadar zorlaşmıştıki yatamıyodum bile.oturarak uyumaya çalışıyodum.ağrımayan yerim yoktu resmen.bebek doğunca ilk günler anamdan yeni doğmuş gibi olmuştum.tabi sonraları gazıydı filan karnımdaki günleri geri arar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?