- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.561
Neeeee sen nasıl dayandın alışveriş yapmadan??? ben cinsiyetini öğrendiğim gün torba torba eşyaları aldım da geldim :))) bir de aynı şeyi iki ablam ve annem de yapınca bizim kıyafetler doldu taştı.Sus sus benimde bebek duygularımı kabartma, şurda 60 gün kaldı nasipse, daha hic alışveriş yapmadım çocuğum elbisesiz kalmasin
limonlu cay sahlep ictim ihlamur icicem aksamada saol canimcimCanım çok geçmiş olsun sıcak sıcak şeyler tuket biraz boğazını yumusatsin
biliyorumda hamileler icin zarari olmasin cnmcimCanim gecmis olsun ya öksürük için bal ve kara turp denedin mi?
Anladım. Geçmiş olsun canım. İnşallah sen de bebek de sağlıkla tamamlarsiniz gebeligini.
Peki sana insülin vereceğiz demediler mi? Yani eğer diyetle denetim altında tutamazsak insülin vereceğiz dedi bana doktor. Bebeğin fazla kilo alımını durdurmak için...
Neeeee sen nasıl dayandın alışveriş yapmadan??? ben cinsiyetini öğrendiğim gün torba torba eşyaları aldım da geldim :))) bir de aynı şeyi iki ablam ve annem de yapınca bizim kıyafetler doldu taştı.
Canim normalde bi erken dogum riski falan yoksa yada baska bi risk doguma kadar bile serbestKızlar bisey sorucam ama doktorlar ilişkiyi yasakladımi sizebizim doktor bisey demiyo genelde esimle gidiyorum ondan heralde
BEN TAM30 HAFTADA GITMISTIM 32. HAFTADA TEKRAR CAGIRDI SANIRIM BUNDAN SONRA 2 HAFTADA BIR GIDICEZ AMA BENDE SEKER OLDUGU ICINDE OLABILIR ERKEN DOGU
benide artik 2 haftada bir cagiriyor
Hehehe yarışmaya kanada dan katılıyorum hayatım. Hepimize bol şans diliyorum. Kocaman öperim :)
Çok saol canım cevapladigin için doktor bisey demeyince bende sormadim aklıma takıldıCanim normalde bi erken dogum riski falan yoksa yada baska bi risk doguma kadar bile serbesthatta dogumu kolaylastiriyor..... zaten yasaklanmasi gerekiyorsa doktor soylerdi,mesela bana dedi erken gelme riski var ve cok asagida onun icin yasak
Bende hep dusunuyorum tülbentle duramayiz diye ama bu fikir güzelmiş ve çok da güzel olmuş canım benim gule gule kullanselam hanimlar,geceliklerimi secmistim,simdi hastanede basima tulbentle zorlanacagimi dusunerek bone şal dusundum.zorda olsa aradigim rengi buldum :) kenarini islemeli seritle diktim kokos olsun diyekapali arkadaslarada fikir olsun.
Tatlım burda öksüren bircok arkadaş yaptı sorun olmaz sanirim ama sen yine de bir doktoruna danıs.biliyorumda hamileler icin zarari olmasin cnmcim
Canım cok güzelmiş bu gule gule kullanselam hanimlar,geceliklerimi secmistim,simdi hastanede basima tulbentle zorlanacagimi dusunerek bone şal dusundum.zorda olsa aradigim rengi buldum :) kenarini islemeli seritle diktim kokos olsun diyekapali arkadaslarada fikir olsun.
Evet isim konusunda tarih yardımcı oldu bizeSanırm koca kafalı deyimi tam oturcak benimkine =) ben ne kadar fark eder diye sordum bi kac cm den bahsetmiyoruz büyük olarak sadece milim olarak düşün dedi. zaten ben doğdugumda da kafam büyükmüş ftoğraflarda bile öyle sanırm bana çekti. sanırm doğumda sıkıntı yaşayacağim =) aaa senin tahmini doğum tarihin tam miraç kandiline denk geliyo
Kizlar aranizda vajiheks fitil kullanan var mi
Canım risk olmasa bile ilişki sonrası 34.haftalarda kanaması gelenler olmuştu mart nisan annelerinde okumuştum sanırım.yine siz bilirsiniz tabiÇok saol canım cevapladigin için doktor bisey demeyince bende sormadim aklıma takıldı
ben doktoruma her seferinde soruyorum dikkat etmem gereken bir durum var mi.diye yok hayir normal hayatina devam et ben gerektiginde seni uyaririm bazi konularda diyor..Kızlar bisey sorucam ama doktorlar ilişkiyi yasakladımi sizebizim doktor bisey demiyo genelde esimle gidiyorum ondan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?