2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sus sus benimde bebek duygularımı kabartma, şurda 60 gün kaldı nasipse, daha hic alışveriş yapmadım çocuğum elbisesiz kalmasin
Neeeee sen nasıl dayandın alışveriş yapmadan??? ben cinsiyetini öğrendiğim gün torba torba eşyaları aldım da geldim :))) bir de aynı şeyi iki ablam ve annem de yapınca bizim kıyafetler doldu taştı.

Arkadaşlar, wrap sling almayı düşünüyorum. Baby K!tan kullananlar çok memnun sanırım ondan edıneceğim. Wrap sling kullanan,başka önerisi olan var mı?

Ay canım o gebelik sekeri bende de çıktı, 1 hafta diyet kontrol altına alınmazsa iğne basliycaz dedi, Pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek

selam hanimlar,geceliklerimi secmistim,simdi hastanede basima tulbentle zorlanacagimi dusunerek bone şal dusundum.zorda olsa aradigim rengi buldum :) kenarini islemeli seritle diktim kokos olsun diye kapali arkadaslarada fikir olsun.

Eklentiler

• 20160311_221359.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 103

Dayanmaya dayanamıyorum da, dr dışarı cikmami kalabalık içinde dolasmami pek uygun görmedi, daha yeni izin verdi, şimdide eşimin uygun zamanını bekliyoruz, hayırlısı bakalim

Kızlar bisey sorucam ama doktorlar ilişkiyi yasakladımi size bizim doktor bisey demiyo genelde esimle gidiyorum ondan heralde
Canim normalde bi erken dogum riski falan yoksa yada baska bi risk doguma kadar bile serbest hatta dogumu kolaylastiriyor..... zaten yasaklanmasi gerekiyorsa doktor soylerdi,mesela bana dedi erken gelme riski var ve cok asagida onun icin yasak

Canim normalde bi erken dogum riski falan yoksa yada baska bi risk doguma kadar bile serbest hatta dogumu kolaylastiriyor..... zaten yasaklanmasi gerekiyorsa doktor soylerdi,mesela bana dedi erken gelme riski var ve cok asagida onun icin yasak
Çok saol canım cevapladigin için doktor bisey demeyince bende sormadim aklıma takıldı

selam hanimlar,geceliklerimi secmistim,simdi hastanede basima tulbentle zorlanacagimi dusunerek bone şal dusundum.zorda olsa aradigim rengi buldum :) kenarini islemeli seritle diktim kokos olsun diye kapali arkadaslarada fikir olsun.
Bende hep dusunuyorum tülbentle duramayiz diye ama bu fikir güzelmiş ve çok da güzel olmuş canım benim gule gule kullan

biliyorumda hamileler icin zarari olmasin cnmcim
Tatlım burda öksüren bircok arkadaş yaptı sorun olmaz sanirim ama sen yine de bir doktoruna danıs.

Canım cok güzelmiş bu gule gule kullan ne kadar cahilim hic gormemistim internetten baktım da baya kullanışlı bisey

Yrin eşimin doğum günü ve ben sadece pasta yapicam aslında ama onun için bile zerre halim yok öyle bi basım agriyoki kızlar off ya tam da gününü buldu

Evet isim konusunda tarih yardımcı oldu bize

kizlar dogum vaktinden bahsedilmis :) valla hamileyken manda urunleri tuketince (sut,kaymak,yogurt falan) bebek gec geliyor diyorlar malesef bende bilmeden esim manda kaymagi almisti yemis olmustum sonradan farkettik bakalim oglusum ne zaman gelcek
birde sudokrem trendyol ve markafonide bebek bakimiyla ilgili basliklarda rastlamistim arada takip edin derim.

Kızlar bisey sorucam ama doktorlar ilişkiyi yasakladımi size bizim doktor bisey demiyo genelde esimle gidiyorum ondan heralde
ben doktoruma her seferinde soruyorum dikkat etmem gereken bir durum var mi.diye yok hayir normal hayatina devam et ben gerektiginde seni uyaririm bazi konularda diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…